Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő készülék

139.900 Ft

A Forever Skin egy olyan, szalon erősségű és minőségű, prémium ránctalanító és bőrfeszesítő gép, amely nem csak az arcodat szabadítja meg a ráncoktól, de a teljes testedet is feszesíti – hiszen nem csak ránctalanításra hanem a megereszkedett bőr kezelésére is alkalmas.

Mit nyújt számodra a Forever Skin ránctalanító és bőrfeszesítő gép?

Csökkenti vagy eltünteti ráncaidat.

Feszesíti megereszkedett bőröd és a narancsbőrön is segít.

Nem csak az arcodon hanem és egész testeden alkalmazhatod.

Egyenesen a probléma gyökerére hat, nem pedig tüneteket fed el.

Egy szépségszalon erejét nyújtja Neked otthonodban.

Saját gépként egy egyszeri befektetés, amely többszörösen megtérül.

 

Leírás

Mi a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép?

A Forever Skin otthoni ránctalanító és bőrfeszesítő gép különleges bőrfeszesítő és kollagénstimuláló technológiája révén a szépségklinikákon és plasztikai sebészeti centrumokban nagy sikerrel alkalmazott ránctalanító, bőrfeszesítő és narancsbőr elleni kezelések otthoni alkalmazását teszi lehetővé.

A prémium ránctalanító és bőrfeszesítő készülék továbbá nemcsak a ráncok, hanem a megereszkedett bőr ellen is eredményes. Ráadásul egyedülálló módon kialakított, cserélhető kezelőfeje által mind az arc, mind a test bőrének ránctalanító, bőrfeszesítő kezelésére alkalmazható.

Akár az arc ráncai vagy megereszkedett bőr, akár a test lógó bőre vagy a narancsbőr a fő probléma, a kötőszövet feszesítésével mindegyik látványosan javulhat.

Kinek tökéletes választás a Forever Skin ránctalanító és bőrfeszesítő gép?

 • 30+ felett azon nőknek férfiaknak akiknek munkájuk miatt fontos a kifogástalan megjelenés, ám nincs idejük kezelésekre járni.
 • Édesanyáknak, akiknek a család, munka mellett nem jut idő állandóan szépségszalonokba járni.
 • 40+ felett, nőknek férfiaknak akiknek nem csak ráncaikkal kell megküzdeniük, de a különböző testtájaikon (térd, kar, comb, has) megereszkedett bőrrel is.
 • Akik fogyás után szeretnék tartását vesztett bőrüket újra feszessé varázsolni.
 • Nőknek, akik szülés után meglazult bőrüket szeretnék feszesíteni, illetve narancsbőrüket eltüntetni.
 • Olyan nőknek akik megelégelték, hogy a strandon állandóan narancsbőrüket takargatják.
 • Bárkinek, aki családon belül osztozna a Forever Skin ránctalanító és bőrfeszesítő, illetve narancsbőr elleni hatásán.
 • Azoknak, akik már mindenféle krémet szalonkezelést és kütyüt kipróbáltak, eredménytelenül, így végre egy valóban hatékony megoldásra vágynak.
 • Bárkinek, akinek kevés ideje és a magas költségek miatt nem akar szalon kezelést igénybe venni.

Összességében?

A ForeverSkin ránctalanító és bőrfeszesítő gép mindazon nőknek és férfiaknak tökéletes választás lehet, akik elvárják a valódi hatékonyságot, akik szeretnék arcukat ránctalanítani és testük feszességét visszanyerni, a megereszkedett bőr tartását javítani. Mindezt pedig otthonuk kényelmében, olyan időpontban, amikor az Nekik megfelel, az ő életstílusukhoz alkalmazkodva.

testfeszesito-ranctalaniíto

Mire számíthatsz, ha a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gépet választod?

Ráncaid eltűnnek vagy elsimulnak

A Forever Skin ránctalanító és bőrfeszesítő eredménye nem átmeneti hidratáláson idegen töltőanyagok bejuttatásán alapszik,  mint a krémek gélek vagy ráncfeltöltések esetében.

Hatóanyagok, tű, fájdalom nélkül, pusztán különleges technológiája révén fokozza a kollagéntermelést, ami 30-30 év felett már jelentősen csökken, ezáltal megszünteti vagy csökkenti a ráncokat.

forever-skin-ranctalanitas
borfeszesites-forever-skin-ranctalanitas

Látványosan feszesebb, élettelibb lesz a bőröd tested egész területén.

A kor előrehaladtával, amikor a ránctalanító és bőrfeszesítő kezelések kerülnek szóba, a bőr megereszkedése gyakran zavaróbb, mint a ráncok megjelenése.  Mivel a Forever Skin ránctalanító és bőrfeszesítő kezelése közben a kollagént építi újjá stimulálva annak termelését, így nem csak a ráncokat, hanem a megereszkedett bőrt is hatékonyan kezeli és egyedülálló kialaktásának köszönhetően ( külön arc és testkezelő fej) a test bármely területén kezelhetővé válik a ráncosodó vagy megereszkedett bőr.

Melyek ezek a testrészek? Az arcon kívül a toka, a dekoltázs, a felkar, a has, a hát, a csípő, a fenék, a comb, a térd környéke, de még a vádli és a boka is. 

Elbúcsúzhatsz a narancsbőrtől is!

Noha a narancsbőr megjelenésében sok tényező játszik szerepet (pl. kötőszövet típusa, öröklött hajlam, hormonális változás, méreganyagok felhalmozódása, egészségtelen ételek, mozgáshiány, stressz stb.) az alapvető ok mégis a női lazább kötőszöveti szerkezet (a férfiakéval szemben) melyen keresztül áttüremkednek a megnövekedett zsírsejtek. Ennek köszönhetően már minimális zsírtöbblet (fiatal, vékony lányoknál) is narancsbőrt okozhat.

A Forever Skin készülék kötőszöveti megújító hatása révén látványosan javítja a narancsbőr állapotát is. A narancsbőr javulása a legkorábbi eredménye a bőrfeszesítő kezeléseknek.

borfeszesites-forever-skin-ranctalanitas
alakformalas-otthon

Kényelmes biztonságos és diszkrét kezelést otthonodban

A Forever Skin készülékben alkalmazott technológia klinikailag igazolt múlttal rendelkezik mind a biztonság, mind a hatékonyság tekintetében és több évtizede használják esztétikai szalonok ránctalanító és bőrfeszesítő kezeléseiben.

A Forever Skin gép használatával minden intimitásodat megőrizheted, hiszen a ránctalanító és bőrfeszesítő kezeléseket egyedül, otthonod kényelmében végezheted, vagy végezheti a család bármely tagja.

Ráadásul nem külön gép van az arcra és külön a testre, hiszen két különböző méretű kezelőfeje az adott testrésznek megfelelő ideális kezelést biztosít.

A Forever Skin speciálisan az  arc vékony bőrének kezelésére tervezett fejével ráadásul biztonságosan valósítható meg annak hatékony ránctalanítása, megemelése. 

borfeszesites-forever-skin

Felületi helyett mélyreható célzott kezelést

Az általános módszerek, mint a diéta a kollagénbevitel, sőt még a torna sem képes serkenteni a kollagén termelést, vagyis a bőr öregedést lassítani.

A ránctalanító és bőrfeszesítő narancsbőr elleni gélek, krémek vagy masszázsok és ezek kombinációi pedig csak a bőr felső rétegét képesek elérni, hidratálni, vagyis nem érnek el az irharétegbe, hogy serkenteni tudják a kollagén termelését.

A Forever Skin készülék technológiája képes lehatolni a kollagéntermelés szintjére -irha réteg- és serkenteni annak termelést,  így a probléma gyökerét célozza meg nem pusztán tüneti kezelést nyújt.

ranctalanitas-mutet-nelkul

Teljesen fájdalommentes kezelést

Nincs műtét, vágás, injekció, sem kockázatok, szövődmények sőt felépülési idő sincs.
A Forever Skin  fájdalom és szenvedés nélküli bőrfeszesítő és ránctalanító kezelést tesz lehetővé.

A kezelés ugyanis teljes mértékben hő alapú, és egy kellemes meleg masszázshoz hasonló.

ranctalanitas-otthon

Időt és pénzt spórolhatsz!

A Forever Skin ránctalanító és bőrfeszesítő gép több készüléket  egyesít magában.

Alkalmazhatod az arcon vagy a teljes  testen is, ráadásul kezelheted vele a ráncaidat, megereszkedett bőrödet, de a narancsbőrödet is. Ráadásul nem csak a ránctalanító és bőrfeszesítő kezelés fajlagos költsége alacsonyabb, mint a szalonkezelések, de maximális rugalmasságot kapsz a kezedbe.

Nem kell utaznod, vagy időpontot egyeztetned, hogy szalonkezelésre menj és nem kell felborítanod a napirendedet, így további időt és pénzt spórolhatsz, főleg ha a családod többi tagja is használja. Korlátlan ránctalanító és bőrfeszesítő kezelés egyszeri befektetéssel! 

Nem hiszed? Tegyél egy próbát!Jelentkezz be  ajándék kezelésre, személyes tanácsadásra vagy kérj visszahívást telefonos tanácsadásért!
Mi lehetőséget biztosítunk számodra, hogy kezedbe vehesd a terméket! Sőt, ingyen ki is próbálhatod, hogy valóban meggyőződj róla milyen egyszerű is a használata! Emellett szakértői tanácsokkal látunk el és válaszolunk kérdéseidre!

Bőrfeszesítés otthonod kényelmében, az exkluzív szalonok minőségével!

A rádiófrekvenciás technológiát több évtizede alkalmazzák kozmetikákban, azonban a legkorszerűbb célzott – vagyis szérum, gél nélkül is eredményes – és biztonságos típusát csak esztétikai szalonokban használják annak magas költsége miatt.

A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő készülékbe az esztétikai centrumok professzionális gépeiben is alkalmazott -gél és szérum nélkül is eredményes – ránctalanító és bőrfeszesítő technológiáját építették be. Ennek köszönhetően ugyanazt a hatékonyságot nyújtja, mivel  

 • azonos a működési elv (rádiófrekvencia)
 • azonos a technológia (cirkuláris RF)
 • azonos a frekvencia (1 MHz)
 • személyre szabott a kezelés (állítható kezelési idő és intenzitás, külön arc- és testkezelőfej)!
Részletfizetési lehetőség

A hitelkonstrukció részleteiről érdeklődj e-mailben vagy a +3630 6303 777 -es telefonszámon!

Forever Skin ránctalanító és bőrfeszesítő  vélemények

„A 20 kezelés után heti 2x kezeltem az arcomat és persze azóta is. Mivel mindennap láttam magam a tükörben, és mindenki magával sokkal szigorúbb, a rokonaim véleménye nyugtatott meg a legjobban, amikor 6 hét után találkoztam velük ismét. Szerintem nem kell mondanom semmit sem, a képek magukért beszélnek.” 

Andrea

49 éves

35-40 felett miért csak pár napig tart egyes ránctalanító bőrfeszesítő kezelések eredménye?

A krémek, gélek, szérumok hatása felületi

A ránctalanító és bőrfeszesítő krémek, gélek- amik többnyire a bőr víz, -zsírtartalmának növelését biztosítják-  hatóanyagainak nagy része le sem jut a bőr mély kötőszöveti rétegébe akár tested vastagabb, akár arcod vékonyabb bőréről legyen szó. Ez igaz mind az otthoni és bolti kenceficékre, sőt a kozmetikai vagy szépségszalonokban alkalmazott drágább ránctalanító és bőrfeszesítő készítményekre is. A hatásban lehet különbségde minden esetben az elérhető

eredmény

 • pár napig tartó
 • folyamatosan ismételendő
 • ráncokat átmenetlieg csökkentheti mert feltölti a bőrt
 • a bőr megereszkedésre nem hat
 • 35-40 év felett egyre kevésbé látványos

Masszázs alapú módszerek csak az érzést javítják, a látványt nem.

A masszázs alapú módszerek, az izmok tónusának növelésével hamar egy feszesebb érzetet adnak, de a kollagén termelésre nem tudnak hatni, így 35 felett nem várd tőle bőröd feszességének helyreállítását.   Az előbb említett hatóanyagoknak masszázzsal nagyobb hányada kerül a bőrbe, de a bőr szerkezeténél fogva mélyebbre ezek sem hatolnak. Persze a masszázs, arcmasszázs egyben kényeztetés is, így ne vesd el semmiképp sem, de hosszútávú csodára se számíts tőle.

Krémeket szérumokat, géleket bejuttató szalon vagy otthoni eszközök vagy injekciós feltöltések

A bőr pórusainak megnyitásával, illetve az elektromos vezetésnél fogva a mezoterápia, egyes ultrahangos régebbi, nem célzott rádiófrekvenciás és a galván alapú eszközök, már képesek mélyebbre juttatni a hatóanyagokat, mint azt a kezünkkel mi meg tudnánk tenni.
Így a mélyebbre  juttatott hatóanyagok hatása kifejezettebb és tartósabb. Ez egyaránt igaz az otthoni és a szépészeti szalonokban alkalmazott eszközökre, gépekre. A régebbi, fejletlenebb rádiófrekvencia azonban nem keverendő össze A Forever Skin ránctalanító, bőrfeszesítő készülékben alkalmazott célzott rádiófrekvenciás módszerrel.Vagyis a hatóanyagos kezelések, feltöltések “csak” feltöltik a bőrt – hasonlóan mikor a valamelyest leeresztett lufiba fújunk még egy kis levegőt – így a kezelések után az frissebb, feszesebb lesz azonban az életkor előrehaladtával az ilyen kezelések eredménye a korábbi pár hétig tartó látványhoz képest 1-2 napra csökken, feltöltésnél pár hónapig.

Az ilyen kezeléseknek sem kollagén feszesítő sem kollagén termelődését stimuláló hatásuk nincs, ami a tartós bőrfeszesítés alapja.

MI A TITKA A HOSSZANTARTÓ ÉS TÉNYLEGES RÁNCTALANÍTÓ BŐRFESZESÍTÉSNEK?

A bőr tartását, állapotát a mély irha rétegében található kötőszöveti rostok (kollagén és elasztikus rostok) adják. 20-25 éves korig a kötőszöveti rosttartalom termelése és elhalása egyensúlyban van-azaz az elhalt rostok helyet újakat termel a szervezet. 

35 év felett ez az egyensúly megváltozik. A kötőszöveti rosttartalom csökken, mert csökken a sejtünk termelése,–  vagyis kevesebb termelődik mint ami elhal és ezzel indul be a ráncosodás majd az egyre kevesebb  termelés miatt a bőr megereszkedésének folyamata az életkor előrehaladtával, amit tovább rontanak a bőr megnyújtását okozó állapotok, például a terhesség vagy a hízás, fogyás jojója vákumos kezelések.

A ráncok csökkentésnek és a megereszkedett bőr valódi, hosszantartó feszesítésének TITKA a kollagénteremelő sejt stimulálás. 

Ezen sejt termelés 30-35 éves kor után csökken így elindul a ráncképződés majd 40-45 kor felett a további csökkenés hatására pedig a bőr megereszkedése.

kollagént a fibroblaszt sejtek termelik a bőr irha részében. Ha ezeket a sejteket stimulálni tudjuk, akkor több kollagén termelődik és a lebomlás és felépülés egyensúlya újból helyreállhat.

Mivel lehet stimulálni a sejttermelést?

A kollagén és elasztin termelő sejteket a bőr mélyebb részében csak kétféle módon tudjuk stimulálni. Hővel vagy sérülés okozásával. Tulajdonképpen ez a valódi hosszantartó gépi ránctalanító, bőrfeszesítő módszerek mögött álló közös tényező, noha a mechanizmusok nagyban különböznek egymástól. Ezeket használják egy szépészeti centrumkban- vagy orvosi esztétikai gépi kezeléseknél.

Az egyik ránctalanító és bőrfeszesítő technológia, mely hővel stimulál az a rádiófrekvencia – 42-46 fok- a másik ami sérülés okozásával vagyis égésen alapul – 72-78 fok- az a HIFU kezelés.

A rádiófrekvencia alkalmazásának több évtizedes múltja van, és biztonságosnak mondható eljárás, de természetes nagyon nem mindegy, hogy milyen a rádiófrekvencia fajtája, mert mind eredményességben mind biztonságban hatalmas különbségek vannak köztük, hasonlóan más a biztonsága és A-B való eljutás ideje egy 40 éves  vagy egy új autónak.

HIFU kezelés pár éves múltra tekint vissza és mivel hatása égésen alapul (72-78 fok) a kockázatok szövődmények lehetősége sokkal nagyobb, még kizárólag professzionális kezelőszemélyzet és  professzionális készülék mellett is.

Mi Forever Skin technológiájának lényege?

A  Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gépbe is beépített fejlett, célzott rádiófrekvenciás technológia azon kevés nem műtéti eljárások közé tartozik, amely egyrészt hő segítségével képes összehúzni a megnyúlt kötőszöveti rostokat másrészt új rostok termelését is elősegíti. Ezzel látványos, ugyanakkor elnyújtott ránctalanító és bőrfeszesítő hatást tud elérni fájdalommentesen.
Míg a legtöbb kozmetikai ránctalanító és bőrfeszesítő módszer csak felületileg kezeli a bőrt, és nem oki szinten nyúl bele a bőr öregedésének természetes folyamatába, a fejlettebb rádiófrekvenciás bőrfeszesítés valóban képes megállítani az időt. Hatása nem csak a valódi feszesítés, hanem az amúgy már hanyatló bőrmegújító folyamatok újraindítása. A ránctalanító és bőrfeszesítő kezeléssel nem csak egy életelibb, feszesebb bőrt nyersz hanem a bőr öregedését is lassíthatod. 

forever-skin-ranctalanitas-borfeszesites

Állítsd meg az idő kerekét

Fontos szempont, hogy nincs apróbetűs rész, nincsenek további járulékos költségek, eltekintve a technológia bejutását biztosító vezető géltől (hasonlóan egy terhességi UH esetében), ami nem valami bűvös hatóanyag, hiszen a technológia önmagában az, ami hat.
Az olcsóbb galván, mikroáramos mezoterápiás vagy a fejletlenebb rádiófrekvenciás eszközök ezzel ellentétben csak hatóanyagot juttatnak be, így minden esetben a hatóanyagot tartalmazó drága gél, vagy szérum az, ami – felületesen és nem tartósan – hat. Így az ilyen otthoni olcsóbb készülékekhez folyamatosan kell  szérumokat venned, amelyek havi több tízezer forintba is kerülhetnek. Így lehet, hogy első körben olcsóbbak, de utána az éves fenntartásuk több százezer forintra is rúghat, ráadásul valódi kollagénstimulálás hiányában, csak felületi és átmeneti kezelést nyújtanak, noha hatékonyabbak, mintha az adott gélt csak kézzel oszlatnád el a bőrödön.

Érj el látványos eredményt a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő géppel!

Hogyan is kell elképzelni a ránctalanító és bőrfeszesítő kezelést?

A ForeverSkin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép esetében kúraszerűen ajánlott végezni a kezeléseket. Azért érdemes kúraszerűen végezni a ránctalanító és bőrfeszesítő kezeléseket, mert a kollagén termelődés beindításához a bőrnek folyamatos ingerekre van szüksége, a kollagén megújulásához pedig idő kell.

A ránctalanító és bőrfeszesítő kezelés a nap és az év bármely szakaszában elvégezhető, a kezelés nem fényérzékenyít.

Egy kezelés arcon 10-20 percet, testen pedig 30-60 percet vesz igénybe. Attól függően tehát, hogy hány és mekkora testrészt szeretnél kezelni, a kezelési idő 10-60 percig tarthat. Arcodra 1 kúra 20 kezelést, testedre 30 kezelés jelent.

Az arc- és testkezelést bátran időzítheted ugyanazon napokra. 1 kúra elvégzését követően fél éven belül havonta 1-2 fenntartó kezelést érdemes beiktatni, ami nem azt jelenti, hogy újabb kúrát kell végigcsinálnod. Pusztán arról van szó, hogy a kollagén termelésének természetes csökkenését megelőzve (ez a korral jár) a havi 1-2 fenntartó kezelés biztosítja a kúrával  serkentett kollagéntermelés szinten tartását. Így szépen szinten tudod tartani az elért szép eredményeket és jelentősen késleltetni tudod a biológiai öregedés erősebb jeleit már a későbbiekre nézve is!

feszesites-tippek-forever-skin

Miért kell aktivátor gélt használni a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép kezeléseihez és meddig elég egy gél?

A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő készülékkel végzett kezelésekhez – az ultrahangos, galvános, mezoterápiás és hagyományos, nem célzott  rádiófrekvenciás kezelésektől eltérően – nem kell hatóanyagot tartalmazó gélt használni.

Esetében ugyanis maga a készülék technológiája végzi a bőrfeszesítést.

Azonban a bőr szigetelő tulajdonsága miatt szükséges egy víz alapú vezető közeg, ami vezeti az áramot, hogy ezáltal a kezelés eredményes legyen. (Pontosan ilyen nagy tisztaságú vizes gél a ForeverSkin saját Aktivátor gélje ránctalanításhoz, testfeszesítéshez vagy mindkettőhöz.) 

Amennyiben a tested feszesítéséhez még egyéb keringésfokozó hatóanyagot is szeretnél alkalmazni a méregtelenítés fokozásához és a salakanyagok fokozott ürítéséhez, fontos, hogy az alkalmazott aktivátor gél ne olajszármazékként tartalmazza a frissítő hatóanyagokat (pl. a borsmenta vagy rozmaring kivonatot), ellenkező esetben ugyanis az visszaverné a készülék frekvenciáját.
Ezért van az, hogy a ForeverSkin keringésfokozó hatóanyagait tartalmazó aktivátor gélt, a ForeverSkin Energy gélt úgy alkottuk meg, hogy ne csak vizes bázisú legyen, de a benne található hatásfokozó anyagok ne olajszármazék formájában jelenjenek meg.

Összességében elmondható, hogy csak olyan aktivátor géllel eredményes a kezelés, ami vizes alapú, és az esetlegesen tartalmazott keringésfokozó hatóanyagokat nem olajszármazék formájában tartalmazza.

Miért éri meg saját ránctalanító és bőrfeszesítő gépet vásárolnod?

A Forever Skin ránctalanító és bőrfeszesítő gép ugyan egyszerre nagyobb kiadást jelent, azonban általa a szalonárak töredékéért végezhetsz el korlátlan számú ránctalanító és bőrfeszesítő kezelést az egész testeden, ráadásul rajtad kívül más is használhatja – így még költségkímélő is. Mindemellett működési elve és technológiája megegyezik a szalongépekével, így teljesen biztonságos.

A Forever Skin célzott technológiájával megegyező eredményű szalonkezelések árai 2019-ben:

Gépi kezelés arcra

* Évente ismétlő kezelések szükségesek

Gépi kezelés combra, fenékre, hasra, alkarra

* Évente ismétlő kezelések szükségesek

A Forever Skinnel NEM KELL…

 • időponthoz alkalmazkodnod
 • felborítanod a napirendedet
 • mások előtt levetkőznöd
 • kezelésenként tízezreket fizetned

Használjátok egyszerre többen! Így még többet spórolhatok!

A Forever Skin óriási előnye a szépségszalonok ránctalanító kezeléseihez képest, hogy nem borítja fel a napirendet, hiszen rugalmasan használható. Mindemellett csak egyszeri befektetést jelent, és ezért a pénzért az egész család kezelheti magát. Sőt, akár barátokkal közösen is megvásárolhatod a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gépet, így minimális kiadással érheted el a maximális hatást.

ÚJ korszak a bőrfeszesítésben!

A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő szalontechnológiás prémium készülék az összes olyan testrészen használható, ahol a meglazult, megereszkedett bőr problémát okoz.  

Kezelheted vele az arcodat, homlokodat, szem körüli ráncokat, tokát, dekoltázst is éppúgy, ahogy a teljes testedet például a fenekedet, combodat, vádlidat, felkarodat, hasadat, csípődet és akár derekadat is. A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép nemcsak a bőrödet feszesíti, hanem a narancsbőrrel is szembeszáll. 

Ahol találkozhattál már velünk:

Rendeld meg a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gépet és érj el látványos eredményt!

 • 1 év teljeskörű garancia
 • Részletes, magyar nyelvű használati útmutató
 • 2 kezelőfej: arcra és testre
 • Beállítható kezelési idő
 • Többféle intenzitási lehetőség
 • Formatervezett külső
 • Ingyenes 24 órán belüli kiszállítás
 • ROHS CE minősített

139.900 Ft

Érdekelhetnek még…

×

Cart

Vásárolj még 15.000 Ft értékben az ingyenes kiszállításért!