Newa™ 3DEEP® klinikai tanulmányok

Ismerje meg a legfrissebb, független bőrgyógyászok bevonásával végzett klinikai vizsgálatok eredményeit, amelyeket fényképek és objektív műszeres mérések is igazolnak.

36%-os ránccsökkenés 1 hónap alatt

A Newa™ 3DEEP® otthoni ránctalanító készüléket gyártó izraeli EndyMed Medical Ltd. legfrissebb, 2014-ben publikált tanulmányának adatai szerint a Newa bőrmegújító rendszer átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat egy havi aktív kezelést követően.

Miért hitelesek a Newa™ klinikai tanulmányai?

Klinikai tanulmányokat számos ránctalanító termékkel (pl. ránctalanító krémekkel) végeznek, ám azok gyakran csak a résztvevők szubjektív véleményén, vagy kémcsőben végzett teszteken alapulnak. Így a „klinikailag igazolt” megjelölés egy-egy terméken nem feltétlenül azt jelenti, amire számítunk.

A Newa™ 3DEEP® ránctalanító készülék hatékonyságát összetett, objektív műszeres méréseken, fotóanalízisen, független bőrgyógyászok véleményén és a tesztelők beszámolóján alapuló kontrollált klinikai vizsgálatok igazolják!

A Newa™ 3DEEP® ránctalanító készülék klinikai tanulmányának eredményei az alábbi méréseken és értékeléseken alapulnak:

  • nagy felbontású fényképek analízise
  • a bőr keménységének, rugalmasságának műszeres mérése (cutometer)
  • a bőr kollagén tartalmának műszeres mérése (siascope)
  • 3 független bőrgyógyász szakorvos vizuális értékelése
  • a résztvevők tapasztalatai, megfigyelései

A Newa™ 3DEEP® tesztelésének menete, eredménye

A Newa™ 3DEEP® ránctalanító készülékkel végzett klinikai tesztelésben 69 fő vett részt(37-65 évesek). Ők 1 hónapon keresztül önállóan, saját otthonukban használták a Newa™ ránctalanító készüléket. Az 1 hónapos bőrfiatalító kúra ideje alatt hetente, a kezeléseket követően pedig 1 illetve 3 hónap elteltével végeztek utánkövetést a résztvevőkön.

Az  utánkövetések során minden alkalommal nagy felbontású fényképek készültek, valamint speciális bőrgyógyászati tesztek és műszerek (siascope, cutometer) segítségével mérték a résztvevők bőrének változását. Az eredményeket 3 független bőrgyógyász szakorvos értékelte ki, a Fitzpatrick ránc és elaszticitás skála használatával. A résztvevők kérdéssorokra is válaszoltak, értékelve a használhatóságot, az elégedettséget és a szubjektív hatékonyságot.

Összesen 62 résztvevő fejezte be a kezelési sorozatot és az utánkövetéses vizsgálatokat. A tanulmány mind a ráncok megjelenését, mint a bőr rugalmasságát tekintve jelentős javulást mutatott. A résztvevők 91,93; 96,77 illetve 98,39%-ánál a 3 független orvos legalább 1 pontos csökkenést tapasztalt az 5 pontból álló Fitzpatrick skálán. A résztvevők általános elégedettsége is igen magas volt, bármilyen mellékhatás, vagy kellemetlenség nélkül.

36%-os ránccsökkenés 1 hónap alatt

A Newa™ 3DEEP® otthoni ránctalanító készüléket gyártó izraeli EndyMed Medical Ltd. legfrissebb, 2014-ben publikált tanulmányának adatai szerint a Newa bőrmegújító rendszer átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat egy havi aktív kezelést követően.

Feszesebb és rugalmasabb bőr

A résztvevők 84%-ánál a bőr tartása jelentősen (átlagosan 22,4%-kal) javult! A résztvevők 55%-ának pedig átlagosan 48,6%-kal lett rugalmasabb a bőre 12 hét után.

36%-os ránccsökkenés 1 hónap alatt

A számítógépes fényképanalízis 12 hét elteltével a tesztelők 93%-ánál a ráncok csökkenését jelezte, melynek mértéke átlagosan 36% volt.

Feszesebb és simább bőr már 1 kezeléssel!

A klinikai tesztek alapján a Newa™ 3DEEP® azonnali bőrfeszesítő hatással is rendelkezik. A részvevők 78%-a azonnal (15 perccel az első kezelés után) feszesebbnek érezte bőrét, 73% pedig simábbnak látta arcát, mint a Newa™ használata előtt.

Newa™ & 3DEEP® publikációk:

A Newa™ arcfiatalító készülék hatékonyságáról, valamint az EndyMed 3DEEP® bőrfiatalító technológiájának eredményességéről már több publikáció is megjelent, neves bőrgyógyászati-esztétikai szaklapokban. Ezeket az alábbi képekre kattintva olvashatja el (angol nyelven):

Szerző:
Mr. Chris Inglefield

Szerzők: Dr. Yoram
Harth&Daniel Lischinsky

Szerző: Dr. Yoram Harth

Laser Medicine and
Surgery, April 2010

Szerző: Liliane Mouyal

Szerző:
Sam Robson, MD.

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, konkrét eredményekre nincs garancia.

Bezárás
>
×

Cart

Vásárolj még 15.000 Ft értékben az ingyenes kiszállításért!