Forever Skin Aktivátor gél 250 ml – A Test Bőrfeszesítő Kezeléséhez

2.890 Ft

A Forever Skin Aktivátor gélt kifejezetten a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép bőrfeszesítő kezeléseihez fejlesztették ki.

Kiszerelés: 250ml

 Prémium termékek

 Több ezer elégedett vásárló

 Ingyenes 1 napos kiszállítás készülék vásárlása esetén

 Képzett tanácsadók

 Bemutatóterem, kipróbálási lehetőség

Leírás

A Forever Skin Aktivátor gélt kifejezetten a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép kezeléseihez fejlesztették ki.

De hogy jön a gél a gépi ránctalanító és bőrfeszesítő kezelésekhez?

Nos, a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő készülékben található célzott (fejlett) rádiófrekvenciás technológiával végzett kezelésekhez a hagyományos rádiófrekvenciás kezeléstől eltérően nem kell hatóanyagot tartalmazó gélt használni. Esetében ugyanis maga a készülék technológiája végzi a ránctalanító és bőrfeszesítő kezelést.

Azonban a bőr szigetelő tulajdonsága miatt szükséges egy víz alapú vezető közeg, ami vezeti az áramot, hogy ezáltal a ránctalanító kezelés eredményes legyen.

Természetesen a modern technológián alapuló rádiófrekvenciás készülékek hatása is kiegészíthető egyéb hatóanyagokat tartalmazó gélekkel. Ha szeretnél ilyen frissítő vagy keringésfokozó hatóanyagot használni, fontos, hogy az alkalmazott kontakt anyag ne olajszármazékként tartalmazza a frissítő hatóanyagokat (pl. a borsmenta vagy rozmaring kivonatot), ellenkező esetben ugyanis az rontaná a bőr áramvezetését, így nem vinné át a rádiófrekvenciás rezgések hatását. Ne feledd, ha a kontakt anyag mellett másfajta olajszármazékot tartalmazó hatóanyagot használsz, (pl. testápolót) az könnyen a kezelés eredménytelenségéhez vezet.

A természetes keringésfokozó hatóanyagokat tartalmazó Forever Skin Aktivátor gélt ennek megfelelően úgy alkottuk meg, hogy a benne található hatásfokozó anyagok ne olajszármazék formájában jelenjenek meg, vagyis az egész gél vizes bázisú legyen. Ha a kontaktanyag mellett másfajta olajszármazékot tartalmazó hatóanyagot használsz, az könnyen a ránctalanító és bőrfeszesítő kezelés eredménytelenségéhez vezet.

Mit nyújt Neked a Forever Skin Aktivátor gél?

  • A Forever Skin Aktivátor gélt speciálisan a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő géphez fejlesztették ki, mivel a rádióhullámok kizárólag megfelelő kontaktanyag közvetítésével képesek bejutni a testbe.
  • A Forever Skin Aktivátor gél megfelelő tisztaságú, így optimális közeget nyújt a kezelésekhez.
  • Természetes hatásfokozó anyagokat tartalmaz, így a kezelések során a bőr mélyebb rétegeibe lejutva támogatja a rádiófrekvencia bőrfeszesítő hatását.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Bezárás
×

Cart

Vásárolj még 15.000 Ft értékben az ingyenes kiszállításért!