logo-szepitogepek

Bőrfeszesítés otthon, professzionális eszközzel

Miről lesz szó?

A kor a családban előbb vagy utóbb, de mindenkit elér, így egy idő után valamennyi családtag számára problémát fog okozni. Az öregedést a bőr tartásának elvesztése, a ráncok, valamint a megereszkedett bőr megjelenése mutatja legjobban. Otthoni bőrfeszesítés terén szerencsére azonban már van megoldásunk! Ráadásul az egész család számára.

Bőrfeszesítés otthon, a család minden tagjának

Korfüggő, hogy a családban kinek mi a legnagyobb problémája a bőrével. Összességében azonban elmondható, hogy a bőr tartását adó kötőszövet megnyúlása minden életkorban problémát okoz. A húszas években (vagy akár már korábban is) ez okozza a narancsbőr megjelenését. 

Az apróbb ráncok a harmincas évek végére kezdik zavarni a hölgyeket, 40 fölött a mélyebb ráncok, barázdák, majd a megereszkedő arcbőr okozza a legnagyobb gondot. Ám ahogy az imént is említettük, ezek mind ugyanarra a problémára futnak vissza – a bőr kötőszövete mind az arcunkon, mind a testünkön gyenge. 

Kinézetünket tekintve tehát minden korosztályban adódik olyan probléma, amivel szemben találhatjuk magunkat. Éppen ezért nem lenne nagyszerű, ha lenne egy eszköz, ami mindenkinek megoldja a problémáját?

ranctalanitas-borfeszesites-szepitogepek
Bőrfeszesítés: 40 éves kor fölött a mélyebb ráncok, barázdák, majd a megereszkedő arcbőr okozza a legnagyobb gondot.

Bőrfeszesítés otthon – de mégis hogyan?

A fenti problémákra kortól függetlenül mind ugyanazzal a megoldással próbálunk első körben előrukkolni – megvesszük az éppen legjobbnak tűnő bőrfeszesítő krémet és reméljük a legjobbakat. 

Ez, amennyiben a probléma még enyhének bizonyul, még akár működhet is ideig-óráig. Ám amennyiben például a narancsbőr egy későbbi stádiumában vagyunk vagy a ráncaink már kellőképpen mélyek, és még az arckontúrunk is megereszkedett, akkor a tüneti megoldásokat és felületi kezeléseket nyújtó bőrfeszesítő és ránctalanító krémek már kevésnek bizonyulnak és az otthoni bőrfeszesítés továbbra is csak egy messzi álom marad.

Ezeket a problémákat ugyanis úgy enyhíthetjük vagy szüntethetjük meg tartósan, ha a problémák okára hatunk, ez pedig nem más, mint a kötőszövet alapvető gyengesége. 

Ennek érdekében bőrfeszesítés terén eljárások egész tárházával találkozhatunk attól függetlenül, hogy a narancsbőrt vagy a megereszkedett és ráncos bőrt szeretnénk kezeltetni, ezen kezelések ára pedig rendkívül magasra rúghatnak.

Így elmondhatjuk, hogy ha minden problémával külön foglalkozunk, akkor – bár sokszor külön zsebből – családi szinten elég sok pénzt és időt emészt fel a kezelések igénybevétele. Viszont ha jobban belegondolunk, rádöbbenhetünk, hogy a problémák gyökere és kezelése is egy tőről fakad. 

A bőr tartását és feszességét ugyanis a bőr belsejében található kötőszövet adja, aminek meggyengülése az összes fenti probléma részjelensége.

Bőrfeszesítés géppel - A probléma megoldója arcon és testen

Ha sikerül a meggyengült és megnyúlt kötőszöveti rostokat újra feszessé varázsolni, sőt gondoskodni állapotuk javításáról, fenntartásáról, vagyis megújításukról, az valóban varázslatos lenne. A rádiófrekvenciás bőrfeszesítés segítségével ez lehetséges, de ügyelj a részletekre! 

Egy rádiófrekvenciás bőrfeszesítés ugyanis veszélyeket rejthet magában. Nem mindegy milyen bőrfeszesítő gép segítségével akarunk megszabadulni a ráncoktól, a megereszkedett bőrtől, ugyanis nem mindegyik bőrfeszesítő gép használható minden testrészre! 

Sok olyan bőrfeszesítő gép van, ami testkezelésre való, de nem jó arcra, és ugyanígy fordítva, az arckezelők pedig nem képesek a test kezelésére.

forever-skin-ranctalanito-borfeszesito
Arc és testfeszesítés, hogy sugárzóak lehessünk bárhol bármikor!

A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép segítségével azonban ezek a dilemmák már csak a múlt problémái. A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép kezelőfeje cserélhető, így ugyanazzal a bőrfeszesítő géppel valósítható meg az arc és a test biztonságos kezelése. 

Mivel a testkezeléseket 2-3 naponta kell végezni, a család minden tagja meg tudja osztani egymással ezt a csodát művelő kis bőrfeszesítő gépet.

A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép mire is képes hatni?

Narancsbőr kezelése

A narancsbőr fő oka nem csak a zsír lerakódása, hanem a meggyengült rostok miatt tartását vesztett bőr. Vagyis a kötőszövet tartásának helyreállítása a narancsbőr egyik legfőbb okát kezeli. 

A Forever Skin arc és testfeszesítő géppel a legelső várható eredmény a narancsbőr állapotának  javulása.

Test megereszkedett bőrének és ráncainak kezelése

A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép használatával a kötőszövet tartása fokozatosan áll helyre. A bőrfeszesítés már az első otthoni kezeléseket követően érzékelhető, de a teljes eredményt 2-3 hónap múlva érheted el vele. 

A testkezelő fejjel a bőrfeszesítés a test bármely területén elvégezhető a hasadtól a lábujjadig, vagy éppen a felkarodtól az ujjaidig. 

A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép a bőr kötőszöveti rostjaiba juttatja a hőt, így új kollagén termelődésére készteti a kötőszöveti sejteket, ami így újra tartást ad a megnyúlt rostoknak. A hatás pedig valóban bámulatos, ugyanis már pár kezelést követően látható a változás. Noha, a lógó kötényhasat nem fogja eltüntetni a kezelés.

Különálló arckezelés

Az arc, a toka és a dekoltázs kezelésére általában különálló bőrfeszesítő gépeket alkalmaznak. Azonban a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép használatával ez a múlté! Az arc kezeléséhez egyszerűen csak le kell cserélni a testkezelő fejet az arckezelő fejre és a bőrfeszesítés otthon folytatódhat tovább.

A kisebb arckezelő fejjel jobban követhető ugyanis az arc formája, de ami ennél is fontosabb, hogy a külön arcra kialakított kezelőfejjel az arc vékonyabb bőre is biztonságosan kezelhető, hiszen kimondottan eszerint lett kialakítva.

Az arc kezelése nem pusztán a ráncok simává varázsolását jelenti, hanem az egész arc tartásának visszanyerését is, ami valljuk be talán fontosabb, mint a ránckezelés. A korunkat ugyanis a lógó arcbőr sajnos jobban elárulja.

Ez persze nem jelenti azt, hogy a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép nem küzd meg a ráncokkal is. Éppen ellenkezőleg! Sokkal többet ad annál!

A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép tehát nagyszerű társa lehet az egész családnak. Csak nehogy összevesszetek rajta!

Szeretnéd kipróbálni a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gépet teljesen díjmentesen, vásárlási kötelezettség nélkül? Akkor mindenképpen jelentkezz be egy ingyenes próbakezelésre!

Dr. Gulyás Tamás
orvos, életmódszakértő

borfeszesites-testfeszesites-forever-skin

Kérdésed van? Vagy kipróbálnád a Forever Skin készüléket?

Telefonos tanácsadás vagy ajándék kezelés!
TOP

Neked ajánlott bejegyzések

hasi-zsirleszivas-szepitogepek
Hasi zsírleszívás? Ezekre készülj!

Ha tartós, hatékony, gyors hasi fogyásról van szó, bizonyára legtöbbünknek a hasi zsírleszívás ugrik be, mint az egyik legnépszerűbb plasztikai beavatkozás. De mégis hogyan működik

hasi-zsir-okai
Hasi zsír okai – Számít az életkor?

Keserves csatát vívunk a biológiával hasunk lapossá tételének érdekében. Ennek megértéséhez feltétlen ismerni kell a hasi zsír okait, hogy miért pont oda és miért pont

fogyas-hasrol-szepitogepek
Eredményes a fogyás hasról hasizom edzéssel?

A lapos has, vékony derék mindannyiunk kitűzött célja. Ennek érdekében rengetegen kezdenek sporttevékenységbe, hasizom gyakorlatba. Tegyük fel azonban a kérdést: valóban eredményes a fogyás hasról célzott

Tartalom

Kik vagyunk?

Több mint 12 éve minden napunkat annak szenteljük, hogy prémium készülékeinkkel valódi, változást hozzunk szépségápolási rutinodba! Velünk nem kell lemondanod a szalonok nyújtotta kezelésekről, hiszen minden általunk forgalmazott készülék a ma ismert leghatékonyabb technológiákat alkalmazza…

KÖVESS MINKET!

Csatlakozz hozzánk!

Értesülj elsőként új bejegyzéseinkről!

Címkék

Máris mennél?
Szeretnénk meglepni egy
5.500 Ft
értékű, készülékre beváltható kuponnal
Add meg adataidat és küldjük is!