logo-szepitogepek

Fogyás hasról jojó nélkül!

Miről lesz szó?

Az idő előrehaladtával egyre nehezebben megy a fogyás hasról, hiszen nehezen szabadulunk meg az évek során felszedett zsírpárnáktól. Ha sikerül is egy rövid időre, gyakran visszajönnek a plusz kilók, így a fogyás hasról egyre lehetetlenebbnek bizonyul. Mi a titka a jojó nélküli, célzott fogyásnak hasról, combról, fenékről? 

Fogyás hasról diétával, zsírégető edzéssel 

Sokszor hallhattuk már, hogy a diéta alapvetően nem elég, ha tartósan,visszahízás nélkül szeretnénk fogyni.

Érdemes rögtön az elején tisztázni, hogy diétával nem tudunk célzott fogyást elérni, így a fogyás hasról diétával nem biztosítható. Ha belekezdünk egy diétába, és fogyást érünk el, akkor az a fogyás vagy egyenletes lesz, vagy pont onnan megy le jobban, ahonnan nem akarjuk. Hölgyeknél sokszor a mell csökken először, ami pont nem cél. 

Ha hajlamos vagy valahova hízni, pont az a terület az, ahol a tested a legtovább tartja meg a zsírt.

A zsírégető edzések problémája pont ugyanez, így a fogyás hasról edzéssel sem lehetséges. A hasizom gyakorlatok képesek a has méretét csökkenteni, de nem azért, mert célzott zsírégetést biztosítanak. 

Az edzés az izmot formálja, illetve a tartást javítja, aminek hatása nagyon látványos lehet. A zsír azonban nem az izom felett bomlik, hanem – ahogyan a diéta esetén is – mindenhonnan. Mindkét módszer működőképes, de hatásuk nem célzott.

Fontos!

A diéta, sport alapvetően csak a zsírsejteink méretét csökkenti, kevesebb számuk azonban nem lesz! Akkor lesz sikeres és tartós a fogyás a hasról, ha valahogy ezek számát sikerül csökkentenünk.

Fogyás hasról - a jojó effektus is megnehezíti!

Végre kitartó diéta és zsírégető edzést követően sikerült megszabadulni a makacs zsírpárnáktól? Ezt követően sem könnyebbülhetsz meg teljesen, hiszen még mindig fenyeget a jojó effektus, vagyis az edzést és diétát felhagyva újra visszatérhetnek a leadott zsírpárnák. 

A diéta vagy a sport ugyanis nem csökkenti a zsírsejtjeink számát, csak a méretét. Vagyis a zsírsejtek nem tűnnek el, csak kisebbek lesznek. Ha leállsz az edzésekkel vagy már eleged lett a diétából és nem egy tartósan követhető életmódváltáson estél át, akkor a zsírsejtek bármikor képesek eredeti méretükre visszatérni.

fogyas-hasrol-forever-slim
Fogyás hasról: A diéta vagy sport nem csökkenti a zsírsejtek számát, csak a méretüket! Így ha leállsz az edzésekkel, zsírsejtjeid könnyen visszanyerik eredeti méretüket!

Fogyás hasról jojó nélkül!

Neked is eleged van a folyamatos szenvedésből, kínkeserves alakformálási kísérletekből, a folyamatos visszahízásból? 

Van egy jó hírünk számodra, ugyanis létezik olyan alakformáló módszer, mellyel kényelmesen, szenvedés nélkül fog menni a fogyás hasról vagy akárhol, ahonnan szeretnéd, a visszahízás esélye nélkül!

Kavitációs zsírbontás - az eredményes fogyás hasról, combról, fenékről!

A kavitációs zsírbontást évtizedek óta alkalmazzák. Népszerűsége azért töretlen, mert a zsírsejteket biztonságosan és célzottan képes kipukkasztani. Így tehát nemcsak a zsírsejtek mérete, hanem a száma is változik.

A kavitációs zsírbontással tehát pontosan a jojó effektust vagyunk képesek megszüntetni: a zsírsejtek végleges elbontásával, vagyis a zsírsejtjeink számának csökkentésével tartós fogyást érhetünk el. 

A kavitációs zsírbontás további előnye, hogy onnan fogyunk, ahonnan szeretnénk, így könnyen érhetünk el bámulatos fogyást hasról, combról, fenékről!

Kavitációs zsírbontás - ha végleg, jojó-effektus nélkül leszámolnál a zsírpárnákkal! 

Ha végleg, jojó-effektus nélkül tüntetnéd el a zsírsejteket, lendülnél bomba formába, célzottan szüntetnéd meg a zsírpárnákat, itt a megoldás! Mindez elérhető otthon, diszkréten, kényelmes körülmények közt! 

A Forever Slim kavitációs zsírbontó készülék a legjobb választás, ha kényelmesen és kellemesen bontanád a zsírt. 

A Forever Slim kavitációs zsírbontó gép olyan professzionális kozmetikai készülék, mely a kavitáció technológiájával bontja le a zsírsejteket, így tartósan, jojó-effektus nélkül szerezhetjük vissza és őrizhetjük meg alakunkat.

Dr. Gulyás Tamás
orvos szakértő

forever-slim-eredmeny-velemeny

Fogyás hasról eredményesen?

11 év óta 10.000+ nőnek sikerült! Akár -7 cm néhány kezeléssel!
TOP

Neked ajánlott bejegyzések

hasi-zsirleszivas-szepitogepek
Hasi zsírleszívás? Ezekre készülj!

Ha tartós, hatékony, gyors hasi fogyásról van szó, bizonyára legtöbbünknek a hasi zsírleszívás ugrik be, mint az egyik legnépszerűbb plasztikai beavatkozás. De mégis hogyan működik

hasi-zsir-okai
Hasi zsír okai – Számít az életkor?

Keserves csatát vívunk a biológiával hasunk lapossá tételének érdekében. Ennek megértéséhez feltétlen ismerni kell a hasi zsír okait, hogy miért pont oda és miért pont

fogyas-hasrol-szepitogepek
Eredményes a fogyás hasról hasizom edzéssel?

A lapos has, vékony derék mindannyiunk kitűzött célja. Ennek érdekében rengetegen kezdenek sporttevékenységbe, hasizom gyakorlatba. Tegyük fel azonban a kérdést: valóban eredményes a fogyás hasról célzott

Tartalom

Kik vagyunk?

Több mint 12 éve minden napunkat annak szenteljük, hogy prémium készülékeinkkel valódi, változást hozzunk szépségápolási rutinodba! Velünk nem kell lemondanod a szalonok nyújtotta kezelésekről, hiszen minden általunk forgalmazott készülék a ma ismert leghatékonyabb technológiákat alkalmazza…

KÖVESS MINKET!

Csatlakozz hozzánk!

Értesülj elsőként új bejegyzéseinkről!

Címkék

Máris mennél?
Szeretnénk meglepni egy
5.500 Ft
értékű, készülékre beváltható kuponnal
Add meg adataidat és küldjük is!