logo-szepitogepek

Kavitációs zsírbontás férfiaknak

Miről lesz szó?

Már régen nem csak a hölgyeké az esztétikai beavatkozások terepe. Ha a zsírpárnákról beszélünk, akkor pedig valljuk be, a férfiakat is egyre jobban sújtja a probléma. Ráadásul a férfiak hiúbbak, így edzeni ugyan eljárnak, de a szépségszalon még nem az ő terepük. Épp ezért lehet bátran javasolni az otthoni alakformálás ultrahangos formáját. Ez a kavitációs zsírbontás férfiaknak.

A nők a modellekre szeretnének hasonlítani, ami kamaszkorban sok feszültséget is okoz nekik. A férfiak duzzadó bicepszet, deltás hátat és kockás hasat szeretnének. Ezt viszont csak kemény edzéssel lehet elérni… vagy úgy sem.

Miért nem?
Mert a body builderek az egész életüket edzéssel és diétával töltik, és nem csak az izmaik nagyok, de egy csepp zsírfelesleg sincs rajtuk. A photoshopról ne is beszéljük, mert nem csak a hölgyeket formázzák ám át a magazinok!

A testépítők csak folyamatos edzéssel képesek megtartani kockás hasukat, mindezt nagyon kicsi testzsírszázalék mellett!

Miért nem kockás a hasad?

Mindenkinek kockás a hasa, csak a kockákat lefedi az őket beborító zsír. 🙂 Na jó, valójában a kocka has attól kocka has, hogy az izmokat “hálósan” elválasztó kötőszövet közül kidomborodik az izom. És ez valóban kemény munkával kidolgozható, de ha a zsír beborítja, akkor a teljes hatás nem érvényesül.
forever-slim-zsirbonto-szepitogepek
Férfiak számára is fontos, hogy tartósan és látványosan megszabaduljanak a zsírpárnáiktól. Ebben segít a kavitációs zsírbontás!
Hogy honnan fogyunk, az genetikailag meghatározott és hidd el, nem a has lesz az első. Kavitációs zsírbontás férfiaknak azonban azért hasznos, mert általa onnan tüntethető el a zsír, ahonnan szeretnéd. Ezért is helyesebb kavitációs alakformálásnak nevezni, és nem fogyasztásnak.

Mi tehát a tökéletes izomkontúrok titka?

A body building egy külön „szakma”. Mint minden szakmának, ennek is megvannak a kis titkai. Ezen most kivételesen nem a kémiai szereket értjük.

A testépítők rengeteget edzenek, és keményen diétáznak. Az ő diétájuk elemei az óriási mennyiségű fehérjebevitel, a minimálisnál is minimálisabb szénhidrátbevitel mellett. Ennek eredménye végül, hogy a testzsír százalékuk 8-10% alatti, sőt esetenként csak 6%! Ráadásul a versenyen az összes fölös vizet is kihajtják a testükből.

Formásabb test – kavitációs zsírbontás férfiaknak is!

Fentebb azért részleteztük az izomra rakódó zsír szerepét, hogy lásd, edzéssel és diétával nem biztos, hogy el fogod érni a kívánt hatást. Erről azonban részletesen itt írtunk.

A kívánt izomkontúrt sokszor csak a zsír eltüntetésével tudod elérni. Ehhez pedig egyáltalán nem ördögtől való igénybe venned a kavitációs zsírbontást.

Ha a kavitációs zsírbontás a hölgyeken működik, miért ne működne férfiakon is?

Alakformálás, kavitációs zsírbontás férfiaknak, a szép izomkontúrért!

A férfiak zsírpárnái ugyanolyanok, mint a hölgyeké, csak máshol helyezkednek el. Így nem a kavitációs zsírbontás módja, hanem pusztán a kezelendő terület helye más!

Míg nőknél a kavitációs alakformáló kezelés általában a combot, a csípőt és az alhasat is célozza, a kavitációs zsírbontás férfiaknak inkább a teljes has, a fenék és a vádli formálásában segít.

Hogyan működik a kavitációs zsírbontás?

Tested minden területén meghatározott számú zsírsejt van, melyek nem osztódnak. Így ami eltűnik, az nem nő újra. Ezért van az, hogy a kavitációs zsírbontás véglegesen pusztítja el a zsírsejteket a kezelt területen, ezért hatása hosszú távúnak tekinthető.

A kavitációs zsírbontó ultrahang ugyanis a zsírsejtek membránját felszakítja, és azok zsírtartalma kiürül, illetve maguk a sejtek is elpusztulnak. Az el nem pusztult, ott maradó zsírsejtek képesek ugyan növekedésre, de csak az egész szervezet fokozott hízásakor nő méretük nagyra, ezért tartós a kavitációs zsírbontás alakformáló hatása. Nem csak ez az egyetlen előnye azonban a kavitációs zsírbontásnak, ebben a cikkünkben részleteztük is a többit.

A kavitációs zsírbontás elősegíti, hogy az izomépítő edzések hamarabb meghozzák a kívánt eredményt!

Kavitációs zsírbontó gép férfiaknak – testépítőknek és sportolóknak is!

Hangsúlyozni szeretnénk, hogy a kavitációs zsírbontás férfiaknak nem váltja ki a célzott étrendet és az izomépítő edzéseket, de sokkal látványosabbá és gyorsabbá teszi a hatást. Nem véletlenül veszi igénybe sok sportoló és testépítő is ezt a módszert is, csak nem hangoztatják. A férfi hiúság ugyanis nemcsak a látványról, hanem a cselekedetekről is szól. Az otthoni kezelés azonban segít megőrizni ezt az apró titkot. 🙂
Kovács Liza
forever-slim-kavitacios-zsirbonto

Végre megszabadulnál makacs zsírpárnáidtól hasadon, combodon?

Ismerd meg a Forever Slim zsírbontót és érj el olyan sikereket, mint sokan mások!
TOP

Neked ajánlott bejegyzések

hasi-zsirleszivas-szepitogepek
Hasi zsírleszívás? Ezekre készülj!

Ha tartós, hatékony, gyors hasi fogyásról van szó, bizonyára legtöbbünknek a hasi zsírleszívás ugrik be, mint az egyik legnépszerűbb plasztikai beavatkozás. De mégis hogyan működik

hasi-zsir-okai
Hasi zsír okai – Számít az életkor?

Keserves csatát vívunk a biológiával hasunk lapossá tételének érdekében. Ennek megértéséhez feltétlen ismerni kell a hasi zsír okait, hogy miért pont oda és miért pont

fogyas-hasrol-szepitogepek
Eredményes a fogyás hasról hasizom edzéssel?

A lapos has, vékony derék mindannyiunk kitűzött célja. Ennek érdekében rengetegen kezdenek sporttevékenységbe, hasizom gyakorlatba. Tegyük fel azonban a kérdést: valóban eredményes a fogyás hasról célzott

Tartalom

Kik vagyunk?

Több mint 12 éve minden napunkat annak szenteljük, hogy prémium készülékeinkkel valódi, változást hozzunk szépségápolási rutinodba! Velünk nem kell lemondanod a szalonok nyújtotta kezelésekről, hiszen minden általunk forgalmazott készülék a ma ismert leghatékonyabb technológiákat alkalmazza…

KÖVESS MINKET!

Csatlakozz hozzánk!

Értesülj elsőként új bejegyzéseinkről!

Címkék

Máris mennél?
Szeretnénk meglepni egy
5.500 Ft
értékű, készülékre beváltható kuponnal
Add meg adataidat és küldjük is!