A Forever Skin Ránctalanító, Bőrfeszesítő gép és a Newa 3DEEP készülék már több ezer vásárlónknak, sztárnak, bloggernek segített a ránctalanításban és egy látványosan feszesebb testkontúr elérésében!

Sztárok, hírességek véleménye a Forever Skin és Newa 3DEEP -ről

forever-beauty-4tech-velemenyek

Horváth Éva

Műsorvezető, Modell

,,Én amit a legjobban szeretek benne, hogy hatása azonnal érzékelhető, egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el. Azt se felejtsük el, kicsi mérete miatt, utazások alkalmával is bárhova elkísérhet bennünket. Sőt, nyáron is bátran használhatjuk, hiszen nem teszi fényérzékennyé a bőrt, így nem kell pigmentfoltok megjelenésétől tartanunk.” Bővebben >>

Bien.hu

,,Azt kell, hogy mondjam, a különbség a röpke pár perces kezelés előtt és után is észrevehető volt, és igazán jól esett hallani más szájából a dicséreteket arra vonatkozólag, hogy milyen kipihent és friss vagyok ma. Harmincas éveiben járó kolléganőm is hasonló tapasztalatról tud beszámolni. […] 4 héten belül összesen hússzor használta az innovatív otthoni készüléket arcán, nyakán és dekoltázsán is, és lelkesen számolt be róla, hogy a kezelések előrehaladtával a mélyebb ráncok, szarkalábak szemmel láthatóan elkezdtek halványodni és az arckontúr-javító hatása miatt is nagyon tetszett neki a gép, mert erre sok más ránctalanító módszer nem képes.” A teljes cikket a Bien.hu-n olvashatod!

Gelányi Anikó

Szépség negyven felett blog

,,Határozottan láttam alkalomról alkalomra a tetszetős változást. 🙂 Természetesen a ráncaim nyomtalanul nem múltak el, de nem is ezt vártam, sőt a termék sem ígéri, viszont azt betartotta, hogy látványosan csökkentettek a ráncok mélységei, a bőröm feltöltődött, sőt egy-két kisebb ránc alig láthatóvá vált.” A teljes cikket itt olvashatod el!

 

Kozma Rita

Plus-size.hu magazin főszerkesztője

,,Először is a megjelenéséről beszélnék egy kicsit: már első pillanatban felkeltette a figyelmemet, hogy milyen szép, könnyű és tenyérbe illő készülék, ami ugye nem mellékes, hiszen senki sem akar otthoni használatra egy hatalmas gépparkot magával cipelni. Nem mellékes azért sem, mert a mérete miatt könnyű a tárolása, szekrényben, polcon, akár íróasztalon is elfér. Sőt, a kezelés közbe egy utazás is közbejött, ezért – mivel olyan kis helyen elfér és könnyű – magammal vittem. Rendkívül könnyű használni, nem igényel kozmetikai szaktudást, pár perc alatt elsajátítható a működési elve. Mivel csupán napi 20 percet vesz igénybe a használat, így akár olvasás, filmnézés vagy e-mailek olvasása közben is használható, arról nem is beszélve, hogy a kellemes melegérzet, amit működés közben áraszt, relaxáló, nyugtató egy fáradt nap után. (…) Szinte hihetetlen, de már az első kezelés után láttam változást, a bőröm simább és bársonyosabb lett, úgy éreztem, mintha belülről feltöltötték volna. Imádtam, hogy cseppet sem fáj, sőt kellemes a használata és mintha az arcomat is megemelte volna és a ráncokat is halványította.”

DjKaty

Blogger

,,Rendkívül boldog vagyok tehát az eredménnyel, és nem győzök naponta örülni a ráncok halványulásának, illetve eltűnésének, mert van olyan rész, amelyen az eddig elég jól látható ráncot már külön kell keresgélnem. (…) Őszintén szólva a tesztelés kezdetekor is szimpatikus volt már a termék, ugyanakkor volt bennem némi kétség, hogy vajon valóban működni fog-e. Élőben is látható a különbség, és volt, aki meg is dicsérte a bőrömet, mondván, hogy valahogy szebb mostanában, de külön örülök, hogy képeket is készíthettem, és így még inkább láthatóvá vált számomra is a különbség. A Newa™ 3DEEP® tehát egyértelműen kedvenc lett nálam”

Fashiontime.hu

,,Már az első kezelés után megértettük, miért beszélnek szuperlatívuszokban a Newáról mindazok, akik egyszer is próbálták. […] Bár százalékban nem tudnánk kifejezni saját eredményeinket, de a változás, amit 1 hónap elteltével látunk, tényleg lenyűgöző! A száj körüli terület, a szem környéke, valamint az orca is láthatóan simább és feszesebb. A ráncok jóval halványabbak, az arc pedig gyönyörűen megemelkedett, és valahogy a tónusa is megváltozott.” A teljes cikket a Fashiontime.hu oldalon olvashatod!

 

Forever Skin Ránctalanító, Bőrfeszesítő és Newa vásárlói vélemények, eredmények

newa-3deep-eredmeny-szepitogepek

,,Nagyon kellemes érzés volt a  kezelés, a bőröm bizsergését éreztem, feszesebb lett és nagyon kellemes “sima bőr” érzését keltette. Nem egyedül, hanem a lányommal használtam a készüléket, így a gél elfogyott 15 kezelés alatt, de mindenképp szeretném folytatni, hiszen érzem belülről a feszesítést!”

Ursi

75 éves

,,A kezelés már azonnal látható volt, mert a szemem körüli még finomabb ráncok elkezdtek feltöltődni. Aztán pedig napról napra egyre jobban eltűntek, a mélyebb ráncok pedig halványodni kezdtek. A bőröm érzetre élettel telibb és feszesebb lett, amely sokkal magabiztosabbá tesz.”

Zsolt

Borsod

,,Kisgyerekes anyukaként eddig nem tudtam megoldani, hogy kozmetikushoz járjak, mivel nem volt aki vigyázzon a kislányomra. Most végre úgy szépülhetek, hogy nem kell hozzá elmennem itthonról.”

Kriszta

38 éves, Szigetszentmiklós

,,A nyakamat szerettem volna megműttetni, mert nagyon zavart, hogy petyhüdtté és ráncossá vált. Az egyik barátnőm készülékét próbáltam ki először, úgy gondoltam nincs mit veszítenem vele. Hihetetlen, de az első alkalom után már látszott a feszesedés. Amióta rendszeresen használom végre tökéletesen elégedett vagyok, amikor a tükörbe nézek.”

 

Takácsné

70 éves, Budapest

,,59 éves múltam, ősszel leszek 60. Először a homlok és arcélt kezdtem kezelni. Közvetlenül a kezelés után látni lehetett a különbséget. 2 hét után az eredmények láttán elkezdtem az orca és szemkörüli részeket. Most már letelt a 30 nap „kúra” és még mindig szemlátomást javul a bőröm állapota. 1 hét szünet után a nyakammal folytattam. Most tartok az 5. alkalomnál, de már látszik az eredmény. Amikor jól akarok „kinézni”, akkor mindig csinálok egy kezelést, ha nincs sok időm, akkor csak a szemem körül. Az eredmény látványos! Magától is javul, de egy ilyen emlékeztetőkezelés csodát tesz. A leglátványosabb – eddig – a szem és állcsont környéke.”

Katalain

59 éves, Budakeszi

,,Két hónapja vettem meg a készüléket. Túl vagyok egy 20 alkalmas kezelésen: hétköznaponként este megcsináltam az egész arcom + nyakat, tokát, dekoltázst is. Elhalványodtak a meglévő ráncok, feszesedett a bőr az orcán és a nyakon is, összességében kisimultabb lett az összkép. Mostanában úgy csinálom, hogy heti 1X-2X előveszem, és kezelem a szám környékét és a dekoltázsom, nyakamat. De tervezem, hogy nemsokára megcsinálom még kétszer a 20 napos kúrát mindenhol, ha már megvan a készülékem és bármikor elővehetem. Ennyit megtehetek magamért. Nagyon szeretem magát a kezelést, nagyon kellemes. Könnyebbek érzem az arcom, és látványos az eredmény. Meg vagyok elégedve. Nem bántam meg a befektetést.”

Mária

60 éves, Székesfehérvár

,,Nem túl régen vásároltam meg a Newa készüléket. Azóta használom rendszeresen. Végére értem az intenzív kúrának, most már az Önök tanácsa alapján hetente 1x-2x használom. Már néhány nap elteltével sokkal kellemesebb tapintásúnak éreztem a bőröm, mintegy megújult. Egy hét elteltével már mások is jelezték, hogy alakul az arcom. Mindenki ezt kérdezte, hogy kozmetikusnál voltam? Az 1 hónapos kezelés után az a tapasztalatom, hogy a ráncaim nem olyan mélyek, a kisebbek meg el is tűntek, az arcom simább. 55 éves vagyok, és az egész arcomon, és a dekoltázson használtam a készüléket. Használata kellemes, egyáltalán nem esett nehezemre ennyi időt szakítani magamra, hiszen az elért eredmény magáért beszél.  Örülök neki, hogy felfigyeltem erre a remek kis eszközre, hiszen az ára néhány hónap alatt megtérül.

 

M. Piroska

Ballószög

,,Még soha nem jártam kozmetikusnál, mert tartottam a számomra ismeretlen vegyszereiktől, és furcsa módon, sok nővel ellentétben, nem szeretem ha idegen kezek matatnak rajtam. Ám lefogytam 8 kilót és az arcomon meglazult a bőr, sápadt, élettelen színe lett, és kezdtek előjönni a ráncaim. Óriási szerencsémre az interneten rátaláltam a Newa ránctalanító kis gépecskére, amit azonnal meg vásároltam,és így itthon, mindenkitől függetlenül akkor használhatom a kezelést, amikor csak akarom!  Nagyon kellemes bizsergéssel jelzi, hogy dolgozik, és napi pár perces kezeléssel is látható hatást lehet elérni. Ahol a ráncok lennének (én csak az arcomon használtam), a bőr telt, feszes lesz, és visszatért a fiatalkori finom halvány szép bőrpír is, ami jelzi, hogy bőr nagyon jól érzi magát. Felesleges a kozmetikusoknál otthagyni a 10.000-ezreseket, amikor életünk végéig a kezünkben lehet a megoldás! Köszönettel tartozom a lehetőségért, nagyon boldog vagyok. És akik a kényelmet szeretik, mindenkinek ajánlani fogom.”

 

Gusztávné

55 éves, Budapest

,,50 éves, testnevelő, gyógytestnevelő, gyógytornász-fizioterapeuta vagyok. Pedagógus pályám alatt rengeteg időt töltök tanítványaimmal a szabad levegőn, ami a bőrömön is meglátszik. A rengeteg munka, fáradtság, kinti hunyorgás és fény változás miatt a szemem körüli szarkalábak száma az utóbbi időben egyre jobban megnőtt.

A NEWA gép első használata azonban meglepett. Kellemes meleg érzetet nyújt a bőrnek, a kezelés egyáltalán nem fáj, és személy szerint el is aludtam közben, mert a lányom, akinek ezt a kúrát köszönhetem, kezelte meg először az arcom, mutatta meg, hogy a jövőben mit és hogyan csináljak a kívánt eredmény elérése érdekében. A kezelés már azonnal látható volt, mert a szemem körüli még finomabb ráncok elkezdtek feltöltődni. Aztán pedig napról napra egyre jobban eltűntek, a mélyebb ráncok pedig halványodni kezdtek. A bőröm érzetre életteltelibb és feszesebb lett, amely sokkal magabiztosabbá tesz. Köszönöm ezt a lehetőséget mindazoknak, akik ezzel a készülékkel foglalkoznak. Csodálom munkájukat és bármikor újra élnék ezzel a remek lehetőséggel.

Zsolt

50 éves, Borsod

Newa™ 3DEEP® klinikai tanulmányok, publikációk

Ismerd meg a legfrissebb, független bőrgyógyászok bevonásával végzett klinikai vizsgálatok eredményeit, amelyeket fényképek és objektív műszeres mérések is igazolnak.

36%-os ránccsökkenés 1 hónap alatt

A Newa™ 3DEEP® otthoni ránctalanító készüléket gyártó izraeli EndyMed Medical Ltd. legfrissebb, 2014-ben publikált tanulmányának adatai szerint a Newa bőrmegújító rendszer átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat egy havi aktív kezelést követően.

Miért hitelesek a Newa ránctalanító klinikai tanulmányai?

Klinikai tanulmányokat számos ránctalanító termékkel (pl. ránctalanító krémekkel) végeznek, ám azok gyakran csak a résztvevők szubjektív véleményén, vagy kémcsőben végzett teszteken alapulnak. Így a „klinikailag igazolt” megjelölés egy-egy terméken nem feltétlenül azt jelenti, amire számítunk.

A Newa™ 3DEEP® ránctalanító készülék hatékonyságát összetett, objektív műszeres méréseken, fotóanalízisen, független bőrgyógyászok véleményén és a tesztelők beszámolóján alapuló kontrollált klinikai vizsgálatok igazolják!

A Newa™ 3DEEP® ránctalanító készülék klinikai tanulmányának eredményei az alábbi méréseken és értékeléseken alapulnak:

  • nagy felbontású fényképek analízise
  • a bőr keménységének, rugalmasságának műszeres mérése (cutometer)
  • a bőr kollagén tartalmának műszeres mérése (siascope)
  • 3 független bőrgyógyász szakorvos vizuális értékelése
  • a résztvevők tapasztalatai, megfigyelései

Forever Skin és a Newa™ 3DEEP® tesztelésének menete, eredménye

A Newa™ 3DEEP® ránctalanító készülékkel végzett klinikai tesztelésben 69 fő vett részt(37-65 évesek). Ők 1 hónapon keresztül önállóan, saját otthonukban használták a Newa™ ránctalanító készüléket. Az 1 hónapos bőrfiatalító kúra ideje alatt hetente, a kezeléseket követően pedig 1 illetve 3 hónap elteltével végeztek utánkövetést a résztvevőkön.

Az  utánkövetések során minden alkalommal nagy felbontású fényképek készültek, valamint speciális bőrgyógyászati tesztek és műszerek (siascope, cutometer) segítségével mérték a résztvevők bőrének változását. Az eredményeket 3 független bőrgyógyász szakorvos értékelte ki, a Fitzpatrick ránc és elaszticitás skála használatával. A résztvevők kérdéssorokra is válaszoltak, értékelve a használhatóságot, az elégedettséget és a szubjektív hatékonyságot.

Összesen 62 résztvevő fejezte be a kezelési sorozatot és az utánkövetéses vizsgálatokat. A tanulmány mind a ráncok megjelenését, mint a bőr rugalmasságát tekintve jelentős javulást mutatott. A résztvevők 91,93; 96,77 illetve 98,39%-ánál a 3 független orvos legalább 1 pontos csökkenést tapasztalt az 5 pontból álló Fitzpatrick skálán. A résztvevők általános elégedettsége is igen magas volt, bármilyen mellékhatás, vagy kellemetlenség nélkül.

36%-os ránccsökkenés 1 hónap alatt

A Newa™ 3DEEP® otthoni ránctalanító készüléket gyártó izraeli EndyMed Medical Ltd. legfrissebb, 2014-ben publikált tanulmányának adatai szerint a Newa bőrmegújító rendszer átlagosan 36%-kal csökkenti a ráncokat egy havi aktív kezelést követően.

Feszesebb és rugalmasabb bőr

A résztvevők 84%-ánál a bőr tartása jelentősen (átlagosan 22,4%-kal) javult! A résztvevők 55%-ának pedig átlagosan 48,6%-kal lett rugalmasabb a bőre 12 hét után.

36%-os ránccsökkenés 1 hónap alatt

A számítógépes fényképanalízis 12 hét elteltével a tesztelők 93%-ánál a ráncok csökkenését jelezte, melynek mértéke átlagosan 36% volt.

Feszesebb és simább bőr már 1 kezeléssel!

A klinikai tesztek alapján a Newa™ 3DEEP® azonnali bőrfeszesítő hatással is rendelkezik. A részvevők 78%-a azonnal (15 perccel az első kezelés után) feszesebbnek érezte bőrét, 73% pedig simábbnak látta arcát, mint a Newa™ használata előtt.

Newa™ & 3DEEP® publikációk:

A Newa™ arcfiatalító készülék hatékonyságáról, valamint az EndyMed 3DEEP® bőrfiatalító technológiájának eredményességéről már több publikáció is megjelent, neves bőrgyógyászati-esztétikai szaklapokban. Ezeket az alábbi képekre kattintva olvashatja el (angol nyelven):

Szerző:
Mr. Chris Inglefield

Szerzők: Dr. Yoram
Harth&Daniel Lischinsky

Szerző: Dr. Yoram Harth

Laser Medicine and
Surgery, April 2010

Szerző: Liliane Mouyal

Szerző:
Sam Robson, MD.

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek. Konkrét eredményekre nincs garancia.

Bezárás
-8.000 Ft gépekre
Sajnos nem nyertél
-5.000 Ft gépekre
Ingyenes szállítás
20% gélekre
-3.000 Ft gépekre
-8.000 Ft gépekre
Sajnos nem nyertél
-5.000 Ft gépekre
Ingyenes szállítás
20% gélekre
-3.000 Ft gépekre
Pörgess most és nyerj!

Iratkozz fel hírlevelünkre és tedd próbára szerencséd!

20% gélekre
Sajnos nem nyertél
-5.000 Ft gépekre
Ingyenes szállítás
20% gélekre
Sajnos nem nyertél
-5.000 Ft gépekre
Ingyenes szállítás
Pörgess most és nyerj!

Add meg e-mail címed, neved és teszteld szerencsédet!  

A kuponkód akciós termékekre is beváltható.

×

Cart

Vásárolj még 15.000 Ft értékben az ingyenes kiszállításért!