Hamarosan itt a tavasz! Még nem késő az IPL szőrtelenítésnek!

Lassan vége a télnek, azonban még mindig nem késő elkezdeni az IPL kúrát, hogy nyárra már teljesen szőrtelenek lehessünk! Tudjuk, hogy még távolinak tűnik a nyár, de most kell elgondolkodni azon, hogyan lesz szép sima bőröd nyáron, úgy, hogy a szőrtelenítés ne legyen rendszeres program. Az IPL szőrtelenítés ideális módszer, de legyen a fejedben, hogy az IPL szőrtelenítő nem egy varázsütésre tesz hosszútávon szőrtelenné.

Az IPL szőrtelenítéssel egy kezeléssorozat végére érheted el az áhított, hosszú távon szőrmentes állapotot. Persze most még mindig nem késő elkezdeni, hogy nyárra már teljesen szőrtelenek lehessünk! Az IPL szőrtelenítő kezelésekhez a téli hónapok a legalkalmasabbak, de miért is?

Már egy IPL kezeléssorozat után elérheted az évekig tartó szőrtelen bőrt!
Már egy IPL kezeléssorozat után elérheted az évekig tartó szőrtelen bőrt!


IPL szőrtelenítés – Mikor érdemes elkezdeni, hogy nyárra már szőrtelenek lehessünk? 

Az otthoni IPL szőrtelenítő gépek esetén, ha kéthetente használjuk a gépet, ahogy az elő van írva, akkor a teljes test leszőrtelenítése átlagosan 4-6 hónapot vehet igénybe. Ez persze sok tényezőtől függ, de nagyjából erre számíthatunk, ugyanis az éppen növekedési fázisban lévő szőrök kiirtásával az alvó állapotban lévő szőrtüszők is felébrednek, ami átlagosan 2 hetet vesz igénybe. A gépet addig kell használnunk, míg az összes szőrszál kikopik, hogy utána évekre szőrtelenek lehessünk! 

Ennek tudatában érdemes már télen elkezdeni az IPL szőrtelenítő kezeléseket, hogy mire jön a jó idő és előkerül a szoknya és rövidnadrág, addigra teljesen megszabaduljunk a szőrszálaktól! Ez azt jelenti, hogy ha kéthetente kell csak használnunk a gépet, akkor két kezelés között szőrösen kell járkálni? Ez még télen sem lenne kellemes, igaz? De szerencsére nem így van! IPL szőrtelenítő kúrák között nemcsak lehet, de ajánlott is a borotva használata. 

Tudtad? 
Az otthoni IPL szőrtelenítő kezeléseket télen a leghatásosabb végezni! 

IPL szőrtelenítésre miért a téli hónapok ideálisak? 

Az IPL szőrtelenítés annak a személynek kedvez, aki alapvetően sötét szőrzettel és világos bőrrel rendelkezik. Minél sötétebb a szőrünk, és minél világosabb a bőrünk, annál hatásosabban használhatjuk az IPL technológiát. Nyáron azonban, mivel sokat tartózkodunk a napon, bőrünk sötétebb és szőrünk világosabb lesz. Ez azonban csökkenti az IPL szőrtelenítés hatását, így előfordulhat, hogy bőrünk védelme érdekében alacsonyabb intenzitáson kell használnunk az otthoni IPL gépet.

Nyáron továbbá nagy a veszélye annak, hogy egy kiadós strandolást követően leég a bőrünk. Ilyenkor mindenképpen várnunk kell egy pár napot, míg újra használhatjuk az IPL gépet, így tartósabb strandolás, nyaralást követően akár hosszabb időre is meg kell szakítanunk a kúrát, amivel még tovább halasztjuk a szőrtelenítés eredményét.

Mi a helyzet a szoláriummal?

A szolárium és a barnító krém szintén gyengítik az IPL szőrtelenítő kezeléseink hatékonyságát, ugyanúgy, mint a nyári napfény. Ebben az esetben is előfordulhatnak esetleg olyan enyhe leégések, mely után pár napot szükséges kihagynunk, illetve bizonyos esetekben a szőrtelenítő gép intenzitását is alacsonyabbra kell állítanunk. Így amennyiben IPL szőrtelenítésre szánnánk el magunkat, akkor el kell döntenünk mi a fontosabb abban a pár hónapban, amíg a kúra tart: barnának lenni, vagy szőrtelenedni. Utána természetesen indulhat a napozás!

Szegedi Nóra

Szeretnél többet megtudni az IPL szőrtelenítésről? Kattints ide!

Bezárás
>
×

Cart

Vásárolj még 15.000 Ft értékben az ingyenes kiszállításért!