Mégpedig szó szerint. Az újévi fogadalmak sok mindenről szólhatnak. Ilyenek a minden évben újraindított fogyókúrák, a dohányzásról történő leszokás stb. De mi van akkor, ha Te egyenesen azt veszed a fejedbe, hogy az idő kerekét fogod visszafordítani az új évben?

Mindenki eléri azt a kort, amikor elérkezettnek látja az időt arra, hogy egy hatékony módszerrel javítson külső megjelenésén. Ezen nem csak az ápoltságot, hanem például a bőr állapotának javítását, a ránctalanítást értjük. Ez egy ideig történhet különböző bőrfeszesítő krémekkel vagy masszázsokkal, ám egy idő után észrevehető, hogy ezek a régen még hatékonynak bizonyult módszerek már vajmi keveset nyomnak a latban.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy a látványosan feszesebb bőr is csak egy lesz a meg nem tartott fogadalmak közül. Pusztán csak arról van szó, hogy jól átgondold, valójában mire van szüksége a bőrödnek a valódi változáshoz.

Nézzük is!

Így hatalmasodnak el rajtad a ráncok

Valószínűleg már észrevetted, hogy az idő múlásával egyre több apróbb ránc bújik elő a bőröd alól. (Arról pedig, hogy hogyan változik évről évre az arcod, itt írtunk korábban.) Elsőre ez nem is olyan nagy probléma, sőt jogosan intézheted el azzal, hogy még jól is áll. Azonban amikor megjelennek a ráncok, az az egész test állapotát tükrözi.

A legnagyobb probléma az egészben pedig az, hogy ezt követően a változás rohamosan következik be, és a legtöbben ezt mindig utólag veszik észre. Ez az “utólag” pedig az a nap, amikor belenézel a tükörbe és egyszer csak felkiáltasz, hogy “Te jó ég, leesett az arcom!”. 

forever-skin-ranctalanito-borfeszesito
Először csak az apróbb ráncok jelennek meg, de egy idő után rohamos változás következik be arcodon, amit célszerű inkább megelőzni!

A ráncok oka ugyanis a bőr kötőszöveti elemeinek megritkulása, meggyengülése. A kötőszövet egy ideig képes megtartani a stabilitását, majd hirtelen lazul meg. Így az első ráncok megjelenését követően hamar megjelennek a mélyebb ráncok és a test bőre is elkezd megereszkedni nem csak az arcon, de a karokon a térd körül vagy bárhol.

Éppen ezért érdemes már időben elkezdened tenni a fiatalos külső megőrzése érdekében, így minél tovább késleltetheted az öregedés jeleit. Ám amennyiben már jócskán elindult esetedben a ráncosodás és megereszkedés folyamata, akkor se kell pánikolnod – nincs veszve semmi sem.

Be nem tartott fogadalom? Még mit nem!

Sokan bár látszólag könnyen elfogadják a sorsukat, valójában csak azt fogadják el, hogy nem tudnak mit tenni ellene. Neked azonban nem kell közéjük tartoznod!

És hogy mit kell tenned?

Minthogy a bőr feszességét a kötőszövet állapota határozza meg, a megfelelő feszességű bőr hosszútávú megtartásának kulcsa a kötőszövet megújítása, regenerálása. És mivel a kötőszövet folyamatos átépülésben van, az ideális bőrfeszesítő-ránctalanító módszer nem egy 1-2 alkalmas történet lesz.

Azok a jó kis krémek - vagy mégsem?

Egy bizonyos kor felett valamiért minden rokonunk úgy érzi, hogy egy nőnek a legideálisabb ajándék egy jó kis ránctalanító krém beszerzése. Sajnos azonban egy bizonyos kor után a krémek, gélek önmagukban ezt a hatást nem képesek biztosítani.

Így hiába szánunk akár napi fél órát ránctalanító pakolásokra, bőrfeszesítő masszázsokra, azok már nem fogják meghozni a kívánt valódi hatást. És ha érzékelsz is némi pozitív változást, az a bőr víz- és zsírtartalmának növekedése révén valósul meg, ami maximum 1-2 napig tart. 

forever-skin-ranctalanito-borfeszesito-szepitogepek
Bizonyos kor felett a krémek már semmilyen hatást nem képesek gyakorolni ráncainkra!

Ráncfeltöltéssel a ráncok ellen?

Amikor már keményebben akarsz fellépni a ráncok ellen, mi jut eszedbe? Hát persze, hogy egy “jó” kis ráncfeltöltés. Ilyen például az egyik “közönségkedvenc”, a hyaluronsavas ráncfeltöltés, melyről részletesen itt írtunk és amely ugyan látványos eredménnyel bír, de hatása csak addig tart, amíg a töltőanyag fel nem szívódik, tehát ez sem tartós megoldás.

Plusz, örülhetsz, ha nem töltik túl a kezelt területet vagy nem végeznek rajtad kontármunkát. Így amennyiben garantáltan nem akarsz valakinek örökké tartó bűntudatot okozni, nem biztos, hogy ráncfeltöltést kellene kérned szeretteidtől az ünnepekre.

A valódi ránctalanító hatás

Ne aggódj, szándékosan a legjobbat tartogattuk a végére!

A krémeken, géleken és a költséges és veszélyes ráncfeltöltéseken túl ugyanis még számos módszer létezik. Bizony, a szépészeti ipar sok mindennel előállt már a bőr állapotának javítására. Ezek a szépészeti gépi technológiák széles palettával bírnak, sajnos ezért könnyű is elveszni közöttük.

Fontos!

Amit fontos megjegyezned, az az, hogy a tényleges ránctalanító és bőrfeszesítő hatással csak azok a készülékek bírnak, melyek a kötőszövet megújulását képesek megvalósítani, úgy hogy a külső bőrréteg károsodása nélkül jutnak le a kötőszöveti rétegbe.

A kötőszövet tényleges megújítása tehát csak a kötőszöveti rostok újratermelésének beindításával valósítható meg. Ezáltal érhető el, hogy nem csak a ráncok, de a megereszkedett toka, vagy az állcsont melletti megereszkedett bőr feszesebbé váljanak, a szem alatti táskák ellaposodjanak, a térd és a has megereszkedett bőre pedig ismét feszes legyen.

Sajnos sok olyan szépség- vagy esztétikai szalonban alkalmazott technológia van azonban, ami feszesíti ugyan a kötőszövetet, de nem indítja be annak regenerációját. Így nagyon fontos megemlítenünk, hogy csak az olyan technológia jöhet szóba, ami tényleg hat a kötőszövet újjáépítésére.

Milyen technológia lehet az, ami tényleg hat?

Az esztétikai szalonok egyik legnépszerűbb kezelése a modern, célzott rádiófrekvenciás bőrfeszesítés, mely a bőr saját kollagéntermelésének stimulációjával valódi ránctalanítást és bőrfeszesítést kínál. Ez mind szép és jó, ám ha nem tudsz eljárni szalonba, mert nincs a közeledben, nincs időd, vagy drágának tartod a kezeléseket, akkor úgy érezheted, a kör bezárult és ez is egy megoldatlan fogadalom marad, mint a többi. Szerencsére azonban még mindig nem fogytunk ki a lehetőségekből.

Drága kezelések helyett folyamatos törődés otthonodban

A ráncok és a bőr megereszkedése ellen hatékonyan lehet tenni akár otthon is, és igen, ugyanolyan hatékonyan, mint egy esztétikai szalonban.

Ez hogyan lehetséges? A modern, célzott rádiófrekvencia technológiáját magába foglaló otthoni bőrfeszesítő eszközzel ugyanis hatékonyan valósítható meg a szépség javításának újévi fogadalma. Ez valóban drágább, mint egy pár tízezer forintos ketyere, ám abban biztos lehetsz, hogy valódi, esztétikai szalonokban elért hatással egyenlő eredményt kapsz vele otthonod kényelmében. 

A modern, célzott rádiófrekvencia ugyanis egy abszolút biztonságos technológia, mely például a HIFU módszerével ellentétben nem ejt sebet a bőr kötőszövetén, ráadásul alkalmazásához orvosi segítség sem szükséges – miközben ugyanolyan hatékony, hiszen egyenesen a bőr kötőszövetét újítja meg a kollagénrostok termelésének serkentésével.

A drága szalonbérletek helyett azért is lehet hasznos megoldás egy otthoni ránctalanító készülék beszerzése, mert a hosszútávú bőrmegújítás alapja a rendszeres kezelés, még akkor is, ha megfelelő technológia áll rendelkezésre. Ez egy esztétikai szalonban történő kezelés esetén nem csak anyagilag megterhelő, de ha vettél már igénybe szalonkezelést ismerősek lehetnek az alábbi problémák: nem volt elég egy kúra, de már nem bírtad pénzzel, nem tudtál épp elmenni, lejárt a bérlet, át kellett szervezni az egész napirendedet a kezelések miatt, és még sorolhatnánk.

Ha pedig nem volt megfelelő a hatás? Az a te bőröd miatt volt. Pedig nem! Azért volt, mert nem volt megfelelő rendszerességű, ismétlődő, hosszú távú a kezelés. Egy esztétikai szalonban alkalmazott otthoni technológiával azonban megszűnnek ezek a problémák. Azt azonban mindenképpen tartsd szem előtt, hogy ez akkor igaz, ha megfelelő technológiát alkalmazó otthoni eszközöd van, ami valóban képes a kötőszöveti rostok termelését beindítani, abból pedig kevés van a piacon.

A Tökéletes Ajándék Karácsonyra

Ilyen professzionális otthoni ránctalanítő és bőrfeszesítő készülék a Forever Skin. A kollagénstimulációs technológiája ugyanaz és ugyanolyan hatékonyságú, mint amit szépészeti klinikákon alkalmaznak, ráadásul cserélhető fejének köszönhetően nem csak az arcod ráncait és megereszkedett bőrét képes kezelni, de egész testeden alkalmazhatod – ami ismét csak több esztétikai szalonban alkalmazott kezelést vált ki.

forever-skin-ranctalanito-testfeszesito
Tökéletes Ajándék Karácsonyra - Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő készülék

És hogyan képzelj el egy kezelést a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő készülékkel? Az első időszakban napi (pusztán 15-20 perces) kezelésekkel egy hónap alatt beindítod a bőr újjáépülését, majd heti,- kétheti 1 ismétlő kezeléssel fenntartod a már elért kedvező állapotot.

Akarsz valami még jobbat hallani?

Mivel a Forever Skin teljes testre alkalmazható, így a modern, célzott rádiófrekvencia áldásos hatása nem csak a ráncok és bőröd feszességének látványos javulásán, de a narancsbőr drámai csökkenésén is érzékelhető lesz.

Így amennyiben a családban Neked például a ráncaid és megereszkedett bőröd okoz problémát, de lányod a narancsbőre miatt sose mer strandra menni, akkor ez valóban a Tökéletes Ajándék lesz az ünnepekkor.

forever-skin-ranctalanito-borfeszesito

Látványos ránctalanításra, bőrfeszesítésre vágysz?

Ismerd meg a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő készüléket!

Bezárás
×

Cart

Vásárolj még 15.000 Ft értékben az ingyenes kiszállításért!