Szépítőgépek Garancia

Gyors és ingyenes szállítás

Készülékeinket villámgyorsan (1-2 napon belül) ingyenesen kiszállítjuk, bármely magyarországi címre, valamint géljeinket a Szállítási és fizetési információk menüpont alatt feltüntetett szállítási feltételekkel szállítjuk. Bővebb információ! >>>

Garantáltan biztonságos kezelés

Készülékeink biztonságosságát CE minősítés garantálja. Gépeink minden tekintetben megfelelnek az otthon használt készülékekre vonatkozó összes biztonsági követelménynek. 

Készülékeink a részletes, magyar nyelvű használati útmutatóban leírtak alapján egyszerűen és maximális biztonság mellett használhatók. További kérdések esetén ingyenes orvosi tanácsadással és ügyfélszolgálattal is állunk az érdeklődők rendelkezésére.

A készülékeink zökkenőmentes használatát 1, illetve 2 év garancia is biztosítja, ez készülékenként eltérő.

Próbáld ki ingyen!

Bemutatótermünkben bárki díjmentesen kipróbálhatja bármelyik készülékeinket, így személyesen is meggyőződhet arról, hogy a kezelés könnyedén és kényelmesen végezhető. Tapasztalt, szakértő munkatársaink készséggel válaszolnak termékeinkkel, termékeink által használt technológiákkal kapcsolatos kérdéseidre.

Ha szeretnél személyesen is meggyőződni arról, hogy milyen érzést nyújtanak a kezelések a különböző gépeinkkel, gyere el bemutatótermünkbe, ahol minden érdeklődő kipróbálhatja a készüléket!  További információ! >>>

Amennyiben nem tudsz eljönni hozzánk, de szeretnél bővebb tájékoztatást a készülékeink működéséről, fordulj bizalommal munkatársainkhoz a +36 1 226 4179 vagy +36 30 6303 777 ügyfélszolgálati telefonszámokon!

Bemutatótermünk címe:

1094 Budapest, Tűzoltó utca 54., Milestone udvar, Manta ház 
Nyitva tartás: H-CS: 8:00-17:00, P: 8:00-14:30

Bezárás
>
×

Cart

Vásárolj még 15.000 Ft értékben az ingyenes kiszállításért!