Forever Skin Energy Gél 500 ml – A Test Bőrfeszesítő Kezeléséhez

4.590 Ft

A Forever Skin Energy gél kifejezetten a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő géphez lett kifejlesztve. Prémium minőségű keringésjavító, hatásfokozó és extra méregtelenítő komponensekkel dúsítva.

Kiszerelés:  500ml

 Prémium termékek

 Több ezer elégedett vásárló

 Ingyenes 1 napos kiszállítás készülék vásárlása esetén

 Képzett tanácsadók

 Bemutatóterem, kipróbálási lehetőség

Leírás

A Forever Skin Energy gélt kifejezetten a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép kezeléseihez fejlesztették ki.

De hogy jön a gél a gépi ránctalanító és bőrfeszesítő kezelésekhez?

Nos, a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő készülékben található célzott (fejlett) rádiófrekvenciás technológiával végzett kezelésekhez a hagyományos rádiófrekvenciás kezeléstől eltérően nem kell hatóanyagot tartalmazó gélt használni. Esetében ugyanis maga a készülék technológiája végzi a bőrfeszesítést.

Azonban a bőr szigetelő tulajdonsága miatt szükséges egy víz alapú vezető közeg, ami vezeti az áramot, hogy ezáltal a kezelés eredményes legyen.

Természetesen a modern technológián alapuló rádiófrekvenciás készülékek hatása is kiegészíthető egyéb hatóanyagokat tartalmazó gélekkel. Ha szeretnél ilyen frissítő vagy keringésfokozó hatóanyagot használni, fontos, hogy az alkalmazott kontakt anyag ne olajszármazékként tartalmazza a frissítő hatóanyagokat (pl. a borsmenta vagy rozmaring kivonatot), ellenkező esetben ugyanis az rontaná a bőr áramvezetését, így nem vinné át a rádiófrekvenciás rezgések hatását.


A Forever Skin keringésfokozó hatóanyagait tartalmazó kontaktanyagát, és a Forever Skin Energy gélt ennek megfelelően úgy alkottuk meg, hogy a benne található hatásfokozó anyagok ne olajszármazék formájában jelenjenek meg, vagyis az egész gél vizes bázisú legyen. Ne feledd, ha a kontakt anyag mellett másfajta olajszármazékot tartalmazó hatóanyagot használsz, (pl. testápolót) az könnyen a kezelés eredménytelenségéhez vezet.

Prémium minőségű keringésjavító, hatásfokozó és extra méregtelenítő hatóanyagokkal!

Forever Skin Energy gél jellemzői:

  • A Forever Skin Energy gél a hűsítő és vérpezsdítő kezelési élmény szerelmeseinek ajánljuk, de azoknak is kiváló választás, akik erőteljesebb hatásfokozásra vágynak.
  • Optimális közeget nyújt a rádióhullámok bőrbe juttatásához.
  • Összetevői: koffein, L-karnitin, vadgesztenye-kivonat, zöldkávé-kivonat, gotu kola.

Meddig elég 1 flakon Forever Skin Energy gél?

Általánosságban elmondható, hogy 1 testrész kúrájához ( 30 kezelés ) egy 500 ml flakon gél általában elegendő.

Érdekelhetnek még…

Bezárás
×

Cart

Vásárolj még 15.000 Ft értékben az ingyenes kiszállításért!