DESSA IPL villanófényes szőrtelenítő készülék

99.900 Ft

Unod már a borostát és a kellemetlen szőrbenövést? Eleged van az állandó macerás és folyamatos szőrtelenítésből? Szeretnél évekre megszabadulni tőle? Akkor jó helyen jársz! A DESSA IPL EGYEDÜLÁLLÓ az otthoni IPL gépek közt, mert kijelzi a még leadható villanások számát! Kiemelkedően magas, 300.000 garantált villanásszámú és optimalizált teljesítményű, villanásszámlálóval ellátott, otthoni IPL szőrtelenítő gép, melyhez ajándék védőszemüveg is jár!

Mit nyújt számodra a DESSA IPL villanófényes szőrtelenítő gép?

Évekig tartó szőrtelenséget.

Extra magas, 300.000 garantált villanásszámot.

Professzionális szalonhatékonyságot.

Idő- és költséghatékony kezelési lehetőséget otthon.

Biztonságos használatot, ajándék védőszemüveget.

Leírás

Ismerd meg a DESSA IPL szőrtelenítő gépet!

Ints búcsút a zavaró szőrszálaknak és légy magabiztos bárhol, bármikor!

Hogyan működik az IPL villanófényes szőrtelenítés?

Az IPL villanófényes szőrtelenítés során a kibocsájtott fényt a szőrtüszőben a szőrszál sötét pigmentje nyeli el. A fény hővé alakul és a sötét szőrszálakat kiégeti, roncsolja a szőr gyökerét, mely által inaktívvá teszi a szőrnövekedést, így elérhetjük az éveken át tartó szőrtelenséget.

Az IPL technológia maximálisan biztonságos, mivel a hő csak a sötét szőrszálakat és szőrtüszőt roncsolja, a környező szövetekre egyáltalán nincs hatással.

Mindemellett az IPL szőrtelenítés teljesen fájdalommentes!

Milyen szőr és bőrszín esetén nyújt megoldást az IPL technológia?

Az IPL technológia a bőr és a szőr színének kontrasztján alapul, ebből kifolyólag annál hatékonyabb az eredmény, minél sötétebb a szőr és ehhez párosulva minél világosabb a bőr színe, hiszen a sötét szőr elnyeli a fényt, ezáltal roncsolódik, viszont a világos bőr visszaveri, ezáltal nem ég meg.

Miért jobb az IPL szőrtelenítés, mint a hagyományos módszerek?

 • évekig tartó simaságot nyújt
 • nincsenek szőrbenövések
 • nincsenek szúrós rövid szőrszálak
 • nincsen kipattogzódás, fertőzés, irritáció
 • idő- és költségtakarékos
 • nincsenek mellékhatásai
 • higiénikus

A DESSA IPL szőrtelenítő gép kiemelkedően magas, 300.000 garantált villanásszámmal rendelkező, optimalizált teljesítményűvillanásszám kijelzővel ellátott, otthoni IPL szőrtelenítő gép, amely az IPL villanófényes szőrtelenítő technológia igazán hatékony és biztonságos alkalmazását teszi lehetővé, a szalonok árainak töredékéért.

100% IPL technológia

300.000 garantált villanás

Villanásszámkijelző

Mit nyújt számodra a DESSA IPL villanófényes szőrtelenítő gép?

Éveken át tartó bársonyosan sima bőrt!

A DESSA IPL villanófényes szőrtelenítő géppel nem kell naponta, hetente vagy havonta kezelned magad a hagyományos módszerekhez – a borotváláshoz epiláláshoz és gyantázáshoz- hasonlóan, hiszen már egy szőrtelenítő kezeléssorozat (csak pár hónapos 2 hetente végzett kezelést jelent) után évekre megszabadulhatsz a szőrtelenítési procedúráktól és szőrszálaidtól is egész testeden!:)

Ints búcsút a zavaró szőrszálaknak! Légy magabiztos minden helyzetben

Szabadulj meg a mindennapos nyűgtől, felejtsd el a fájdalmat és indítsd friss ápoltsággal mindennapjaidat! A DESSA IPL villanófényes szőrtelenítő gép évekre szóló megoldást kínál! Az elért eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, de néhány kezelés után akár már 80-90%-os szőrzetcsökkenés érhető el.

Fájdalommentes, hatékony IPL szőrtelenítő kezelést

A szőr- és bőrszínnek megfelelő intenzitáson használva a DESSA IPL szőrtelenítő géppel  végzett kezelés egyáltalán NEM fájdalmas. Számos védelmi funkciójával (pl. bőrszenzor, túlmelegedés érzékelő) és tartozékaival (pl. védőszemüveg, bőrtónus-teszt) pedig teljesen biztonságos és eredményes kezelést biztosít. Búcsút inthetsz a szúros, rövid szőrszálaknak, szőrbenövéseknek, a kipattogzott és irritált bőrnek, melyek a hagyományos szőrtelenítő eljárások kellemetlen velejárói! Felejtsd el azt a berögzült mondatot, hogy a szépségért meg kell szenvedni!

Extra magas 300.000 villanásszámot. Nem lesznek rejtett költségek. Nem kell csereizzó!

Egy villanófényes szőrtelenítő kezeléssorozat pár hónapos 2-3 hetente végzett kezelést jelent. 2 hétnél sűrűbben ne végezd, hiszen a IPL technológiák kivétel nélkül az éppen növekvő fázisban (ez testfelületenként kissé változó de 2-3 hetente vannak) lévő szőrszálak esetén hatásosak, így a napi szintű használattal (melyet pár gyártó javasol) csak a készülék villanásszámát csökkented, de nem éred el hamarabb a kívánt hatást. Ugye te sem akarod feleslegesen ellövöldözni a villanásaidat? Egy átlagos szőrzetű nőnek egy villanófényes szőrtelenítő kezeléssorozat során kb. 15-20.000 villanásra van szüksége ahhoz, hogy évekig tartó szőrtelenséget érhessen el a teljes testfelületén. Ezután már csak 3-6 havonta 1-1 fenntartó villanófényes szőrtelenítő kezelésre van szükség, amelyek mindössze 800-1000 villanást igényelnek kezelésenként. Vagyis 1 nő az első évben max. 25e villanást használ vagyis a 300.000 villanásszámra képes DESSA IPL szőrtelenítő gép bőven elegendő lesz akár több ember teljes testének szőrtelenítésére is! Tehát akár kölcsön is adhatod párodnak, barátodnak/barátnődnek vagy családtagjaidnak!

100% valódi IPL technológiát! és nem HPL ELOS vagy SHR-t.

A DESSA IPL szőrtelenítő gép valódi, 100%-ban IPL technológiát alkalmaz, mely az igazán hatékony szőrtelenítéshez szükséges IPL energiát biztosítja. Sok IPL-nek mondott, de  kombinált technológiájú (pl. HPL silk, SHR, Elos) géppel találkozhatsz, melyekben az IPL technológiát a rádiófrekvenciával társítják. A rádiófrekvenciának nincs szőrtelenítő hatása, bőrfeszesítésre és ránctalanításra alkalmas. A kombinált módszereket fájdalommentességük miatt alkalmazzák (mert nincs kisebb szúrós érzés sem) így főképp az extrán érzékeny bőrű nőknél lehet csak létjogosultsága mivel az ezekben a gépekben alkalmazott IPL energia általában (ami a valódi szőrtelenítést végzi és annyi fájdalmat jelent mintha egy egy csípést) jóval kisebb, mint a nem kombinált készülékekben Míg a csak IPL technológiát alkalmazó készülékekkel 80-90%-os szőrzetcsökkenést érhetünk el, addig a kombinált gépek esetén ez a szám 50-70%-ra csökken. Ebből kifolyólag ezeknél a készülékeknél az eredmény eléréséhez akár évekig tartó használat szükséges. Az 100% -os IPL technológia hatásosságát bizonyítja az is, hogy az IPL használnak a professzionális nagy szalongépekben is, addig a kombináltak csak otthoni gépekben használatosak!

Gyors és diszkrét használatot otthonodban!

A villanófényes szőrtelenítő  kezelések testrésztől függően 2-30 perc alatt elvégezhetőek, valamint a gép kézi kivitelének köszönhetően kényelmesen és gyorsan használható bármelyik testrészen. A villanófényes szőrtelenítő kezeléseket megkönnyíti, hogy a DESSA IPL szőrtelenítő gép vezetékes kivitelezésű, így nem kell attól tartanod, hogy használat közben lemerül. Egy akkumulátoros készülék egy feltöltéssel több testrész kezelése esetén nem biztos, hogy kibírja a kezelés idejét. Valamint egy vezetékes készüléknél nem kell az akkumulátor élettartama miatt aggódni, mely sok esetben a telefonok akkumulátorához hasonlóan idővel veszít tartósságából. A DESSA IPL otthoni szőrtelenítőnek köszönhetően még a kozmetikushoz való út idejét is megspórolhatod, ráadásul nem kell mások előtt levetkőznöd, hiszen a villanófényes szőrtelenítő kezeléseket otthon, diszkréten végezheted el, amikor éppen ráérsz, akár TV nézés közben!

Az egész testeden használhatod akár nőként vagy férfiként!

5 intenzitási fokozatának és optimális méretű, 4 cm2 villanóablakának köszönhetően minden testrészen (pl. kar, láb, lábfej, hónalj, hát, váll, bajuszvonal, áll, popsi, has, mellkas, intim zóna) kényelmesen és eredményesen használhatod! A DESSA IPL szőrtelenítő gép nők és férfiak számára egyaránt hatékony megoldást nyújt. A férfiaknak erősebb szőrzetük miatt több kezelésre lehet szükség az évekig tartó szőrtelenség eléréséhez.

Amit CSAK A DESSA IPL szőrtelenítő gép nyújt Neked

Piacon egyedülálló védelem a Szemednek és a Pénztárcádnak !

SZEMED védelme IPL kiszűrődő fénye ellen

FONTOS, hogy tudd, hogy 10J/cm2 feletti géppel (ami egy 3cm2 fejű gépnél 30J-jelent) NEM végezhető otthon IPL szőrtelenítés, mert a kiszűrődő fény károsíthatja a szemet és megégetheti a bőrt. Nézd meg mind szalonban ahol nagy teljesítményű géppel dolgoznak a kezelőnek és a kezelt személynek is van szemüveg a szemén, mert a kezelés során kiszűrődő fény károsító.
Sajnos több otthoni gépként forgalmazott gép is van ami erősebb mint a megengedett (30-35J teljesítményű) így a kezelés során kiszűrődő fény károsítani fogja a szemed. Ne dőlj be a bőrszenzor szónak ilynekor mert minden IPL készülékben kell, hogy legyen biztonsági bőrszenzor de ez a bőrszenzor nem véd a kezelés során kiszűrődő fénytől, hiszen ez csak azt biztosítja, hogy csak akkor tudj villantani ha teljesen érintkezik a készülék a  bőrrel (azaz, ne tudjunk a szemünkbe villantani). A bőrszenzor megléte vagy hiánya tehát nem lehet vásárlási szempont.

Ezért a minél erősebb otthoni IPL gép hajszolása helyett inkább olyat válassz, ami megfelelően erős, mégis biztonságos kezelést nyújt majd számodra. A DEESSA IPL 6J/cm2 működik és számos védelmi funkciója – bőrszenzor, túlmelegedés érzékelő- mellett a kezelés során kiszűrődő fénytől is véd mert  a csomagban védőszemüveget is kapsz.

Érzékenyebb a szemed vagy egyszerűen csak félted a kiszűrődő fénytől.

A biztonsági szemüveggel maximális biztonsággal használhatod a készüléket.

Pénztárcád védelme

Digitális panelen villanásszám kijelzés. Miért is jó ez neked?

tuti biztos lehetsz, hogy ebben a gépben tényleg benne van a 300.000 villanás!

A Te fejedben is megjelent a gonosz manó, hogy mi van, ha a megvásárolni készülő gépben nincs is benne a ráírt villanásszám ezért majd jóval kevesebb ideig tudod használni mint szeretnéd?

csökkentheted a gép árát, hogy többen használjátok

mivel nyomon tudod követni, hogy ki mennyit használt el eloszthatjátok a költségeket és végül még 30 e Ft-ba sem kerül, hogy az egész testeden szőrtelen maradj éveken keresztül. Megéri nem?

Hatalmas adu lesz a kezedben a GARANCIA intézésénél

Veled is megesett már, hogy meghibásodott egy elektronikai készüléked és szervizbe kellett vinned? Manapság ez bármilyen csúcskategóriás mobiltelefonnal, vagy autóval megtörténhet. Tegyük fel, hogy több év használat elteltével egyszer csak nem villan az IPL szőrtelenítőd. És a garancia hasonlóan az autókhoz 2 év vagy a villanásszám elhasználása (pl. 300.000 Villanás).Mi az első gondolatod? Valószínűleg elhasználtad a 300.000 villanást és ennyi dobhatod ki és vehetsz újat ami nem kis költség ugye? Azonban lehetséges, hogy csak a készülék hibásodott meg, viszont ha gép nem jelzi ki a villanások számát, akkor az eladónak könnyű azt mondania, hogy nem javítja mert “ kihasználtad a villanást” és te nem tudod egyszerűen bebizonyítani, hogy nem erről van szó és javítani kell a gépedet. A DESSA IPL szőrtelenítő géppel ez nem történhet meg veled, hiszen itt láthatod, a gépben levő villanások számát vagyis ha még benne villanásszám akkor más állhat a meghibásodás háttérben. Ráadásul ezt a szerviz felé is könnyen tudod bizonyítani!

Már most beleszerettél a Dessa IPL szőrtelenítő gépbe?

Rendeld meg egy szempillantás alatt és élvezd a bársonyosan sima bőr tapintásának utánozhatatlan érzését!

A DESSA IPL szőrtelenítő gép kombinálható!

A Dessa IPL szőrtelenítő géphez még további 2db lámpa is vásárolható. AC lámpával lehetővé válik az acne kezelése az SR lámpával pedig bőrfiatalítás, így a Dessa IPL géppel három kezelés is végezhető!
A készülék biztonságos, fájdalommentes, már sokak által tesztelt és kedvelt IPL technológiával működik, aminek hatékonysága klinikailag bizonyított! CE és RoHS minősítéssel rendelkezik, ezáltal is biztosítva a biztonságos és tartós eredményt.

Dessa AC fej – Aknekezelés:

Az IPL fény a mélybe hatolva a P. acnes baktériumokat elpusztítja, valamint csökkenti a pattanással együtt járó gyulladást. Az IPL technika a manapság használatos legmodernebb metódus. A hőenergia beállítástól függően a bőrfelszín különböző rétegeibe jut, és a problémás területben célzott hőmérséklet emelkedést hoz létre, ami a szőrtüszők, a vénák és a melanin károsodásához vezet, az elpusztult sejtek bekebelezését és elszállítását pedig a falósejtek végzik, a kezelés közben viszont a bőr felszíne nem károsodik.

Eredmény:
– a pattanások száma és mérete csökken
– aknés hegek is halványodnak.

Dessa SR fej – Bőrrejuvenáció, bőrfiatalaítás:​

Az öregedés során a bőrben csökken a rugalmas kötőszöveti rostok, a kollagén és az elasztin képződése, a bőr emiatt elveszíti teltségét, megereszkedik, ráncosodik. A bőrbe hatoló IPL hőenergiává alakulva serkenti a rugalmas rostok képződését, ami növelni a bőr feszességét, és a ráncok mélysége enyhül. Az IPL bőrfiatalítás kezeléssorozat szemmel látható javulást eredményez a fénykárosodott bőr esetében: eltávolíthatja a kitágult hajszálereket, enyhítheti a színbeli eltéréseket.

Eredmény:
– a pattanások száma és mérete csökken
– aknés hegek is halványodnak.

A két kezelőfej: AC, SR külön vásárolható hozzá.
Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek. Konkrét eredményekre nincs garancia.

Ajándék IPL szőrtelenítő KIPRÓBÁLÁSI lehetőség!

Nem hiszed? Tegyél egy próbát! 

Jelentkezz be egy ajándék kezelésre egy személyes vagy telefonos tanácsadásra!

Mi lehetőséget biztosítunk számodra, hogy kezedbe vehesd a terméket! Sőt, ingyen ki is próbálhatod, hogy valóban meggyőződj róla milyen egyszerű is a használata! Emellett szakértői tanácsokkal látunk el és válaszolunk kérdéseidre!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Évekig szőrtelen maradsz a kezelt területen. 
Általánosságban elmondható, hogy már néhány kéthetenkénti kezeléssel elérhető a szőrzet 80%-os csökkenése a kezelt területen. 

Az első pár kezelést 2 hetente majd ahogy gyengül, kopik a szőr elegendő 3 hetente végezni a kezeléseket. 
Ennél SŰRŰBBEN NEM ÉRDEMES a kezeléseket elvégezni,
 mivel az IPL technológia csak a növekedési fázisban lévő szőrszálakra képes hatni, ugyanis csak ebben a fázisban van a szőrtűsző és a szőrszál között közvetlen kapcsolat, vagyis ha sűrűbben végzed a kezelést csak a villanásszámot csökkented a készülékben de nem leszel eredményesebb.
A szőrtelenítő kúrát elvégezve már csak 3-6 havonta fenntartó kezelésekre lesz szükség.

A férfiak esetében a látható eredményhez több kezelést érdemes elvégezni, mivel általában erősebb a szőrzetük, mint a nőké. Továbbá azoknak a nőknek is több kezelésre lesz szükségük, akiknek a hormonok hatására megnövekedett a szőrnövekedésük. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek. Konkrét eredményekre nincs garancia.

Az otthoni használatra kialakított IPL szőrtelenítő gépek -kivéve a HPL, ELOS, SHR amik jóval gyengébbek – ugyanolyan technológiával vagyis IPL  segítségével szabadítanak meg szőrszálaidtól mint a szalongépek azonban a BIZTONSÁGOS KEZELÉS miatt kisebb J (Joule) értékkel dolgozhatnak, mint a szépségszalonokban használatos gépek, amik 15-50 J/cm2 erősségűek. Ez nem azt jelenti, hogy az eredmény rosszabb lesz hanem azt hogy több kezelésre lesz szükséged a szőrtelenség eléréséhez mintha szalonba járnál kezelésre Azonban kárpótoljon az, hogy jóval kedvező áron juthatsz hozz egy otthoni ipl géphezmint egy szalonkúrához ami teljes testre számítva még most is több százezer Ft.  Sőt a DEESS és DESSA IPL szőrtelenítőkészülékekben annyi villanás van (300,000 villanás) , hogy csereizzó nélkül is több családtagod barátod vagy barátnőd is végigcsinálhatja  a szőrtelenítő kúrát és még mindig marad villanás a gépben.

FONTOS!!!!

10J /cm2  fölötti teljesítmény nem lehetnek otthoni gépek mert az a szemed és bőröd biztonságát is veszélyezteti. Sajnos van pár 15-20 Joule/cm2 értékű otthoni készülék a piacon ami valós veszélyt jelent a szemre. Vagyis ha egy  készüléknél azt látod, hogy 15 Joule vagy azt, hogy a villanófeje 3 cm2  és 35 J feletti a teljesítménye akkor a szemedet a kiszűrődő fényt károsítani fogja. Nézd meg mind szalonban, ahol nagy teljesítményű géppel dolgoznak a kezelőnek és a kezelt személynek is van szemüveg a szemén, mert a kezelés során kiszűrődő fény károsító. 
Ne dőlj be a bőrszenzor szónak  mert minden IPL készülékben kell, hogy legyen biztonsági bőrszenzor de ez nem véd a kezelés során kiszűrődő fénytől, hiszen ez csak azt biztosítja, hogy csak akkor tudj villantani ha teljesen érintkezik a készülék a  bőrrel (azaz, ne tudjunk a szemünkbe villantani). A bőrszenzor megléte vagy hiánya tehát nem lehet vásárlási szempont.

Az IPL technológia csak a növekvő fázisban lévő szőrszálakat tudja semlegesíteni, a szőrszálaknak pedig csak a 20-30%-a van egyszerre ebben a fázisban, emiatt csak az IPL szőrtelenítés többszöri elvégzésével érhetjük el az évekig tartó szőrtelenséget.

A használók többsége egyáltalán nem érzi fájdalmasnak az IPL szőrtelenítést. Lényeges szempont, hogy a kezelés megkezdése előtt győződj meg róla, hogy a bőröd és a szőröd színének megfelelő intenzitási szintet állítsd be és mindenképpen kövesd a használati útmutatóban leírtakat! Előfordulhat, hogy a kezelés alatt fellép pillanatnyi égő vagy csípő érzés, de ez rövid időn belül elmúlik.

SEMMIKÉPP, ha a DESSA IPL gépet választod, hiszen kiemelkedően magas 300.000 villanásszámmal rendelkezik. Egy átlagos szőrzettel rendelkező nőnek az éveken át tartó szőrtelenségének eléréséhez, vagyis egy kúrához  kb. 20.000 villanás szükséges  ebből kifolyólag biztosan nem lesz szükséged pótizzók vásárlására, hiszen ezután már csak 3-6 havonta fenntartó kezelésre lesz szükséged ami max. 2000 villanást vesz el a gépből alkalmanként.  Így akár barátoddal barátnőiddel vagy családtagjaiddal megosztva, közösen is használhatjátok!

Sötét szőr és világos bőr kombinációja esetén a legeredményesebb az IPL technológia, mert  sötét szőr festékanyaga elnyeli a hőt ami által a szőrhagyma károsodik és a világos bőr pedig visszaveri a fényt így az károsodik. 
Ősz,  világos vörös vagy világos szőke szőrzet esetén az IPL technológia nem eredményes mert a szőr festékanyaga (ami ezen szőrszín esetében nagyon gyenge vagy ősz esetén nincs is) nem nyeli el a kezelőfény hullámhosszát, így nem is alakítja azt hővé, vagyis a szőrhagyma nem károsodik és
sötétebb kreol bőrszín a bőr elnyeli a villanófényt, így károsodhat.

 • bajusz, pajesz, hónalj/db: 1 perc
 • bikinivonal: 4 perc
 • alkar: 5 perc
 • lábszár, intim területek: 8-10 perc
 • teljes kar: 15 perc
 • teljes láb: 20-25 perc

IPL technológia: 80-90%-os szőrzetcsökkenést eredményez. Fájdalommentes. Nem pontszerűen, hanem nagyobb felületen kezel (1-5cm2), így gyorsnak mondható (egy láb szőrtelenítése 10-20 perc). Az egyik legnépszerűbb eljárás. Kozmetikai szalonban és otthoni gépben is használatos.

HPL technológia (olykor ez is IPL néven fut): csak 50-70%-os szőrzetcsökkenést eredményez. Fájdalommentes. Nem pontszerűen, hanem nagyobb felületen kezel (1-5cm2), így gyorsnak mondható (egy láb szőrtelenítése 10-20 perc). HPL gépekben az IPL technológiát RF rádiófrekvenciával kombinálják, mely a szőrtelenítés hatékonyságát nem erősíti, így az IPL intenzitása kisebb. A HPL csak otthoni gépben használatos, egy szőrtelenítő kúra ideje jóval hosszabb, mint az IPL esetén.

Bemenő teljesítmény: 36 W
Feszültség: 100V-240 V
Frekvencia: 50Hz-60 Hz
Villanás frekvencia: 530-1100 nm
Energia: 5 J/cm2
Villanási idő: 15-20 ms
Fénykibocsátó ablak mérete: 3,9cm2
Maximális méretek: 157.5 mm × 187 mm × 80 mm
Nettó ly: 385 g
Tárolási hőmérséklet: 0-45 Cº
Működési hőmérséklet: 5-35 Cº
Működési páratartalom: 25%-75%
Villanásszám: 300.000 villanás

Azért döntöttek már több ezren köztük sok híresség is, hogy a DESSA IPL szőrtelenítő gépet választja mert:

Már több éve mi vagyunk a szakértői a DESSA IPL szőrtelenítő gépnek

A legtöbb forgalmazókkal ellentétben cégünk csak kettő professzionális, prémium minőségő IPL szőrtelenítő gépet forgalmaz. Megvizsgáltunk számos eszközt a piacon és sajnos a legtöbb elmarad attól a hatékonyságtól, amit ígér. Mi nem arra törekszünk, hogy minél nagyobb legyen a termékkínálatunk, hanem arra, hogy amit kínálunk, az  ténylegesen eredményes és megfizethető legyen Számodra.

Hiszünk benne, hogy a DEESS IPL és DESSA IPL szőrtelenítő gépekkel lehet a leglátványosabb eredményeket elérni a lehető legrövidebb idő alatt, és valóban megszabadítanak a szőrtelenítés folyamatos macerájától!

Speciális kérdésekben orvosi szaktanácsadással is segítünk!

Orvosi hátterünknek köszönhetően akár speciális témakörben is rendelkezésedre állunk! Törekszünk arra, hogy az otthoni IPL szőrtelenítésből a maximumot kihozhasd!

Mi nem csak értékesítjük a készüléket, hanem mi is élvezzük az IPL szőrtelenítés előnyeit!

Mi nem csak értékesítjük a készüléket, hanem mi is élvezzük az IPL szőrtelenítés előnyeit!

2 év garanciát biztosítunk az IPL gépre!

Már aznap vagy 1 munkanap alatt otthonodban lehet a DESSA IPL szőrtelenítő, mert megfelelő raktárkészlettel dolgoznunk, és ingyenesen házhoz is szállítjuk

Tesztelt IPL hatékonyság

IPL szőrtelenítő gépünket sztárok, bloggerek is használják és ajánlják!

Ahol találkozhattál már velünk:

A DESSA IPL szőrtelenítő géppel elfelejtheted a szőrtelenítés állandó nyűgét baját!

Nincs többé borosta, szőrbenövés vagy gyulladás, csak a sima szőrtelen bőr az év 365 napján!

 • Villanásszám kijelző a nyomonkövethetőségért, a garantált villanásszámért!
 • Ajándék védőszemüveg
 • 2 év garancia
 • Szakértői és orvosi szaktanácsadás
 • Részletes, magyar nyelvű használati útmutató
 • 300.000 garantált villanás
 • 4 cm2 villanóablak
 • 5 intenzitási fokozat
 • Biztonsági elemek: túlmelegedés érzékelő, beépített bőrszenzor
 • Ajándék védőszemüveg
 • Ingyenes kiszállítás
 • 24 órán belüli kiszállítás

Szerezd meg most az egyedülálló DIGITÁLIS villanásszám kijelzős DESSA IPL gépet és élvezd a szőrtelenséget!

A DESSA IPL szőrtelenítő gép ára:

99.900 Ft

1. AJÁNDÉK: Biztonsági szemüveg

A megfelelően erős, mégis maximálisan biztonságos kezelésért.

2. AJÁNDÉK: INGYENES, 1 munkanapon belüli szállítás

Bármely magyarországi címre.

Érdekelhetnek még…

×

Cart

Vásárolj még 15.000 Ft értékben az ingyenes kiszállításért!