Kattints arra a kérdésre, ami érdekel! 🙂

A legtöbb narancsbőr ellen kezelés miért nem használ?

Általánosságban elmondható, hogy a legtöbb módszer nem ad célzott, komplex megoldást a narancsbőrre, ennek egy-egy tünetét próbálják kezelni, ezért ritkább esetben hoznak tényleges eredményt. A legtöbb módszer csak a zsírsejtek méretét próbálja csökkenteni azonban a nőkre jellemző, lazább kötőszöveti részt nem erősíti meg, mert azt  -közel 40 éves tapasztalat révén– a kollagénépítő RF technológia képes.

 • A narancsbőr elleni krémek, gélek nagy része nem jut le a bőr mélyebb rétegeibe, ahol hatékonyan kifejthetnék hatásukat. A nagyon kezdeti stádiumú narancsbőr esetén adhatnak némi eredményt.
 • A narancsbőr elleni masszírozó gépek, a nyirokkeringést fokozó kezelések csak a vizesedést szüntetik meg, magát a nőkre jellemző, gyengébb szerkezetű bőrt nem erősítik meg, így ezek is csak átmeneti eredményt biztosítanak.
 • A testtekercselők – hasonlóan a krémekhez bár kicsit jobb hatásfokkal-  dolgoznak  és a kezdeti narancsbőr esetén hoznak eredményt  mert méregtelenítést végeznek a szövetekben, azonban a kiürített méreganyagok idővel újra felhalmozódhatnak és kezdődik megint újra az egész.
 • Diétával, sporttal javíthatunk egészségügyi állapotunkon, fittebbé válhatunk, azonban ez a narancsbőr ellen célzott hatást nem jelent, nem feltétlenül tudunk hatni a narancsbőrt okozó sejtekre. Nézz meg sok sportoló nőt akinek ugyanúgy ott díszelegnek a huplik a fenekén.

Megállapíthatjuk, hogy ezekkel a módszerekkel a narancsbőr  igazi problémáját nem oldjuk meg, vagy csak átmenetileg csökkentjük a tüneteket, vagy egy-egy tényezőre próbálunk hatni. 

A Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gép hogyan dolgozik?

A Forever Beauty 4TECH, ahogy a neve is jelzi, 4 prémium technológia erejét egyesíti, amelyek egymást kiegészítve és erősítve veszik fel a harcot a narancsbőr ellen:

 • Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés (multipoláris RF): napjaink legmodernebb bőrfeszesítő technológiája, javítja, fiatalítja a bőrt, csökkenti a megereszkedést. A technológia lényege, hogy kollagén termeléséért felelős sejtek működését serkenti, így segít a bőr újraépítésében. Ezáltal, a többi módszerrel ellentétben nőkre jellemző, lazább szerkezetű kötőszöveti részt is megerősíti, így javítja a bőr állapotát!
 • Ultrahangos mélymasszázs: Felpörgeti a nyirokkeringést, gyorsítja a sejtanyagcserét, kirezegteti a zsírt és a káros anyagokat, így a zsírsejtek méretét célzottan képes csökkenteni. Ezenkívül segít a hatóanyagokat a mélyebb bőrrétegekbe bejuttatni.
 • Vörös LED fényterápia: Fokozza a vér- és nyirokkeringést, segíti a kollagén termelődését.
 • Vibrációs masszázs: Kiváló kiegészítője az ultrahangos és rádiófrekvenciás narancsbőr kezeléseknek, segít csökkenteni a kezelt terület vizesedését, gyorsítja a kezelés alatt felszabaduló zsírok kiürítését a szervezetből.

A Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gép mit nyújt Neked?

 • A probléma okát kezeli, nem csak annak tüneteit.
 • Négy olyan professzionális anticellulit technológiát ötvöz, amit szépségközpontokban is alkalmaznak.
 • Egyszeri befektetéssel korlátlan számú otthoni kezelést tesz lehetővé.
 • A szalonokban tapasztalható minőséget nyújtja otthonod kényelmében.
 • Nem jár semmiféle fájdalommal.
 • Költséghatékony, ugyanis a Forever Beauty 4 TECH gépet több ember is használhatja akár a baráti, akár a családi körön belül.

Milyen gyorsan látható a narancsbőr elleni kezelés eredménye ?

Általánosságban elmondható, hogy a Forever Beauty géppel végzett pár hetes kezelés után már látható a kezelés eredménye. Teljesen pontos számot azért nem lehet meghatározni, mert általában sok tényező befolyásolja az eredményt: pl a bőr kiindulási állapota, a testalkat, a kezelt testfelület nagysága, kezelési program, milyen erősségen végeztük a kezelést, és főképp, hogy milyen az igényszintünk vagyis, hogy milyen eredménnyel leszünk elégedettek. 🙂

Azt is fontos megjegyezni, hogy a Forever Beauty géppel végzett kezelés hatása a kúra befejezésekor nem ér véget. Az új kollagén termelődése néhány hétig/hónapig tovább folytatódik a bőrben. Így a bőröd állapota hetekkel/hónapokkal a kúra után tovább javulhat, újabb kezelések nélkül is! 🙂 Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek. Konkrét eredményekre nincs garancia.

Hogyan végezzem a kezeléseket?

Mozgasd a készüléket lassan, egyenletesen, cikk-cakkban, folyamatosan bejárva a kijelölt kezelési területet. A Forever Beauty narancsbőr elleni gépbe előre beépített programok vannak, így a kezelés abszolút egyszerű vagyis csak az a dolgod, hogy 1-2 gombnyomással kiválaszd a programot és indul is a kezelés. A kezelés módjával kapcsolatban további információt a készülékhez kapott használati útmutatóban találsz.

A narancsbőr elleni kezelés hogyan zajlik páros testrészeken?

Esztétikai okokból egy kúrán belül kezeld az olyan páros testrészeidet, mint például a fenék, a combok, vagy a karok.

A narancsbőr elleni kezelést mikor érdemes végezni?

Az optimális hatás elérése érdekében a Forever Beauty 4TECH használatát érdemes reggelre vagy délelőttre ütemezni, a hatást pedig a zuhanyzás vagy forró fürdő után végzett kezelésekkel fokozhatod! Azért ideális a reggeli/délelőtti kezelés, mert a napközben végzett mozgás tovább fokozza az anyagcserét, amely lehetővé teszi, hogy a zsírsejtekből felszabaduló salakanyagok gyorsabban távozzanak a szervezetedből. Rendszeresen mozogsz? Akkor ajánlatos közvetlenül az edzés előtt elvégezned a narancsbőr kezelést.

A Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni kezelés mennyi ideig tart?

1 terület pl. popsi kezelés 30 perc. A kezelési idő attól függ hány testrészt szeretnél egyszerre kezelni (combot elől hátul is kezelsz vagy csak elől).

Egy kúra 10 hét: Hetente 2-3 kezelésből, vagyis összesen 30 kezelésből áll.

Fájdalmas a narancsbőr elleni kezelés?

Nem, egyáltalán nem fájdalmas, nem kellemetlen a kezelés! Általában bizsergető, pezsdítő, inkább kellemes érzésről számolnak be a használók.

Ha szeretnéd kipróbálni, hogy milyen érzést nyújt a narancsbőr elleni kezelés, nézz be hozzánk és teszteld ingyen a Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni készüléket!

A narancsbőr elleni kezelés során mely testrészek kezelhetők a Forever Beauty narancsbőr elleni géppel és melyek nem?

 • Minden olyan testrészen használhatod, ahol a narancsbőr problémát okoz: comb, fenék, has, csípő, derék, vádli, kar, váll, hát.
 • A készülék nem használható fejen, arcon, nyakon, mellen, a szív környékén, illetve azon testrészeken ahol a bőrréteg nincs 1 cm-es vastag.

A narancsbőr elleni kezelés kinek ajánlott és kinek nem ajánlott?

Minden lánynak és nőnek

 • aki végre eredményes megoldást szeretne kapni problémájára egyszeri befektetéssel, fájdalommentesen.
 • akit zavar, hogyha látszik a narancsbőre egy rövidebb szoknyában vagy bikiniben.
 • aki csalódott a házi praktikákban, masszírozó kütyükben, különböző krémekben.
 • aki szégyelli a szülés után, vagy fogyókúra után meglazult bőrt.
 • akinek a testalkata normális, mégis küzd a cellulittel.
 • akinek a rendszeres sport hatására sem lett feszesebb a bőre.
 • akinek elfoglaltság miatt nincs ideje szépségszalonokba járni.
 • aki diszkrécióra vágyik és nem szívesen vetkőzik le mások előtt.
 • aki méregdrága szalonok helyett otthoni kellemes körülmények között kezelné magát profi módszerrel!
 • A készüléket nem szabad használni: súlyos szívbetegség esetén, ha pacemaker, beültetett fémeszköz vagy piercing van a kezelt területen, lázas állapotban, illetve gyanús elváltozás esetén (seb, gyulladás, valamilyen bőrelváltozás, bőrbetegség stb.), terhesség és szoptatás időszakában, máj-, veseműködés elégtelenség, csonttuberkulózis, súlyos autoimmun betegség, központi idegrendszer krónikus sérülése, daganatos betegségek, epilepszia, artériás magas vérnyomás, szívizom-érelmeszesedés, súlyos cukorbetegség, fényérzékenység vagy fényérzékenységet okozó gyógyszerek szedése, porphyria betegség esetén, klorokint, metotrexátot, szteroidot vagy cortisone-t tartalmazó gyógyszerek szedése, véralvadási zavarok, véralvadásgátló gyógyszerek szedése esetén!

Bármely betegség fennállása vagy gyógyszer szedése esetén konzultálj orvosoddal!

A kezelések biztonságosak?

Igen! És hogy mi garantálja a Forever Beauty 4TECH készülék biztonságos alkalmazását?

 • a széles körben alkalmazott professzionális kozmetikai technológiák több évtizedes múltja
 • biztonsági időkorlát, ami miatt a gép a kezelés végén kikapcsol
 • hőszenzoros védelem, ami megóvja a bőrt a túlmelegedéstől
 • CE jelzés
 • RoHS megfelelőség, ami azt jelenti, hogy a műanyag alkatrészek veszélyes anyagoktól mentesek

A Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gépet többen is használhatják?

Természetesen, többen is használhatják a Forever Beauty narancsbőr elleni gépet, hiszen csak heti 3 alkalommal lesz rá szükséged, barátnőiddel, családtagjaiddal bátran cserélgethetitek egymás közt.

A narancsbőr elleni kezelés miért igényel gélt és meddig elég egy gél?

Mivel a készülék nem masszírozó gép, hanem professzionális technológiákat egyesítő készülék, így mint minden ilyen készülék esetében szükséges egy kontakt gél ahhoz, hogy a technológia le tudjon jutni a bőr mélyére és ne verje vissza azt a bőr védelmi vonala, hasonlóan pl egy terhességi vagy szív ultrahang vizsgálathoz. Továbbá, ahogyan az orvosok sem használnak bármilyen gélt a gépekhez – hiszen nem minden gél olyan megfelelő tisztaságú vagy összetételű az eredményes képalkotáshoz, kezeléshez és a készülék kezelőfejét is némelyik károsítaná – így a Forever Beauty 4TECH kezeléshez is a saját géljeit ajánljuk, mert ezekkel garantálható az eredmény, míg más gélek összetevői a kezelőfejet is károsíthatják.

1 kezelési felület kúrájához elegendő lesz az 500 ml-es gél, azonban természetesen ez egyéni használattól is függ.

A Forever Beauty kontakt gélt hogyan kell használni?

A Forever Beauty kontakt gél mennyiségét kezelés közben folyamatosan pótolni kell, különösen, ha a gép nem siklik könnyedén a testfelületen. Érdemes odafigyelni arra, hogy a rádiófrekvenciás (RF) program használatakor a kezelőfej 4 elektródája alatt, illetve az ultrahangos mélymasszázs (CV) program használatakor a kezelőfej középső ultrahang feje alatt mindenképpen legyen kontakt gél.

A Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni géppel ultrahangos zsírbontás is lehetséges?

Nem! A narancsbőr elleni gép ultrahangos mélymasszázst, rádiófrekvenciás bőrfeszesítést, vörös LED terápiát és vibrációs masszázst végez. Mindezek együttes hatása feszesíti és erősíti a bőrt, a bőr alatti zsírsejtek méretét csökkenti, ezáltal eltünteti vagy csökkenti a narancsbőrt!

Amennyiben a végleges zsírbontó vagyis a fogyasztó hatású ultrahangos zsírbontás iránt érdeklődsz, ajánljuk a Forever Slim zsírbontó készülékünket, a makacs zsírpárnák végleges csökkentésére!

A Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gép milyen méretű?

A Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gép tenyérnyi méretű, könnyű (dkg). Egy nagyobbacska zsemle méretéhez hasonlítható a kezelőfeje, mely RF elektródákat, UH fejet, LED panelt, illetve a vibrációs masszázsfejet is tartalmazza!

A gép kezelőfejének egyedülálló anyagösszetétel révén még fémérzékenyek is használhatják és a készülék műanyag alkatrészei sem tartalmaznak káros és allergizáló összetevőket, ezt a ROHS minősítésük garantálja.

A Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gép műszaki adatai:

 • RF típusa: multipoláris
 • RF frekvencia: 0,5 MHz
 • Vörös LED fény hullámhossza: 625 nm (+-10nm)
 • Rezgési frekvencia: 8000±15% rpm
 • Töltési feszültség: 5.0V
 • Működési feszültség: 8.4V
 • Max. teljesítmény: 12W
 • Működési áramerősség: 0.14-1.4A
 • Li-ion akkumulátor kapacitás: 1000mAh
 • Eszköz méretei: 90*90*110mm
 • Nettó tömeg: 290g
 • Származási ország: Kína
 • Masszázsfej anyaga: egyedi cink ötvözet
 • Kijelző típusa: LCD HD smart display
 • Töltő típusa: USB
 • Töltési idő: min. 120 perc
 • Automatikus kikapcsolás: 15 perc
×

Cart

Vásárolj még 15.000 Ft értékben az ingyenes kiszállításért!