logo-szepitogepek

Narancsbőr eltávolítása és kialakulásának okai

Miről lesz szó?

Ahhoz, hogy a narancsbőr eltávolítása minél hatékonyabban menjen, fontos megértenünk, mi is az a narancsbőr, vagyis a cellulit, és hogy alakul ki a bőrünkben. Annak ugyanis az a lényege, hogy a megnövekedett méretű zsírsejtek a bőr megnyúlt kollagénrostjai közt áttüremkednek, így kívülről is jól láthatóvá válnak, egyenetlenné téve a bőrfelszínt.

Miért a nőkre jellemző a narancsbőr? 

A cellulit a nők esetében már-már annyira gyakori, hogy a nők kb. 90%-át érinti. A férfiakra azonban nem jellemző tulajdonság, hogy akár másodlagos nemi jellegnek is tekinthető.

Ennek pedig az az oka, hogy a nők bőrének különleges szerkezete van, mely eltér a férfiakétól. A bőr alatti sejtek ugyanis más kollagénrost szerkezetűek, rugalmasabbak, hogy a nők teste alkalmazkodni tudjon a hormonális változásokhoz, terhességhez. 

Ezzel azonban együtt jár, hogy a bőr könnyebben megnyúlik, így a zsírsejtek könnyen áttüremkedhetnek rajta.

narancsbor-eltavolitasa-narancsbor-eltuntetese
Tehát a képlet: Lazább szerkezetű bőr + megnövekedett méretű zsírsejtek = narancsbőr!

A narancsbőr két fő kiváltója: laza kötőszövet + kitüremkedő zsírsejtek!

Nem elég, ha csak a bőr alatti zsírsejtek méretét próbálod csökkenteni, akár sporttal, diétával, hiszen nőként  alapvetően gyengébb, lazább szerkezetű a bőröd és ezt a lazaságot, több tényező (pl. örökletes adottság, hízás-fogyás, stressz helytelen táplálkozás  fogamzásgátlók, hormonális probléma, életkor) tovább rontja, így már minimális zsírtöbblet is narancsbőrt okozhat. 

Ezekről a súlyosbító tényezőkről itt írtunk. Éppen ezért lehetséges az, hogy vékony alkatú, fiatal lányoknál is kialakulhat narancsbőr. 

A narancsbőrnek természetesen különböző fokozatai vannak és azoknak megfelelően különböző kezelést is igényel. Erről azonban erre a cikkre kattintva olvashatsz. És hogy mivel megy majd flottul a narancsbőr eltávolítása? Nézzük meg!

Narancsbőr eltávolítása komplex narancsbőr elleni kezeléssel!

A narancsbőr az évek során egyre nagyobb méreteket ölthet és egyre nehezebb lesz kezelni. Érdemes ezért a narancsbőr eltávolításába a minél koraibb szakaszban belevágni! 

A narancsbőr eltávolítása 2 fronton lehetséges:

  • meg kell erősíteni a nőkre jellemző, lazább kötőszöveti réteget
  • csökkenteni kell a kitüremkedő zsírsejtek méretét!

Narancsbőr eltávolítása otthoni kezeléssel, eredményesen!

A narancsbőr eltávolítása érdekében nem kell feltétlenül szépségszalonba menni. Manapság már a legmodernebb technológiák már megtalálhatók otthoni narancsbőr elleni készülékekben is! 

A narancsbőr eltávolítása esetén a probléma csak az, hogy manapság már számtalan anticellulit hatásúnak mondott otthoni kütyü közül nehéz kiválasztani azt, amelyik valóban hatékony.

Otthoni narancsbőr elleni készülék választásánál legfontosabb megnéznünk azt, hogy milyen technológia van a készülékbe építve, hiszen jórészt ezen áll vagy bukik a hatékonyság. 

Persze árulkodó lehet az ár is, hisz 30-40 ezer forint alatt legfeljebb masszírozó gépekkel találkozhatunk, professzionális otthoni narancsbőr elleni készülékeket nem kapunk ebben az árban.

Narancsbőr ellen: Manapság már a legmodernebb technológiák megtalálhatók otthoni készülékekben is!

Továbbá fontos, hogy a narancsbőr problémája folyamatos kezelést igényel, a bőr ugyanis folyamatos leépülésen megy keresztül, ezért fenntartó kezelések mindig szükségesek lesznek. 

Így egy egyszeri beruházást jelentő otthoni narancsbőr elleni készülékkel mind kényelemmel, mind költségekkel jobban járunk, mintha folyamatosan szalonkezeléseken kellene részt vennünk.

Mit tegyél tehát, a narancsbőr eltávolítása érdekében?

Vess be profi narancsbőr elleni technológiát!

Láthattuk, hogy mivel a narancsbőr eltávolítása érdekében nem elegendő a zsírsejtek méretét befolyásolni (sport, diéta), hanem szükséges a meglazult kötőszöveti réteget is erősíteni, így kialakult narancsbőrre gépi kezelés lehet a leghatásosabb.

A narancsbőr eltávolítása során olyan készüléket érdemes használnunk, mely a narancsbőr tényezőire hat. Érdemes olyat választanunk, mely erősíti, feszesíti a bőrt, valamint csökkenti a bőrben található zsírsejtek méretét, így tartós és látványos hatást érhetünk el. Ilyen narancsbőr elleni kezelések: ultrahangos mélymasszázs, kavitációs zsírbontás, rádiófrekvenciás bőrfeszesítés. 

A legjobb az olyan narancsbőr elleni készülék, mely több technológiát is kombinál.

Szeretnél végre megszabadulni a narancsbőrödtől, de fogalmad sincs, hogyan állj neki és milyen módszerek jöhetnek szóba esetedben? Segítünk! Tanulmányunkban összegyűjtöttük, hogy milyen szempontok alapján érdemes narancsbőr kezelést választani, illetve, hogy milyen megoldások jöhetnek szóba narancsbőr ellen.

Dr. Gulyás Tamás
orvos, életmódszakértő

narancsbor-kezeles-otthon-forever-beauty

Számodra melyik narancsbőr elleni kezelés lehet eredményes?​

Szakértői tanulmányunkból megtudhatod!

TOP

Neked ajánlott bejegyzések

hasi-zsirleszivas-szepitogepek
Hasi zsírleszívás? Ezekre készülj!

Ha tartós, hatékony, gyors hasi fogyásról van szó, bizonyára legtöbbünknek a hasi zsírleszívás ugrik be, mint az egyik legnépszerűbb plasztikai beavatkozás. De mégis hogyan működik

hasi-zsir-okai
Hasi zsír okai – Számít az életkor?

Keserves csatát vívunk a biológiával hasunk lapossá tételének érdekében. Ennek megértéséhez feltétlen ismerni kell a hasi zsír okait, hogy miért pont oda és miért pont

fogyas-hasrol-szepitogepek
Eredményes a fogyás hasról hasizom edzéssel?

A lapos has, vékony derék mindannyiunk kitűzött célja. Ennek érdekében rengetegen kezdenek sporttevékenységbe, hasizom gyakorlatba. Tegyük fel azonban a kérdést: valóban eredményes a fogyás hasról célzott

Tartalom

Kik vagyunk?

Több mint 12 éve minden napunkat annak szenteljük, hogy prémium készülékeinkkel valódi, változást hozzunk szépségápolási rutinodba! Velünk nem kell lemondanod a szalonok nyújtotta kezelésekről, hiszen minden általunk forgalmazott készülék a ma ismert leghatékonyabb technológiákat alkalmazza…

KÖVESS MINKET!

Csatlakozz hozzánk!

Értesülj elsőként új bejegyzéseinkről!

Címkék

Máris mennél?
Szeretnénk meglepni egy
5.500 Ft
értékű, készülékre beváltható kuponnal
Add meg adataidat és küldjük is!