Forever Slim Kavitációs Zsírbontó + Méregtelenítő Csomag

139.400 Ft

Az exkluzív szalonkezelések minőségét biztosító Forever Slim kavitációs zsírbontó már 7 éve bizonyítja eredményességét. Több tízezer magyar nőnek és férfinak – köztük hírességeknek – segített látványosan és tartósan lefogyni. Eltünteti a makacs zsírpárnákat célzottan a kar, has, comb, fenék, comb, csípő területéről! Tartós fogyás végre éhezés, kínok és jojó effektus nélkül! A NEUNER’S bio méregtelenítő tea segít gyorsan kipucolni a kavitációs zsírbontással felszabadított zsírt és salakanyagokat! Részletes leírás>>>

A csomag tartalma:
Forever Slim zsírbontó gép, 2 UH gél, 2in1 gél, 2 NEUNER’S bio méregtelenítő tea

Részletfizetés, garancia: 12 hó, kipróbálási lehetőség üzletünkben

Házhoz,- vagy csomagpontra szállítás, személyes átvétel

Ingyenes 24 órás szállítás (1 munkanap) országosan, raktárkészletről

Bankkártyás fizetési lehetőség weboldalunkon, vagy akár a futárnál is

szepitogepek-fizetesi-mod

 

Kategóriák: ,

Leírás

ZsírStop
Mi a Forever Slim zsírbontó és méregtelenítő csomag?

A Forever Slim zsírbontó gép a szépségszalonokban nagy sikerrel alkalmazott (ultrahangos) kavitációs zsírbontó technológia otthoni használatát teszi lehetővé. Ez az ultrahangos kavitációs zsírbontó módszer sebészeti beavatkozás nélkül képes a zsírpárnák végleges bontására.

A NEUNER’S méregtelenítő tea segít gyorsan kipucolni a kavitációs zsírbontó kezeléssel felszabadított zsírt és salakanyagokat!

A méregtelenítő csomag tartalma: 1 db Forever Slim zsírbontó gép, 2 db Forever Slim ultrahang gél, 1 db Forever Slim 2in1 gél, 2 db NEUNER’S méregtelenítő tea.

Tudod, hogy eddig miért nem sikerült évekig évtizedekig megtartani egy fogyókúra vagy edzés eredményét?

Azért, mert magukat a zsírsejteket valójában sosem tüntetted el a testedről csak a méretét változtattad meg! Erre ugyanis a hagyományos módszerek közül (diéta, tabletták, edzés) egy sem képes. Ha a zsírsejtek mérete nő, akkor hízol, ha csökken, akkor fogysz. De maga a sejt megmarad! Így nem is csoda, hogy a visszahízás egy szigorú étrend vagy edzésprogram abbahagyása után garantált. Ráadásul bizonyos területeken (genetikai adottságok) és az életkor előrehaladtával (pl. belső comb, felkar, térd fölötti rész) még a legdrasztikusabb diétának vagy edzésnek is ellenállhatnak a „makacs zsírpárnák”.

Számolj le örökre makacs zsírpárnáddal!

Most itt a lehetőség, hogy zsírsejtjeidet végre eltüntesd hasadról, csípődről popsidról és combodról és ezzel véget vess a jojó-effektusnak!

A világszerte hatalmas sikerrel alkalmazott ultrahangos vagy újabb nevén kavitációs zsírbontás lehetőséget nyújt arra, amire korábban csak a zsírleszívás volt képes, hogy elpusztítja vagyis végleg eltávolítja a zsírsejteket a kezelt területről!

A megfelelő frekvenciájú (40.000 Hz-es) ultrahangrezgések hatására a zsírsejtek fala felbomlik, tartalmuk a sejt közötti térbe folyik, majd a természetes salaktalanító folyamatok során néhány nap alatt távozik a testből.
Ahol elpusztulnak a zsírsejtek, ott újak nem képződnek, vagyis a fogyás tartós és nincs visszahízás mivel zsírsejtjeink száma életünk során adott számú és nem szaporodik, vagyis nem termelődik újból.

Élvezd a látványos, centiméterben mérhető zsírbontó hatást!

A kavitációs zsírbontás nem egy új divathullám, hiszen szépségszalonokban már régóta megelégedéssel alkalmazzák.
A szépségszalonokban alkalmazott kavitációs zsírbontó módszer lenyűgöző hatását most már saját otthonodban is élvezheted a Forever Slim ultrahangos kavitációs zsírbontó gép segítségével.
A Forever Slim ultrahangos kavitációs zsírbontó gép már 7 éve segít magyar férfiak és nők ezreinek alakformálásában. Ennyi ember nem tévedhet!

“Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogynem kell időpontot egyeztetni, és az oda-vissza utat is meg tudjuk spórolni. (…)A bőröm láthatóan simább, feszesebb lett.”

Anry-Soós Éva

JOY magazin főszerkesztő

„Állandó időhiányban szenvedek, de mégis adtam egy esélyt a Forever Slimnek. Biztató volt, amit ígért. Négynaponta 45 percet szántam a combjaim kezelésre és nem bántam meg. Sőt! Látványos lett a változás: centiben nem mértem ugyan, de a 10. alkalom után a régi kedvenc nadrágomban is újra jól éreztem magam. Tényleg megéri!”

Tóth-Szántó Krisztina

Marie Claire magazin

“3 hónapja kezdtem használni a Forever Slim készüléket. Első hónapban 4 naponként aztán a 2. hónaptól kezdve hetente egyszer 30 percet. A használat ideje alatt nem tartottam diétát, mindössze 2 liter folyadékot ittam és csökkentettem a szénhidrát és cukor fogyasztását. Így a derékméretem 14 cm-rel a csípőméretem 8 cm-rel csökkent. A súlyom mindössze 2 kg-mal, de a hasam feszesebb és kisebb lett jók a régi nadrágjaim és jól érzem magam a bőrömben.”

F.Beáta

Vásárlónk

Mit nyújt Neked a Forever Slim ultrahangos kavitációs zsírbontó gép?

Műtét, fájdalom és JOJÓ nélküli fogyást!

A kavitációs zsírbontó módszer a zsírleszíváshoz hasonlóan végleg elpusztítja a zsírsejteket azonban műtéti beavatkozás, fájdalom és felépülési időszak nélkül!

Látványos, ruhaméret csökkenést, fogyást onnan ahol szeretnéd

Onnan szedheted le a zsírt, ahol téged zavar, így átalakíthatod alakodat. Pont azokat a részeket tudod megcélozni, amit sem a diéta sem a torna nem tüntetett el eddig. Mivel a Forever Slim ultrahangos kavitációs zsírbontó gép hatása kizárólag a kezelt területre korlátozódik, így nem lesz kisebb a melled és nem ereszkedik meg az arcbőröd, ami a fogyókúráknak sajnos elég gyakori mellékhatása. Az elért eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, de a Forever Slim ultrahangos kavitációs zsírbontó gép használatával már néhány kezeléssel eltűnik a narancsbőr, 1 kavitációs zsírbontó kúra ami általában 10-15 kezelés pedig már minimum egy ruhaméret csökkenést érhetsz el a kezelt területen! Ez a módszer az izomtömeget nem csökkenti, tehát kizárólag a zsírból veszítünk a kezelés alatt.

Koplalás nélküli fogyást!

A Forever Slim kavitációs zsírbontó gép használata semmiféle fájdalommal nem jár, csupán kellemes melegséget érzünk a kezelt területen. Ráadásul koplalnunk sem kell, épp elég, ha ésszerűen és egészségesen táplálkozol.

Diszkrét idő és költségkímélő

Forever Slim ultrahangos kavitációs zsírbontó géppel az esztétikai centrumok professzionális technológiáját saját otthonunkban élvezhetjük, a szalonok esetében felmerülő kellemetlenségek – magas költségek, időpont-egyeztetés, napirendünk felborítása és szégyenérzet – nélkül!

 • Költségkímélő
  hiszen a megvásárolt zsírbontó gépet korlátlanul, akár családtagjainkkal közösen is használhatjuk.
 • Kényelmes
  mert bármikor végezhetjük, amikor épp ráérünk (akár tévézés közben is).
 • Diszkrét
  ugyanis a kavitációs zsírbontó kezeléseket magunk végezzük; senki előtt sem kell levetkőznünk.

Fedezd fel újra a ruhatáradat!

Rengeteg időt töltesz a ruhásszekrény előtt álldogálva és nincs egy rongyod, amit felvegyél? Pedig a gardrób roskadozik! Ha egyik ruhádban sem érzed elég csinosnak magad, arról biztos nem a ruhatárad tehet. Ne kutass tovább a problémás testrészeidet elrejtő modellek után! Inkább vedd a kezedbe az irányítást és számolj le a zavaró zsírpárnákkal! A kavitációs zsírbontás segítségével visszanyerheted önbizalmadat, hiszen olyan testrészeidről is eltávolíthatod a zsírt, ahol minden más módszer csődöt mondott! Nem kell többé takargatnod a térded fölötti zsírpárnákat, vagy a nadrágból kibuggyanó úszógumit. A Forever Slim kavitációs zsírbontó géppel bombasztikus formába kerülhetsz, és új ruhákra legfeljebb a ruhaméret-csökkenés miatt lehet szükséged!

Már nem akarod elhinni, hogy mindez lehetséges? Tegyél egy próbát!

Jelentkezz be egy ajándék kezelésre egy személyes vagy telefonos tanácsadásra! Mivel mi is használtuk 🙂  így bátran kérdezhetsz tőlünk szakértőinktől, orvosunktól.

Ajándék kipróbálás vásárlási kötelezettség nélkül! Hiszen a személyes tapasztalat minden szónál többet ér!

GYAKORI KÉRDÉSEK

A problémát a zsírpárnák helye adja. Alkatunk, így zsírpárnáink helye is genetikailag meghatározott. így nem onnan fogyunk, ahonnan mi szeretnénk, plusz az életkor előrehaladtával, mindenütt vastagodni kezdenek a zsírpárnák a bőr alsó rétegében.

Így a problémás területek –has, comb fenék-már drasztikus diétára, intenzív mozgásra sem reagálnak megfelelően. Ráadásul a diétákat követően, pont a nem kívánt területekre ugrik vissza először a zsír.

A kavitációs technológia teljesen fájdalommentes és biztonságos. A kezelés során alkalmazott 40.000 Hz-es ultrahangrezgés kizárólag a bőr alatti zsírszövetre hat és más szövetekre nincsen semmilyen hatással. A többi szövetre csak a másodlagos meleg hatás tevődik át, ami gyorsítja a zsírtörmelék kiürülését és hozzájárul a bőr feszességéhez. Az ürülést a bő folyadékfogyasztás jelentősen segíti, ezért a kezelés előtt és után is ajánlott sok vizet fogyasztani.

Forever Slim készülékbe is beépített kavitációs zsírbontó technológia az egyetlen nem műtéti alakformáló eljárás, amely képes eltávolítani magukat a zsírsejteket. Míg a fogyókúra és a testedzés csupán a zsírsejtek méretét csökkenti, az ultrahangos zsírbontás hatása a zsírleszíváséhoz hasonlóan tartós. A zsírsejtek eltávolítása megakadályozza, hogy méretük később újra növekedhessen és jojó-szindróma alakuljon ki. Kavitációs zsírbontás során a megfelelő frekvenciájú (40.000 Hz-es) ultrahang rezgések hatására a zsírsejtek fala felbomlik, tartalmuk a sejt közötti térbe folyik, majd a természetes salaktalanító folyamatok során néhány nap alatt távozik a testből.

Általánosságban elmondható, hogy egy 10-15 alkalmas zsírbontó kúra már minimum 1 ruhaméret-csökkenést eredményez a kezelt területen. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek. Konkrét eredményekre nincs garancia.

Forever Slim kavitációs zsírbontó gép 40.000 Hz frekvenciájú fókuszált ultrahanggal dolgozik ugyanúgy, mint a szalonokban használt gépek. Ugyanúgy lehet állítani rajta a kezelési időt és a kezelési intenzitását is 6 fokozatban. Mivel a működési elv és az alkalmazott frekvencia is azonos, hatékonyságot tekintve nincs különbség a készülékek által végzett kezelések eredménye közt.

Forever Slim kavitációs zsírbontó gép annyiban tér el a szalonokban használt gépektől, hogy a gép kialakítása során arra törekedtek, hogy a fogyást biztosító technológia benne legyen a készülékben, és az kis méretű valamint egyszerűen kezelhető legyen, vagyis bárki  saját magán, könnyedén el tudja végezni a kezeléseket. Emiatt olyan tartozékok vagy funkciók nem kerültek bele a Forever Slim zsírbontó készülékbe, melyek otthoni használatra teljesen feleslegesek (pl. állvány, színes digitális monitor, mini számítógép, hőérzékelő, más kezelés pl, arckezelő technológia…).

A Forever Slim fogyasztó gép kezelőfeje 12 cm2. Ez a méret az, ami a szalongépekhez biztosított többféle méretű kezelőfeje közül is a legtöbbször használt, hiszen ez az a méret ami tökéletes nagyobb területek  gyors kezelésre és a kisebb területeken is kiválóan használható. Ennél nagyobb méretű fejjel már pl egy kar kezelés nem is lenne eredményes. Mivel egyedülálló módon a kezelőfej orvosi acélból készült (sok szalongép kezelőfeje nem ilyen) nikkel- és krómérzékenyek is nyugodtan használhatják.

A kavitációs zsírbontás során a zsírsejtek száma csökken, ez pedig körfogat csökkenést eredményez, így inkább cm-ben tudjuk mérni a változást.

Drasztikus fogyókúra során a mérleg ugyan nagyobb súlycsökkenést mutat azonban akkor nemcsak a zsírtömegünkből veszítünk, hanem sajnos az izomtömegünkből is,  és mivel az izomtömeg nehezebb mint a zsírtömeg azért jelentősebb a kg –ban való változás.

Mint más alakformáló kezeléseket, úgy az ultrahangos zsírbontást is kúraszerűen ajánlott végezni. ForeverSlim készülék esetén a kúrát saját időbeosztásunkra és igényeinkre szabva végezhetjük. Meghatározhatjuk a kavitációs zsírbontás intenzitását (1-6 fokozat), és azt, hogy egy alkalommal hány terület kezelünk. Eközben mindössze három főszabályra kell figyelnünk.

 1. A kezelések alkalmanként 45 percesek legyenek!
 2. Két zsírbontás között tartsunk legalább 4 nap (de inkább egy hét) szünetet!
 3. A kezelések utáni napokban igyunk minél több (3-4 liter) vizet!

Ha a fentieket betartjuk, biztosan elegendő időt és folyadékot biztosítunk szervezetünknek a lebontott zsír és salakanyagok kiürüléséhez! A méregtelenítés gyorsítására persze további praktikák is léteznek, ilyen például a terület masszírozása, a keringés fokozása, a szaunázás, a mozgás és salaktalanító teák fogyasztása is.

Mivel az ultrahangos zsírbontás (kavitációs zsírbontás) veszélytelen eljárás, a kúrát egészen addig ismételhetjük a kiválasztott területen, amíg teljesen elégedettek nem vagyunk az eredménnyel. Hosszabb kúra esetén azonban a kezelési idő (max. 45 perc) és a kezelések közti szünetek (minimum 4 nap) betartására, valamint a rendszeres folyadékfogyasztásra fokozottabban figyelnünk kell! Sőt, a megfelelő méregtelenítés érdekében ilyenkor salaktalanító teák és lúgosító étrend-kiegészítők rendszeres használata is javasolt.

Saját egészséged érdekében csak hetente 1x vagy legsűrűbben is 4 nap szünetet tartva két kezelés közt. A zsírbontás mindig salakanyagok felszabadulásával jár, amelyet szervezetünknek ki kell ürítenie és ahhoz idő kell, ami általában 4 napot vesz igénybe. A kiürítést meg is kell támogatnunk a bevitt folyadékmennyiség növelésével is. Vagyis a fogyasztó kúra egész időtartam alatt fontos, hogy szokásoshoz képet legalább fél -1 literrel megemeljük folyadékbevitelünket.

Nem érdemes egészségünk kárára siettetni a folyamatot. Hiszen általában nem pár hét alatt szedtük fel azt a felesleget, amit most le akarunk adni, így ne várjuk, hogy pár nap alatt leadjuk azokat.

Kezelhető testtájak: kar, has, csípő, fenék, hát és comb.
Nem kezelhető testtájak: fej, nyak, mell, szív környéke.

Ajánlott minden 18 éves feletti nőnek és férfinak, aki végleg megszabadulna zavaró zsírpárnáitól, azoknak akik

 • jojó effektussal küszködnek.
 • akinek csak célzottan egy -két területtel van problémája pl. has, úszógumi a csípőn.
 • rendszeresen sportolóknak, akik kitartó edzések árán se tudnak megszabadulni bizonyos testrészeken lévő zsírpárnájuktól.
 • anyukáknak, akik a szülés utáni feleslegtől és narancsbőrtől szabadulnának.
 • változó korban lévő hölgyeknek, akik a klimax által felszaladt plusz kilókkal küzdenek.
 • túlsúllyal küszködőknek, akik ruhaméret csökkenést szeretnének elérni.
 • ülőmunkát végzőknek.
 • üzletasszonyoknak, üzletembereknek, akiknek nincs idejük a munka mellett rendszeresen sportolni.
 • férfiaknak, akik sörhasuktól válnának meg.
 • ismert személyeknek, akik otthonukban, maximális diszkréció mellett szabadulnának meg feleslegüktől.
 • modelleknek, akik semmilyen felesleget nem engedhetnek meg maguknak.

A kavitációs zsírbontó kezelés nem ajánlott a következő esetekben:
Májműködés vagy veseműködés elégtelensége, nagyobb fokú szívbetegség, pacemaker, szívizom-érelmeszesedés, artériás magas vérnyomás, daganatos megbetegedés, autoimmun betegségek, csonttuberkulózis, központi idegrendszer krónikus sérülése, epilepszia, fémprotézis feletti területen, terhesség, szoptatás alatt,  nem kezelt cukorbetegség, lázas állapot esetén. Ahol rövidhullámú diatermiás eszközt is működtetnek, ott a készüléket ne működtessük!

1 terület kúrájához ami kb. 10-15 db kezelés,  általában 1,5 -2 db 500 ml-es ultrahang gélre lesz szükséged. 

A kavitációs zsírbontás (másnéven ultrahangos zsírbontás) esetén is, mint minden ultrahangos kezelés során (pl. terhességi, szívultrahang), szükség van átvivő anyagra, ami az ultrahangrezgéseket továbbítja a bőrfelszín alá. Amennyiben nem használunk átvivő anyagot, úgy az ultrahangrezgések visszaverődnek a bőr felszínéről és nem jutnak a bőr alá, így a kezelés hatástalan lesz. 

Az ultrahangos zsírbontáshoz (kavitációs zsírbontáshoz) bármely magas viszkozitású kozmetikai tiszta, ultrahang gél használható. Arra azonban mindenképpen ügyeljünk, hogy ne orvosi rendelőkben használt, hanem kozmetikai célokra kifejlesztett ultrahang gélt vásároljuk, ezek viszkozitása ugyanis eltérő. A Forever Slim kozmetikai ultrahang gél ára 530 Ft (500ml ) és megvásárolható ide kattintva! 

1 terület kúrájához ami kb. 10-15 db kezelés,  általában 1,5 -2 db 500 ml-es ultrahang gélre lesz szükséged. A Forever Slim ultrahang gél megvásárolható ide kattintva!

Mit nyújt Neked a Forever Slim ultrahangos, kavitációs zsírbontó gép ?

Mit nyújt Neked a Forever Slim ultrahangos, kavitációs zsírbontó gép ?

Látványos cm-ben és kg-ban mérhető fogyást

1 kúra után minimum egy ruhaméret csökkenést érhetsz el.

Célzott fogyást

pontosan onnan fogyaszt, ahol használjuk. Comb, has, fenék, kar, csípő, hát. Az arc és a mell mérete nem csökken, mint a legtöbb fogyókúrás módszernél.

Biztonságos fogyást

a kavitáció csak a zsírsejtekre hat, más szövetet nem károsít.

Kényelmes, diszkrét fogyást és bőrfeszesítést

A gépeket otthonodban használhatod, nem kell senki előtt sem levetkőznöd.

Visszahízás nélküli fogyást​

A kavitációs kezelés a zsírsejtek db számát csökkenti mint a zsírleszívás, a zsírsejtjeink pedig nem szaporodnak így a lebontott sejtek helyett nem termelődnek újak.

Fájdalommentes fogyást

Nincs koplalás, nincs izzadás, nincs műtét.

Idő- és energiamegtakarítást

A gépek kezelési ideje rövid, és még el sem kell menned otthonról!

Költséghatékonyságot

A készülékekkel több testrészed is kezelheted és a családban többen is használhatjátok.

szepito-gepek-zsirbontas

Azonos hatékonyság a szalonok árainak töredékéért!

A Forever Slim kavitációs zsírbontó gép a szalonokban használt kavitációs gépekkel azonos elven (kavitáció), azonos technológiával (fókuszált ultrahang) és azonos frekvencián (40.000 Hz) működik, ezért hatékonysága is ugyanolyan! Ráadásul a zsírbontó kezelés intenzitása is személyre szabottan állítható. A legjobb az egészben, hogy a Forever Slim zsírbontó gépet annyiszor használod, ahányszor csak akarod! Nem kell fizetned a kezelésekért, mint a kozmetikában. Tehát az ultrahangos zsírbontó gép ára igen gyorsan, akár 10 kezelés után megtérülhet! 

Használjátok egyszerre többen! Így még többet spórolhatok!

A Forever Slim ultrahangos kavitációs zsírbontó gép óriási előnye a szépségszalonok kavitációs zsírbontó kezeléseihez képest, hogy nem borítja fel a napirendet, hiszen rugalmasan használható. Mindemellett csak egyszeri befektetést jelent, és ezért a pénzért az egész család kezelheti magát. Sőt, akár barátokkal közösen is megvásárolhatod a Forever Slim ultrahangos zsírbontó gépet, így minimális kiadással érheted el a maximális hatást.

Bámulatos fogyás hasról, fenékről, combról!

Szerezd meg most a Forever Slim kavitációs zsírbontó és méregtelenítő csomagot!

Részletfizetési lehetőség

A hitelkonstrukció részleteiről érdeklődj e-mailben vagy a +3630 6303 777 -es telefonszámon!

Miért választják olyan sokan Forever Slim ultrahangos zsírbontó gépet?

A legtöbb esztétikai vagy kozmetikai forgalmazókkal ellentétben cégünk csak 1 db prémium kategóriás, bizonyított eredményességű kavitációs zsírbontó gépet forgalmaz. Megvizsgáltunk, teszteltünk számos eszközt a piacon és a legtöbb elmarad attól a hatékonyságtól, amit ígér.

Hiszünk benne és tudjuk hiszen 7 éve több ezer vásárlóink igazolja, hogy a Forever Slim ultrahangos zsírbontó gépekkel lehet a leglátványosabb eredményeket elérni a lehető legrövidebb idő alatt, és valóban megszabadít a makacs zsírpárnáktól!

A Forever Slim zsírbontó kizárólagos forgalmazói vagyunk, ráadásul MI is használjuk, jól ismerjük. Akár használattal kapcsolatos, akár műszaki jellegű kérdésed merülne fel, hozzánk bármivel fordulhatsz. Sőt, orvosi hátterünknek köszönhetően speciális kérdésekben is tudunk segíteni.

Tőlünk, nem fogsz sablon választ kapni mivel minden kérdést kérést egyénileg kezelünk. Törekszünk arra, hogy a legtöbbet tudd kihozni az kezelésből. Kérlek oszd meg velünk tapasztalatod, írd meg hogyha valamin változtatnunk kellene, hogy

 • Professzionális technológia
 • Szalonméretű kezelőfej
 • Egyszerű használat
 • 1 év teljeskörű garancia, szervízszolgálat
 • INGYENES kipróbálási lehetőség bemutatótermünkben
 • 1 napos ingyenes szállítás raktárról
 • Telefonos szakértői vagy orvosi szaktanácsadás
 • Részletes, magyar nyelvű használati útmutató
 • CE minősítés, ISO 13485 MEDICAL Class gyártói minősítés

Pikali Gerda

Színésznő

,,Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal, illetve a combommal nem voltam igazán megelégedve. A Forever Slimmel már az első kezelésnél határozottan éreztem, hogy a belső combom valamelyest feszesebb lett, az ötödik kezelés után pedig boldogan vettem észre, hogy vékonyabb is lett.“

Bencsik Tamara

Énekesnő

,,Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel, hisz’ edzőként magam is órákat tartok másoknak, sajnos azért én is látok magamon olyan helyeket, főként fenék tájékon, ahol tudok mit változtatni, javítani, esetleg feszesíteni. Ez a gép valóban segít.”

41 éves, 166 cm magas vagyok és 90 kiló testsúlynál kezdtem a Forever Slim és Forever Beauty gépek használatát.
3,5 hónap alatt a fenekem 21 centivel, a csípőm 17 centivel, a derekam 20 centivel lett kisebb, a súlyom pedig 20 kg-mal lett kevesebb. Sok zöldséget, gyümölcsöt és napi 2,5-3 liter vizet fogyasztok. A bőrömön nem látni a fogyás nyomait , feszes és sima maradt, sőt, a pici csomók amik hormon injekcióktól voltak, teljesen elmúltak, kisimultak. A hasamon 15 kezelést csináltam végig, jelenleg a combomon használom és 5-5 kezelés után már látványos az eredmény, – 6 cm-nél tartok.
Mozgásként pedig, naponta 2×5 km-t sétálok a kutyusommal. A combom után a felkaromat fogom kezelni, a bőr feszességét szeretném javítani. Az eddigi eredményeim alapján szerintem ott is hatásos lesz. A gépek könnyen használhatóak és semmi kellemetlen érzés nincs a kezelések alatt. Nagyon megérte a befektetést.“

C. Barbara

München

,,34 éves vagyok, 170 cm magas, az alkatom telt, sajnos ehhez társul 78 kg. A kezelést a hasamon kezdtem, melyen 10 alkalommal végeztem el, majd a derék részen folytattam, de itt a 45 percet egyszer bal, másik alkalommal jobb oldalamon végzem, ezért csak az 5-5 alkalomig jutottam a 10-ből. Legtöbbször 4 naponta sikerült elvégeznem a kezelést, bár voltak alkalmak, amiket 5-6 nap elteltével volt időm megcsinálni, vagy a menszesz miatt várnom kellett. Először körülbelül a kezelés félidejében lett észrevehető a javulás. Diétát nem folytattam, sportolni ugyanannyit sportoltam, mint korábban heti 2 alkalommal (kung fu-ra járok évek óta). Centivel sajnos nem mértem magam, de a nadrágjaim kevésbé szorítanak a hasamnál és az oldalamon sem vág be a nadrág korcája, de ha rátérek a combjaim kezelésére mindenképp mérni fogom, hogy ne csak lássam az eredményeket, hanem számszerűen is tudjam hány centit vékonyodik a combom.”

O. Renáta

Debrecen

A kavitációs zsírbontó gép használatához milyen kontaktanyag szükséges?

Mint minden ultrahangos eljárás, úgy kavitációs zsírbontás során is kontaktanyagot kell használni az ultrahangrezgések továbbításához. E nélkül a kezelés hatástalan! A Forever Slim géphez a magas viszkozitású Forever Slim kozmetikai ultrahang gélt ajánlott használni, ez ugyanis garantáltan megfelelő a kavitációs zsírbontáshoz! Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek. Konkrét eredményekre nincs garancia.

Expressz keringésfokozó hatás!

A lebontott zsír kiürülését gyorsíthatjuk, ha a kezelés közben és után Forever Slim 2in1 feszesítő gélt is használunk.

fogyas-40-felett

Sztárok, bloggerek, akik már használják az átütő eredményességű
Forever Slim kavitációs zsírbontó gépet:

Ahol találkozhattál már velünk:

Forever Slim zsírbontó és méregtelenítő csomag

141.500 Ft helyett

2.100 Ft kedvezménnyel

139.400 Ft

 • 1 db Forever Slim zsírbontó gép
 • 2 db Forever Slim ultrahang gél
 • 1 db Forever Slim 2in1 gél
 • 2 db NEUNER'S méregtelenítő tea
 • Ingyenes 24 órás szállítás

Az ingyenes 24 órás szállítás munkanapokra érvényes!

Érdekelhetnek még…

Bezárás
×

Cart

Vásárolj még 15.000 Ft értékben az ingyenes kiszállításért!