Forever Beauty Plus kontakt gél 500 ml

3.990 Ft

Kiszerelés: 500ml

A Forever Beauty Plus kontakt gél kifejezetten a Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni géphez lett kifejlesztve. Prémium minőség, extra hatóanyagokkal!

 Prémium termékek

 Több ezer elégedett vásárló

 Ingyenes 1 napos kiszállítás készülék vásárlása esetén

 Képzett tanácsadók

 Bemutatóterem, kipróbálási lehetőség

Leírás

A Forever Beauty Plus kontakt gélt kifejezetten a Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gépekhez fejlesztették ki.

De miért fontos a megfelelő kontakt gél használata?

A Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni készülékben található célzott (fejlett) rádiófrekvenciás technológiával végzett kezelésekhez a hagyományos rádiófrekvenciás kezeléstől eltérően nem kell hatóanyagot tartalmazó gélt használni. Esetében ugyanis maga a készülék technológiája végzi a bőrfeszesítést.

Azonban a bőr szigetelő tulajdonsága miatt szükséges egy víz alapú vezető közeg, ami vezeti az áramot, hogy ezáltal a kezelés eredményes legyen.

Természetesen a modern technológián alapuló rádiófrekvenciás készülék hatása is kiegészíthető egyéb hatóanyagokat tartalmazó gélekkel. Ha szeretnél ilyen frissítő vagy keringésfokozó hatóanyagot használni, fontos, hogy az alkalmazott kontakt anyag ne olajszármazékként tartalmazza a frissítő hatóanyagokat (pl. a borsmenta vagy rozmaring kivonatot), ellenkező esetben ugyanis az rontaná a bőr áramvezetését, így nem vinné át a rádiófrekvenciás rezgések hatását.

A Forever Beauty Plus kontakt gélt ennek megfelelően úgy alkottuk meg, hogy a benne található hatásfokozó anyagok ne olajszármazék formájában jelenjenek meg, vagyis az egész gél vizes bázisú legyen. Ha kontaktanyag mellett másfajta olajszármazékot tartalmazó hatóanyagot használsz, az könnyen a kezelés eredménytelenségéhez vezet. 

Prémium minőség, extra hatóanyagok a narancsbőr ellen!

A Forever Beauty Plus kontakt gél jellemzői:

  • A Forever Beauty Plus kontakt gélt a hűsítő és vérpezsdítő kezelési élmény szerelmeseinek ajánljuk, de azoknak is kiváló választás, akik erőteljesebb hatásfokozásra vágynak a narancsbőr ellen.
  • Optimális közeget nyújt a rádióhullámok és az ultrahangrezgések bőrbe juttatásához.
  • Prémium minőségű hatásfokozó, keringésgyorsító és extra hűsítő komponensei (pl. koffein, L-karnitin, vadgesztenye-kivonat, zöldkávé-kivonat, gotu kola) hatására még gyorsabban ürülhetnek a narancsbőr kezeléssel felszabadított méreganyagok.

A Forever Beauty kontakt gél élettartama: 

Ez egyéni használati szokásoktól függ, de egy 500 ml flakon gél általában egy narancsbőr elleni kúrához (30 kezeléshez) elég.

Érdekelhetnek még…

Bezárás
×

Cart

Vásárolj még 15.000 Ft értékben az ingyenes kiszállításért!