Akció!

Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni készülék

79.990 Ft 69.900 Ft

A Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gép gyorsan és látványosan szabadít meg a narancsbőrtől. A készülék nem egy masszírozó gép hanem a szalonokban bevált bőrfeszesítő így Már 6 éve több ezer nő használja eredményesen.Elfelejtheted a géleket és a masszírozó kütyüket – válassz egy valódi megoldást, amivel otthonod kényelmében szabadulhatsz meg a cellulittól!

KARÁCSONYVÁRÓ AKCIÓ!
Árkedvezmény +Ajándék Gél +Ingyenes Szállítás!
EXTRA Ajándék: Pénzvisszafizetési Garancia-Így nem kockáztatsz!

Mit nyújt számodra a ForeverBeauty 4TCH narancsbőr elleni gép?

Csökkenti vagy megszünteti még a legmakacsabb narancsbőrt is

Professzionális szalon kezelések hatékonyságát biztosítja

Felületi kezelés helyett oki kezelést

Idő és költséghatékony kezelési lehetőséget otthonodban diszkréten

Sztárok és vásárlók ajánlásával már 6 éve bizonyított eredményű készüléket

Leírás

narancsbor-forever-beauty

Mi az a Forever Beauty 4TECH?

A Forever Beauty 4TECH nem egy masszírozó gép, hanem VÉGRE egy olyan otthoni narancsbőr elleni és bőrfeszesítő gép, amely a szépségszalonok jól bevált anticellulit technológiáit egyesítve, több fronton lendül támadásba a makacs narancsbőr ellen.

Bemutatjuk, hogy olyan felületi kezelések, módszerek helyett (pl. krémek, gélek, masszírozók, tekercselés, stb.) hogyan szüntesd meg magát a narancsbőr igazi okát, hogyan kezelheted a narancsbőrt hatásosan!

Mit nyújt Neked a Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gép?

Tüneti kezelések helyett közvetlenül a probléma gyökerére hat

A különböző narancsbőr elleni gélekkel, masszírozókkal, masszázsokkal és testtekercselésekkel ellentétben, amik pusztán a tünetek elfedésére koncentrálnak, a Forever Beauty narancsbőr elleni gép a narancsbőr mélyen gyökerező, valódi okai ellen lendül támadásba!

Látványosan csökken tőle a narancsbőr

Már a Forever Beauty narancsbőr elleni gép első használata után simábbnak érezheted a kezelt felületet, pusztán a rádiófrekvencia technológiájának köszönhetően. Képzelheted mire képes a kombinált terápia – a kezelt területeken ugyanis vagy eltünteti vagy jelentősen csökkenti a narancsbőrt.

Célzottan a narancsbőrre hat

A Forever Beauty narancsbőr elleni gép ténylegesen ott hat, ahol használod, (ez lehet comb fenék, has, kar) így valóban célzott narancsbőr elleni kezelést nyújt. Bőrmegújító hatásának köszönhetően pedig akkor is tökéletes megoldás lehet, ha a diéta és az edzés már csődöt mondott.

Átfogó, többfrontos narancsbőr elleni kezelést nyújt!

Több évtized óta eredményes bőrfeszítő technológiát egyesít: A Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gép a mélymasszázs ultrahang segítségével a narancsbőrt okozó zsírsejtek méretét csökkenti, a rádiófrekvencia és LED révén kollagént épít, így feszesíti a bőrt és a vibrációs masszázs segítségével a nyirokkeringést is fokozza. Az elért eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, de néhány kezelés utána hatalmas zsírgolyók már nem türemkednek ki a laza kötőszöveten, tehát a narancsbőr (cellulit) eltűnik, vagy nagy mértékben csökken.

Tesztelt narancsbőr elleni hatékonyság

A Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gépet már számos híresség, blogger és újságíró is tesztelte és ajánlja!

Weisz Fanni
Modell

Horváth Éva Modell
Lola Énekesnő
Ambróz Nóra Femina.hu
forever-beauty-4tech-eredmenyek-velemenyek
,,A Forever Beauty narancsbőr elleni otthoni készülékét használtam, hogy eltüntessem a narancsbőrt, amivel tizenéves korom óta küszködöm. Sok módszert kipróbáltam már, de lényeges javulást egyikkel sem értem el. Most nagyon boldog vagyok, hiszen a kezelési kúra végére látványosan csökkent, vagy eltűnt a narancsbőröm, és jóval feszesebb lett a fenekem és a combom. Nagyon egyszerű volt a használata, és semmilyen fájdalommal nem járt a kezelés. Örültem, hogy a heti 3 kezelést akkor csinálhattam, amikor épp ráértem és ki sem kellett mozdulnom itthonról.” – Hédinke, díjnyertes vlogger, blogger

Hédinke

díjnyertes vlogger, blogger

forever-beauty-4tech-tapasztalat

,,Vékony testalkatom ellenére (52 kg) sajnos már nagyon régóta küzdök a makacs narancsbőrrel a combomon, illetve a fenekem alsó részén. Sajnos a stresszes életmód és az időhiány engem sem kímél, így a rendszeres sportolás is eléggé kimarad az életemből. Nagyon örültem mikor rátaláltam erre a gépre, a tapasztalatokat olvasgatva úgy éreztem van remény, így hamarosan meg is rendeltem. Túl a 23. kezelésen, elmondhatom, hogy az eredmény abszolút szemmel látható. A készüléket heti 2-3 alkalommal használtam. Étkezési szokásaimon nem sokat változtattam, inkább csak a folyadékbevitelt növeltem. Nagyon elégedett vagyok az eddigi eredménnyel, hiszen még nem tartok a kezelés végénél, de az idei nyaraláson már mások is megdicsérték a változást.

K. Zsófia

Celldömölk, 27 éves

Sztárok, bloggerek, akik már használják az átütő eredményességű
Forever Beauty narancsbőr elleni gépet, a továbbiakért kattints ide!

Ahol találkozhattál már velünk:

Miért nem működik sok más narancsbőr elleni kezelés?

Hatásuk általános, nem képesek célzottan a narancsbőrre hatni

Ilyen például a diéta és a sport, amik nagyon hasznosak, ha egészségügyi állapotodon szeretnél javítani – és abszolút ajánlott -, ám a narancsbőrön mit sem segítenek, hiszen nem célzottan a narancsbőrt okozó sejtekre hatnak. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy számos sportoló nő fenekén ott díszelegnek a csúnya kis huplik.

Csak tüneti kezelést nyújtanak

A narancsbőr elleni krémek, gélek nagy része nem jut le a bőr mélyebb rétegeibe, ahol hatékonyan kifejthetnék hatásukat. A nagyon kezdeti stádiumú narancsbőr esetén adhatnak némi eredményt.

Legfeljebb a vizesedést enyhítik

A narancsbőr elleni masszírozó gépek, a nyirokkeringést fokozó kezelések legfeljebb valóban csak az ödéma csökkentésére jók, ám a kifejezetten nőkre jellemző, gyengébb szerkezetű bőrt nem erősítik meg, ami nélkül ezek is csak átmeneti eredményt biztosítanak.

Csak méregtelenítenek

A szövetekben végzett méregtelenítésnek köszönhetően a testtekercselő kezelések – hasonlóan a krémekhez, bár kicsit jobb hatásfokkal- a kezdeti narancsbőr esetén ugyan hoznak eredményt, azonban a kiürített méreganyagok idővel újra felhalmozódhatnak és kezdődik megint újra az egész.

Nem képesek több fronton, átfogó módon kezelni a problémát

Az imént említett módszerek (és sok más módszer is) pusztán 1-1 tünetet tudnak csak enyhíteni, nem tudnak egy átfogó, a probléma valódi gyökerére kiterjedő megoldást nyújtani. Ennek megfelelően hiába érnek el kisebb-nagyobb hatást, az eredmény általában csak átmeneti lesz. A legtöbb módszer ugyanis csak a zsírsejtek méretét próbálja csökkenteni. Azonban a nőkre jellemző, mert azt -közel 40 éves tapasztalat révén- a kollagénépítő RF technológia képes.

Nem képesek több fronton, átfogó módon kezelni a problémát

Az imént említett módszerek (és sok más módszer is) pusztán 1-1 tünetet tudnak csak enyhíteni, nem tudnak egy átfogó, a probléma valódi gyökerére kiterjedő megoldást nyújtani. Ennek megfelelően hiába érnek el kisebb-nagyobb hatást, az eredmény általában csak átmeneti lesz. A legtöbb módszer ugyanis csak a zsírsejtek méretét próbálja csökkenteni. Azonban a nőkre jellemző, mert azt -közel 40 éves tapasztalat révén- a kollagénépítő RF technológia képes.

NŐKÉNT miért van szükség mélyreható narancsbőr elleni kezelésre?

Te is biztosan hallottad már, hogy a narancsbőr okozója a hatalmasra dagadt zsírsejtek. Ezek ugyanis áttüremkednek a bőr megnyúlt kollagénrostjai között, így létrehozva a jól ismert egyenetlen, karfiolos bőrfelszínt.Igen ám, de ez csak az igazság egyik fele. Ugyanis talán Te is észrevetted, hogy nem igazán hallod a férfiakat panaszkodni a narancsbőrük miatt. Ez nem csak azért van, mert ők túl hiúk ahhoz, hogy erről beszéljenek. Ennek oka ugyanis abban keresendő, hogy NŐKÉNT alapvetően gyengébb, lazább szerkezetű bőrrel rendelkezel a férfiakéval ellentétben. Ez ugyan remekül jön szülés esetén, ám való igaz, a strandon nem ad kitörő örömre okot.Mindezt a lazaságot rontják tovább olyan tényezők, mint az öröklött genetika, a hízás-fogyás, a helytelen táplálkozás, a fogamzásgátló, az életkor, egyéb hormonális probléma vagy a stressz. Így ne csodálkozz, ha már minimális zsírtöbblet is narancsbőrt eredményez Nálad. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek. Konkrét eredményekre nincs garancia.

Miért fontos ez?

Mert ahhoz, hogy a narancsbőr ellen hatékonyan lépj fel és tényleges eredményeket érj el, a narancsbőr valódi okaira kell hatnod:

 • meg kell erősíteni a kötőszövetet, hogy ezáltal feszesítsd a bőröd
 • csökkenteni kell a bőr alatti zsírsejtek méretét.

A Forever Beauty 4TECH négy professzionális technológiával lép fel a narancsbőr valódi okai ellen

Rádiófrekencia

A rádiófrekvencia direkt hőhatása összehúzza a megnyúlt kollagént, mindemellett stimulálja a kollagéntermelő sejteket is

Vörös LED terápia

A vörös LED sejtregenerációs hatású, így fokozza a a rádiófrekvencia hatását.

Ultrahangos mélymasszázs

Az ultrahangos mélymasszázs átjárhatóvá teszi a a bőr és a kötőszöveti sejteket, így az anyagcserefokozó gélek hatóanyagai könnyebben jutnak be, fokozódik a keringés és javulnak a tisztító és méregetelenítő folyamatok.

Vibrációs masszázs

A virbációs masszázs keringésfokozó hatása segíti a méreganyagok kiürítését.

Exkluzív szalonkezeléseket túlszárnyaló hatékonyság!

Mi garantálja mindezt?
A Forever Beauty 4TECH az exkluzív szalonkezeléseket is túlszárnyalja – esetében ugyanis nem 1, nem 2, hanem 4 professzionális technológia célozza meg a narancsbőrt. És hogy ez miért jó? Mert így a narancsbőr mind a 2 okát ( a gyenge női kötőszövetet és a megnagyobbodott zsírsejteket is) hatékonyan kezelik, így garantált hatást biztosítva akár a kezdődő, akár a kemény narancsbőr esetén is.
Az exkluzív szalonkezelésekkel ellentétben viszont
Egyszeri befektetés = korlátlan használat!

Kúraszerű használat, látványos eredmény!

A kezelések nem igényelnek különösebb elő- és utókészületet. A Forever Beauty narancsbőr elleni készülék használata pofonegyszerű – csak egy gombnyomás, és az előre beállított programok segítségével már élvezheted is a narancsbőr elleni kezelést! Sőt, a részletes, magyar nyelvű használati útmutatóban személyre szabott program javaslatokat is megismerhetsz. 5 pontban azonban most bemutatjuk, hogy mire számíts a Forever Beauty 4TECH kezeléseket illetően!
 1. Tiszta bőrfelületen kell a kezelést végezni
 2. Kúraszerűen kell alkalmazni 10 héten keresztül!
 3. A kezelések alkalmanként 15-45 percesek legyenek
 4. Használhatod combodon, fenékeden, hasadon, csípődön, derekadon, vádlidon.
 5. Vezető gélt kell használni a kezelésekhez! Mivel a készülék nem masszírozó gép, hanem professzionális technológiákat egyesítő készülék, így mint minden ilyen készülék esetében szükséges egy kontakt gél ahhoz, hogy a technológia le tudjon jutni a bőr mélyére, ne verje vissza azt a bőr védelmi vonala, és valóban eredményes legyen a kezelés. Bővebben itt találsz róla információt.
A kezelés hatása a kúra befejezésekor nem ér véget! Az új kollagén termelődése néhány hétig/hónapig tovább folytatódik a bőrben. Így a bőröd állapota hetekkel/hónapokkal a kúra után tovább javulhat, újabb kezelések nélkül is!

További kérdéseid merültek fel a Forever Beauty használatával kapcsolatban?

Akkor Gyakran Ismételt Kérdéseink (GYIK) oldalához kattints ide!

Olyan kényelmes, hogy kedvenc sorozatod is nézheted közben!

A narancsbőr kezelés elvégzéséhez nem kell időpontot foglalnod, mások előtt levetkőznöd egy olyan szépségszalonban, ahol esetleg ehhez hasonló narancsbőr elleni kezelést végeznek. A készüléket csak egyszer kell megvenned, ezt követően korlátlanul használhatod, vagy megoszthatod barátnőiddel is így a költségek is csökkennek. Saját napirendedhez igazíthatod a narancsbőr elleni kezelést, ami lehet akár a kedvenc filmed vagy sorozatod közben is, amivel időt spórolhatsz!
szepitogepek-forever-beauty-4tech

Nem hiszed? Tegyél egy próbát!

Jelentkezz be ajándék kezelésre, személyes tanácsadásra vagy kérj visszahívást telefonos tanácsadásért!

Mi lehetőséget biztosítunk számodra, hogy kezedbe vehesd a terméket! Sőt, ingyen ki is próbálhatod, hogy valóban meggyőződj róla milyen egyszerű is a használata! Emellett szakértői tanácsokkal látunk el és válaszolunk kérdéseidre!
Részletfizetési lehetőség

A hitelkonstrukció részleteiről érdeklődj e-mailben vagy a +3630 6303 777 -es telefonszámon!

forever-beauty-4tech-velemenyek-eredmenyek

,,Augusztus végén vásároltam Önöktől a Forever Beauty 4tech típusú narancsből kezelő gépet! Szeptember 2-án kezdtem a kezeléseket a leírást követve! Heti 2-3 alkalommal használtam a gépet hátul a combom felső részén és a farizmokon. Különösebb diétám annyi volt, hogy a pékárút teljes mértékben elhagytam már júniusban és ezt folytattam a kezelések alatt is. A sport ezen időszakban kimaradt az életemből, de nagyobb sétákat azért beiktattam 2-3 alkalommal minden héten. 42 éves vagyok, 172 cm és jelenleg 55 kilógramm, de a bőrőm kissé már megereszkedett és a narancsbőr is erőteljesebben látszott. Ezért döntöttem el,hogy kipróbálom a Forever Beauty 4tech terméket. Körülbelül 4 hét és 14 kezelés után már észrevettem,hogy finomabb, kicsit feszesebb a bőröm és a narancsbőr is halványabban látszik. Összességében meg vagyok elégedve a géppel.”

P. Klaudia

Székesfehérvár, 42 éves

,,Alkatilag gyengébb a bőröm, ami különösen szülés után okozott problémát. Bár terhességi csíkjaim is vannak, ennél sokkal jobban zavart, hogy hasam már nem olyan feszes, mint régen. Munka mellett nem tudtam volna szalonba járni kezelésekre, ezért vettem meg a ForeverBeauty 3TECH gépet. A hasamat 2 hónapig kezeltem, heti 3×30 percig, mellette heti 2x 40 percet edzettem (ahogy a gép használata előtt is). Úgy érzem nem csalódtam, mert a hasam tényleg jól láthatóan feszesebb lett, és a kezelések belefértek az időmbe.”

Magdi

39 éves, Budapest

A Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gép vásárlói véleményekért kattints ide!

Miért édemes a Forever Beauty® 4TECH mellett döntened?

Mert a Forever Beauty 4TECH gép nem egy kis kézi masszírozó, hanem végre egy átütő megoldás a narancsbőr ellen!

 • BÁMULATOSAN FESZESÍTI bőröd
 • PRÉMIUM, -igazolt eredményű bőrfeszesítő
 • KOMPLEX kezelést biztosít
 • CÉLZOTT vagyis a problémás helyen hat
 • KÖLTSÉGHATÉKONY, több kezelés és több szalonkúra árát megspórolhatod vele
 • DISZKRÉT, fájdalommentes, kényelmes kezelést biztost otthonodban.

És ami még jobbá teszi az élményt:

 • 15 perces, előre beépített programok
 • Könnyű kezelhetőség
 • Kényelmes, tenyérnyi méretű szerkezet
 • 4 alapfunkció (rádiófrekvencia, ultrahang, LED, vibrációs masszázs)
 • Extra masszázsélmény
 • Digitális LCD HD kijelző
 • Töltöttségi szint jelző

Miért éri meg saját narancsbőr elleni gépet vásárolnod?

A Forever Beauty narancsbőr elleni gép egy egyszeri befektetéssel korlátlan kezelésszámot nyújt Neked – ráadásul családtagjaiddal, barátnőiddel is megoszthatod! Ezzel ellentétben a szalonokban hatalmas összegeket kell kifizetned csak azért, hogy egyetlen területen már látható eredményt érjenek el a bőröd állapotán. Ez azonban nem derül ki egyértelműen a szalonok árlistájából, hiszen ott tételesen, egyetlen kezelésre lebontva mutatják meg Neked áraikat – csakhogy egy kezelés nem nyújt eredményt, Neked egy egész kúrára van szükséged, ami pedig egy szalonban jelentős összeget is jelent. És itt még nem beszéltünk arról, hogy ennyi pénzért mennyire kényelmetlen folyton még a Te napirendedet igazítani a kezelésekhez. Ezzel szemben a Forever Beauty-val akkor kezeled magad, amikor Neked éppen alkalmas.

Szalonkezelések árai 2019-ben

Szalonkezelések árai 2019-ben
1 kúra = minimum 10 kezelés/terület120.000-250.000 Ft
1 kúra (10 kezelés) 3 területen ( pl. has felül és alul, csípő)360.000-750.000 Ft
+ időnként esedékes fenntartó kezelések/alkalom/terület12.000-25.000 Ft
Szalonkezelések árai 2019-ben
1 kúra = minimum 10 kezelés/terület120.000-250.000 Ft
1 kúra (10 kezelés) 3 területen ( pl. has felül és alul, csípő)360.000-750.000 Ft
+ időnként esedékes fenntartó kezelések/alkalom/terület12.000-25.000 Ft

A Forever Beauty 4TECH-kel NEM KELL…

 • állandóan szalonba járnod
 • mások előtt levetkőznöd
 • kezelésenként tízezreket fizetned
 • felborítanod a napirendedet
 • időponthoz alkalmazkodnod

Használjátok egyszerre többen! Így még többet spórolhatok!

A Forever Beauty 4TECH óriási előnye a szépségszalonok narancsbőr elleni kezeléseihez képest, hogy nem borítja fel a napirendet, hiszen rugalmasan használható. Mindemellett csak egyszeri befektetést jelent, és ezért a pénzért az egész család kezelheti magát. Sőt, akár barátokkal közösen is megvásárolhatod a Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni készüléket, így minimális kiadással érheted el a maximális hatást.

Karácsonyváró akció!

Szerezd meg -15.080 Ft-os kedvezménnyel és ajándékokkal a Forever Beauty 4TECH-et!

Árkedvezmény

-10.000 Ft árkedvezmény a Forever Beauty 4TECHnarancsbőr elleni gép árából.

Ajándék Gél

3.990 Ft értékű 500ml es Forever Beauty Plus kontakt gél.

Ingyenes szállítás

Az 1.090 Ft szállítási díjat most mi álljuk! Megrendelésedet ingyen kiszállítjuk 1 munkanapon belül,
bármely magyarországi címre!

Pénzvisszafizetési Garancia

Velünk nem kockáztatsz! Ha a megajándékozottnak mégsem tetszik az ajándék, 2020. január 10-ig 100%-ban visszakapod a megvásárolt termék árát! Részletekért kattints ide!

Ne késlekedj, mert az ajánlat csak december 1-ig érvényes!

Az akció más kedvezményekkel, kuponnal nem összevonható! Az ajándékok a készlet erejéig érvényesek!

Miért választanak olyan sokan minket?

kavitacios-zsirbontas-szepitogepek

12 év szakmai múlt

siker

10.000 elégedett ügyfél

szepitogepek

Díjak és elismerések

orvos-szakerto

Orvosi szaktanácsadás

eredmenyek

Magyar nyelvű útmutató

Mi szól még a Forever Beauty 4TECH mellett?

 • INGYENES kipróbálási lehetőség bemutatótermünkben
 • 1 év teljeskörű garancia, szervízszolgálat
 • 24 órás, ingyenes szállítás országosan, raktárkészletről
 • CE és RoHS minősítés
 • Bankkártyás fizetési lehetőség weboldalunkon vagy a futárnál
 • Részletfizetés lehetősége

Szerezd meg Karácsonyváró akcióban a Forever Beauty szettet!

79.900 Ft helyett dec. 1-ig

-15.080 Ft

 kedvezménnyel és ajándékokkal

 • AJÁNDÉK: - 10.000 Ft árkedvezmény
 • AJÁNDÉK: 3.990 Ft értékű 1 db gél
 • AJÁNDÉK: Ingyenes, 1 munkanapon belüli szállítás
 • EXTRA AJÁNDÉK: 100% pénzvisszafizetési garancia

Most csak 69.900 Ft-ért!

Az 1.090 Ft értékű ajándék ingyenes házhozszállítás munkanapokra, bármely magyarországi címre érvényes! Az akció más kedvezménnyel, kuponnal nem összevonható! Az ajándékok a készlet erejéig érvényesek!

Érdekelhetnek még…

Bezárás
×

Cart

Vásárolj még 15.000 Ft értékben az ingyenes kiszállításért!