logo-szepitogepek

Zsírbontás vagy fogyás diétával?

Miről lesz szó?

Amikor egyszer csak észrevesszük, hogy elkezdett megjelenni rajtunk némi súlyfelesleg, legtöbbünk azonnal valamilyen trendi diéta után kezd el kutatni, vagy nemes egyszerűséggel rögtön a koplalást választja. Ezzel azonban nemcsak a fogyás nem fog menni és nem segítünk a problémát megoldani, de akár kárt is okozhatunk magunknak, ami esetenként további hízáshoz vezethet. Ilyenkor jön képbe a kavitációs zsírbontás.

De mi az a kavitációs zsírbontás és miért nem elég a diéta vagy akár a testmozgás? Az máris kiderül!

Fogyás és diéta

Amikor valamilyen diétába kezdünk, a szervezetünk erre egyből reagál. Ennélfogva a táplálék megvonása okozhat hirtelen súlycsökkenést, ilyenkor azonban közel sem csak zsírral leszünk kevesebbek.

Ami még kellemetlenebb azonban, az az, hogy szervezetünk ilyenkor raktározó üzemmódba kapcsol. Ez pedig akkor lesz igazán kellemetlen, amikor a diétázás során eljön az a pont, amikor már nem bírjuk tovább, a fogyás is megállni látszik, és visszatérünk eredeti életmódunkra. Ekkor viszont a zsírsejtek újra megdagadnak, a leadott kilók visszatérnek, sőt, sokszor még több is, mint amennyitől megszabadultunk. Sokan hisznek a negatív kalóriás ételek fogyasztásában. De vajon tényleg hatásosak?  Erről bővebben itt olvashatsz.

A drasztikus diétákat nehéz tartani, és ha újra visszatérünk korábbi életmódunkra,
nem csak megáll a fogyás, de a leadott felesleget ismét felhízhatjuk, sőt, akár többet is. Ez vezet a már jól ismert jojó-effektushoz.

Drasztikus diéták helyett mozgás!

Ha képesek vagyunk feladni azt az elgondolást, hogy pár hét alatt érjük el a bombaformát, és inkább arra törekszünk, hogy hosszútávon érjünk el egészséges és szép eredményt, akkor érdemesebb inkább a hagyományos, nem véletlenül unalomig ismételt módszert választanunk, ami nem más, mint a rendszeres mozgás és egészséges táplálkozás.

Természetesen azonban még ez sem garantálja azt, hogy elérjük az álomalakot vagy hogy az elért változás maradandó lesz, hiszen az életkor változásával vagy egyes betegségek hatására a makacs zsírpárnák szaporodását biztosítják.

Tudtad?

Minden ember meghatározott számú zsírsejttel születik. Ez életünk során nem változik. Mikor fogyunk, vagy hízunk, akkor ezeknek a sejteknek a térfogata nő vagy csökken. Diétával, sporttal képesek vagyunk csökkenteni a zsírsejtek méretét, azonban ezek el nem tűnnek. Így, ha felhagyunk ezzel az életmóddal és újra több kalóriát viszünk be, mint szükséges, akkor a zsírsejtek újra megdagadhatnak. Azonban, ha ezeket a zsírsejteket képesek vagyunk lebontani, akkor nincs, ami ismét megdagadjon, így csökkenthető a visszahízás esélye.

Ha a fogyás már diétával és sporttal sem megy…

Előfordulhat tehát, hogy kitartó sport és a megfelelő odafigyelés ellenére vannak olyan zsírpárnák, melyekre nem tudunk hatni, a fogyás pedig itt megreked. Ezek a zsírpárnák lehetnek a fenéken, a combon, de akár a hason is – arról pedig, hogy milyen lehetséges okai lehetnek annak, hogy nem megy a fogyás hasról, itt írtunk korábban.

Mindenesetre mind ismerjük azt a nem túl kellemes érzést, amikor hiába próbálkozunk, egyszerűen nem tudunk szabadulni feleslegtől, hiába étkezünk egészségesen vagy járunk rendszeresen mozogni. Ebben az esetben sem szabad kétségbe esnünk, a fogyás ugyanis nem lehetetlen. Létezik egy olyan kozmetikai eljárás, mely vágás nélkül távolítja el a zsírsejteket, melyek többé nem termelődnek vissza.

Sőt, ez az eljárás napjainkban már nem csak szépségszalonban, de otthonodban is elérhető, de ne szaladjunk ennyire előre.

zsirbonto-gep-szepito-gepek
Zsírbontás vagy diéta? Mozogjunk rendszeresen és figyeljünk táplálkozásunkra!

Kavitációs zsírbontás – a jojó-effektus nélküli fogyás

A kavitációs zsírbontás egy olyan kozmetikában használt eljárás, mellyel megszabadulhatunk a zsírsejtjeinktől. Kavitációs zsírbontás során ugyanis ultrahang hullámokkal érjük el, hogy a zsírsejtek fala megbomlik és a benne rejlő zsír és egyéb anyagok természetes úton kiürülnek a szervezetből. Ezek a zsírsejtek nem termelődnek vissza, így elérhetjük azt, hogy jojó-effektus nélkül fogyjunk.

A kavitációs zsírbontás segít ott lebontani a felesleges zsírsejteket, célzottan, ahonnan fogyni szeretnénk. Ha pedig többet szeretnél tudni erről a technológiáról, akkor mindenképpen figyelmedbe ajánljuk ezt a cikket.

Drasztikus diéták vagy kavitációs zsírbontás?

Ahhoz, hogy lássuk, hosszú távon melyiket érdemes igénybe venni, jó, ha tudjuk, melyik mivel jár, mik az előnyei és hátrányai. Ezeket összegyűjtöttük, hogy lásd, melyiknek milyen hatása van a szervezetre!

Diétával való fogyás előnyei

Kavitációs zsírbontás előnyei

A kavitációs zsírbontás még számos más előnnyel kecsegtet – azonban ezt már egy másik cikkünkben, egészen pontosan ide kattintva részleteztük.

Diétával való fogyás hátrányai

Kavitációs zsírbontás hátrányai

Szerencsére napjainkban már otthonodban is alkalmazhatod a kavitációs zsírbontás módszerét – egy saját, otthoni géppel.

Így jóval költséghatékonyabban, ám ugyanazzal a technológiával és működési elvvel szabadulhatsz meg a makacs zsírpárnáktól, mintha szalonban végeztetnéd a kezelést.

Ha pedig pontosan tudni szeretnéd, mennyivel költséghatékonyabb egy otthoni gép beszerzése, ebben a cikkben választ kapsz kérdéseidre.

dieta-fogyas-szepitogepek-kavitacio
Zsírbontás: A kavitációs zsírbontással célzottan, jojó-effektus nélkül tüntetheted el a zsírsejteket!

Kavitációs zsírbontás - ha végleg, jojó-effektus nélkül leszámolnál a zsírpárnákkal!

Ha tehát végleg, jojó-effektus nélkül tüntetnéd el a zsírsejteket, célzottan szüntetnéd meg a zsírpárnákat, a kavitációs zsírbontás a megoldás! Ahogy pedig az imént említettük, mindez elérhető otthon, diszkréten, kényelmes körülmények közt is lehetséges, hála a Forever Slim kavitációs zsírbontó készüléknek.

A Forever Slim zsírbontó gép ugyanis egy olyan professzionális kozmetikai készülék, mely a kavitáció technológiájával bontja le a zsírsejteket, így tartósan, jojó-effektus nélkül szerezhetjük vissza és őrizhetjük meg alakunkat.

forever-slim-kavitacios-zsirbonto

Végre megszabadulnál makacs zsírpárnáidtól hasadon, combodon?

Ismerd meg a Forever Slim zsírbontót és érj el olyan sikereket, mint sokan mások!
Kovács Liza
TOP

Neked ajánlott bejegyzések

hasi-zsirleszivas-szepitogepek
Hasi zsírleszívás? Ezekre készülj!

Ha tartós, hatékony, gyors hasi fogyásról van szó, bizonyára legtöbbünknek a hasi zsírleszívás ugrik be, mint az egyik legnépszerűbb plasztikai beavatkozás. De mégis hogyan működik

hasi-zsir-okai
Hasi zsír okai – Számít az életkor?

Keserves csatát vívunk a biológiával hasunk lapossá tételének érdekében. Ennek megértéséhez feltétlen ismerni kell a hasi zsír okait, hogy miért pont oda és miért pont

fogyas-hasrol-szepitogepek
Eredményes a fogyás hasról hasizom edzéssel?

A lapos has, vékony derék mindannyiunk kitűzött célja. Ennek érdekében rengetegen kezdenek sporttevékenységbe, hasizom gyakorlatba. Tegyük fel azonban a kérdést: valóban eredményes a fogyás hasról célzott

Tartalom

Kik vagyunk?

Több mint 12 éve minden napunkat annak szenteljük, hogy prémium készülékeinkkel valódi, változást hozzunk szépségápolási rutinodba! Velünk nem kell lemondanod a szalonok nyújtotta kezelésekről, hiszen minden általunk forgalmazott készülék a ma ismert leghatékonyabb technológiákat alkalmazza…

KÖVESS MINKET!

Csatlakozz hozzánk!

Értesülj elsőként új bejegyzéseinkről!

Címkék

Máris mennél?
Szeretnénk meglepni egy
5.500 Ft
értékű, készülékre beváltható kuponnal
Add meg adataidat és küldjük is!