logo-szepitogepek

Arcfiatalítás 40 felett – A ragyogó arcért!

Miről lesz szó?

Ha már te is eljutottál abba a korba, hogy már nem olyan ragyogó az arcbőröd, mint 20 évesen, akkor biztosan benned is megérett a ránctalanítás gondolata. Ehhez a hagyományos ránctalanító krémek nem elegendőek, szalonba, orvos-esztétikai kezelésre pedig nem biztos, hogy el tudsz, vagy el akarsz jutni. Azonban van még egy lehetőség számodra, hogy ráncok nélkül élhess!

A ragyogó megjelenés, az ellenállhatatlan küllem sokak vágya, de azt is tudhatod, hogy a fiatalos megjelenést több minden meghatározza.

Arcodon a korodat nem pusztán a ráncok, sokkal inkább a megereszkedett bőröd árulja el. Tisztában vagyunk vele, hogy fiatalabbak már nem leszünk, de fiatalosabbak még lehetünk. 

A kötőszöveti rostok fokozatosan fogyatkoznak és tömegük több, mint 10 százalékkal csökken 40 éves korunkra, így az arcfiatalítás 40 felett a felgyorsult kötőszöveti romlás miatt még nehezebb. A kötőszöveti rostok sűrűségének csökkenése miatt a bőr tartása fokozatosan romlik, a ráncok pedig egyre erőteljesebbé válnak.

Hogy egészen pontosan hogyan alakulnak ki a ráncok, és mit tehetsz a megelőzésük érdekében, arról itt írtunk korábban. Most azonban beszéljünk arról, hogy mi van akkor, ha a ráncokat már határozottan nem tudod megelőzni, és a ránctalanítás különböző módszereivel próbálod felvenni velük a harcot.

arcfiatalitas-ranctalanito-kezeles-forever-skin
Arcodon a korodat nem pusztán a ráncok, sokkal inkább a megereszkedett bőröd árulja el.

Megereszkedett bőr vagy ráncok? Melyik a nagyobb gond?

A ráncok egyre erőteljesebbé válnak a kor előrehaladtával, miközben a bőr tartását fokozatosan elveszítjük. Egy ideig még tudjuk ezt a folyamatot kontrollálni különböző krémekkel, kozmetikumokkal, de a bőr megereszkedésére nincs hatással semmilyen kencefice! 

Így amikor az arcfiatalítás 40 felett a cél, a megereszkedett bőr válik az első számú problémává, és a különböző ránctalanító kezelések esetén is ezt érdemes első sorban megcélozni, ugyanis az arc kinézetét is sokkal jobban meghatározza.

Ráadásul a megereszkedett arcbőr az amúgy is meglevő barázdákat, még tovább mélyíti, amelyek így sokkal feltűnőbbé válnak. 

Ezért tehát az orrtól az ajkak felé haladó (nasolabiális) redők, az ajkak és az állkapocs széle között elhelyezkedő barázdák, illetve a szem alatti “táskák”, de a szemhéj megereszkedése is szintén a probléma részjelensége. 

A bőr további mélyülésével megereszkedik, sőt kettős kontúrúvá válik a toka is.

Ránctalanítás - Cél a feszes arckontúr!

Arcunk kontúrjának javításával sokkal többre jutunk, hiszen így javíthatjuk a ráncok állapotát is. Ezért tehát erre fektessük a nagyobb hangsúlyt! Valljuk be persze azt is, hogy a krémek, tapaszok, és arcmasszírozók – melyeken a legtöbb hölgy már régen túl van – egy idő után vajmi kevésnek bizonyulnak. 

Ezek ugyanis pusztán átmeneti hidratálást nyújtanak, Neked viszont tényleges ránctalanítás kell.

Fontos tény azonban, hogy az arckontúr helyreállítását célzó ránctalanító kezelések legtöbbje csak orvos-esztétikai szalonokban vehető igénybe. 

Ezek a ránctalanító kezelések költségesek, el kell járni igénybevételükhöz, és alkalmazkodni kell a kezelőszemélyzethez, akik vagy szimpatikusak nekünk, vagy nem. 

Mindenesetre az ilyen helyeket ki kell próbálni, és ezt követően lehet csak döntést hozni, kell-e ez nekünk? Az biztos, hogy egy ránctalanító kezelés sohasem elegendő a ránctalanításra, a teljes ránctalanító kúra megvásárlása pedig költséges és a fentiek alapján igazából lutri is.

arcfiatalitas-ranctalanito-kezeles-borfeszesito
Arcodon a korodat nem pusztán a ráncok, sokkal inkább a megereszkedett bőröd árulja el!

Rádiófrekvenciás kezelés - A siker titka?

A rádiófrekvenciás kezelés, melyről bővebben itt olvashatsz, a krémek, szérumok és masszírozók helyett ugyanis nem tüneti vagy felületi kezelést nyújtanak, hanem a probléma valódi okára hatnak, nevezetesen a kollagén termelődésére.

Úgy ám, ugyanis a rádiófrekvenciás kezelés azon technológiák közé sorolható, amik képesek lehatolni a bőr mélyére, ott, ahol a kollagén termelődik, és képes arra úgy hatni, hogy serkentse annak termelődését.

Tehát a rádiófrekvenciás kezelés ahelyett, hogy kívülről próbálná meg elfedni a problémát – mint például a ránctalanító krémek teszik -, belülről építi a bőröd szerkezetét, a saját kollagén termelésének serkentésével.

A valódi ránctalanítás kiváló megoldása lehet tehát a rádiófrekvenciás kezelés, mely nem tüneti, felületi megoldást ad, hanem egyenesen a probléma okát veszi célba.

Ilyen rádiófrekvenciás kezelés végezhető az otthoni használatra kifejlesztett Forever Skin Ránctalanító Bőrfeszesítő készülékkel is, amit nem csak arcod ránctalanítására, hanem tested bármely részének bőrfeszesítésére is alkalmazhatsz, mivel cserélhető fejjel rendelkezik!

Cserélhető kezelőfejével célzottan mind az arc, mind a test bőrének ránctalanító, bőrfeszesítő kezelésére alkalmazható. Arcon akár a ráncok, akár a megereszkedett bőr a főbb probléma a kötőszövet feszesítésével mindkettő látványosan javulhat.

Mindemellett célzottan kezelhető vele a test bármely részének megereszkedett bőre vagy javítható a narancsbőr állapota, így az egész családnak a legjobb barátja lehet.

A Forever Skin ránctalanító gép 3TECH kifejezetten az arc ráncainak csökkentésére, szemörnyék kezelésre, arcfeszesítésre, kontúrozásra lett tökéletesítve. Rádiófrekvenciás technológiáját EMS és LED fényterápia egészíti ki a teljeskörű kezelésért. 

Dr. Gulyás Tamás
életmód-orvosszakértő

ranctalanitas-arcfiatalitas

Kevesebb ráncra & feszes szemkörnyékre vágysz?

Ismerd meg a Forever Skin 3TECH gépet!
TOP

Neked ajánlott bejegyzések

hasi-zsirleszivas-szepitogepek
Hasi zsírleszívás? Ezekre készülj!

Ha tartós, hatékony, gyors hasi fogyásról van szó, bizonyára legtöbbünknek a hasi zsírleszívás ugrik be, mint az egyik legnépszerűbb plasztikai beavatkozás. De mégis hogyan működik

hasi-zsir-okai
Hasi zsír okai – Számít az életkor?

Keserves csatát vívunk a biológiával hasunk lapossá tételének érdekében. Ennek megértéséhez feltétlen ismerni kell a hasi zsír okait, hogy miért pont oda és miért pont

fogyas-hasrol-szepitogepek
Eredményes a fogyás hasról hasizom edzéssel?

A lapos has, vékony derék mindannyiunk kitűzött célja. Ennek érdekében rengetegen kezdenek sporttevékenységbe, hasizom gyakorlatba. Tegyük fel azonban a kérdést: valóban eredményes a fogyás hasról célzott

Tartalom

Kik vagyunk?

Több mint 12 éve minden napunkat annak szenteljük, hogy prémium készülékeinkkel valódi, változást hozzunk szépségápolási rutinodba! Velünk nem kell lemondanod a szalonok nyújtotta kezelésekről, hiszen minden általunk forgalmazott készülék a ma ismert leghatékonyabb technológiákat alkalmazza…

KÖVESS MINKET!

Csatlakozz hozzánk!

Értesülj elsőként új bejegyzéseinkről!

Címkék

Máris mennél?
Szeretnénk meglepni egy
5.500 Ft
értékű, készülékre beváltható kuponnal
Add meg adataidat és küldjük is!