INGYENES SZÁLLÍTÁS

1 munkanapos ingyenes szállítás minden 15.000Ft feletti rendelésre.

Kipróbálási lehetőség

Ingyenesen bemutatótermünkben!

ORVOSI SZAKTANÁCSADÁS

Igénytől függően akár orvosi segítség is.

Köszöntünk a Szépítő Gépek világában!

Mi nők mindig szeretnénk a legjobb formánkat nyújtani, sőt általában annál jobbat is! Ezért hajlandók is vagyunk sok mindent megtenni, bevállalni legyen szó fogyókúráról szőrtelenítésről ránctalanításról, vagy éppen narancsbőr kezelésről azonban sokszor elégedetlenek vagyunk az eredménnyel. Szinte mindegyik problémára van más út és más megoldás mellyel időt és energiát tudunk spórolni sőt végre egyszer elégedettek is leszünk az eredménnyel.

Csapatommal – orvosokkal, szakértőkkel- ezt kutatjuk már több mint egy évtizede, hiszen napjainkban már több szépészeti eszközöknek is van otthon használható változata, melyekkel bármikor otthon szépülhetünk, ha akad éppen pár percünk. Nem mindegy azonban, hogy milyen gépet választunk, mert sok “kakukktojás” is akad a piacon melyek hatástalanok, magasak a fenntartási költségei de a nagyobb baj, hogy több közülük egyenesen veszélyes is!

A legtöbb kozmetikai készüléket forgalmazó céggel szemben, mi egy adott problémára kizárólag csak 1 professzionális technológiával működő, prémium minőségű, általunk is használt készüléket forgalmazunk. Nem arra törekszünk, hogy minél többféle termékkel legyen tele a palettánk.
Fő szempontunk inkább az, hogy amit kínálunk az eredményes és biztonságos legyen Számodra. Ennek érdekében
számos eszközt vizsgáltunk meg és teszteltünk a nemzetközi és hazai porondról, melyek közül sajnos sok elmaradt attól a hatékonyságtól, amit ígért.

A mi készülékeink eredményességét, hatékonyságát hivatalos minősítő szervek, több ezer magyar vásárló mellett sztárok, bloggerek vagy akár klinikai tapasztalatok is bizonyítják, garantálják!
Valós eredményeket nyújtó és biztonságos készülékeinkkel segítségedre lehetünk, abban, hogy otthonodban diszkréten, idő és költségkímélő módon szépülhess és több időd jusson szeretteidre és arra amire vágysz!

Tárczy Judit

Beauty/ Hightech Szakértő

SzépítőGépek termék kategóriák

Ismerd meg a professzionális technológiával működő otthoni kavitációs zsírbontó, IPL szőrtelenítő, narancsbőr elleni, vagy ránctalanító készülékeinket, melyekkel otthonodban, diszkréten, fájdalommentesen, biztonságosan szépülhetsz, a Te időbeosztásod szerint!

Ismerd meg a professzionális technológiával működő otthoni kavitációs zsírbontó, IPL szőrtelenítő, narancsbőr elleni, vagy ránctalanító készülékeinket, melyekkel otthonodban, diszkréten, fájdalommentesen, biztonságosan szépülhetsz, a Te időbeosztásod szerint!

Hogyan válasszak?

Manapság nagyon sok otthon használható kozmetikai készüléket lehet megvásárolni az interneten. Az alábbi összefoglalókkal igyekszünk minazoknak segíteni akik szeretnének eligazodni a termék kiválasztásában.

Kérdezz szakértőinktől!

Ha többet szeretnél tudni termékeinkről vagy nem vagy biztos abban, hogy melyik a számodra legideálisabb megoldás, keress minket.

Jelentkezz kezelésre

Kérj időpontot egy ajándék kezelésre, hogy valóban meggyőződj róla milyen egyszerű is termékeink használata.

Bezárás
>
×

Cart

Ingyenes kiszállítás!