Melyik narancsbőr ellen kezelést vagy gépet válasszam?

Te sem tudod, milyen módszerekkel lehet küzdeni a narancsbőr ellen és melyik lenne a leghatékonyabb Neked? Mi most szakértő munkatársainkkal összegyűjtöttük Neked a különböző anticellulit módszereket! 

Naranbcsőr ellen az étrend és a sport gyakran nem elég!

Sokan azt vallják, hogy a narancsbőr ellen a legjobb módszer az egészséges táplálkozás a sport. Azonban mégis nagyon sokan vannak, akik figyelnek az étkezésre, rendszeresen sportolnak, mégis narancsbőrrel küzdenek! 

Ha Te is ebben szenvedsz, mindenképp ajánlott egy bevált módszert használnod. Lássuk, milyen módszerek adódnak a narancsbőr eltüntetésére! 

TUDTAD?

A narancsbőrt alapvetően két tényező okozza, melyek közül is az első amit főképpen kezelni kellene.

1) A bőr gyenge szerkezete, mely leginkább nőkre jellemző, ugyanis más a bőrük szerkezete, mint a férfiaké. 

2) A zsírsejtek megnövekedett mérete, melyek így áttüremkednek a meggyengült, megnyúlt bőrön, kialakítva a jól ismert karfiolos kinézetet. 

1) Narancsbőr ellen: krémek, gélek

A narancsbőr ellen a legnépszerűbb eljárás a krémek, gélek használata, melyek árban alacsonyak, gyorsan használhatók, de csodát sajnos nem várhatunk tőlük. 

Hogyan hatnak? 

A narancsbőr elleni krémek, gélek elsősorban keringésfokozó hatású alapanyagokból (pl. koffein) áll, melyek élénkítik a narancsbőrös zóna keringését, gyorsítják a sejtanyagcserét, a salakanyagok elszállítását. Tartalmazhatnak még egyéb bőrfeszesítő anyagokat is. 

Miért nem elég hatékony ez a módszer? 

A hatóanyagok többsége sajnos nem jut el a bőr mélyebb rétegeibe, így sajnos hiába van keringésfokozó, testfeszesítő összetevője, ha annak nagy része a bőrön kívül reked! És ha még be is jutnának a bőrbe ezek az anyagok, a méreganyagok kiürítése alapvetően kevés ahhoz, hogy eltávolítsuk a narancsbőrt! A narancsbőr elleni gélekkel, krémekkel a kezdeti stádiumban levő narancsbőr esetén járhatunk sikerrel, amikor még csak összenyomásra jelentkezik a karfiolos kinézet. Erőteljesebb probléma esetén már igen kétséges az eredmény.

2) Narancsbőr ellen: masszírozók

Számos fajta narancsbőr elleni mechanikus vagy elektormos masszírozó létezik, pl. vákuumos, vagy hullámmasszázs gépek, stb., de ezek a gépek működése nagyban hasonlít. 

Ezek a gépek abban segítenek, hogy a narancsbőrös területen a nyirok megrekedjen és vizet szívjon magába, tehát a narancsbőrös terület vizesedését akadályozza meg. 

 A narancsbőr elleni masszírozóktól mit várhatsz és mit ne várj? 

A készülék célja a vér- és nyirokkeringés fokozása, így sajnos a meglazult, megnyúlt bőrt nem képes megújítani, és a zsírsejtek méretét sem csökkenti érdemben. Ha már kialakult a narancsbőr, ez sajnos nagyon kevés az eltüntetéséhez.

A narancsbőr elleni masszírozók így abban segíthetnek, hogy mérséklik a helyi ödémákat, segíthetnek megőrizni a narancsbőr romlását, valamint megelőzheti ennek kialakulását.

3) Narancsbőr ellen: kozmetikai kezelések

Narancsbőr ellen számos kozmetikai szalon nyújt kezeléseket, pl. nyirokmasszázs, testtekercselés, ultrahangos mélymasszázs, rádiófrekvenciás testfeszesítés, LED fényterápia, kavitációs zsírbontás, stb., melyeket külön-külön és egymással kombinálva is használnak. 

Hogyan hatnak a különböző kezelések a narancsbőr ellen?

A különböző narancsbőr elleni kezelések hatékonysága elég eltérő, így a legjobb az, ha ezeket a módszereket kombinálva használjuk. 

Míg az egyes eljárások csökkentik az ödémák kialakulását a nyirokkeringés fokozásával (pl. nyirokmasszázs), vannak olyan eljárások, melyek a bőrt feszesítik, a gyenge szerkezetű bőrt újítják meg (pl. rádiófrekvenciás testfeszesítés), vagy a bőr alatti zsírsejtek méretét csökkentik (pl. ultrahangos mélymasszázs). 

Vannak olyan módszerek is, melyek hatóanyagot juttatnak be a szervezetbe (pl. testtekercselés, mezoterápia.)

Mit nem várhatunk az egyes narancsbőr elleni kezelésektől? 

Javulást egy alkalom után

Bármelyik eljárás kizárólag kúraszerűen alkalmazva hatásos, legalább 10 kezelés kell látványos javuláshoz, és a legtöbb kezelést folyamatosan ismételni kell ahhoz, hogy az elért állapotot fenntartsuk.

Egyetlen típusú kezelés sok esetben kevés!

A narancsbőr alapvetően egy komplex probléma, így hatékonyabb, ha több módszert alkalmazunk együttesen, ami jócskán megnöveli a kezelések költségeit is!

Milyen narancsbőr elleni kezelések kombinálás lehet a leginkább hatásos? 

Azok a technológiák a leghatásosabbak, melyek a narancsbőr alapvető 2 problémáját szünteti meg, tehát erősíti a  bőrt és csökkenti a zsírsejtek méretét. Így a leghatékonyabbnak azt mondanánk, ami erre a két problémára van hatással. 

4) Narancsbőr ellen: professzionális gépi kezelés

Manapság több otthoni narancsbőr elleni készüléknek nevezett géppel is találkozhatunk. Ezek közül még sok, csak 1 technológiával (általában a tisztító hatású ultrahangos mélymassázs) működik , de van már olyan otthoni készülék is, mely a szalonok cellulit elleni technológiáit komplexen alkalmazva lép fel a fránya narancsbőr ellen. Egy otthoni komplex készülékkel diszkrétebben, kényelmesebben és olcsóbban végezhetjük a narancsbőr elleni kezeléseket.

Otthoni készülékekbe beépíthető technológia már a rádiófrekvenciás testfeszesítés, ultrahangos mélymasszázs, LED fényterápia valamint a kavitációs zsírbontás is. A különböző kis kézi mechanikus vagy elektromos masszírozókat nem soroljuk a professzionális narancsbőr elleni gépekhez.

Hogyan hatnak narancsbőr ellen a professzionális technológiák?

Hatásuk az alkalmazott technológiától függ: 

Multipoláris rádiófrekvenciás bőrfeszesítés

Erősíti, megújítja a bőrt, élénkíti a sejtanyagcserét. Megakadályozza, hogy a zsírsejtek a laza kollagén-rostok közt áttüremkedjenek. Ezáltal javítja a test kontúrját, eltünteti vagy látványosan csökkenti a narancsbőrt. Ez az egyik legeredményesebb narancsbőr elleni technológia.

Ultrahangos mélymasszázs

Javítja a sejtanyagcserét, csökkenti a zsírsejtek méretét. Élénkíti a nyirokáramlást, azaz mérsékli a vizesedést. Keringésfokozó hatóanyagokat is képes bejuttatni a mélyebb szövetekbe. Kiváló kiegészítése a rádiófrekvenciás feszesítő kezelésnek.

Vörös LED fényterápia

Fokozza a kollagén-termelést, feszesíti a bőrt, ezáltal segít csökkenteni a narancsbőrt. A sejtanyagcserét is javítja, így hozzájárulhat a zsírsejtek zsugorodásához. Elsősorban más kezelések kiegészítéseként ajánlott.

Vibrációs masszázs

A virbációs masszázs keringésfokozó hatása segíti a méreganyagok kiürítését.

A narancsbőr elleni gépektől milyen eredményt várhatunk? 

Ez az adott készüléktől és a technológiától függ! Továbbra is igaz, hogy egyetlen kezeléstől nem várhatunk csodát, a kezeléseket kúraszerűen hatékony végezni. Azonban otthoni készülékek esetében ez nem jár plusz költséggel, ugyanis egy ilyen gépet elég egyszer megvenni.

A narancsbőr elleni otthoni készülékek hatékonysága a technológiától függ, azonban narancsbőr ellen a legjobb, ha kombinált technológiájú otthoni készülék mellett döntünk, mely javítja, feszesíti a bőrt, valamint csökkenti a zsírsejtek méretét. Azonban fontos megemlíteni, hogy az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, konkrét eredményekre nincs garancia.

Kapcsolódó narancsbőr elleni termékeink:

Bezárás
>
×

Cart

Vásárolj még 15.000 Ft értékben az ingyenes kiszállításért!