Akció!

Forever Skin IPL szőrtelenítő és arcfiatalító 2in1 készülék

119.900 Ft 103.900 Ft

Van annál jobb, hogy otthon szabadulsz meg a szőrtől évekre egész testeden? Van: most kezdődő ráncaidat is visszafordíthatod, sőt, a későbbieket is megelőzheted. Hogy lehetséges ez? A Forever Skin 2in1 IPL készülékében a méltán népszerű IPL szőrtelenítést és az IPL fényét alkalmazó arcfiatalító funkciót ötvöztük! Részletes leírás >>>

Téli AKCIÓ!
-22.090 Ft Kedvezménnyel és Ajándékokkal: Védőszemüveg + Ingyenes szállítás!

Részletfizetés, garancia: 24 hó, kipróbálási lehetőség üzletünkben

Házhoz,- vagy csomagpontra szállítás, személyes átvétel

Ingyenes szállítás országosan, raktárkészletről

Bankkártyás fizetési lehetőség weboldalunkon, vagy akár a futárnál is

Leírás

Mi a Forever Skin IPL 2in1 készülék?

Forever Skin IPL szőrtelenítő 2in1 készülékünk egyedülálló kialakításának és cserélhető fejének köszönhetően egy készülékben teszi lehetővé mind az IPL szőrtelenítés, mind pedig az arcfiatalítás otthoni elvégzését.

Mit jelent ez?

Hogy nem kell többféle készüléket és méregdrága kozmetikumokat venned, vagy sokfajta kezelésre eljárnod – otthonodban letudhatod nem csak az IPL szőrtelenítő, de az arcfiatalító kezeléseket is. Így egyetlen géppel évekre letudhatod a szőrtelenítés maceráját egész testeden, és első ráncaid megjelenésekor (vagy még azok előtt) elejét veheted az öregedés további jeleinek!

Ráadásul a piacon egyedülálló módon digitális villanásszámláló jelzi ki a még leadható villanások számát – így figyelemmel kísérheted, hogy még mennyi villanás van hátra!

IPL szőrtelenítés és arcfiatalítás 1 készülékben – Hogy lehet ez?

Amikor szőrtelenítésre használod a készüléket, az IPL villanófényes szőrtelenítés során a kibocsátott fényt a szőrtüszőben a szőrszál sötét pigmentje nyeli el. A fény hővé alakul és a sötét szőrszálakat kiégeti, roncsolja a szőr gyökerét, mely által inaktívvá teszi a szőrnövekedést, így elérhetjük az éveken át tartó szőrtelenséget.
Bőrfiatalító lámpájával használhatod azonban bőröd állapotának javítására is, hogy eltüntesd zavaró pigmentfoltjaidat, értágulataidat, bőrszíneltéréseket vagy apróbb ráncokat.

A Forever Skin IPL 2in1 készülék a tökéletes választás Számodra, ha…

 • hosszú évekre megszabadulnál nem csak a szőrszálaktól, de a szőrtelenítés mizériájától is
 • 30 felett, amikor bőrödön megjelennek az öregedés első jelei, visszaforgatnád az időt, sőt, elejét vennéd a további ráncoknak
 • fontos számodra a kifogástalan megjelenés, de egyszerűen nincs időd az állandó szőrtelenítésre és arcfiatalító kezelésekre
 • nem csak Te vennéd hasznát az IPL szőrtelenítő és arcfiatalító kezeléseknek, hanem családod tagjai is osztoznának bennük

Mit nyújt a Forever Skin IPL 2in1 készülék?

Hosszú éveken át tartó szőrtelenséget az állandó szőrtelenítés helyett!

A Forever Skin IPL szőrtelenítő 2in1 készülékkel már egy szőrtelenítő kezeléssorozat (csak pár hónapos 2 hetente végzett kezelést jelent) után évekre megszabadulhatsz a szőrtelenítési procedúráktól és szőrszálaidtól is egész testeden! 🙂

80%-os szőrzetcsökkenés már az első pár IPL szőrtelenítő kezelés után!

A Forever Skin IPL szőrtelenítő 2in1 gép segítségével hosszú évekre minden egyes napot friss ápoltsággal indíthatsz - anélkül, hogy szőrtelenítened kellene! Az elért eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, de néhány kezelés után akár már 80-90%-os szőrzetcsökkenés érhető el.

Élettel teli, feszes arcbőrt

Ahogy telnek az évek, a bőrben csökken a rugalmas kötőszöveti rostok, a kollagén és az elasztin képződése, a bőr emiatt elveszíti teltségét, megereszkedik, ráncosodik. A bőrbe hatoló IPL hőenergiává alakulva serkenti a rugalmas rostok képződését, ami növeli a bőr feszességét, és a ráncok mélysége enyhül. Az IPL bőrfiatalítás kezeléssorozat szemmel látható javulást eredményez a fénykárosodott bőr esetében: eltávolíthatja a kitágult hajszálereket, enyhítheti a színbeli eltéréseket. Az eredmény? Egészségesebb, teltebb arcbőr és látványosan kevesebb ránc!

A 2 leghasznosabb funkciót a modern nő számára EGYETLEN készülékben!

Ismerős az az érzés, amikor szinte szétforgácsolódnak a mindennapjaid? Amikor csak úgy rohansz munkából edzésre, edzésről egy találkozóra? Egy mai modern nő mindennapjaiba akárhogy is nézzük, aligha fér bele a szépségszalonok állandó látogatása - de emiatt többet nem is kell aggódnod! A Forever Skin IPL 2in1 készülékkel ugyanis otthonod kényelmében, a Te napirendedhez igazodva végezheted el a szépségszalonok népszerű IPL kezeléseit - legyen szó IPL szőrtelenítésről vagy arcfiatalításról.

Gyors, fájdalommentes IPL szőrtelenítő kezelés otthonodban!

A kényelmes és gyors kézi kivitelnek köszönhetően akár a kedvenc sorozatod egy része alatt is levillanthatod magad! A villanófényes szőrtelenítő kezelések testrésztől függően 2-30 perc alatt elvégezhetőek, ami így néz ki:

 • bajusz, pajesz, hónalj/db: 1 perc
 • bikinivonal: 4 perc
 • alkar: 5 perc
 • lábszár, intim területek: 8-10 perc
 • teljes kar: 15 perc
 • teljes láb: 20-25 perc
 • Ráadásul a szőr- és bőrszínnek megfelelő intenzitáson használva a Forever Skin IPL szőrtelenítő géppel végzett kezelés egyáltalán NEM fájdalmas. Számos védelmi funkciójával (pl. bőrszenzor, túlmelegedés érzékelő) és tartozékaival (pl. védőszemüveg, bőrtónus-teszt) pedig teljesen biztonságos, mégis eredményes kezelést biztosít.

Azt, hogy nem kell csereizzó! 600.000 villanásszám, rejtett költségek nélkül

Mit jelent ez? Egy teljes női test egyszeri IPL szőrtelenítő kezelése 1000 villanást foglal magába - tehát egy teljes női test IPL szőrtelenítő kúrája 12 - 20.000 villanást igényel attól függően, hogy 12 vagy 20 kezelésre lesz szükséged a kezelés fél éve alatt (ez pedig a szőrzeted minőségétől és mennyiségétől függ). Ez azt jelenti, hogy a Forever Skin IPL szőrtelenítő 2in1 készüléknek olyan magas a villanásszáma, hogy bőven elég lesz a teljes tested szőrtelenítő kúrájára és még a fenntartó kezelésekre is. Így nem lesz szükséged csereizzóra,sőt, akár kölcsön is adhatod párodnak, barátodnak/barátnődnek vagy családtagjaidnak! A legjobb? Mivel még egy cserélhető IPL fejet is magadénak tudhatsz, így ez a 300.000-es villanásszám megduplázódik - tehát 300.000 villanást használhatsz IPL szőrtelenítésre, 300.000 villanást pedig arcfiatalító kezelésekre!

100% valódi IPL technológiát! És nem csökkentett energiájú HPL ELOS vagy SHR-t.

A Forever Skin IPL szőrtelenítő gép valódi, 100%-ban IPL technológiát alkalmaz, mely az igazán hatékony szőrtelenítéshez szükséges IPL energiát biztosítja. Ez azért jó, mert így 80-90%-os szőrszálcsökkenést érhetsz el, míg az úgynevezett kombinált készülékekkel (pl. HPL silk, SHR, Elos gépek) csak legfeljebb 50-70%-osat.

Szőrtelenséget egész testeden - az arc és intim területeken is!

5 intenzitási fokozatának és optimális méretű, 4 cm2 villanóablakának köszönhetően minden testrészen (pl. kar, láb, lábfej, hónalj, hát, váll, bajuszvonal, áll, popsi, has, mellkas, intim zóna) kényelmesen és eredményesen használhatod!

Hatékony IPL szőrtelenítő kezelést nők és férfiak számára is!

A Forever Skin IPL szőrtelenítő készülék nők és férfiak számára egyaránt hatékony megoldást nyújt. A férfiaknak erősebb szőrzetük miatt több kezelésre lehet szükség az évekig tartó szőrtelenség eléréséhez. Így pároddal akár meg is oszthatjátok!

A piacon egyedülálló védelem…

...a szemednek!

A piacon egyedülálló módon még a szemed fényére is gondoltunk az ajándék védőszemüvegnek köszönhetően!

A Forever Skin IPL hogyan biztosítja szemed védelmét?

Az, hogy a Forever Skin IPL 6 J/cm2 teljesítménnyel működik.
Ez azért jó, mert egy 10 J/cm2 feletti géppel (ami egy 3 cm2 fejű gépnél 30 J összteljesítményt jelent) NEM végezhető otthon IPL szőrtelenítés, ugyanis a kiszűrődő fény károsíthatja a szemet és megégetheti a bőrt. Sajnos azonban több otthoni gépként forgalmazott készülék is van, ami erősebb, mint a megengedett (30-35 J összteljesítményű), így a kezelés során kiszűrődő fény károsítani fogja a szemed. Ettől a bőrszenzor sem véd meg, ugyanis az pusztán azt biztosítja, hogy csak akkor tudj villantani ha teljesen érintkezik a készülék a bőrrel (azaz, ne tudj a szemedbe villantani). Ezért fontos, hogy a minél erősebb otthoni IPL gép hajszolása helyett inkább olyat válassz, ami megfelelően erős, mégis biztonságos kezelést nyújt majd számodra – pont, mint a Forever Skin!

...a pénztárcádnak!

Veled is megesett már, hogy meghibásodott egy elektronikai készüléked és szervizbe kellett vinned? Mivel IPL szőrtelenítő gép esetén a garancia 2 évre szól vagy a 300.000 villanás lejártára, ezért ha a szerviz úgy állapítja meg, hogy csak a villanásokat használtad el, nem javítják a készüléket, újat kell venned. A Forever Skin IPL szőrtelenítő készülékkel ez azonban nem történhet meg Veled, hiszen bizonyítani tudod, hogy adott esetben nem lőtted el a meghatározott villanásszámot, így javítani kell a gépet.

A piacon egyedülálló digitális villanásszám kijelző segítségével ugyanis…
 • biztosan tudod, hogy a készülékben 300.000 villanás van!
 • biztosan tudod, hogy mennyit használtál el Te belőle!
 • biztosan tudod, hogy mikor fogyott el a villanások száma!
 • biztosan tudod, hogy nem lesz problémád a Garancia érvényesítéssel, nem vernek át a szervízben!

A Forever Skin IPL műszaki adatai:

Bemenő teljesítmény: 36 W
Feszültség: 100V-240 V
Frekvencia: 50Hz-60 Hz
Villanás frekvencia: 530-1100 nm
Energia: 6 J/cm2

Összteljesítmény: 24 Joule
Intenzitás fokozatok: 5 fokozat
Fénykibocsátó ablak mérete: 3,9cm2
Maximális méretek: 157.5 mm × 187 mm × 80 mm

Nettó súly: 385 g
Működési hőmérséklet: 5-35 Cº
Villanásszám: 300.000 villanás
Cserélhető SR arcfiatalító fej villanásszáma: 300.000 villanás

Nem hiszed? Tegyél egy próbát! 

Jelentkezz be egy ajándék kezelésre egy személyes vagy telefonos tanácsadásra!

Mi lehetőséget biztosítunk számodra, hogy kezedbe vehesd a terméket! Sőt, ingyen ki is próbálhatod, hogy valóban meggyőződj róla milyen egyszerű is a használata! Emellett szakértői tanácsokkal látunk el és válaszolunk kérdéseidre!

Forever Skin IPL 2in1 Eredmények

„Részben a barátnőmet akartam a Forever Skin IPL-lel meglepni, másrészt gondoltam általa legalább van ürügyem használni a mellkasomon és a hónaljamon. Férfiként nagyon sűrű a szőrzetem, és mivel rendszeresen sportolok, ez elég zavaró tud lenni. A 5-es fokozaton használtam, és körülbelül 10 kezelés után már csak kis pihéket lehetett észrevenni a kezelt területeken, és még nincs vége a kezelés sorozatnak.”

Tamás, 29 éves

,,Kb 3 évvel ezelőtt használtam a Forever Skin IPL szőrtelenítőt és nagyon meg voltam vele elégedve – még mindig nem nőtt vissza a szőr sehol. Aztán azóta betöltöttem a 35-öt és elkezdtek megjelenni rajtam az első ráncok, úgyhogy ijedtemben meg is vettem az arcfiatalító fejet is. Nagyon szuper, a kis ráncok teljesen eltűntek a szemem körül és a szemöldököm között. Ami pedig még jobb, hogy egy régi napfoltot is teljesen elhalványított.”

Anita, 25 éves

,,33 éves vagyok, és ez a készülék életem befektetése volt. Otthon szépen levillantottam a lábaimat pár hónap alatt, sokkal kevesebbért, mint amit egy szalonban elkértek volna, ráadásul az arcomon egyre megjelenő apróbb ráncokat is lekezeltem az arcfiatalító fejnek köszönhetően. Ezek az apró ráncok már szinte eltűntek, az arcom pedig sokkal ragyogóbbnak és üdébbnek tűnik, pedig semmi mást nem változtattam az arcápolási rutinomban.”

Lilla, 33 éves

Ahol találkozhattál már velünk:

IPL villanófényes szőrtelenítés – Hogy működik?

Az IPL villanófényes szőrtelenítés során a kibocsájtott fényt a szőrtüszőben a szőrszál sötét pigmentje nyeli el. A fény hővé alakul és a sötét szőrszálakat kiégeti, roncsolja a szőr gyökerét, mely által inaktívvá teszi a szőrnövekedést, így elérhetjük az éveken át tartó szőrtelenséget.

Az IPL technológia maximálisan biztonságos, mivel a hő csak a sötét szőrszálakat és szőrtüszőt roncsolja, a környező szövetekre egyáltalán nincs hatással.

Mindemellett az IPL szőrtelenítés teljesen fájdalommentes!

A Forever Skin IPL szőrtelenítő gép kiemelkedően magas, 300.000 garantált villanásszámmal rendelkező, optimalizált teljesítményűvillanásszám kijelzővel ellátott, otthoni IPL szőrtelenítő gép, amely az IPL villanófényes szőrtelenítő technológia igazán hatékony és biztonságos alkalmazását teszi lehetővé, a szalonok árainak töredékéért.
forever-skin-2in1-ipl-szortelenito

100% IPL technológia

forever-skin-ipl-szortelenito-szepitogepek

Villanásszámkijelző

forever-skin-ipl-szortelenito-gep

300.000 garantált villanás

Az IPL szőrtelenítés kiknek ajánlott és kiknek nem?​

Sötét szőr és világos bőr kombinációja esetén a legeredményesebb az IPL technológia, mert sötét szőr festékanyaga elnyeli a hőt ami által a szőrhagyma károsodik és a világos bőr pedig visszaveri a fényt így az károsodik.
Nem ajánlott az IPL szőrtelenítés ősz, világos vörös vagy világos szőke szőrzet esetén, mert a szőr festékanyaga (ami ezen szőrszín esetében nagyon gyenge vagy ősz esetén nincs is) nem nyeli el a kezelőfény hullámhosszát, így nem is alakítja azt hővé, vagyis a szőrhagyma nem károsodik. Sötétebb kreol bőrszín esetén sem ajánlott az IPL szőrtelenítés, mert a sötétebb bőr elnyeli a villanófényt, így az károsodhat. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek. Konkrét eredményekre nincs garancia.

Hogyan működik a Forever Skin IPL SR fej – Arcfiatalítás, bőrfiatalítás funkciója?

A Forever Skin 2in1 IPL készülékhez most SR (Skin Rejuvenation) villanófejet is biztosítunk. Ha az arcfiatalító vagy bőrfiatalító funkciót szeretnéd használni, nem kell mást tenned, csak a szőrtelenítő villanófejet lecserélni a bőrfiatalító fejre.

Az IPL a fény széles hullámhossz tartományát használja, ami a bőr középső rétegébe hatolva többszörös hatást vált ki beleértve a napégések miatt kialakult szeplők, öregségi foltok, értágulatok sőt apróbb ráncok kezelését is.

A pigmentsejtek az IPL fényét elnyelik és bennük hővé alakul, ezáltal javulnak a színegyenetlenségek, szeplők, öregségi foltok állapota. E mellett a hő hatására a kollagéntermelés is fokozódik, ami a bőr apróbb ráncainak eltüntetésében és az egyenetlen felület javulásában nyilvánul meg.

Az arcfiatalító hatás a bőr szín- és felszíni egyenetlenségeinek kiegyensúlyozása által történik meg. Ennek eredményeként a bőr megjelenése sokkal egyenletesebb, ragyogóbb, fiatalosabb lesz.

Az IPL szőrtelenítő kezelés során mire számíthatsz?

Avagy hogyan is képzeld el saját, otthoni “szépségszalonodban” a szépülést? Rendkívül egyszerűen, a kezelések ugyanis nem igényelnek különösebb elő- és utókészületet. A Forever Skin IPL szőrtelenítő készülék használata pofonegyszerű, és a részletes magyar nyelvű útmutatónk is tartalmazza. 4 pontban azonban most bemutatjuk, hogy mire számíts a Forever Skin 2in1 IPL kezeléseket illetően!
 1. Tiszta bőrfelületen kell mind az IPL szőrtelenítő, mind pedig az SR arcfiatalító kezelést alkalmazni.
 2. Amennyiben végeztél az IPL szőrtelenítéssel és inkább arcfiatalítanál, csak pattintsd le a készülék fejét és helyezd rá az SR bőrfiatalító fejet!
 3. Kúraszerűen kell a kezeléseket alkalmaznod: ami az IPL szőrtelenítés esetén 10-12 kezelés 2 hetente végezve.
 4. Az IPL szőrtelenítés elvégezhető a kar, láb, lábfej, hónalj, hát, váll, bajuszvonal, áll, popsi, has, mellkas, intim zóna területén. Az SR bőrfiatalító fej pedig főként arcon, nyakon, dekoltázson, kézfejen, de gyakorlatilag a bőr bármely részén alkalmazandó.

Bőrfiatalítás SR fej használata:
1 kúra 10 alkalomból áll. A kezeléseket 3 naponta végezd. A kúra befejeztével hetente 1-szer végezz fenntartó kezelést 2 hónapig, majd tarts 3 hónap szünetet. Ezután pedig ismételd meg a fenntartó kezeléseket és az azokat követő szünet kettősét. Erőteljesebb ráncok esetén a kúrát évente kétszer ismételheted.
A kezelés fényérzékenyít, így a napsütéses évszakokban a kezelést követő 48 óráig alkalmazz erős fényvédő krémet.

További kérdéseid merültek fel a kezeléssel vagy a Forever Skin IPL készülékkel kapcsolatban?

A “Gyakran Ismételt Kérdések” (GYIK) oldalunkon egészen biztosan választ találsz rájuk! Kattints ide!

Miért éri meg Forever Skin IPL 2in1 készüléket vásárolnod?

A Forever Skin IPL 2in1 készülék ugyan egyszerre nagyobb kiadást jelent, azonban általa a szalonárak töredékéért végezheted el egész tested IPL szőrtelenítését és arcfiatalító kezelését, ráadásul rajtad kívül más is használhatja – így még költségkímélő is. Mindemellett működési elve és technológiája megegyezik a szalongépekével, így teljesen biztonságos.

A Forever Skin IPL szőrtelenítő géppel azonos szalonkezelések árai 2019-ben

Szalonkezelések árai 2019-ben
1 kezelés teljes testen50.000-88.000 Ft
1 kúra (min. 6 kezelés) teljes testen300.000-582.000 Ft
Szalonkezelések árai 2019-ben
1 kezelés teljes testen50.000-88.000 Ft
1 kúra (min. 6 kezelés) teljes testen300.000-582.000 Ft

A Forever Skin IPL 2in1 készülékkel nem kell…

 • kimozdulnod otthonról
 • utazással számolnod
 • mások előtt levetkőznöd
 • kellemetlenül érezned magad
 • kezelésenként tízezreket fizetned
 • másokhoz alkalmazkodnod

Használjátok egyszerre többen!

A Forever Skin IPL 2in1 óriási előnye a szépségszalonok IPL szőrtelenítő és arcfiatalító kezeléseihez képest, hogy nem borítja fel a napirendet, hiszen rugalmasan használható. Mindemellett csak egyszeri befektetést jelent, és ezért a pénzért az egész család kezelheti magát. Sőt, akár barátokkal közösen is megvásárolhatod a Forever Skin IPL 2in1 készüléket, így minimális kiadással érheted el a maximális hatást.

Téli Akció!

nap
óra
perc
sec

Forever Skin IPL szőrtelenítő és arcfiatalító 2in1 gép

-22.090 Ft kedvezménnyel + ajándékokkal!

Árkedvezmény

-16.000 Ft árkedvezmény a Forever Skin IPL szőrtelenítő 2in1 gép árából.

Védőszemüveg

A speciális védőszemüveggel biztonságosan kezelheted magad tested bármely részen! A védőszemüveg értéke 5.000 Ft.

Ingyenes szállítás

Az 1.090 Ft szállítási díjat most mi álljuk! Megrendelésedet ingyen kiszállítjuk 1 munkanapon belül,
bármely magyarországi címre!

Ne késlekedj, mert az ajándékok csak február 4-ig érhetők el!

Miért választanak olyan sokan minket?

kavitacios-zsirbontas-szepitogepek

12 év szakmai múlt

siker

10.000 elégedett ügyfél

szepitogepek

Díjak és elismerések

orvos-szakerto

Orvosi szaktanácsadás

eredmenyek

Magyar nyelvű útmutató

Mi szól még a Forever Skin 2in1 mellett?

 • INGYENES kipróbálási lehetőség bemutatótermünkben
 • 2 év teljeskörű garancia, szervízszolgálat
 • Ingyenes szállítás országosan, raktárkészletről
 • Bankkártyás fizetési lehetőség weboldalunkon vagy a futárnál

Szerezd meg most a Forever Skin IPL szőrtelenítő és arcfiatalító 2in1 gépet!

forever-skin-ipl-2in1-szortelenito-gep

Forever Skin IPL 2in1 készülék

119.900 Ft helyett febr. 4-ig

-22.090 Ft kedvezménnyel és ajándékkal

 • AJÁNDÉK: -16.000 Ft árkedvezmény
 • AJÁNDÉK: Védőszemüveg
 • AJÁNDÉK: INGYENES, 1 munkanapos szállítás

Most csak 103.900 Ft-ért!

Az 1.090 Ft értékű ajándék ingyenes házhozszállítás munkanapokra, bármely magyarországi címre érvényes!

Érdekelhetnek még…

Bezárás
×

Cart

Vásárolj még 15.000 Ft értékben az ingyenes kiszállításért!