Bőrfeszesítés avagy testfeszesítés

Amikor a bőrfeszesítés kerül szóba, legtöbben az arcukra gondolnak, hiszen ez is a legkézenfekvőbb. Az arcunkat látja mindenki, annak ráncosodása vagy megereszkedése zavar a legjobban. Igen ám, de mi van testünk többi részével? Ha jön a jó idő sokkal lengébben öltözködünk, a bikinis nyári strandolásról nem is beszélve. Ráadásul a test bőrének megereszkedését sokkal később vesszük észre, amikor már sokkal nehezebb tenni ellene.

A bőrfeszesítés széles tárháza

A szépségipar kiszolgál minden igényt és nem is gondolnád, hogy a plasztikai beavatkozásoknak milyen széles tárháza áll rendelkezésünkre a bőrfeszesítés terén. Nem véletlen, hiszen a sebészeknek is könnyebb az arcnál kevésbé kényes területeket célba venni.

Nemcsak arcunk, testünk bőre is veszít feszességéből

Az arc bőre sokkal vékonyabb, mint a test más területein található bőr. Ennek következtében ott sokkal hamarabb megmutatkozik a bőrt feszesen tartani hivatott kollagénrostok elvékonyodása, megfogyatkozása. Előbb kisebb csíkok, behúzódások, majd ráncok jelennek meg rajta. Mindeközben a test többi részén a bőr ugyanolyan feszes, mint azelőtt, vagyis az ottani változásokat nem veszed észre. Később azonban más helyeken is elkezd a bőr vékonyodni, de ekkor nem a ráncosodás, hanem a “lógás” lesz a nagyobb probléma, amikor a bőrfeszesítés már valóban indokolt lehet.

A bőr öregedése alatt sokunk csak az arcra gondol. Na, de mi a helyzet a testünk többi részével?


Mely területeken kezd el “lógni” a bőr?

A zavaró területek a toka, a dekoltázs területe, a felkar alsó része (integető háj), a pocak, a derék, a fenék és a térd első része. Persze egyénileg máshol is lehetnek problémák, de az említettek általánosak. A problémát a fogyás-hízás jojója tovább rontja, hiszen a bőr nyúlása a hízásnál óhatatlan. Ugyanez a helyzet a testépítéssel vagy bármilyen jelentős izomtömeget fejlesztő sporttal is. A bőr mindig lassabban húzódik vissza, mint a zsír vagy az izomzat, de a rosszabb az, hogy a kollagén megfogyatkozásávál már vissza sem tud húzódni. Futókon, biciklistákon például a térd környékének a megnyúlása a feltűnő. És ha a bőr megnyúlik, sajnos a gravitációt sem tudjuk kiküszöbölni.

Bőrfeszesítés minél hamarabb!

A kollagén mennyisége már a 30-as éveinktől megfogyatkozik, de persze ez alapján nem lehet rögtön bőrfeszesítő kezeléseket kezdeni. Azonban, ha valóban kezd zavarni valahol a megereszkedett bőröd, akkor ne habozz, kezd el még ma a bőrfeszesítő kezeléseket. A bőrfeszesítő kezelés hatása sem jelentkezik ugyanis azonnal. A helyes cél ugyanis nem az azonnali hatás, hanem a kollagéntermelés fokozása, és így egy tartós eredmény elérése.

Bőrfeszesítés otthonodban, könnyedén

Mindezt megvalósíthatod a Forever Skin rádiófrekvenciás bőrfeszesítő géppel. A Forever Skin  bőrfeszesítő gép által keltett rádiófrekvencia a bőr megfelelő rétegét felmelegítve, serkenti a kollagéntermelő sejteket a kollagéntermelés fokozására. Ennek hatására a kötőszövet újra fokozatosan megerősödik és a bőr feszessé válik. A bőrfeszesítő hatás ráadásul tartós, és ismétlő kezelésekkel egyensúlyban tartható.

Dr. Gulyás Tamás
orvos, életmódszakértő

 

Bezárás
×

Cart

Vásárolj még 15.000 Ft értékben az ingyenes kiszállításért!