Rengetegen vagyunk, akik mind azon törik magukat, hogy fogyás segítségével elérjék végre az áhított álomalakot. A különféle magazinok címlapján tökéletes testtel feszengő hölgyek és urak állítanak előttünk példát. Ezek általában természetesen csupán a számítógépes utómunkálatok által született eredmények, így ne hidd azt, hogy reménytelen a helyzeted! Vannak már hatékony módszerek, amelyekkel igenis elérheted azt az alakot, amire már nagyon régóta vágysz. Ilyen módszer például a fogyasztó gép, de ne szaladjunk ennyire előre.

Fogyás és a frusztráló következmények

Ha már valaha is kezdtél bele fogyókúrába, akkor biztosan tapasztaltad, hogy a fogyás egyáltalán nem könnyű dolog. Legfőképpen akkor nem, ha a megszokott életmódunk mellett akarjuk elérni. Figyelembe kell venni, hogy sok esetben sajnos pont az az életmód, ami elvezetett oda, hogy úgy érezzük fogyókúrára kell elszánnunk magunkat.

fogyas-fogyaszto-geppel
A fogyás nem könnyű, főleg ha a megszokott életmódunk mellett akarjuk elérni.

 

Sajnos a makacs zsírpárnáktól való megszabadulás a legtöbb esetben szó szerint kínszenvedéssel jár. Ezernyi praktikát és módszert kipróbálsz, amiből rengeteg egyáltalán nem is fog beválni. Ha szerencséd van, találsz egy-két módszert, amivel némi eredményt el tudsz érni.

Azonban amikor lassan elkezded leadni a plusz kilókat, akkor szembesülsz a lehető legrosszabbal. Bizony-bizony nem csak onnan fogysz, ahonnan Te szeretnél. Ilyenkor kezdesz el azon bosszankodni, hogy Te a csípődről szeretnél fogyni, vagy éppen a térded körüli zsírtöbbletet szeretnéd eltüntetni, de a fogyás következményeként a cicid mérete is csökken.

Nem mindegy hogyan fogysz!

Ha a diéta vagy a sport segítségével akarsz búcsút inteni a plusz kilóknak, akkor akárhogyan is töröd magad, sosem fogsz tudni csak egy adott területről fogyni, hanem mindig csak több területről egyszerre. Ráadásul a diétával és a sporttal csak a testedben lévő zsírsejtek méretét fogod tudni csökkenteni, magától a zsírsejtektől soha nem fogsz tudni megválni, tehát a zsírsejtjeid száma nem fog csökkenni. Ebből kifolyólag, mivel a zsírsejt marad a testedben ezért a visszahízás esélye mindig fenn fog állni. Ugye Te is hallottál olyan esetekről, vagy ami még rosszabb lehet saját bőrödön is tapasztaltad, hogyha eléred a kívánt alakot, abbahagyod a diétát/sportot, akkor rövid időn belül visszaszaladnak azok a fránya kilók. Még rosszabb esetben még több mint a fogyás előtt.

Éppen ezért, olyan módszert kell bevetned a fogyás során, amivel nem csak a zsírsejtek méretét, hanem a számukat csökkented! Ráadásul ennek a módszernek célzottnak kell lennie, hogy csak azokról a területekről fogyj, ahonnan valóban fogyni szeretnél. De vajon létezik ilyen módszer?

Fogyás célzottan? Álom vagy valóság?

A célzott fogyásra nagyon sokáig csak egy módszer volt alkalmas, ami nem más, mint a zsírleszívás. Azonban tudjuk, hogy a zsírleszívás egy komoly műtéti beavatkozást igényel. A műtét során bőrmetszéseket végeznek, egy merev végű szívóval pedig összetörik, majd kiszívják a felesleges zsírt az adott területről.

Nem túl bizalomgerjesztő, igaz? Valóban nem is az, mivel egy valóban traumatikus eljárásról van szó, ami bevérzésekkel és fájdalommal párosul. Nem is beszélve a műtét után következő hosszú felépülési időről. A műtét következtében fellépő lehetséges szövődményeket, pedig már ne is említsük. (Inkább figyelmedbe ajánljuk ezt a cikkünket, melyre rákattintva elolvashatod milyen kockázatokkal kell számolnod, amennyiben zsírleszívásra adod a fejed.) Tehát mindenképpen egy drasztikus eljárásnak tekinthetjük, ami a szervezetet nagymértékben meg is terheli.

fogyaszto-gep-hatekony-fogyas
Célzottan csak egy területről fogynál?

 

A zsír célzott eltüntetésére korábban tehát csak a plasztikai műtét és a zsírleszívás nyújtott megoldást, azonban mára már szerencsére kínálkozik még egy lehetőség, amivel pont ugyanezt a célzott hatást érhetjük el. És ami külön jó hír, hogy fájdalommentesen!

Fogyasztó gép, avagy a gépi fogyás előnyei

Első hallásra furcsának tűnhet, hogy egy fogyasztó géppel szabadulunk meg a felesleges kilóktól, azonban nem kell megijedni tőle. Itt ugyanis nem egy hatalmas gépet kell elképzelni, amibe beleülünk és hipp-hopp eltűnnek a kilók.

A fogyasztó gép kifejezés alatt egy kis készülékre kell gondolni, amibe egy olyan technológia lett beépítve, ami lehetővé teszi, hogy onnan szabadulj meg a felesleges zsírtól, ahonnan valóban szeretnél. A fogyasztó géppel, vagyis ismertebb nevén a kavitációs zsírbontó géppel célzottan fogyhatsz a hasadról, csípődről, vagy akár a combodról. Arról a területről tüntetheted el a zsírtöbbletet, ahonnan szeretnéd. Az eltüntetés pedig szó szerint értendő. Ahogyan korábban említettük a sporttal vagy diétával a zsírsejtek megmaradnak a fogyni kívánt területen, csakis a zsírsejtek méretével tudsz játszadozni. Nos, a kavitációs zsírbontó gép magát a zsírsejtet tünteti el.

A kezelés során a megfelelő ultrahang rezgések hatására a zsírsejtek fala felbomlik, a belőlük kikerülő zsír pedig a szervezet természetes salaktalanító folyamata során kiürül a testből. Tehát a hatás végleges lesz, hiszen ezek a sejtek nem képesek osztódásra, emiatt a későbbiekben sem kell a visszahízás veszélyétől tartanod, hiszen az a zsírsejt ami növekedhetne már nem lesz a testedben! A kavitációs zsírbontásnak ezáltal számtalan előnye van, ezekről pedig részletesebben ebben a cikkünkben írtunk.

Kavitációs zsírbontás

A kavitációs zsírbontás tehát ugyanazt az eredményt fogja számodra nyújtani, mint egy zsírleszívás. A tartós és célzott fogyást, csak éppen műtéti beavatkozás nélkül.

A kavitációs zsírbontó gép lehetőséget nyújt, hogy eltüntesd a felesleges zsírpárnákat a számodra problémás területekről, a hasadról, combodról anélkül, hogy például a cicid méretéből veszítenél. Sokáig csak szalonokban lehetett kavitációs zsírbontó kezeléseket végeztetni, azonban már létezik otthoni használatra kifejlesztett gép is, amivel otthonod kényelmében, diszkréten szabadulhatsz meg a felesleges zsírpárnáktól.

Ez az otthoni használatra kialakított zsírbontó gép a Forever Slim, ami azonos működési elvvel, azonos technológiával és azonos frekvenciával dolgozik, mint a szalonokban is használt gépek. Tehát ugyanazt az eredményt fogod tudni elérni vele, csak éppen otthonodban, diszkréten, saját időbeosztásod szerint. Akár tv nézés közben is!

forever-slim-kavitacios-zsirbonto-gep

Végre megszabadulnál makacs zsírpárnáidtól hasadon, combodon?

Ismerd meg a Forever Slim zsírbontót és érj el olyan sikereket, mint sokan mások!

zsirbonto-gep

 

Dr. Gulyás Tamás
orvos, életmódszakértő

Bezárás
×

Cart

Vásárolj még 15.000 Ft értékben az ingyenes kiszállításért!