Akció!

Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép

139.900 Ft 129.900 Ft

Az egyedülálló Forever Skin végre egy olyan prémium ránctalanító és bőrfeszesítő gép mely arcon és teljes testeden egyaránt eredményes.

EGY IGAZÁN FORRÓ AKCIÓ!
-10.000 Ft Árkedvezmény és Ingyenes szállítás!

 Prémium termékek

 Több ezer elégedett vásárló

 Ingyenes 1 napos kiszállítás készülék vásárlása esetén

 Képzett tanácsadók

 Bemutatóterem, kipróbálási lehetőség

Leírás

Mi a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép?

Az egyedülálló Forever Skin végre egy olyan prémium ránctalanító és bőrfeszesítő gép, mely arcon és testen egyaránt eredményes.  Különleges bőrfeszesítő és kollagénstimuláló technológiája révén a szépségklinikákon és plasztikai sebészeti centrumokban nagy sikerrel alkalmazott ránctalanító, bőrfeszesítő és narancsbőr elleni kezelések otthoni alkalmazását teszi lehetővé.
Cserélhető kezelőfejével
célzottan mind az arc, mind a test bőrének kezelésére alkalmazható. Arcon akár a ráncok, akár a megereszkedett bőr a főbb probléma a kötőszövet feszesítésével mindkettő látványosan javulhat. Mindemellett célzottan kezelhető vele a test bármely részének megereszkedett bőre vagy javítható a narancsbőr állapota.

Elképesztően feszes bőr hetek alatt!

Fiatalosabb arc, kevesebb ránc.

A kor előrehaladtával sokakat jobban zavar a bőr megereszkedése, mint a ráncok megjelenése. A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép több évtizede működő és igazolt technológiát alkalmaz, mely nem ráncfeltöltésen vagy hidratáción alapul, hanem közvetlenül kollagént feszesíti és stimulálja annak termelését, így nem csak a ráncokat hanem a megereszkedett bőrt is hatékonyan kezeli. A ránctalanító, bőrfeszesítő eljárás nem műtéti, nincs felépülési idő, alkalmazása során nincs tűszúrás vagyis fájdalommentes. A technológia nem hatóanyagok bejuttatásán alapul, így nincs szükség drága szérumokra. A kezelések az új kötőszöveti rostok termelését indítják be, amivel ösztönzik a bőrmegújítás folyamatát.

A hagyományos rádiófrekvenciás módszerek a kollagén összerántásán alapulnak, mintegy belső “hegeket” képezve.  A bőrfelszín túlmelegedése azonban behúzódást, vagy színelváltozást eredményezhet az arcon.

A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép ellenben speciálisan az arcra tervezett kezelőfejével biztonságosan valósítható meg az arc vékony bőrének hatékony ránctalanítása, megemelése. Veszélytelenül megcélozható a vele az arc vékony bőre alatti kötőszöveti réteg, visszaadható vele az arc bőrének tartása.

Lenyűgöző narancsbőr csökkenés.

A narancsbőr vagy cellulit nagyon zavaró probléma. Sokan azt hiszik, hogy fő oka a zsír felhalmozódása a problémás területeken, pedig ez csak az érem egyik oldala. Zsír bárkin felhalmozódhat, de nem mindenkinél alakul ki narancsbőr. A nők ráadásul még jobban érintettek, bőrük eltérő szerkezete miatt.

Noha a narancsbőr megjelenésében sok tényező játszik szerepet ( pl. öröklött hajlam, hormonális változás, méreganyagok felhalmozódása, egészségtelen ételek, mozgáshiány, stressz stb.) az alapvető ok mégis a meglazult kötőszöveti szerkezet, melyen keresztül áttüremkednek a megnövekedett zsírsejtek. Nőként sajnos azért rosszabb a helyzet, mivel a női bőr kötőszöveti hálózata alapvetően gyengébb, lazább szerkezetű a férfiakéval szemben, sőt a rostok iránya is a nyújthatóság irányába hat, így már minimális zsírtöbblet is narancsbőrt okozhat.

A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép kötőszöveti megújító hatása így látványosan javítja a narancsbőr állapotát is. A narancsbőr javulása a legkorábbi pozitív mellékhatása a Forever Skin  Ránctalanító és Bőrfeszesítő géppel végzett bőrfeszesítő kezeléseknek. Már az első kezeléseket követően érezhetően simább érzetű a bőr tapintása, a látványról nem is beszélve.

Csodásan feszes bőr a test bármely területén.

A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép nem csak az arc ránctalanítására alkalmazható. Külön testkezelő fejével a test bármely területén kezelhető vele a megereszkedett bőr és a narancsbőr. Ide tartozik a toka, a dekoltázs, a felkar (integető háj), a has, a hát, a csípő, a fenék, a comb, a térd környéke, de még a vádli és a boka is. A testkezelőfej nagyobb méreténél fogva nagyobb területen képes eloszlatni a bőrfeszesítő energiát. Az alkalmazott energiát a test ellenállása egyik területen sem képes csökkenteni, ami kisebb gépek esetén, vagy testen alkalmazott arckezelő gépek esetén rendkívüli módon képes csökkenteni a hatékonyságot.

Így a meglazult bőr tartása már az első pár kezelést követően érzékelhetően javul. A kezelési sorozat befejeztével pedig egy valóban látványos eredmény várható… és a javulás még azt követően sem áll meg, ugyanis a kollagénstimuláló hatás még hónapokig javuló bőrállapotot eredményez.

Célzott kezelés a problémás helyeken.

Az általános módszerek, mint a diéta,  fogyókúra  vagy a kollagénbevitel az egész testre hatnak, sokszor pont a problémás területet elkerülve. Akár az arc vagy test különböző részeinek bőrfeszesítése, akár a narancsbőr kezelése a cél, a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép pontosan ott hat, ahol használod, legyen szó az arcodról , a dekoltázsról, a hasadról, combodról, fenekedről, vagy hasadról.  Bőrmegújító hatásának köszönhetően akkor is tökéletes megoldás lehet, ha a diéta és az edzés már csődöt mondott.

Igazolt mélyszöveti technológia felületi kezelések helyett

A gélek, krémek vagy masszázsok és ezek kombinációi csak a bőr felső rétegét képesek elérni, hidratálni. A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép a testfeszesítő gélekkel ellentétben nem csak a bőr külső rétegét éri el és nem pusztán tüneti kezelést nyújt, hanem közvetlenül a bőr tartását biztosító kötőszövetet erősíti, így a probléma gyökerét célozza.

A Forever Skin célzott technológiájával megegyező eredményű szalonkezelések árai 2019-ben:

Arcra:

 • 1 gépi kezelés ………………………………………………..………………………………..………. 35 – 55 000 Ft
 • 1 kúra = minimum 4 kezelés …………….………………….………….……  48 000 – 190 000 Ft

+ A fent leírt kúra évente ismétlendő.

Combra, fenékre, hasra, alkarra:

 • 1 gépi kezelés/testrész/alkalom ……………………………………………………. 25 – 55 000 Ft
 • 1 gépi kezelés/2 testrész, pl.: két felkar/alkalom …………………… 50 – 110 000 Ft
 • 1 kúra (6 kezelés) 1 területen …………………………….…………….….. 48 000 – 198 000 Ft

+ A fent leírt kúra évente ismétlendő.

Bámulatosan feszes bőr az egész családnak

A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gépet fiataltól idős korig mindenki használhatja a családban. Lehet, hogy téged a megereszkedett bőröd zavar a combodon vagy a karodon. Húgodat vagy lányodat a narancsbőr kínozza, édesanyád pedig a fiatalos arcbőrét szeretné visszanyerni? Lehet, hogy feszes a bőröd mindenütt, de a hasad bőre a terhesség alatt megnyúlt és szülés után évekkel sem ment még vissza? Egy készülék megvásárlásából az egész család profitálhat, hisz a fenti problémák mindegyike megcélozható vele és még csak el sem kell menni otthonról.

Nincs tű, nincs sírás, a feszesebb bőr nem kihívás!

A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép fájdalom és szenvedés nélkül feszesíti a bőrt. Nincs ugyanis sem injekció sem fájdalmas narancsbőrös masszázs. A kezelés ugyanis hő alapú, nem jár semmilyen fájdalommal vagy kellemetlenséggel. Sőt a használók inkább egy kellemes meleg masszázsnak írják le a kezelés élményét. A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő géppel valójában egy kis kényeztetést adhatsz magadnak a szürke hétköznapokban.

Biztonságos, kényelmes és diszkrét kezelés

A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép teljesen biztonságos bőrfeszesítő technológiát alkalmaz. Az alkalmazott technológia több évtizedes klinikailag igazolt múlttal rendelkezik mind a biztonság, mind a hatékonyság tekintetében. Ráadásul nem külön gép van az arcra és külön a testre, hiszen két különböző méretű kezelőfeje az adott testrésznek megfelelő ideális kezelést biztosít. A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép használatával minden intimitásodat megőrizheted, hiszen a kezeléseket egyedül, otthonod kényelmében végezheted, vagy végezheti a család bármely tagja.

Időt és pénzt spórolsz vele!

A Forever Skin Ránctalanító, Bőrfeszesítő és Narancsbőrkezelő gép több készüléket is egyesít magában. Alkalmazhatod az arcon vagy a teljes  testen is, és mindhárom problémát kezelheted vele. Ráadásul nem csak a kezelés fajlagos költsége alacsonyabb, mint a szalonkezelések, de maximális rugalmasságot kapsz a kezedbe. Nem kell utaznod, vagy időpontot egyeztetned, hogy szalonkezelésre menj és nem kell felborítanod a napirendedet, így további időt és pénzt spórolhatsz, főleg ha a családod többi tagja is használja. Korlátlan kezelés egyszeri befektetéssel! 

Nem hiszed? Tegyél egy próbát!

Jelentkezz be egy ajándék kezelésre egy személyes vagy telefonos tanácsadásra!

Mi lehetőséget biztosítunk számodra, hogy kezedbe vehesd a terméket! Sőt, ingyen ki is próbálhatod, hogy valóban meggyőződj róla milyen egyszerű is a használata! Emellett szakértői tanácsokkal látunk el és válaszolunk kérdéseidre!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Általánosságban elmondható, hogy egy 10 hetes kúra – a használati útmutatóban leírtaknak megfelelően végezve – már látványos eredményt hoz a kezelt területen. A kezelések eredményét több tényező is befolyásolhatja. Pl. testalkatunk, bőrünk állapota, a kezelt testfelület nagysága, milyen erősségen végeztük a kezelést stb.

Fontos megjegyezni, hogy a rádiófrekvenciás kezelés hatása a kúra befejezésekor nem ér véget. Az új kollagén termelődése a kezeléseket befejezése után is néhány hétig/hónapig tovább folytatódik a bőrben. Így a bőröd állapota hetekkel/hónapokkal a kúra után is tovább javulhat, újabb kezelések nélkül!
Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek. Konkrét eredményekre nincs garancia.

1 kezelés arcra 10-20 percet testre 30-60 percet vesz igénybe attól függően hány testrészt szeretnél kezelni.

Ha időd engedi az arc és testkezelést ugyanazon napokon is végezheted.
A kezeléseket kúraszerűen ajánlott végezni. 
Arcodra 1 kúra 20 kezelést, testedre 30 kezelés jelent. 1 kúra után már csak havonta 1-2 fenntartó kezelésre van szükség. 

A kúrát azért szükséges végigcsinálni, mert a termelődés beindításához a bőrnek folyamatos, ismétlődő ingerekre van szüksége és kollagén megújulásához idő kell.:)

Igen. Az arc és test kezelése független egymástól.

Nem! A  Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő géppel végzett kezelések egyáltalán nem fájdalmasak vagy kellemetlenek. A használók kellemes, „pezsdítő” vagy „bizsergető” érzésről számolnak be a kezelt területen, általában még a legmagasabb RF-intenzitás mellett is. Extrém-érzékeny bőr vagy az érzékenyebb zónák kezelése esetén persze előfordulhat csípő, égető érzés, mely esetben alacsonyabb fokozat beállítására van szükség.

Igen, hiszen

 • évtizedek óta, széles körben használt, professzionális kozmetikai technológiát alkalmaz
 • biztonsági időkorlát van beépítve a gépbe (a kezelés végén a gép kikapcsol)
 • a kezelés nem égetésen alapul, így nem nagy hővel dolgozik
 • CE jelzésű, bevizsgált készülék és gyártási folyamat
 • RoHS megfelelőségű (= műanyag alkatrészei veszélyes anyagoktól mentesek!)

Minden nagykorú nőnek és férfinek, aki feszesíteni szeretné testén a megereszkedett/meglazult bőrt.

Ajánljuk mindazoknak, akik…

 • nincsenek megelégedve korukkal
 • akiket zavar megereszkedett bőrük
 • akik javítanák arcuk tartását
 • akik szeretnék elsimítani ráncaikat
 • megelégelték, hogy a strandon állandóan narancsbőrüket takargatják
 • szégyellik fogyókúra vagy szülés után meglazult bőrüket
 • nincs idejük rendszeresen szépségszalonba járni
 • nem szívesen vetkőznének le mások előtt egy kozmetikai szalonkezelés kedvéért
 • méregdrága szalonok helyett inkább otthon, profi módszerrel szépülnének
 • egyszeri befektetéssel tartós megoldást szeretnének kapni problémájukra

A készülék használata nem ajánlott:

 • Ha a következő betegségekben szenved: Súlyos szívbetegség, kezeletlen magas vérnyomás, kontrollálatlan pajzsmirigybetegség, rosszindulatú daganat, súlyos véralvadási zavar, lázas állapot. A terhesség és szoptatás időszaka nem betegség, de akkor sem javasolt a használat.
 • A pacemaker vagy implantált defibrillátor abszolút kizáró tényezők.
 • Ha a következő bőrállapotok vannak jelen: Gyulladásos bőrállapot, bőrégés,, vérző bőr vagy bőr allergia feletti terület, friss műtéti területen, friss hegek felett
 • testre vagy testbe helyezett eszközök: Hallókészülék, mechanikus műbillentyű, szilikon implantátum, bőr alá helyezett befecskendezési pontok (pl. inzulinadagoló), piercing mellett (vegye ki a piercinget).
 • Az alábbi kezeléseket követően: Hialuronsavas feltöltést követően 3 hónapig, arany beültetést követően 6 hónapig, rádióterápiás, kemoterápiás, szteroidos kezelés alatt és az azt követő 3 hónapig. Fájdalomcsillapítók szedése esetén fokozott óvatosság szükséges mert azok csökkentik a hőre való érzékenységet.

  A fenti felsorolás nem teljes. Ha nem biztos abban, hogy használhatja a készüléket, akkor kérjük, mindenképpen konzultáljon orvosával a kezelések megkezdése előtt.

A rádióhullámok kizárólag megfelelő kontaktanyag közvetítésével képesek bejutni a testbe. A Forever Skin Aktivátor (vezető) gél vizes bázisú kontaktanyag, amely a célzott hatású rádióhullámok bőrbe vezetését biztosítja. Gél nélküli használat, vagy más gél használata hátrányosan befolyásolhatja a kezelés biztonságát!

Általánosságban elmondható, hogy a 150 ml-es gél egy teljes arckezelő kúrához elegendő, a 250 ml-es gél pedig egy testterület teljes kúrájához elegendő. Ha a Forever Skin Aktivátor gél elfogyott, akkor a honlapunkon keresztül rendelhet  ide kattintva, vagy üzletünkben személyesen is vásárolhat újat.

Mivel a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép működésének az alapja az elektromos vezetés, kezelés előtt tisztítsa meg bőrét, távolítson el róla minden olajszármazékot.

A készülék nem fényérzékenyít, és nem szükséges semmilyen utókezelés alkalmazása a használatot követően.

Termék: rádiófrekvenciás szépségápolási eszköz
Model: Forever Skin Body and Face Pro
Technológia: RF rádiófrekvencia
Arckezelő bemenő teljesítmény: 25W
Testkezelő bemenő teljesítmény: 50W
Kimenő áram frekvenciája: 1.0 MHz
Bemeneti feszültség: 110/240V
Váltóáram frekvencia: 50/60Hz

Mire számíthatsz, ha a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gépet választod?

Olyan prémium bőrfeszesítő gépet kapsz, mellyel

Látványosan feszesebb lesz a bőröd az egész testeden.

Ráncaid eltűnnek vagy elsimulnak.

A narancsbőrtől is megszabadulhatsz.

A kezeléseket évszaktól függetlenül végezheted.

Diszkréten, otthonod kényelmében kezelheted magad.

Befektetésed egyszeri, mely többszörösen megtérül.

,,Még csak 2 hete használom a gépet, de már most tudom, hogy jó barátok leszünk! 🙂 Az első kezelés után meglepő volt, hogy azonnal ruganyosabbnak éreztem a bőröm. Utána olvastam, hogy ez a rádiófrekvencia azonnali feszesítő hatása. Kíváncsian várom, hogy később mekkora lesz a változás. Annak külön örülök, hogy tényleg nem fájdalmas ez az egész. Eddig a tapasztalataim teljesen pozitívak.” 

Anna

Miskolc, 41 éves

,59 éves múltam, ősszel leszek 60. Először a homlok és arcélt kezdtem kezelni. Közvetlenül a kezelés után látni lehetett a különbséget. 2 hét után az eredmények láttán elkezdtem az orca és szemkörüli részeket. Most már letelt a 30 nap „kúra” és még mindig szemlátomást javul a bőröm állapota. 1 hét szünet után a nyakammal folytattam. Most tartok az 5. alkalomnál, de már látszik az eredmény. Amikor jól akarok „kinézni”, akkor mindig csinálok egy kezelést, ha nincs sok időm, akkor csak a szemem körül. Az eredmény látványos! Magától is javul, de egy ilyen emlékeztetőkezelés csodát tesz. A leglátványosabb – eddig – a szem és állcsont környéke.” 

Katalin

Budakeszi, 59 éves

,,Korábban nem voltak súlyproblémáim, szülés után viszont vállalhatatlanul csúnya lett a hasam. Rendszeresen járok futni, de ez sem segített, ezért úgy döntöttem, teszek egy próbát ezzel a géppel. Már közel 8 teljes hete használom a készüléket és az eredmény tetszikA „hullámok” kevésbé látszanak, és a hasam alján lévő megnyúlt bőr is feszesebb! Azt szeretem a legjobban ebben a gépben, hogy TV-nézés közben is használhatom, amíg a gyerek alszik. Így nem kell újabb pluszprogramot besuvasztanom a napirendembe. Szóval nekem eddig bevált. Köszönet érte!” 

Emma

Esztergom, 26 éves

„A 20 kezelés után heti 2x kezeltem az arcomat és persze azóta is. Mivel mindennap láttam magam a tükörben, és mindenki magával sokkal szigorúbb, a családom véleménye nyugtatott meg a legjobban, amikor 6 hét után találkoztam velük ismét. Szerintem nem kell mondanom semmit sem, a képek magukért beszélnek.” 

Andrea

49 éves

Mi a különböző bőrfeszesítő módszerek csapdája?

A Krémek, gélek hatása csak felületi, nem hatol a probléma mélyére.

A ránctalanító és bőrfeszesítő krémek, gélek hatóanyagainak nagy része le sem jut a bőr mély kötőszöveti rétegébe akár tested vastagabb, akár arcod vékonyabb bőréről legyen szó. Ez igaz mind az otthoni és bolti kenceficékre, sőt a kozemtikai szalonokban alkalmazott drágább készítményekre is. A hatásban lehet különbség, de minden esetben csak felületes és átmeneti hatást fejtenek ki, többnyire a keringés fokozásával, a bőr víztartalmának növelésével

Csak az érzést javítják, a látványt nem.

A masszázs alapú módszerek, az izmok tónusának növelésével hamar egy feszesebb érzetet adnak, de a bőr állapotára közvetlenül nem hatnak. Az előbb említett hatóanyagoknak masszázzsal nagyobb hányada kerül a bőrbe, de a bőr szerkezeténél fogva mélyebbre ezek sem hatolnak. Persze az arcmasszázs egyben kényeztetés is, így ne vesd el semmiképp sem, de hosszútávú csodára se számíts tőle.

Hatóanyagot bejuttató eszközök

A bőr pórusainak megnyitásával, illetve az elektromos vezetésnél fogva a mezoterápia, a régebbi, fejletlenebb rádiófrekvenciás és a galván alapú eszközök, már képesek mélyebbre juttatni a hatóanyagokat. Az így a bőr mélyére juttatott hatóanyagok hatása kifejezettebb és tartósabb. Ez egyaránt igaz az otthoni és a szépészeti szalonokban alkalmazott eszközökre, gépekre. A régebbi, fejletlenebb rádiófrekvencia azonban nem keverendő össze a következőben leírt valódi rádiófrekvenciás ránctalanító és bőrfeszesítő módszerrel.  Az eszközökkel bejuttatott hatóanyagok a bőr mélyére jutva fokozzák a keringést, támogatják a méregtelenítő folyamatokat. Az ilyen kezeléseknek azonban sem kollagén feszesítő sem kollagén termelődését stimuláló hatásuk nincs, ami a bőrfeszesítés alapja kellene, hogy legyen.

A bőr valódi feszesítésének TITKA a kollagéntermelés fokozása!

Sokunkat zavarnak már az apróbb ráncok is, hát még a mélyebbek! Többeket azonban nem csak a ráncaik, hanem az itt-ott megereszkedett, lógó bőr zavar, ami valljuk be, jobban mutatja korunkat. Ilyen helyek lehetnek  a szem alatti táskák, a száj feletti,- melletti részek, a toka, felkar alatti bőr, a térd környéke, a has, a comb. Mind mind nagyon zavaróak tudnak lenni.

A bőr tartását, állapotát a mély irha rétegében található kötőszöveti rostok (kollagén és elasztikus rostok) adják. A kor előrehaladtával a kötőszöveti rosttartalom csökken, mert csökken a termelése, amit tovább rontanak a bőr megnyújtását okozó állapotok, például a terhesség vagy a hízás, fogyás jojója. 30 éves kor fölött a megnyúlást már nehezebben korrigálja a szervezet, mivel az új rostok termelése nem olyan intenzív. 

kollagént a fibroblaszt sejtek termelik a bőr alsó részében. Ha ezeket a sejteket stimulálni tudjuk, akkor több kollagén termelődik és a lebomlás és felépülés egyensúlya újból helyreállhat.

A valódi eredmény eléréséhez miért van szükség mélyre ható gépi kezelésre?

A valódi eredmény eléréséhez azért van szükség mélyre ható gépi kezelésre, mert a kollagén és elasztin termelő sejteket a bőr mélyebb részében csak kétféle módon tudjuk stimulálni. Hővel vagy sérülés okozásával. Tulajdonképpen ez a valódi gépi bőrfeszesítő módszerek mögött álló közös tényező, noha a mechnaizmusok nagyban különböznek egymástól. Ezeket használják egy szépészeti centrumkban- vagy orvosi esztétikai gépi kezeléseknél. 

Az egyik technológia mely hővel stimulál az a  rádiófrekvencia a másik ami sérülés okozásával az a HIFU.
A rádiófrekvencia alkalmazásának több évtizedes múltja van, és biztonságosnak mondható eljárás. A HIFU sokkal fiatalabb, de mivel hatása égésen alapul, és a szövődmények lehetősége sokkal nagyobb, így a HIFU esetén mindenképp professzionális kezelőszemélyzet jelenléte javasolt.

Hogyan működik a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép?

A  Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gépbe is beépített fejlett rádiófrekvenciás technológia azon kevés nem műtéti eljárások közé tartozik, amely hő segítségével képes összehúzni a megnyúlt kötőszöveti rostokat és az új rostok termelését is elősegíti. Ezzel látványos, ugyanakkor elnyújtott hatást tud elérni fájdalommentesen. Míg a legtöbb kozmetikai ránctalanító és bőrfeszesítő módszer csak felületileg kezeli a bőrt, és nem oki szinten nyúl bele a bőr öregedésének természetes folyamatába, a fejlettebb rádiófrekvenciás bőrfeszesítés valóban képes megállítani az időt. Hatása nem csak a valódi feszesítés, hanem az amúgy már hanyatló bőrmegújító folyamatok újraindítása. A kezeléssel nem csak régi bőrödet nyerheted vissza, de a bőr öregedését is lassíthatod.  

Fontos szempont, hogy nincs apróbetűs rész, nincsenek további járulékos költségek, eltekintve a technológia bejutását biztosító vezető géltől (hasonlóan egy terhességi UH esetében), ami nem valami bűvös hatóanyag, hiszen a technológia önmagában az, ami hat.
Az olcsóbb galván, mikroáramos mezoterápiás vagy a fejletlenebb rádiófrekvenciás eszközök ezzel ellentétben csak hatóanyagot juttatnak be, így minden esetben a hatóanyagot tartalmazó drága gél, vagy szérum az, ami – felületesen és nem tartósan – hat. Így az ilyen otthoni olcsóbb készülékekhez folyamatosan kell  szérumokat venned, amelyek havi több tízezer forintba is kerülhetnek. Így lehet, hogy első körben olcsóbbak, de utána az éves fenntartásuk több százezer forintra is rúghat, ráadásul valódi kollagénstimulálás hiányában, csak felületi és átmeneti kezelést nyújtanak, noha hatékonyabbak, mintha az adott gélt csak kézzel oszlatnád el a bőrödön.

Bőrfeszesítés otthonod kényelmében, az exkluzív szalonok minőségével

A rádiófrekvenciát több évtizede alkalmazzák eredményesen  a szépészeti klinikákon. A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gépbe a szépségcentrumok professzionális gépeiben is alkalmazott technológiát építették be. Ennek köszönhetően ugyanazt a hatékonyságot nyújtja, mivel 

 • azonos a működési elv (rádiófrekvencia)
 • azonos a technológia (cirkuláris RF)
 • azonos a frekvencia (1 MHz)
 • személyre szabott a kezelés (állítható kezelési idő és intenzitás, külön arc- és testkezelőfej)!

Milyen kontaktanyag szükséges a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő kezelésekhez?

A rádióhullámok kizárólag megfelelő kontaktanyag közvetítésével képesek bejutni a testbe. A Forever Skin Aktivátor géleket és Forever Skin Energy gélt speciálisan a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő géphez fejlesztették ki.

Forever Skin Aktivátor gél ránctalanításhoz

forever-skin-aktivator-gel-ranctalanitashoz

A Forever Skin Aktivátor gél megfelelő tisztaságú, így optimális közeget nyújt a ránctalanító kezelésekhez. Természetes hatásfokozó anyagokat tartalmaz, így a kezelések során a bőr mélyebb rétegeibe lejutva támogatja a rádiófrekvencia bőrfeszesítő hatását. 

Forever Skin Aktivátor gél bőrfeszesítéshez

forever-skin-aktivator-gel-borfeszesiteshez

A Forever Skin Aktivátor gél megfelelő tisztaságú, így optimális közeget nyújt a test kezeléseihez. Természetes hatásfokozó anyagokat tartalmaz, így a kezelések során a bőr mélyebb rétegeibe lejutva támogatja a rádiófrekvencia bőrfeszesítő hatását. 

Forever Skin ENERGY gél extra hatóanyagokkal

forever-skin-energy-gel-borfeszesiteshez

A Forever Skin Energy gél prémium minőségű, természetes keringésfokozó anyagok mellett extra méregtelenítő komponensek is tartalmaz mint a koffein, L-karnitin, vadgesztenye, zöldkávé-kivonat, gotu kola.  A Forever Skin Energy gél garantáltan optimális közeget nyújt a rádióhullámok bőrbe juttatásához, így egy valóban hatékony bőrfeszesítést érhetünk el vele.

A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép használatához további gélek megrendelhetőek ide kattintva!

ÚJ korszak a bőrfeszesítésben!

A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő szalontechnológiás prémium készülék az összes olyan testrészen használható, ahol a meglazult, megereszkedett bőr problémát okoz.  

Kezelheted vele az arcodat, homlokodat, szem körüli ráncokat, tokát, dekoltázst is éppúgy, ahogy a teljes testedet például a fenekedet, combodat, vádlidat, felkarodat, hasadat, csípődet és akár derekadat is. A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép nemcsak a bőrödet feszesíti, hanem a narancsbőrrel is szembeszáll. 

Ahol találkozhattál már velünk:

Rendeld meg a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gépet és érj el látványos eredményt!

A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép ára:

139.900 Ft helyett

11.090 Ft árkedvezménnyel & ajándék szállítással

129.900 Ft

Az ajándék házhozszállítás munkanapokra, bármely magyarországi címre érvényes! Az akció más kedvezménnyel, kuponnal nem összevonható!

Érdekelhetnek még…

Bezárás
>
×

Cart

Vásárolj még 15.000 Ft értékben az ingyenes kiszállításért!