DEESS IPL 300.000 IPL villanófényes szőrtelenítő gép és védőszemüveg

99.990 Ft

Éveken át tartó selymesen sima bőr a professzionális szalonhatékonyságú DEESS IPL szőrtelenítő géppel! Extra magas, 300.000 villanásszámú és optimalizált teljesítményű IPL gép, mely biztonságos használatot tesz lehetővé az ajándék védőszemüveggel! Idő- és költséghatékony kezelés otthonod kényelmében! Részletes leírás>>>

Részletfizetés, garancia: 24 hó, kipróbálási lehetőség üzletünkben

Házhoz,- vagy csomagpontra szállítás, személyes átvétel

Ingyenes 24 órás szállítás (1 munkanap) országosan, raktárkészletről

Bankkártyás fizetési lehetőség weboldalunkon, vagy akár a futárnál is

szepitogepek-fizetesi-mod

Leírás

Évekre megszabadulnál a szőrtelenítés állandó és fájdalmas macerájától?

Ismerd meg a DEESS IPL 300 szőrtelenítő gépet!

Ints búcsút a zavaró szőrszálaknak és légy magabiztos bárhol, bármikor!

 • Az eredeti DEESS IPL szőrtelenítő készülék több ember számára is évekig elegendő villanást biztosít, nem kell benne izzót cserélni.
 • Látható eredményt biztosít már pár kezelést követően!
 • Az otthoni alkalmazást biztonságát garantálja a DEESS IPL készülékhez egyedülálló módon, ajándékként biztosított szemüveg is!

Az IPL szőrtelenítés miért jobb a hagyományos módszereknél?

 • évekig tartó simaságot nyújt
 • nincsenek szőrbenövések
 • nincsenek szúrós rövid szőrszálak
 • nincsen kipattogzódás, fertőzés, irritáció
 • idő- és költségtakarékos
 • nincsenek mellékhatásai
 • higiénikus

Az IPL szőrtelenítés hogyan működik?

Az IPL szőrtelenítés során a kibocsájtott fényt a szőrtüszőben a szőrszál sötét pigmentje nyeli el. A fény hővé alakul és a sötét szőrszálakat kiégeti, roncsolja a szőr gyökerét, mely által inaktívvá teszi a szőrnövekedést, így elérhetjük az éveken át tartó szőrtelenséget.

Az IPL technológia maximálisan biztonságos, mivel a hő csak a sötét szőrszálakat és szőrtüszőt roncsolja, a környező szövetekre egyáltalán nincs hatással.

Mindemellett az IPL szőrtelenítés teljesen fájdalommentes!

Az IPL technológia milyen szőr és bőrszín esetén nyújt megoldást ?

Az IPL technológia a bőr és a szőr színének kontrasztján alapul, ebből kifolyólag annál hatékonyabb az eredmény, minél sötétebb a szőr és ehhez párosulva minél világosabb a bőr színe, hiszen a sötét szőr elnyeli a fényt, ezáltal roncsolódik, viszont a világos bőr visszaveri, ezáltal nem ég meg. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek. Konkrét eredményekre nincs garancia.

DEESS IPL szőrtelenítő már bizonyított:

Weisz Fanni

Modell

„Azt szeretem a legjobban a DEESS IPL szőrtelenítő gépben, hogy nem kell naponta vagy hetente a szőrtelenítéssel bajlódnom, hiszen hónapokig szép sima marad a bőröm.”

További eredményekért KATTINTS ide>>>

A DEESS IPL szőrtelenítő készülék mit nyújt számodra?

Éveken át tartó bársonyosan sima bőrt!

A DEESS IPL szőrtelenítővel nem kell naponta, hetente vagy havonta kezelned magad a hagyományos módszerekhez – a borotváláshoz epiláláshoz és gyantázáshoz- hasonlóan, hiszen már egy szőrtelenítő kezeléssorozat (csak pár hónapos 2 hetente végzett kezelést jelent) után évekre megszabadulhatsz a szőrtelenítési procedúráktól és szőrszálaidtól is egész testeden!

Ints búcsút a zavaró szőrszálaknak! Légy magabiztos minden helyzetben!

Szabadulj meg a mindennapos nyűgtől, felejtsd el a fájdalmat és indítsd friss ápoltsággal mindennapjaidat! A DEESS IPL szőrtelenítő gép évekre szóló megoldást kínál! Az elért eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, de néhány kezelés után akár már 80-90%-os szőrzetcsökkenés érhető el.

Fájdalommentes, hatékony kezelést

A szőr- és bőrszínnek megfelelő intenzitáson használva a DEESS IPL készülékkel  végzett kezelés egyáltalán NEM fájdalmas. Számos védelmi funkciójával (pl. bőrszenzor, túlmelegedés érzékelő) és tartozékaival (pl. védőszemüveg) pedig teljesen biztonságos és eredményes kezelést biztosít. Búcsút inthetsz a szúros, rövid szőrszálaknak, szőrbenövéseknek, a kipattogzott és irritált bőrnek, melyek a hagyományos szőrtelenítő eljárások kellemetlen velejárói! Felejtsd el azt a berögzült mondatot, hogy a szépségért meg kell szenvedni!

Extra magas 300.000 villanásszámot. Nem lesznek rejtett költségek. Nem kell csereizzó!

Egy szőrtelenítő kezeléssorozat pár hónapos 2-3 hetente végzett kezelést jelent. 2 hétnél sűrűbben ne végezd, hiszen a IPL technológiák kivétel nélkül az éppen növekvő fázisban (ez testfelületenként kissé változó de 2-3 hetente vannak) lévő szőrszálak esetén hatásosak, így a napi szintű használattal (melyet pár gyártó javasol) csak a készülék villanásszámát csökkented, de nem éred el hamarabb a kívánt hatást. Ugye te sem akarod feleslegesen ellövöldözni a villanásaidat? Egy átlagos szőrzetű nőnek egy szőrtelenítő kezeléssorozat során kb. 15-20.000 villanásra van szüksége ahhoz, hogy évekig tartó szőrtelenséget érhessen el a teljes testfelületén. Ezután már csak 3-6 havonta 1-1 fenntartó kezelésre van szükség, amelyek mindössze 800-1000 villanást igényelnek kezelésenként. Vagyis 1 nő az első évben max. 25e villanást használ vagyis a 300.000 villanásszámra képes DEESS IPL szőrtelenítő gép bőven elegendő lesz akár több ember teljes testének szőrtelenítésére is! Tehát akár kölcsön is adhatod párodnak, barátodnak/barátnődnek vagy családtagjaidnak!

100% valódi IPL technológiát!

A DEESS IPL szőrtelenítő gép valódi, 100%-ban IPL technológiát alkalmaz, mely az igazán hatékony szőrtelenítéshez szükséges IPL energiát biztosítja. Sok IPL-nek mondott, de  kombinált technológiájú (pl. HPL, SHR, Elos) géppel találkozhatsz, melyekben az IPL technológiát a rádiófrekvenciával társítják. A rádiófrekvenciának nincs szőrtelenítő hatása, bőrfeszesítésre és ránctalanításra alkalmas. A kombinált módszereket fájdalommentességük miatt alkalmazzák (mert nincs kisebb szúrós érzés sem) így főképp az extrán érzékeny bőrű nőknél lehet csak létjogosultsága mivel az ezekben a gépekben alkalmazott IPL energia általában (ami a valódi szőrtelenítést végzi és annyi fájdalmat jelent mintha egy egy csípést) jóval kisebb, mint a nem kombinált készülékekben Míg a csak IPL technológiát alkalmazó készülékekkel 80-90%-os szőrzetcsökkenést érhetünk el, addig a kombinált gépek esetén ez a szám 50-70%-ra csökken. Ebből kifolyólag ezeknél a készülékeknél az eredmény eléréséhez akár évekig tartó használat szükséges. Az 100% -os IPL technológia hatásosságát bizonyítja az is, hogy az IPL használnak a professzionális nagy szalongépekben is, addig a kombináltak csak otthoni gépekben használatosak!

Gyors és diszkrét használatot otthonodban!

A kezelések testrésztől függően 2-30 perc alatt elvégezhetőek, valamint a gép kézi kivitelének köszönhetően kényelmesen és gyorsan használható bármelyik testrészen. A kezeléseket megkönnyíti, hogy a DEESS IPL szőrtelenítő vezetékes kivitelezésű, így nem kell attól tartanod, hogy használat közben lemerül. Egy akkumulátoros készülék egy feltöltéssel több testrész kezelése esetén nem biztos, hogy kibírja a kezelés idejét. Valamint egy vezetékes készüléknél nem kell az akkumulátor élettartama miatt aggódni, mely sok esetben a telefonok akkumulátorához hasonlóan idővel veszít tartósságából. A DEESS IPL otthoni szőrtelenítőnek köszönhetően még a kozmetikushoz való út idejét is megspórolhatod, ráadásul nem kell mások előtt levetkőznöd, hiszen a kezeléseket otthon, diszkréten végezheted el, amikor éppen ráérsz, akár TV nézés közben!

Az egész testeden használhatod akár nőként vagy férfiként!

5 intenzitási fokozatának és optimális méretű, 3cm2 villanóablakának köszönhetően minden testrészen (pl. kar, láb, lábfej, hónalj, hát, váll, bajuszvonal, áll, popsi, has, mellkas, intim zóna) kényelmesen és eredményesen használhatod! A DEESS IPL szőrtelenítő nők és férfiak számára egyaránt hatékony megoldást nyújt. A férfiaknak erősebb szőrzetük miatt több kezelésre lehet szükség az évekig tartó szőrtelenség eléréséhez.

Piacon egyedülálló biztonságot kapsz.
 Ajándékba adunk egy védő szemüveget!

FONTOS, hogy tudd, hogy 10J/cm2 feletti géppel (ami egy 3cm2 fejű gépnél 30J-jelent) NEM végezhető otthon IPL szőrtelenítés, mert a kiszűrődő fény károsíthatja a szemet és megégetheti a bőrt. Ezért a minél erősebb otthoni IPL gép hajszolása helyet inkább olyat válassz, ami megfelelően erős, mégis biztonságos kezelést nyújt majd számodra. Számos védelmi funkciója – bőrszenzor, túlmelegedés érzékelő- mellett a DEESS IPL szőrtelenítőhöz védőszemüveget is kapsz tőlünk ajándékba.  

A Krémmánia minősítése is minket igazol!

Tudtad, hogy DEESS IPL szőrtelenítő gépet beválasztották a 3 legnépszerűbb IPL szőrtelenítő közé, a Philips Lumea és a Braun Silk Expert mellé?

Ha kételkedsz, kattints ide a cikkért!

Már most beleszerettél a DEESS IPL szőrtelenítő gépbe?

Rendeld meg egy szempillantás alatt és élvezd a bársonyosan sima bőr tapintásának utánozhatatlan érzését!

Megajándékozunk egy védőszemüveggel!

A megfelelően erős, mégis maximálisan biztonságos kezelésért.

 

Ajándék DEESS IPL szőrtelenítő kipróbálási lehetőség!

Nem hiszed? Tegyél egy próbát! Jelentkezz be egy ajándék kezelésre egy személyes vagy telefonos tanácsadásra!

Mi lehetőséget biztosítunk számodra, hogy kezedbe vehesd a terméket! Sőt, ingyen ki is próbálhatod, hogy valóban meggyőződj róla milyen egyszerű is a használata! Emellett szakértői tanácsokkal látunk el és válaszolunk kérdéseidre!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Évekig szőrtelen maradsz a kezelt területen. 
 Általánosságban elmondható, hogy már néhány kéthetenkénti kezeléssel elérhető a szőrzet 80%-os csökkenése a kezelt területen. 

Az első pár kezelést 2 hetente majd ahogy gyengül, kopik a szőr elegendő 3 hetente végezni a kezeléseket. 
Ennél SŰRŰBBEN NEM ÉRDEMES a kezeléseket elvégezni,
 mivel az IPL technológia csak a növekedési fázisban lévő szőrszálakra képes hatni, ugyanis csak ebben a fázisban van a szőrtűsző és a szőrszál között közvetlen kapcsolat, vagyis ha sűrűbben végzed a kezelést csak a villanásszámot csökkented a készülékben de nem leszel eredményesebb.
A szőrtelenítő kúrát elvégezve már csak 3-6 havonta fenntartó kezelésekre lesz szükség.

A férfiak esetében a látható eredményhez több kezelést érdemes elvégezni, mivel általában erősebb a szőrzetük, mint a nőké. Továbbá azoknak a nőknek is több kezelésre lesz szükségük, akiknek a hormonok hatására megnövekedett a szőrnövekedésük. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek. Konkrét eredményekre nincs garancia.

Az otthoni használatra kialakított IPL szőrtelenítő gépek -kivéve a HPL, ELOS, SHR amik jóval gyengébbek – ugyanolyan technológiával vagyis IPL  segítségével szabadítanak meg szőrszálaidtól mint a szalongépek azonban a BIZTONSÁGOS KEZELÉS miatt kisebb J (Joule) értékkel dolgozhatnak, mint a szépségszalonokban használatos gépek, amik 15-50 J/cm2 erősségűek. Ez nem azt jelenti, hogy az eredmény rosszabb lesz hanem azt hogy több kezelésre lesz szükséged a szőrtelenség eléréséhez mintha szalonba járnál kezelésre Azonban kárpótoljon az, hogy jóval kedvező áron juthatsz hozz egy otthoni ipl géphezmint egy szalonkúrához ami teljes testre számítva még most is több százezer Ft.  Sőt a DEESS és DESSA IPL szőrtelenítőkészülékekben annyi villanás van (300,000 villanás) , hogy csereizzó nélkül is több családtagod barátod vagy barátnőd is végigcsinálhatja  a szőrtelenítő kúrát és még mindig marad villanás a gépben.

FONTOS!!!!

10J /cm2  fölötti teljesítmény nem lehetnek otthoni gépek mert az a szemed és bőröd biztonságát is veszélyezteti. Sajnos van pár 15-20 Joule/cm2 értékű otthoni készülék a piacon ami valós veszélyt jelent a szemre. Vagyis ha egy  készüléknél azt látod, hogy 15 Joule vagy azt, hogy a villanófeje 3 cm2  és 35 J feletti a teljesítménye akkor a szemedet a kiszűrődő fényt károsítani fogja. Nézd meg mind szalonban, ahol nagy teljesítményű géppel dolgoznak a kezelőnek és a kezelt személynek is van szemüveg a szemén, mert a kezelés során kiszűrődő fény károsító. 
Ne dőlj be a bőrszenzor szónak  mert minden IPL készülékben kell, hogy legyen biztonsági bőrszenzor de ez nem véd a kezelés során kiszűrődő fénytől, hiszen ez csak azt biztosítja, hogy csak akkor tudj villantani ha teljesen érintkezik a készülék a  bőrrel (azaz, ne tudjunk a szemünkbe villantani). A bőrszenzor megléte vagy hiánya tehát nem lehet vásárlási szempont.

Az IPL technológia csak a növekvő fázisban lévő szőrszálakat tudja semlegesíteni, a szőrszálaknak pedig csak a 20-30%-a van egyszerre ebben a fázisban, emiatt csak az IPL szőrtelenítés többszöri elvégzésével érhetjük el az évekig tartó szőrtelenséget.

A használók többsége egyáltalán nem érzi fájdalmasnak az IPL szőrtelenítést. Lényeges szempont, hogy a kezelés megkezdése előtt győződj meg róla, hogy a bőröd és a szőröd színének megfelelő intenzitási szintet állítsd be és mindenképpen kövesd a használati útmutatóban leírtakat! Előfordulhat, hogy a kezelés alatt fellép pillanatnyi égő vagy csípő érzés, de ez rövid időn belül elmúlik.

SEMMIKÉPP, ha a DEESS IPL és DESSA IPL gépeket választod, hiszen kiemelkedően magas 300.000 villanásszámmal rendelkeznek. Egy átlagos szőrzettel rendelkező nőnek az éveken át tartó szőrtelenségének eléréséhez, vagyis egy kúrához  kb. 20.000 villanás szükséges  ebből kifolyólag biztosan nem lesz szükséged pótizzók vásárlására, hiszen ezután már csak 3-6 havonta fenntartó kezelésre lesz szükséged ami max. 2000 villanást vesz el a gépből alkalmanként.  Így akár barátoddal barátnőiddel vagy családtagjaiddal megosztva, közösen is használhatjátok!

Sötét szőr és világos bőr kombinációja esetén a legeredményesebb az IPL technológia, mert  sötét szőr festékanyaga elnyeli a hőt ami által a szőrhagyma károsodik és a világos bőr pedig visszaveri a fényt így az károsodik. 
Ősz,  világos vörös vagy világos szőke szőrzet esetén az IPL technológia nem eredményes mert a szőr festékanyaga (ami ezen szőrszín esetében nagyon gyenge vagy ősz esetén nincs is) nem nyeli el a kezelőfény hullámhosszát, így nem is alakítja azt hővé, vagyis a szőrhagyma nem károsodik és
sötétebb kreol bőrszín a bőr elnyeli a villanófényt, így károsodhat.

 • bajusz, pajesz, hónalj/db: 1 perc
 • bikinivonal: 4 perc
 • alkar: 5 perc
 • lábszár, intim területek: 8-10 perc
 • teljes kar: 15 perc
 • teljes láb: 20-25 perc

IPL technológia: 80-90%-os szőrzetcsökkenést eredményez. Fájdalommentes. Nem pontszerűen, hanem nagyobb felületen kezel (1-5cm2), így gyorsnak mondható (egy láb szőrtelenítése 10-20 perc). Az egyik legnépszerűbb eljárás. Kozmetikai szalonban és otthoni gépben is használatos.

HPL technológia (olykor ez is IPL néven fut): csak 50-70%-os szőrzetcsökkenést eredményez. Fájdalommentes. Nem pontszerűen, hanem nagyobb felületen kezel (1-5cm2), így gyorsnak mondható (egy láb szőrtelenítése 10-20 perc). HPL gépekben az IPL technológiát RF rádiófrekvenciával kombinálják, mely a szőrtelenítés hatékonyságát nem erősíti, így az IPL intenzitása kisebb. A HPL csak otthoni gépben használatos, egy szőrtelenítő kúra ideje jóval hosszabb, mint az IPL esetén.

Bemenő teljesítmény: 35 W
Feszültség: 100 V-240 V
Frekvencia: 50 Hz-60 Hz
Villanás frekvencia: 510-1200 nm
Energia: 5.8 J/cm2
Villanási idő: 15-20 ms
Fénykibocsátó ablak mérete: 3 cm2
Maximális méretek: 216.5 mm × 143 mm × 76.5 mm
Nettó súly: 475 g
Tárolási hőmérséklet: 0-45 Cº
Működési hőmérséklet: 15-35 Cº
Működési páratartalom: 25%-75%
Villanásszám: 300.000 villanás

A DEESS IPL szőrtelenítő készülék, valódi teljesítménnyel

A gyártók készülékeik teljesítményét vagy 1 cm2-re (J/cm2), vagy a gép teljes villanási felületére vonatkozóan (J) adják meg. Amennyiben egy otthoni gépnél megadott Joule érték 10J vagy afölötti, akkor biztos, hogy a készülék TELJES teljesítményére, és nem a cm2-kénti villanási felületére vonatkozik!

VIGYÁZAT! VÁSÁRLÓI MEGTÉVESZTÉS!
A hivatalos DEESS IPL szőrtelenítő készüléknek nem létezik 10J/cm2 változata. A készülék hivatalos gyártója nem gyárt ilyen teljesítményű készüléket, ennek otthoni használata nem lenne biztonságos. Vásárlás előtt győződj meg arról, hogy eredeti és nem hamisított készülékkel állsz-e szemben. 

DEESS IPL vásárlói vélemények

,,Barna hajú és szőrű vagyok (a lábamon és a hónaljamon eléggé erős (volt), mert főként borotváltam, máshol inkább csak sűrű, mint erős), illetve fehér bőrű vagyok. Nagyon elégedett vagyok a készülékkel, az alsó lábszáraimon mostanra szinte csak elvétve akad talán 10-20 szál szőr. És nagyon nagy megkönnyebbülést jelentett számomra, hogy amióta megvettem, nem kellett idegen (kozmetikus) előtt levetkőznöm, anno ezért is borotválkoztam inkább itthon, mint hogy kozmetikusnál gyantáztassak, mert nem csak a fájdalmat viselem nagyon nehezen, de a kellemetlenül intim szituációt is egy idegen előtt. Úgyhogy boldog tulajdonosa vagyok a DEESS IPL készüléknek! :)”

T.Eszter

Budapest

Nagyon világos bőröm és sötét szőröm van. Az első „igazi” kezelés előtt egy nappal végeztem néhány próbavillantást a lábamon, 1-5 fokozaton. Az 1-3 fokozatig nem éreztem semmi kellemetlenséget, csak abszolút kellemes melegséget rögtön a villantás után, és nem pirosodott ki a bőröm sem. A 4-5 fokozaton kis tűszúrásszerű érzésem volt, de ezután sem pirosodtam ki. A hónaljammal és a lábammal kezdtem először. 8-13 nappal az első kezelés után kinőttek ugyan szőrszálaim, de lényegesen gyengébbek voltak és tusolás vagy törülközés során több magától ki is esett. Most itt tartok, csinálom a második kezelést.”

V.Zsuzsa

Törökbálint

,, 6 hónapja használom a DEESS-t, lépésről lépésre követem a használati útmutatót (bőrtisztítás, borotválás, stb.). Bőrtípusom közepesen világos, nem szoktam megégni a napon. A szőröm sötétbarna, szóval az ismertető alapján azt hiszem, tökéletes alany vagyok az IPL szőrtelenítő kezeléshez. A 3-as fokozaton használom főleg, de néha 4-esen és most értem el azt a fázist, hogy a szőrzetem tényleg látványosan és tartósan csökkenni kezdett. Így utólag értettem meg, hogy ez egy hosszabb folyamat és folyamatos kezelésekre van szükség, ha valaki valóban végleges (évekig tartó) eredményt szeretne elérni. (…)”

K.Zoltán

Budapest

Amit egyedülállóan módon csak a DEESS IPL szőrtelenítő biztosít Neked.

Biztonsági szemüveg, a szemed védelméért!

Érzékenyebb a szemed vagy egyszerűen csak félted az esetlegesen kiszűrődő fénytől? A biztonsági szemüveggel maximális biztonsággal használhatod a készüléket!

Azért döntöttek már több ezren köztük sok híresség is, hogy a DEESS IPL szőrtelenítőt választja mert:

Már 6 éve mi vagyunk a szakértői a DEESS IPL szőrtelenítő készüléknek!

A legtöbb forgalmazókkal ellentétben cégünk csak kettő professzionális, prémium minőségő IPL szőrtelenítő gépet forgalmaz. Megvizsgáltunk számos eszközt a piacon és sajnos a legtöbb elmarad attól a hatékonyságtól, amit ígér. Mi nem arra törekszünk, hogy minél nagyobb legyen a termékkínálatunk, hanem arra, hogy amit kínálunk, az  ténylegesen eredményes és megfizethető legyen Számodra.

Hiszünk benne, hogy a DEESS IPL és DESSA IPL szőrtelenítő gépekkel lehet a leglátványosabb eredményeket elérni a lehető legrövidebb idő alatt, és valóban megszabadítanak a szőrtelenítés folyamatos macerájától!

Speciális kérdésekben orvosi szaktanácsadással is segítünk!

Orvosi hátterünknek köszönhetően akár speciális témakörben is rendelkezésedre állunk! Törekszünk arra, hogy az otthoni IPL szőrtelenítésből a maximumot kihozhasd!

Mi nem csak értékesítjük a készüléket, hanem mi is élvezzük a DEESS IPL szőrtelenítés előnyeit!

Mi nem csak értékesítjük a készüléket, hanem mi is élvezzük az IPL szőrtelenítés előnyeit!

2 év garanciát biztosítunk a DEESS IPL szőrtelenítő készülékre!

Már aznap vagy 1 munkanap alatt otthonodban lehet a DEESS IPL szőrtelenítő, mert megfelelő raktárkészlettel dolgoznunk, és ingyenesen házhoz is szállítjuk

DEESS IPL szőrtelenítő készülékünket sztárok, bloggerek is használják és ajánlják!

Kuna Kata

Blogger

„Tényleg használ. Már pár használat után jelentős változást lehetett észrevenni, ami a szőrszálak visszanövését illeti. Mindent összevetve, szerintem bárkinek jó vétel lehet.”

Női Portál

„Már az első néhány kezelés meglepő eredményt hozott: egyre gyengébb szálacskák nőttek vissza levillantott testrészeken és ezek a kúra során fokozatosan ritkultak, hullottak.”

 

Ahol találkozhattál már velünk:

A DEESS IPL szőrtelenítő géppel elfelejtheted a szőrtelenítés állandó nyűgét baját!

Nincs többé borosta, szőrbenövés vagy gyulladás,csak a sima szőrtelen bőr az év 365 napján!
 • 300.000 garantált villanás
 • 3 cm2 villanóablak
 • 5 intenzitási fokozat
 • Biztonsági elemek: túlmelegedés érzékelő, beépített bőrszenzor
 • Ajándék védőszemüveg
 • 6 J/cm2, 35 W, fény hullámh.: 510 nm-1200 nm
 • 2 év garancia
 • Szakértői és orvosi szaktanácsadás
 • Részletes, magyar nyelvű használati útmutató
 • 24 órán belüli kiszállítás
 • Ingyenes szállítás

Szerezd meg most a DEESS IPL gépet és élvezd az évekig tartó szőrtelenséget!

A DEESS IPL szőrtelenítő gép ára:

99.900 Ft

1. AJÁNDÉK: Biztonsági szemüveg

2. AJÁNDÉK: INGYENES, 1 munkanapon belüli szállítás

Bármely magyarországi címre.

Érdekelhetnek még…

Bezárás
×

Cart

Vásárolj még 15.000 Ft értékben az ingyenes kiszállításért!