logo-szepitogepek

IPL szőrtelenítő gép – 13 ok, amiért imádni fogod!

Miről lesz szó?

IPL szőrtelenítő gép otthonra? Igen! Egyre gyakrabban lehet hallani róla, hiszen egyre szélesebb körben segít megszabadulni nem csak a szőrszálaktól – de a borotvától és társaitól is. Segítségével nem csak sima, de évekig tartóan sima bőrt érhetsz el, ráadásul otthonod kényelmében érheted el mindezt!

Korábban már megvitattuk mindazon kérdéseket, amiket meg se mernél kérdezni az IPL szőrtelenítésről, ezekről ide kattintva olvashatsz.

Most azonban megmutatjuk egy saját IPL szőrtelenítő gép megannyi előnyét – egészen pontosat tizenhármat. Lássuk!

1.

IPL szőrtelenítő gép otthonra, kényelmesen

Ha önálló vagy, megszokhattad már, hogy magad dobod fel a sminkedet, magad mosod és szárítod a hajadat és egyáltalán naponta teszel azért, hogy csinos és vonzó legyél.

Persze jó elmenni a fodrászhoz, felrakatni egy különleges sminket vagy a kozmetikusodnál élvezni egy arcpakolást. De ezek egyszeri alkalmak, és kényeztető jellegűek.

A szőrtelenítés nem a kényeztetés kategóriájába tartozik, így jogos igény, hogy inkább otthon, magad intézhesd el. Ha tartós szőrtelenítést akarsz ráadásul legtöbbször nem a megszokott kozmetikusodhoz kell menned, hanem egy profi helyre, ahol idegenek várnak. 

Egy saját IPL szőrtelenítő gép segítségével mindezt azonban elfelejtheted. Ha birtokodban van ugyanis egy ilyen készülék, akkor kezelheted magad, amikor akarod, úgy, ahogy akarod, akár a kedvenc sorozatodat is nézheted közben.

ipl-szortelenito-gep-szepitogepek
Az IPL szőrtelenítéssel évekre megszabadulhatsz a szőrszálaktól!

2.

IPL szőrtelenítő gép otthonra, pénztárcánkat kímélve!

A tartós szőrtelenítést orvoskozmetológiai szalonokban érheted el. Ezek a kezelések nem olcsók, ráadásul minden esetben ismételni kell azokat. Ehhez azt is hozzá kell számolni, hogy mindenki egyedi eset, így az átlagos kezelési szám lehet, hogy neked nem is elég. Egy saját, otthoni IPL szőrtelenítő gép ára alacsonyabb, mint a szalonok kezelési sorozata. 

Ráadásul annyiszor ismételheted a kezelést bőröd típusának megfelelően, ahányszor csak akarod. Az ismétlő kezelések, amik fél-egy évente javasoltak, szintén nem jelentenek többé plusz kiadást onnan kezdve, hogy saját IPL szőrtelenítő gép kerül a birtokodba.

3.

IPL szőrtelenítő gép tartós megoldásként

Az IPL szőrtelenítő kezelés a tartós szőrtelenítő eljárások közé tartozik. Ezek lényege, hogy fizikailag – lépésenként – tönkreteszik a szőrtüszőket, így a bőr szőrnövekedése teljesen leáll. Ennek hatására évekig (akár 6-8 évig) is tarthat. 

A bőrben lassan regenerálódnak csak a szőrtüszők, de ez megakadályozható félévente-évente végzett kezelésekkel és így valóban folyamatosan szőrtelen maradhatsz. Ráadásul ha a téli hónapokban levillantod magad, (erről bővebben itt írtunk) akkor nyárra már tükörsima lábakkal tündökölhetsz a hét minden napján és nem kell amiatt aggódnod, hogy mikor kéne szőrtelenítened.

ipl-szortelenito-ipl-szortelenites
Évekig tartó szőrtelenség az IPL szőrtelenítő segítségével!

4.

IPL szőrtelenítő gép otthonra a család minden tagjának

Az 50-100 ezer villanásszámú gépek már elavultnak számítanak, de még azok is több teljes test kezelésre elegendők, hiszen egy teljes női test szőrtelenítéséhez átlagosan 15.000-20.000 villanás lehet szükséges. 

Egy újabb IPL szőrtelenítő gép már 500.000 villanást is tud, amit gyakorlatilag egy ember el sem tud használni. Így megoszthatod a gépet tesóddal, lányoddal, anyukáddal, pároddal is.

5.

Nincs többé kipattogzás, vagy szőrbenövés

Mind a borotválás, mind az epilálás felületi hámsérüléssel jár, ami a bőrön jelenlevő baktériumok miatt kis gyulladásokat okoz, amit piros kipattogzás képében észlelünk. Ha megfelelően fertőtlenítünk, akkor pedig a fertőtlenítő irritáló hatása miatt alakulhatnak ki a fájdalmas, piros pöttyöcskék. 

Ezen túl mindkét módszer, de főleg a borotválás hajlamosít a szőrbenövésre is. A bőr szintében elvágott szőrszál ugyanis könnyen visszanőhet az arra hajlamos bőrben, főként a puhább részeken. Az IPL szőrtelenítés mindkét problémát kiküszöböli, nem okoz ugyanis hámsérülést, és a szőrszálat kiégeti, ami így nem tud visszanőni. Ráadásul a borotvált felület fertőzését is csökkenti.

6.

IPL szőrtelenítés otthonodban, biztonságosan

Az IPL technológia alapvetően égetésen alapul, így nem mindegy, hogy milyen erősségű a villanás. Egy szalongépek általában erősebb, mint egy otthoni IPL szőrtelenítő gép, de ott hűtés és képzett személyzet is rendelkezésre áll. 

Egy otthoni IPL szőrtelenítő gép úgy van beállítva, hogy ne égessen, mégis hatékony maradjon, ráadásul a kezelési szint egyénileg beállítható rajta. Itt rögtön érdemes tisztázni, hogy nem attól jobb egy IPL szőrtelenítő gép, ha magasabb az intenzitása. 4-5 J/cm2 mindenki számára elegendő lehet. 

A sokkal magasabb J/cm2 nem jobb eredményt, hanem kisebb biztonságot jelent. Inkább érdemes visszatérni egy területre pár villantás után, mint egyszer megégetni.

7.

Egyszerű és nagyszerű!

Ennél egyszerűbb dolog nincs a világon. Csak odateszed a készülék villanóablakát a bőrödre, egy gombnyomás és már mozdulhatsz is tovább. Nincs krémezés, habozás, gyantamelegítés. Nem ronthatsz el semmit. 

Az intenzitás beállítása szintén egyszerű, azt a legmagasabb fokozatot kell alkalmazni, ami még nem okoz kellemetlen, égő érzést. Ehhez tesztlövéseket kell leadnod, de ha egyszer meghatároztad a testrészeidnek megfelelő erősséget, már gondolkoznod sem kell rajta.

8.

Nem kell szőrt növesztened, vagyis mindig sima vagy!

A borotválás sokaknak csak kényszermegoldás, gyorssegély. A köztudatban a gyantázás terjedt el ami a szőr kitépésével nagyobb időablakot ad, a szőr újbóli megjelenéséig. Ehhez azonban meg kell növeszteni a szőrt, hogy legyen ami beletapad a gyantába. 

Az IPL szőrtelenítés alatt azonban lehet borotválkozni, hiszen az IPL szőrtelenítő kezelés előtt is a borotválás az első lépés. A meglévő szőr csak rontja a hatékonyságot. Épp ezért ha az IPL szőrtelenítést választod, a döntés pillanatától kezdve sima bőrű lehetsz és nem kell azon sem izgulnod, hogy majd a borotvától megerősödik a szőröd.

ipl-szortelenito-gep
IPL szőrtelenítés: Mindig bársonyosan sima lehet bőröd!

9.

IPL szőrtelenítő gép otthonra a diszkrécióért

Sokan megtehetnék, hogy szalonba menjenek szőrteleníteni, de nem teszik, mert feszélyezve érzik magukat. Nem szeretik ha mások is jelen vannak, vagy egyszerűen annyira intim dolognak tartják, hogy már a kozmetikus jelenléte is frusztrálja őket. Ha te is így érzel, akkor az otthoni IPL szőrtelenítést Neked találták ki. 

Az IPL szőrtelenítéshez ki sem kell tenned a lábadat otthonról, csak rá kell szánnod egy kis időt. Otthon teljesen egyedül végezheted, de egy jól végzett kezelési sorozat után már az otthoni kezelések is elmaradhatnak.

10.

Kellemes használat

Biztos ismered a gyantázás élményét, különben nem olvasnál minket. A gyanta lerántása, a szőrszálak kitépése nem kellemes élmény. Ezzel szemben az IPL csak egy pillanatnyi forróságot okoz. 

Ha a gyantázáshoz hasonlítjuk, mindenképp kellemesnek mondható, még ha nem is ezzel fogod magadat kényeztetni. És nem kell utána tisztogatni a maradék gyantát sem.

11.

Pároddal együtt használhatod

A lányok még lazábban járnak el a kozmetikai szalonokba, de a fiúk még ennél is inkább feszélyezve érzik magukat. Ráadásul mi, csajok tudjuk, hogy a pasik nem bírják a fájdalmat. Persze sok pasi szeretne sima lenni egy-két helyen, csak esetleg nem mondja. De lehet, hogy ezt te szeretnéd jobban. 

Saját IPL szőrtelenítő gép használata esetén, bátran ráveheted őt is a kezelésre, hiszen nem kell elrángatni sehova, és nem is kell kellemetlenséget sem átélnie.

12.

Az otthoni IPL szőrtelenítő gép időt spórol!

Tudjuk jól, hogy az idő pénz. Azt is tudjuk, hogy ha bármilyen szalonkezelést szeretnénk, legyen az fodrász, kozmetikus vagy bármi, akkor oda el is kell menni, fel kell öltözni. Ez mind, mind időigényes. 

Ha egy kezelés otthon megoldható, akkor otthoni kezelésekkel időt takaríthatsz meg. Az otthoni IPL szőrtelenítővel pont ez a helyzet. Nincs készülődés, utazás, várakozás. Csak levetkőzöl, bekapcsolod és már kezelheted is magadat.

Nem tudod hogyan válassz az IPL szőrtelenítő gépek közül? Ide kattintva részletes útmutatóval szolgálunk, így a tudatos vásárlói döntés garantált!

Az IPL szőrtelenítőnek hála, marad időd másra!

+1.

És miért a Forever Skin IPL szőrtelenítő gépet válaszd?

Mert számolja a villanást!

Az otthoni IPL szőrtelenítő gépek folyamatosan fejlődnek. A fejlesztések közül – pl. kényelmesebb használat, ergonomikusabb kivitel stb.- legfontosabb a villanásszám növekedése! Míg az első IPL szőrtelenítők 30.000-50.000 villanást tudtak leadni, az újabbak – így a Forever Skin IPL is – már 500.000 villanás leadására is képesek. Sok gép garantált villanásszámot ígér. Igen ám, de honnan tudjuk, hogy mennyit villantottunk? Igazából sehonnan.

Az otthoni Forever Skin IPL szőrtelenítő gép egyedülálló módon kijelzőjén mutatja a maradék villanások számát.

Hogy ez miért hasznos?

Egyrészt azért, mert így biztos lehetsz abban, hogy a készülékben valóban benne van az adott villanásszám. Másodsorban garanciális ügyintézésnél kulcsfontosságúvá válik az, hogy bizonyítani tudd, hány villanást használtál el. 

Miért olyan fontos ez? 

Mert abban a nem kívánt esetben, ami bármelyik elektronikai eszközzel előfordulhat, hogy több év működés és használat után egyszer csak nem villan az IPL szőrtelenítő, szervizbe kell vinni. 

Ilyenkor mondhatják azt, hogy biztosan elhasználtuk a villanásszámokat és szerezhetünk be egy újat, és itt jön a képbe a digitális villanásszám kijelzés – az ugyanis biztosít Téged és a szervizet afelől, hogy a gépnek még működnie kell, tehát a garancia által meg kell javítani. 

A Forever Skin IPL szőrtelenítő géppel ez nem történhet meg, hiszen esetében láthatjuk a gépben levő villanások számát, vagyis ha még van benne villanásszám, akkor más állhat egy esetleges meghibásodás háttérben.

Megvédi a szemed a kiszűrődő IPL fény ellen!

Mivel a kiszűrődő fény megégetheti a bőrt és károsíthatja a szemet, ezért 10J/cm2 feletti géppel NEM végezhető otthon IPL szőrtelenítés. Emiatt használnak a szalonokban a nagy teljesítményű gépek kezelése során mind a kezelők, mind a kezelt személyek védő szemüveget.

Sajnos azonban több olyan, otthoni gépként forgalmazott készülék is szembe jöhet veled, ami erősebb, mint a megengedett. Ez azt jelenti, hogy esetükben a kezelés során kiszűrődő fény egészen biztosan bántani fogja a szemet.

Fontos! Ne dőlj be olyan kifejezéseknek, mint a “bőrszenzor”. Egyrészt minden IPL készüléknek tartalmaznia kell bőrszenzort, másodsorban az pusztán azt biztosítja, hogy csak akkor tudj villantani, ha teljesen érintkezik a készülék a bőrrel (tehát ne tudjunk a szemünkbe villantani). Nem véd azonban a kezelés közben kiszűrődő fénytől.

Éppen ezért olyan IPL szőrtelenítő gépet kell választani, ami kellőképpen erős, mégis biztonságos kezelést nyújt. A Forever Skin IPL 6J/cm2 -rel működik és a csomagban található szemüvegnek köszönhetően teljes mértékben véd a kezelés során esetlegesen kiszűrődő fénytől.

A Forever Skin IPL szőrtelenítő gép ezek mellett, mindent tud, amit a társai:

  • 5 fokozatban állítható villantáserősség
  • Szép megjelenés, minőségi tapintás élmény
  • Ergonomikus kivitel
  • Megfelelő nagyságú villanóablak
  • Biztonságos, mégis hatékony intenzitás


Szegedi Nóra

forever-skin-ipl-szortelenito-gep

Éveken át tartó sima bőrre vágysz?

Ismerd meg a 500.000 villanásszámú Forever Skin IPL gépet!

TOP

Neked ajánlott bejegyzések

hasi-zsirleszivas-szepitogepek
Hasi zsírleszívás? Ezekre készülj!

Ha tartós, hatékony, gyors hasi fogyásról van szó, bizonyára legtöbbünknek a hasi zsírleszívás ugrik be, mint az egyik legnépszerűbb plasztikai beavatkozás. De mégis hogyan működik

hasi-zsir-okai
Hasi zsír okai – Számít az életkor?

Keserves csatát vívunk a biológiával hasunk lapossá tételének érdekében. Ennek megértéséhez feltétlen ismerni kell a hasi zsír okait, hogy miért pont oda és miért pont

fogyas-hasrol-szepitogepek
Eredményes a fogyás hasról hasizom edzéssel?

A lapos has, vékony derék mindannyiunk kitűzött célja. Ennek érdekében rengetegen kezdenek sporttevékenységbe, hasizom gyakorlatba. Tegyük fel azonban a kérdést: valóban eredményes a fogyás hasról célzott

Tartalom

Kik vagyunk?

Több mint 12 éve minden napunkat annak szenteljük, hogy prémium készülékeinkkel valódi, változást hozzunk szépségápolási rutinodba! Velünk nem kell lemondanod a szalonok nyújtotta kezelésekről, hiszen minden általunk forgalmazott készülék a ma ismert leghatékonyabb technológiákat alkalmazza…

KÖVESS MINKET!

Csatlakozz hozzánk!

Értesülj elsőként új bejegyzéseinkről!

Címkék

Máris mennél?
Szeretnénk meglepni egy
5.500 Ft
értékű, készülékre beváltható kuponnal
Add meg adataidat és küldjük is!