Kavitációs zsírbontás – szalonban vagy otthon?

A kavitációs zsírbontás, mint kezelés, egyre több szépségszalonban és kozmetikában vehető igénybe, ám ezek rendkívül költségesek, még akkor is, ha elsőre nem úgy tűnik. Sokan beleesnek ugyanis abba a hibába, hogy látnak egy kupont vagy egy kedvezményes alkalomra szóló ajánlatot, és feltételezik, hogy ennyivel el is lesznek intézve azok a makacs zsírpárnák  – csakhogy a kavitációs zsírbontás közel sem egy egyszeri történet.

Egy kavitációs zsírbontó kúra ugyanis jóval többől áll, mint egyetlen kezelés – egy kavitációs kezelési terület kúraszerű kezelése minimum 10-15 kezelésből áll, és ez nem egyenlő egy testrész kezelésével, ráadásul sokan nem is csak egyetlen testrészükkel elégedetlenek.

Bonyolult? Ne aggódj, elmagyarázzuk!

Mennyibe kerül a kavitációs zsírbontás szalonban?

Egy kavitációs zsírbontás kezelés ára függhet

  • a kezelés hosszától,
  • a kezelendő testtájtól illetve
  • ezek számától, valamint attól, hogy
  • fővárosi vagy vidéki szalonban kívánjuk elvégeztetni.

Az előbbi jellemzően kezelésenként 6 és 19 ezer forint között mozog, míg az utóbbi kezelésenként 5 és 19 ezer forint közöttire tehető.

Mit jelent ez például a has kezelése esetén? Egy kavitációs kezelési terület azt a körülbelül 4 tenyérnyi területet jelenti, amelyen egyszerre egy kezelést el lehet végezni. Ez azt jelenti, hogy kavitációs kezelés szempontjából 1 testrész teljesen mást jelent, mint általában.
Vegyük például a hasat, ami még ha kisebb is, két kezelési felületnek számolandó, ha nagyobb, akkor háromnak, hiszen számolnunk kell a has méretével (ez lehet 1 x 4 tenyér, de 2 x 4 tenyér is) és a csípővel is.
Ez azt jelenti, hogy csak a hasi terület egyszeri kezeléséhez 3 x 6.000-19.000 forinttal kell számolnunk, és még erre jön rá a 10-15 kezelés, amelynek az ára így összesen akár 180.000 – 855.000 forintig is terjedhet.

Természetesen erről nem olvasol egy szépségcentrum árlistáján, sőt, a kezelhető testrészek általában csak fel vannak sorolva annak ellenére, hogy egyszerre egy kúrával nem feltétlenül intézünk el egy testrészt.

De menjünk csak tovább, ugyanis ha például a comboddal van problémád, akkor ismételten legalább 4 kezelési felületről beszélünk, hiszen az elülső és a hátsó comb külön kezelési területeknek értendők (tehát 2 kezelési területnek) és hát a combodból kettő van.

Érdemes körültekintően utánajárni, hogy egy egyetlen, vagy akár több testrész kezelésére vonatkozó kavitációs zsírbontás kúra mennyibe kerül.

 

A fogyasztószalonokban és esztétikai szalonokban igénybe vehető kavitációs zsírbontás kezelések és bérletek árai nagyon eltérőek lehetnek, így nem árt körültekintőnek lenni, ha mindenképp ilyen helyen szeretnéd igénybe venni a kezelést. Az árak attól is függenekhogy a kezelést budapesti vagy vidéki városban vesszük-e igénybe.
Nézd meg összefoglaló táblázatunkat!

Kavitációs zsírbontás: szalonkezelések árai 2019-ben

1 kavitációs kezelési terület, tehát pl. a hasad 4 tenyérnyi területe esetén
Kezelési idő1 kezelés10 kezelés10 alkalmas bérlet
Főváros20-30 perc (1 testrész)6.000 Ft-tól 19.000 Ft-ig60.000 Ft-tól 190.000 Ft-ig63.000 Ft-tól 171.000 Ft-ig
Vidék5.000 Ft-tól 12.000 Ft-ig50.000 Ft-tól 120.000 Ft-ig54.000 Ft-tól 108.000 Ft-ig

 

2 kavitációs kezelési terület, tehát pl. a combok (2 elülső comb és 2 hátsó comb) esetén
Kezelési idő1 kezelés10 kezelés10 alkalmas bérlet
Főváros40-45 perc (2 testrész)12.000 Ft-tól 38.000 Ft-ig120.000 Ft-tól 380.000 Ft-ig126.000 Ft-tól 342.000 Ft-ig
Vidék10.000 Ft-tól 24.000 Ft-ig100.000 Ft-tól 240.000 Ft-ig108.000 Ft-tól 216.000 Ft-ig

 

Természetesen több kuponos oldal is ajánl akcióban ilyen kezeléseket, melyek arra jók, hogy a vásárlók érezzék: egyáltalán nem jár fájdalommal, vagy kellemetlen érzéssel a kavitációs zsírbontás. Azzal viszont érdemes számolni, hogy a kuponos kezelések bár olcsóbbak, rövidebb a kezelési idő, mint a „normális” árú kezeléseknél, nagyjából 20-30 percet szánnak egy emberre, és azt se felejtsük el, hogy több beszámoló szerint sok helyen a kuponos vendégeket úgy kezelik, mint ha futószalagon lennének – mindenkit sorban, egymás után, mindenféle szakmai hozzáértés, kedvesség, odafigyelés vagy a higiénés követelmények betartása nélkül.

Mire érdemes figyelni a kavitációs zsírbontás árainak összehasonlításánál?

  • a kezelés időtartamára
  • a kezelési időből hány perc a kavitációs zsírbontás (kombinált bérleteknél ugyanis az ultrahangos zsírbontásra fordított idő kevesebb)
  • a kezelés vagy a bérlet hány testtájra vonatkozik: mindenképpen hatékonyabb, ha csak egyre, de ez esetben, ha több problémás testrészünk van, több bérletet is kell vásárolnunk
  • a kezelések számára bérlet vásárlása esetébenó

A szalonban végzett kavitációs zsírbontás több szempontból is kényelmetlen lehet. Az első, hogy időpontot kell kérni, arra oda kell érni (ha esik, ha fúj), ott le kell vetkőzni idegen emberek előtt, a kezelést alkalmanként ki kell fizetni, és még sorolhatnánk.

A jó hír, hogy létezik egy olcsóbb, ám a kavitációs zsírbontás szalonkezelésekkel megegyező hatékonyságú megoldás.

Ami ráadásul még lényegesen olcsóbb is, mint végigjárni egy kavitációs zsírbontás kúrát egy szalonban!

 

Otthoni kavitációs zsírbontó géppel ugyanis pusztán 10-15 kavitációs zsírbontó szalonkezelés árának megfelelő összegért korlátlan számú kavitációs zsírbontó kezelést végezhetünk saját otthonunkban, kényelmesen, így költséghatékony módon szabadulhatunk meg a makacs zsírpárnáktól.

Érdemes utána számolni, hogy a kavitációs zsírbontásra alkalmas otthoni eszköz segítségével hogyan és mennyi pénzt tudunk megtakarítani. Mivel a kavitációs zsírbontó gépet csak egyszer kell megvásárolni és utána korlátlanul használhatja az egész család, ára már 1-2 kúra esetén megtérülhet.

Kavitációs zsírbontás: Mennyibe kerül, ha saját készülékkel végzem el?

Az otthoni használatra kifejlesztett Forever Slim kavitációs zsírbontó készülék ára 140-150.000 Ft körül mozog. A gép használatához csak ultrahang zselét kell venni, amely pár száz forint és hosszú ideig elegendő. A megvásárolt készüléket annyiszor használhatjuk és annyi ideig, ameddig csak akarjuk. Sőt, többen is használhatják felváltva, ezért akár rokonokkal/barátokkal közösen is megvásárolható a készülék, így még gazdaságosabb!

Dr. Gulyás Tamás
orvos, életmódszakértő

Egy jó döntéshez elengedhetetlen, hogy alaposan körüljárj egy témát – kattints ide, és tedd ezt meg most!

 

Bezárás
×

Cart

Vásárolj még 15.000 Ft értékben az ingyenes kiszállításért!