Akció!

Forever Slim Zsírbontó + Forever Beauty 4TECH Bőrfeszesítő Csomag

207.320 Ft 179.810 Ft

A Forever Slim otthoni használatra kifejlesztett zsírbontó gép segítségével végre megszabadulsz a makacs zsírpárnáktól, ráadásul pont az általad problémásnak tartott területekről! Nemcsak fogyni szeretnél, hanem tested kontúrját is feszesítenéd? Bőrfeszesítéssel is fokoznád a hatékonyságot? Akkor a Forever Beauty 4TECH bőrfeszesítő géppel kiegészített csomagajánlatunkat Neked találták ki!
A csomag tartalma: 1 db Forever Slim zsírbontó gép, 1 db Forever Slim ultrahang gél, 1 db Forever Beauty 4TECH bőrfeszesítő gép, 1 db Forever Beauty Plus kontakt gél.

Mit nyújt Neked a Forever Slim zsírbontó + Bőrfeszesítő csomag?

Egy körültekintően összeállított csomagot.

Látványos, kg-ban és cm-ben mérhető fogyást.

Feszes testkontúrt.

Prémium termékeket, amikkel több ezer felhasználó elégedett.

Képzett tanácsadók és sztárok ajánlásait.

Leírás

Mi a Forever Slim zsírbontó és bőrfeszesítő csomag?

Egy komplex csomag, amellyel egyszerre fogyhatsz és szabadulhatsz meg a narancsbőrtől, sőt, a korábban hepehupás területek feszességét is visszanyerheted.

Mit tartalmaz a Forever Slim zsírbontó és bőrfeszesítő csomag?

A csomag tartalmazza a Forever Slim kavitációs zsírbontó gépet, a Forever Beauty 4TECH bőrfeszesítő gépet és a használatukhoz szükséges géleket!

Mi a Forever Slim kavitációs zsírbontó gép?

A Forever Slim kavitációs zsírbontó gép az exkluzív szalonokban nagy sikerrel alkalmazott ultrahangos kavitációs zsírbontó kezelések otthoni alkalmazását teszi lehetővé. A Forever Slim kavitációs zsírbontó gép lehetővé teszi annak az eredménynek az elérését, amire ezelőtt csak a műtéti zsírleszívás volt képes. Ez pedig CÉLZOTT és VISSZAHÍZÁS NÉLKÜLI fogyást jelent, ugyanis a kavitációs zsírbontó technológia végleg lebontja a zsírsejteket a kezelt területről, ahol újak nem képződnek.

Mi a Forever Beauty 4TECH bőrfeszesítő gép?

A Forever Beauty 4TECH egy professzionális bőrfeszesítő gép, amely 4 technológiát egyesítve, komplex módon, több fronton lendül támadásba a genetikai adottságokból fakadó, hepehupás bőr ellen, amin egy hirtelen fellépő fogyás csak még inkább ront.

Visszahízás nélküli fogyás és feszesebb bőr!

Nem csak a makacs zsírpárnákat tünteti el az általad problémásnak tartott területekről, de a bőrödet is feszesíti.

A Zsírbontó és Bőrfeszesítő csomagot Neked találták ki, ha... 

 • csalódott fogyókúrázóként végre visszahízás nélküli fogyásra vágysz
 • normál testsúllyal rendelkezel, de átformálnád bizonyos testrészeidet (pl. úszógumi, alsó has, „lovaglónadrág” , felkar).
 • az életkorod, betegséged, speciális kezelések, gyógyszerek miatt felszaladt feleslegtől nem tudsz megszabadulni
 • munkádból kifolyólag fontos a kifogástalan, magabiztos megjelenés és igényled az privát szférát
 • hepehupás bőröd simaságát szeretnéd visszanyerni
 • egyszerre szeretnél végre megszabadulni a makacs zsírpárnáidtól és a narancsbőrtől is
 • mindazon nők és férfiak közé tartozol, akiknek kevés idejük van és a magas költségek miatt nem akarnak folytonos szalonkezeléseket igénybe venni

Mit nyújt Neked a Forever Slim kavitációs  zsírbontó + bőrfeszesítő csomag?

Műtét, fájdalom és JOJÓ nélküli fogyást és bőrfeszesítést!

A kavitációs zsírbontó módszer a zsírleszíváshoz hasonlóan végleg elpusztítja a zsírsejteket azonban műtéti beavatkozás, fájdalom és felépülési időszak nélkül! A Forever Beauty bőrfeszesítő pedig a rádiófrekvencia segítségével indítja be a kollagéntermelést, így természetes úton feszesítheted bőrödet!

Látványos, ruhaméret csökkenést, fogyást onnan ahol szeretnéd

Onnan szedheted le a zsírt, ahol téged zavar, így átalakíthatod alakodat. Pont azokat a részeket tudod megcélozni, amit sem a diéta sem a torna nem tüntetett el eddig. Mivel a kavitációs zsírbontó kezelés hatása kizárólag a kezelt területre korlátozódik, így nem lesz kisebb a melled és nem ereszkedik meg az arcbőröd, ami a fogyókúráknak sajnos elég gyakori mellékhatása. Az elért eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, de a Forever Slim kavitációs zsírbontó gép használatával már néhány kezeléssel eltűnik a narancsbőr, 1 kavitációs zsírbontó kúra ami általában 10-15 kezelés pedig már minimum egy ruhaméret csökkenést érhetsz el a kezelt területen! Ez a módszer az izomtömeget nem csökkenti, tehát kizárólag a zsírból veszítünk a kezelés alatt.

Koplalás nélküli fogyást!

A Forever Slim kavitációs zsírbontó gép használata semmiféle fájdalommal nem jár, csupán kellemes melegséget érzünk a kezelt területen. Ráadásul koplalnunk sem kell, épp elég, ha ésszerűen és egészségesen táplálkozol.

Feszesebb bőrt!

A Forever Beauty 4TECH készülékkel hatékonyan kezelheted a gyengébb szerkezetű, hepehupás bőrödet.

Diszkrét, idő- és költségkímélő kezeléseket

Forever Slim kavitációs zsírbontó és a Forever Beauty 4TECH bőrfeszesítő géppel az esztétikai centrumok professzionális technológiáját saját otthonunkban élvezhetjük, a szalonok esetében felmerülő kellemetlenségek – magas költségek, időpont-egyeztetés, napirendünk felborítása és szégyenérzet – nélkül!

Költségkímélőek

hiszen a megvásárolt gépeket korlátlanul, akár családtagjainkkal közösen is használhatjuk.

Kényelmesek

mert bármikor végezhetjük, amikor épp ráérünk (akár tévézés közben is).

Diszkrétek

ugyanis a kezeléseket magunk végezzük; senki előtt sem kell levetkőznünk.

“Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogynem kell időpontot egyeztetni, és az oda-vissza utat is meg tudjuk spórolni. (…)A bőröm láthatóan simább, feszesebb lett.”

Anry-Soós Éva

JOY magazin főszerkesztő

„Állandó időhiányban szenvedek, de mégis adtam egy esélyt a Forever Slimnek. Biztató volt, amit ígért. Négynaponta 45 percet szántam a combjaim kezelésre és nem bántam meg. Sőt! Látványos lett a változás: centiben nem mértem ugyan, de a 10. alkalom után a régi kedvenc nadrágomban is újra jól éreztem magam. Tényleg megéri!”

Tóth-Szántó Krisztina

Marie Claire magazin

“3 hónapja kezdtem használni a Forever Slim gépet. A használat ideje alatt nem tartottam diétát, mindössze 2 liter folyadékot ittam és csökkentettem a szénhidrát és cukor fogyasztását. Így a derékméretem 14 cm-rel a csípőméretem 8 cm-rel csökkent. A súlyom mindössze 2 kg-mal, de a hasam feszesebb és kisebb lett jók a régi nadrágjaim és jól érzem magam a bőrömben.”

F.Beáta

Vásárlónk

Miért nem sikerült megtartani a fogyókúra és az edzés eredményét?

Ahhoz, hogy ezt megértsd, tisztáznunk kell egy fontos biológiai tényt: Mindannyian adott számú zsírsejttel születünk. Ezek száma nem változik életünk folyamán, egyedül méretük nő, illetve csökken annak megfelelően, hogy hízunk, avagy fogyunk.

Ez azt jelenti, hogy amikor diétázol vagy edzel, esetleg valamilyen fogyasztó tablettát szedsz, ezeknek a zsírsejteknek csak a méretét csökkented. És amint felhagysz fogyózással és edzésekkel, visszahíznak – és így Te is. Ezért nem működnek a diéták, edzéstervek és különböző fogyasztó tabletták és teák.

A helyzetet tovább árnyalja az is, hogy az életkor előrehaladtával még ez a fajta fogyás is nehezebbé válik, ráadásul minden ember esetében genetikailag meg vannak határozva azon testrészek, amelyekről nehezebben tudják csökkenteni a zsírsejteket.
Így a problémás területek – has, comb fenék – már drasztikus diétára, intenzív mozgásra sem reagálnak megfelelően. Ráadásul a diétákat követően, pont a nem kívánt területekre ugrik vissza először a zsír.

Megoldás? Nem a zsírsejtek méretét kell csökkenteni – hanem egyenesen a számukat. Hiszen új zsírsejtek már nem fognak létrejönni, és a meglévők sem szaporodnak – tehát ha megszünteted őket, egyszer s mindenkorra megszabadulsz tőlük.

Számolj le végleg makacs zsírpárnáddal!

A kavitációs zsírbontó módszernek köszönhetően itt a lehetőség, hogy zsírsejtjeidet végre eltüntesd hasadról, csípődről, popsidról, karodról és combodról és ezzel véget vess a jojó-effektusnak!

A világszerte hatalmas sikerrel alkalmazott ultrahangos, avagy újabb nevén kavitációs zsírbontó technológiua, mely lehetőséget ad arra, amire korábban csak a zsírleszívás volt képes. Elpusztítja, azaz végleg eltávolítja a zsírsejteket a kezelt területről!

A megfelelő frekvenciájú (40.000 Hz-es) ultrahangrezgések hatására ugyanis a zsírsejtek fala felbomlik, tartalmuk a sejt közötti térbe folyik, majd a természetes salaktalanító folyamatok során, néhány nap alatt távozik a testből. Ahol pedig elpusztulnak a zsírsejtek, ott újak nem képződnek, vagyis a fogyás tartós és nincs visszahízás.

Mindez pedig abszolút biztonságosan és fájdalommentesen történik. A kezelés során alkalmazott ultrahangrezgés ugyanis kizárólag a bőr alatti zsírszövetre hat, más szövetre nincsen semmilyen károsító hatással. A többi szövetre csak a másodlagos meleg hatás tevődik át, ami gyorsítja a zsírtörmelék kiürülését és hozzájárul a bőr feszességéhez.

Nőként miért nehezebb elérni a feszesebb bőrt?

A nőknél a kötőszöveti rostok távolabb helyezkednek el egymástól, így sokkal lazább a kötőszövetük, ami azt eredményezi, hogy például egy fogyás következtében sokkal nehezebben érhetjük el a bőr feszesebbé tételét. A nőknél biológiai szempontból lényeges, hogy lazább kötőszövettel rendelkezzenek, hiszen ez teszi lehetővé, hogy a baba kihordásakor a bőr könnyedén tudjon nyúlni a pocak növekedése során. Sajnos így a lazább kötőszövet a nőknél még inkább megnehezíti a bőr feszesebbé tételét.

A Forever Beauty 4TECH négy professzionális technológiával varázsolja szebbé bőrödet!

Rádiófrekencia

A rádiófrekvencia direkt hőhatása összehúzza a megnyúlt kollagént, mindemellett stimulálja a kollagéntermelő sejteket is

Vörös LED terápia

A vörös LED sejtregenerációs hatású, így fokozza a a rádiófrekvencia hatását.

Ultrahangos mélymasszázs

Az ultrahangos mélymasszázs átjárhatóvá teszi a a bőr és a kötőszöveti sejteket, így az anyagcserefokozó gélek hatóanyagai könnyebben jutnak be, fokozódik a keringés és javulnak a tisztító és méregetelenítő folyamatok.

Vibrációs masszázs

A virbációs masszázs keringésfokozó hatása segíti a méreganyagok kiürítését.

Élvezd a látványos, bőrfeszesítő hatást és a centiméterben mérhető zsírbontást!

A kavitációs zsírbontás és a rádiófrekvenciás bőrfeszesítés nem egy új divathullám, hiszen szépségszalonokban már régóta sikerrel alkalmazzák.
A több évtizedes tapasztalatnak és a technológia rohamos fejlődésének hála, a szépségszalonokban alkalmazott két módszer lenyűgöző hatását most már saját otthonodban is élvezheted a Forever Slim kavitációs zsírbontó gép és a Forever Beauty bőrfeszesítő gép segítségével.

Látványos, centiméterben történő fogyás!

Drasztikus fogyókúra során a mérleg ugyan nagyobb súlycsökkenést mutat, azonban akkor nemcsak a zsírtömegünkből veszítünk, hanem sajnos az izomtömegünkből is. Mivel az izomtömeg nehezebb mint a zsírtömeg, ezért a kilogrammban mért változás sokkal jelentősebbnek mutatkozik – tévesen.

Mivel kavitációs zsírbontó kezelés során a zsírsejtek száma csökken, ez pedig körfogat csökkenést eredményez, így inkább cm-ben tudjuk mérni a változást, de biztos lehetsz benne, hogy a kezelés során csak és kizárólag a zsírsejtjeidtől szabadulsz meg, az izomtömeged változatlan marad.

szepito-gepek-zsirbontas

Azonos hatékonyság a szalonok árainak töredékéért!

A Forever Slim kavitációs zsírbontó gép a szalonokban használt kavitációs gépekkel azonos elven (kavitáció), azonos technológiával (fókuszált ultrahang) és azonos frekvencián (40.000 Hz) működik, ezért hatékonysága is ugyanolyan! Ráadásul a kaviációs zsírbontó kezelés intenzitása is személyre szabottan állítható.

A Forever Beauty 4TECH bőrfeszesítő géppel a szalonokban is használt professzionális technológiával varázsolhatod feszesebbé bőrödet!

A legjobb az egészben, hogy a gépeket annyiszor használhatod, ahányszor csak akarodNem kell fizetned a kezelésekért, mint a kozmetikában. Tehát a Forever Slim és Forever Beauty gépek ára igen gyorsan, akár 10 kezelés után megtérülhet!

Készülékeink a magyar férfiak és nők ezreinek segítettek már az alakformálásában. Ennyi ember nem tévedhet!

forever-slim-zsirbonto-borfeszesito

A Forever Slim kavitációs zsírbontó gép a szalonokban használt kavitációs gépekkel

 • azonos elven (kavitáció),
 • azonos technológiával (fókuszált ultrahang) és
 • azonos frekvencián (40.000 Hz) működik,

ezért hatékonysága is ugyanolyan!

A Forever Beauty 4TECH gép feszessebbé teszi bőrödet!

 • 15 perces, előre beépített programok
 • Könnyű kezelhetőség
 • Kényelmes, tenyérnyi méretű szerkezet
 • 4 alapfunkció (rádiófrekvencia, ultrahang, LED, vibrációs masszázs)
 • Extra masszázsélmény
 • Digitális LCD HD kijelző
 • Töltöttségi szint jelző

De hogyan és hol használd a Zsírbontó + Bőrfeszesítő csomagot?

A Forever Slim kavitációs zsírbontó géppel végre megszabadulhatsz a makacs zsírpárnáktól a hasadon, fenekeden, combodon, csípődön, de még a hátadon is. Egyedül ara figyelj oda, hogy ne kezeld a fejed, nyakad, melled és a szíved környékét.

A Forever Beauty 4TECH bőrfeszesítő gép pedig a mell alatti területeken bárhol eredményesen alkalmazható, ahol gondot okoznak a narancsbőrös, hepehupás területek.

Heti 45 perc otthon, önsanyargatás nélkül

Így van! Saját Forever Slim kavitációs zsírbontó gépeddel pusztán 45 percnyi heti kezeléssel kell számolnod, amit a saját időbeosztásodhoz és igényeidhez igazíthatsz. A kezelés hatékonyságának biztosításához csak 5 szabályt kell figyelembe venned:

 • Mindig használj ultrahang gélt a kezelésekhez, ugyanis mint minden ultrahanggal történő kezelés során, itt is csak az ultrahang gél tudja továbbítani az ultrahang rezgéseket.
 • Tartsd be a 45 perces maximum kezelési időt!
 • Egyszerre mindig egy 4 tenyérnyi területet kezelj!
 • Két zsírbontó kezelésed között tarts legalább 4 nap (de inkább egy hét) szünetet!
 • A zsírbontó kúra alatt igyál minél több vizet!

A Forever Slim kavitációs zsírbontó készüléket nyugodtan használhatod ugyanazokon a napokon is, mint a Forever Beauty bőrfeszesítő gépet. A Forever Beauty bőrfeszesítő gépet is érdemes ugyanis kúraszerűen alkalmazni. Hogy ez mit jelent? Nos, 1 narancsbőr elleni kúra 30 kezelést foglal magába úgy, hogy 10 héten keresztül hetente 2-3 kezelést csinálsz végig.

Mennyi idő után látom az eredményt?

Általánosságban elmondható, hogy egy 10-15 alkalmas kavitációs zsírbontó kúra már minimum 1 ruhaméret-csökkenést eredményez a kezelt területen.

A bőröd állapotában is már pár hét kezelés után látható javulás, ám végleges, látványos eredmény a 10 hetes kúra végére várható. Azt is fontos megjegyezni, hogy a kezelés hatása a kúra befejezésekor nem ér véget. Az új kollagén termelődése néhány hétig/hónapig tovább folytatódik a bőrben. Így a bőröd állapota hetekkel/hónapokkal a kúra után tovább javulhat, újabb kezelések nélkül is!

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek. Konkrét eredményekre nincs garancia.

Részletesebb útmutatót igényelsz a Forever Slim zsírbontó gép használatához? Akkor figyelmedbe ajánljuk alábbi oldalunkat, ahol a gyakran előforduló kérdésekre szedtük össze a válaszokat.

Fájdalommentes, diszkrét, kényelmes kezelés

A kavitációs zsírbontó és bőrfeszesítő kezelések elvégzéséhez nem kell időpontot foglalnod, mások előtt levetkőznöd egy olyan szépségszalonban, ahol esetleg ehhez hasonló kezeléseket végeznek. A készülékeket csak egyszer kell megvenned, ezt követően korlátlanul használhatod, vagy megoszthatod barátnőiddel is, így a költségek is csökkennek. Saját napirendedhez igazíthatod a kavitációs zsírbontó és bőrfeszesítő kezelést, amivel időt spórolhatsz! 

szepitogepek-forever-beauty-4tech
fogyas-40-felett

Kell bármilyen kontaktanyag a gépek használatához?

Mivel ezen készülékek nem masszírozó gépek, hanem professzionális technológiákat egyesítő eszközök, így mint minden ilyen esetben, szükséges egy kontakt gél ahhoz, hogy a technológia le tudjon jutni a bőr mélyére és ne verje vissza azt a bőr védelmi vonala, hasonlóan pl egy terhességi vagy szív ultrahang vizsgálathoz.Fontos, hogy ennek megfelelően tehát kontakt gél nélkül a kezelés hatástalan!

A Forever Slim kavitációs zsírbontó géphez a magas viszkozitású Forever Slim kozmetikai ultrahang gélt ajánlott használni, ez ugyanis garantáltan megfelelő a kavitációs zsírbontó kezeléshez. A prémium kivitelezésű Forever Beauty Plus kontakt gélben pedig a természetes hatásfokozó anyagok mellett keringésfokozó és extra hűsítő komponensek is találhatóak, így még gyorsabban ürülhetnek ki a testből a kezeléssel felszabadított méreganyagok. Rendeld meg Forever Slim ultrahang gélt itt, a Forever Beauty kontakt gélt pedig ide kattintva!

További kérdéseid támadtak a Forever Slim kavitációs zsírbontó géppel és a Forever Beauty bőrfeszesítő géppel kapcsolatban? Akkor érdemes megnézned a gépekkel kapcsolatos gyakran előforduló kérdéseket, amit a Forever Slim esetében ide kattintva, a Forever Beauty esetében pedig ide kattintva érhetsz el!

Nem hiszed? Tegyél egy próbát!

Jelentkezz be  ajándék kezelésre, személyes tanácsadásra vagy kérj visszahívást telefonos tanácsadásért!

Mi lehetőséget biztosítunk számodra, hogy kezedbe vehesd a terméket! Sőt, ingyen ki is próbálhatod, hogy valóban meggyőződj róla milyen egyszerű is a használata! Emellett szakértői tanácsokkal látunk el és válaszolunk kérdéseidre!

Részletfizetési lehetőség

A hitelkonstrukció részleteiről érdeklődj e-mailben vagy a +3630 6303 777 -es telefonszámon!

Miért választják olyan sokan Forever Slim zsírbontó gép + bőrfeszesítő csomagot?

A legtöbb esztétikai vagy kozmetikai forgalmazókkal ellentétben cégünk csak 1 db prémium kategóriás, bizonyított eredményességű kavitációs zsírbontó és bőrfeszesítő gépet forgalmaz. Megvizsgáltunk, teszteltünk számos eszközt a piacon és a legtöbb elmarad attól a hatékonyságtól, amit ígér.

Hiszünk benne és tudjuk hiszen több ezer vásárlóink igazolja, hogy a Forever Slim kavitációs zsírbontó és a Forever Beauty bőrfeszesítő gépekkel lehet a leglátványosabb eredményeket elérni a lehető legrövidebb idő alatt!

Forever Slim kavitációs zsírbontó és a Forever Beauty 4TECH bőrfeszesítő gépek kizárólagos forgalmazói vagyunk, ráadásul MI is használjuk őket, jól ismerjük mindkét készüléket. Akár használattal kapcsolatos, akár műszaki jellegű kérdésed merülne fel, hozzánk bármivel fordulhatsz. Sőt, orvosi hátterünknek köszönhetően speciális kérdésekben is tudunk segíteni.

Tőlünk, nem fogsz sablon választ kapni mivel minden kérdést kérést egyénileg kezelünk. Törekszünk arra, hogy a legtöbbet tudd kihozni az kezelésből. Kérlek oszd meg velünk tapasztalatod, írd meg hogyha valamin változtatnunk kellene!

 • Professzionális technológia
 • Egyszerű használat
 • 1 év teljeskörű garancia, szervízszolgálat
 • INGYENES kipróbálási lehetőség bemutatótermünkben
 • 1 napos ingyenes szállítás raktárról
 • Telefonos szakértői vagy orvosi szaktanácsadás
 • Részletes, magyar nyelvű használati útmutató
 • CE minősítés, ISO 13485 MEDICAL Class gyártói minősítés

Pikali Gerda

Színésznő

,,Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal, illetve a combommal nem voltam igazán megelégedve. A Forever Slimmel már az első kezelésnél határozottan éreztem, hogy a belső combom valamelyest feszesebb lett, az ötödik kezelés után pedig boldogan vettem észre, hogy vékonyabb is lett.“

Bencsik Tamara

Énekesnő

,,Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel, hisz’ edzőként magam is órákat tartok másoknak, sajnos azért én is látok magamon olyan helyeket, főként fenék tájékon, ahol tudok mit változtatni, javítani, esetleg feszesíteni. Ez a gép valóban segít.”

 

41 éves, 166 cm magas vagyok és 90 kiló testsúlynál kezdtem a Forever Slim és Forever Beauty gépek használatát.
3,5 hónap alatt a fenekem 21 centivel, a csípőm 17 centivel, a derekam 20 centivel lett kisebb, a súlyom pedig 20 kg-mal lett kevesebb.  Sok zöldséget, gyümölcsöt és napi 2,5-3 liter vizet fogyasztok. A bőrömön nem látni a fogyás nyomait 🙂, feszes és sima maradt, sőt, a pici csomók amik hormon injekcióktól voltak, teljesen elmúltak, kisimultak. A hasamon 15 kezelést csináltam végig, jelenleg a combomon használom és 5-5 kezelés után már látványos az eredmény, – 6 cm-nél tartok. A gépeket az ajánlott módon, felváltva használom, Forever Slim kavitációs zsírbontó gépet 4-5 naponta, a köztes napokon pedig a Forever Beauty narancsbőr elleni és bőrfeszesítő gépet. Mozgásként pedig, naponta 2×5 km-t sétálok a kutyusommal. A combom után a felkaromat fogom kezelni, a bőr feszességét szeretném javítani.  “

C. Barbara

München

3 hónapja kezdtem használni a Forever Slim készüléket. Első hónapban 4 naponként aztán a 2. hónaptól kezdve hetente egyszer 30 percet. A használat ideje alatt nem tartottam diétát, mindössze 2 liter folyadékot ittam és csökkentettem a szénhidrát és cukor fogyasztását. Így a derékméretem 14 cm-rel a csípőméretem 8 cm-rel csökkent. A súlyom mindössze 2 kg-mal, de a hasam feszesebb és kisebb lett jók a régi nadrágjaim és jól érzem magam a bőrömben. A kék hátterű képek a kezdeti állapotot, a fekete hátterű képek a mai állapot tükrözik.” – F. Beáta, 53 éves

F. Beáta

53 éves

,,Örömmel tudatom Önökkel, hogy eredményesen befejeztem a narancsbőr kezelést egy területen. Elégedett vagyok az eddigi eredménnyel. 50 éves nő vagyok 58 kg súllyal és régóta küszködöm narancsbőrrel. A Forever Beauty 4TECH bőrfeszesítővel kezeltem a fenekemen levő zavaró narancsbőrös területet. A kezeléseket átlagosan egy héten 2-3 alkalommal végeztem és már a 20. kezelés után jelentős változást láttam! A kezelések alatt is folytattam a korábban elkezdett futást, jógát, illetve továbbra is figyeltem arra, hogy egészségesen táplálkozzak. Végig csináltam a 30 kezelést és elégedett vagyok az eredménnyel, a fenekemen a bőr feszes és huplimentes lett. Köszönöm!” 

B. Zsuzsa

Budapest

Mit nyújt Neked a Forever Slim + bőrfeszesítő csomag?

Látványos cm-ben és kg-ban mérhető fogyást

1 kúra után minimum egy ruhaméret csökkenést érhetsz el.

Célzott fogyást

pontosan onnan fogyaszt, ahol használjuk. Comb, has, fenék, kar, csípő, hát. Az arc és a mell mérete nem csökken, mint a legtöbb fogyókúrás módszernél.

Hatékony bőrfeszesítést

A Forever Beauty 4TECH serkenti a bőr feszességéért felelős kollagéntermelést.

Visszahízás nélküli fogyást​

A kavitációs kezelés a zsírsejtek db számát csökkenti mint a zsírleszívás, a zsírsejtjeink pedig nem szaporodnak így a lebontott sejtek helyett nem termelődnek újak.

Fájdalommentes fogyást és bőrfeszesítést

Nincs koplalás, nincs izzadás, nincs műtét.

Komplex bőrfeszesítő kezelést

A Forever Beauty 4TECH nem csak a bőrödet teszi feszesebbé, de keringésfokozó hatása révén, segíti a kavitációval felszabadított salakanyagok gyors kiürítését a szervezetből.

Kényelmes, diszkrét fogyást és bőrfeszesítést

A gépeket otthonodban használhatod, nem kell senki előtt sem levetkőznöd.

Idő- és energiamegtakarítást

A gépek kezelési ideje rövid, és még el sem kell menned otthonról!

Költséghatékonyságot

A készülékekkel több testrészed is kezelheted és a családban többen is használhatjátok.

Miért éri meg saját kavitációs zsírbontó és bőrfeszesítő gépet vásárolnod?

A Forever Slim kavitációs zsírbontó és bőrfeszesítő csomag egy egyszeri befektetéssel korlátlan kezelésszámot nyújt Neked – ráadásul családtagjaiddal, barátnőiddel is megoszthatod! Ezzel ellentétben a szalonokban hatalmas összegeket kell kifizetned csak azért, hogy egyetlen területen már látható eredményt érjenek el a tested állapotán. Ez azonban nem derül ki egyértelműen a szalonok árlistájából, hiszen ott tételesen, egyetlen kezelésre lebontva mutatják meg Neked áraikat – csakhogy egy kezelés nem nyújt eredményt, Neked egy egész kúrára van szükséged, ami pedig egy szalonban jelentős összeget is jelent. És itt még nem beszéltünk arról, hogy ennyi pénzért mennyire kényelmetlen folyton még a Te napirendedet igazítani a kezelésekhez. Ezzel szemben a Forever Slim kavitációs zsírbontó és bőrfeszesítő csomaggal akkor kezeled magad, amikor Neked éppen alkalmas.

A Forever Slim kavitációs zsírbontó és bőrfeszesítő csomaggal NEM KELL…

 • állandóan szalonba járnod
 • mások előtt levetkőznöd
 • kezelésenként tízezreket fizetned
 • felborítanod a napirendedet
 • időponthoz alkalmazkodnod

Használjátok egyszerre többen! Így még többet spórolhatok!

A Forever Slim kavitációs zsírbontó és bőrfeszesítő csomag óriási előnye a szépségszalonokban végzett kezelésekhez képest, hogy nem borítja fel a napirendet, hiszen rugalmasan használható. Mindemellett csak egyszeri befektetést jelent, és ezért a pénzért az egész család kezelheti magát. Sőt, akár barátokkal közösen is megvásárolhatod a Forever Slim zsírbontó és bőrfeszesítő csomagot, így minimális kiadással érheted el a maximális hatást.

Sztárok, bloggerek, akik már használják az átütő eredményességű
Forever Slim kavitációs zsírbontó gépet:

Ahol találkozhattál már velünk:

Bámulatos fogyás és bőrfeszesítés! 

A Forever Slim kavitációs zsírbontó és Forever Beauty bőrfeszesítő csomag ára:

207.320 Ft helyett

-27.510 Ft kedvezménnyel

179.810 Ft

 • Forever Slim kavitációs zsírbontó gép
 • Forever Slim ultrahang gél (500ml)
 • Forever Beauty 4TECH testfeszesítő gép
 • Forever Beauty Plus kontakt gél (500ml)

+ AJÁNDÉK 1 napos szállítás

Az ajándék házhozszállítás értéke 1.090 Ft, amely munkanapokra, bármely magyarországi címre vonatkozik!

Érdekelhetnek még…

×

Cart

Vásárolj még 15.000 Ft értékben az ingyenes kiszállításért!