Forever Slim 2in1 Keringésfokozó, tisztító gél 500ml

3.990 Ft

Kiszerelés: 500ml

Egészítsd ki a ForeverSlim kavitációs zsírbontó kúrád a Forever Slim 2in1 géllel, amely elősegíti a zsírbontást és feszesítő hatása is van!

 Prémium termékek

 Több ezer elégedett vásárló

 Ingyenes 1 napos kiszállítás készülék vásárlása esetén

 Képzett tanácsadók

 Bemutatóterem, kipróbálási lehetőség

Kategóriák: , ,

Leírás

Egészítsd ki a Forever Slim kavitációs zsírbontó kúrád olyan géllel, mely elősegíti a zsírbontást és feszesítő hatása is van!

Fontos tudni, hogy a kavitációs zsírbontó kúra során feltétlenül szükséges kozmetikai ultrahang gélt használni. Ez egy olyan, egyszerű átvivő anyag, amely az ultrahang rezgéseket továbbítja a bőr alsóbb rétegeibe. Gél nélkül a kezelés hatástalan, mert az ultrahang rezgések már a bőrről visszaverődnének.

Miért érdemes a Forever Slim 2in1 gélt használnod a zsírbontó kúra során?

A Forever Slim 2in1 gél olyan keringés gyorsítására kifejlesztett, hypoallergén gél, mely magas koffein, teofillin és rozmaringolaj tartalma mellett borostyánlevél kivonatot is tartalmaz.

  • Hypoallergén: klinikai vizsgálat garantálja, hogy még a különösen érzékeny bőrt sem irritálja.
  • Elősegíti a narancsbőr javulását és csökkenti kialakulásának valószínűségét.
  • Tartósítószert, színezőanyagot nem tartalmaz.
  • Gyorsan felszívódik.

A Forever Slim 2in1 gél működése:

Aktív hatóanyagai – mint a koffein, teofillin, rozmaringolaj, borostyánlevél-kivonat – segítségével serkenti a vérkeringést és felmelegíti a szöveteket. A nyirokkeringés serkentésével hozzájárul ahhoz, hogy a méreganyagok minél előbb távozhassanak a szervezetből, így segíti a zsírbontó kúra hatékonyságát.

Hogyan használjuk a Forever Slim kavitációs zsírbontó kezelés közben? 

Tegyél a gélből és az ultrahang gélből is a Forever Slim kavitációs zsírbontó kezelőfejére, és így végezd a kezelést! Az ultrahangos kavitációs kezelés során képes a bőrfelszín alá juttatni a gél értékes hatóanyagait, így gyorsítva a várt eredmény elérését.

Hogyan használjuk a Forever Slim kavitációs zsírbontó kezelés után? 

A Forever Slim 2in1 gélt kezelést követően is használhatjuk a keringés fokozása érdekében. A zsírbontó kezelés után végezz masszázst a géllel (erőteljes mozdulatokkal masszírozd a szív irányába a kezelt felületet). Zsírbontást követően ez a masszázs elősegíti, hogy a felszabadult méreganyagok minél előbb felszívódhassanak. 

Érdekelhetnek még…

Bezárás
×

Cart

Vásárolj még 15.000 Ft értékben az ingyenes kiszállításért!