Szállítási és fizetési információk

INGYENES, 1 munkanapos kiszállítás futárral!

Készülék rendelése esetén csomagodat INGYEN, 1 munkanapon belül kiszállítjuk bármely magyarországi címre. Gélek rendelése esetén a kiszállítás díja 1.090 Ft. (15.000 Ft feletti rendelés esetén ott is ingyenes.) Külföldre történő kiszállítás feltételeiért görgess lentebb!

Személyes átvételi lehetőség

Üllői út Klinikák metróállomással szemben a Manta házban a Milestone udvarban.
1094. Budapest, Tűzoltó utca 54. Nyitva tartás: H-Cs: 8.00-17.00, P: 8.00-14:30

Kérjük, indulás előtt vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal (+ 36 1 226 4179, + 36 30 7262 647) a termék raktárkészletének egyeztetése céljából. Csak készpénzes fizetés lehetséges.

Fizetési lehetőségek:
bankkártya – (bankkártyás fizetés a weboldalon valamint házhozszállítás esetén, a küldemény átvételekor a GLS futárnál) További információ itt érhető el!

Bankkártyás fizetés a K&H bank rendszerén keresztül lehetséges. További információt ide kattintva érhető el!

banki átutalás – (megrendelése leadásakor e-mailben értesítjük, hogy rendelése “függő állapot”-ba került, amint megérkezik bankszámlánkra az átutalt összeg, rendelését aktíváljuk, és e-mailben minden szükséges további információt közlünk Önnel.

utánvét – (készpénzes fizetés házhozszállítás esetén, a küldemény átvételekor a GLS futárszolgálat munkatársának)

készpénz – (irodánkban, átvételi pontunkon egy előre egyeztetett időpontban)

Kiszállítás külföldre, futárszolgálattal

A megrendelt termékek külföldre történő kiszállítására is nyújtunk lehetőséget. Külföldre futárszolgálattal küldjük el a csomagot, melynek ellenértékét csak átutalással tudod kifizetni. Ha a megrendelés leadásakor külföldi szállítási címet adsz meg, akkor kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot e-mailben, melyben megírja az utalandó összeget. A szállítási költséget a szállítási cím és a csomag súlya is befolyásolja. (Az összeg általában Kb. 4.000-10.000 Ft körül mozog.)

Külföldi szállítás esetén kizárólag banki előre utalással fizethetsz. Csomagodat az utalás beérkezése után adjuk át kézbesítésre a futárszolgálatnak.

Kérjük, mindenképpen olyan szállítási címed adj meg, ahol munkaidőben (8:00 és 17:00 között) tartózkodsz! Az átvétel elmulasztása esetén a csomag magyarországi központi irodánkba kerül visszaszállításra.

Szállítási cím

Termékeinek szállítását országos szinten a GLS futárszolgálat végzi. Házhoz szállítást Budapestre és vidékre egyaránt lehet kérni. Szállítási címként szerepelhet a lakás, vagy akár a munkahely címe is, azaz Magyarország területén bármilyen szállítási cím megadható. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől is. Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ahol a vevő nagy valószínűséggel tartózkodik a szállítás várható időpontjában, munkanapokon 8-17 óráig. A rendeléskor megadott szállítási címet utólag már csak korlátozott módon lehet módosítani! Amennyiben kívánságod van a rendeléssel, kiszállítással kapcsolatban kérjük, mielőbb jelezd azt a rendeles@szepitogepek.hu e-mail címen, vagy telefonon (+36 1 226 4179, + 36 30 6303 777), és mi igyekszünk teljesíteni.

Kérjük, hogy adataidnál a telefonszámodat is add meg, hogy ha kézbesítés közben bármilyen probléma merülne fel, a GLS Futárszolgálat felvehesse veled a kapcsolatot. További információ a GLS futárszolgálat honlapján, ide kattintva érhető el!

Szerződési feltételek:

A Webáruházban feltüntetett árak érvényes végfelhasználói bruttó árak. A Szolgáltató a Webáruházban feltüntetett árakat előzetes bejelentés nélkül bármikor megváltoztathatja. Áraink, illetve termékeink folyamatosan változhatnak, bővülhetnek. A termékek fotói kis mértékben eltérhetnek a valós formától. Az akciós áruk esetében az akció minden esetben a készlet erejéig tart. Amennyiben készlethiány miatt az akciósan rendelt terméket nem tudjuk szállítani, erről a megadott email címre értesítést küldünk. Az egyes akciók más kedvezményekkel nem összevonhatóak, kupon akció másik kuponnal egyszerre nem beváltható! A kuponok készülékekre válthatóak be!

Üzemeltető:

Vitaminsziget Kft.,
Székhely: 1163 Budapest, Kicsi utca 8. II. em. 3.,
Telephely: 1094 Budapest, Tűzoltó utca 54.
Adószám: 13900670-2-42,
Cégjegyzékszám: 01-09-282143,
Bankszámlaszám: 10403758-50515756-68871004 (K&H bank).

A fentebb közölt Szállítási, átvételi és fizetési feltételek, valamint a weboldalon elhelyezett Jogi nyilatkozat, és az Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat minden pontja a szepitogepek.hu Általános szerződési feltételeinek (ÁSZF) részét képezi!

A weboldal használatával, illetve a weboldalon keresztül történő rendeléssel minden felhasználó elfogadja, és magára kötelező érvényűnek tekinti az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)

Bezárás
×

Cart

Vásárolj még 15.000 Ft értékben az ingyenes kiszállításért!