Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni készülék

79.900 Ft

A Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gép gyorsan és látványosan szabadít meg a narancsbőrtől. A készülék nem egy masszírozó gép hanem a szalonokban bevált bőrfeszesítő így Már 6 éve több ezer nő használja eredményesen.Elfelejtheted a géleket és a masszírozó kütyüket – válassz egy valódi megoldást, amivel otthonod kényelmében szabadulhatsz meg a cellulittól! Részletes leírás>>>

Részletfizetés, garancia: 12 hó, kipróbálási lehetőség üzletünkben

Házhoz,- vagy csomagpontra szállítás, személyes átvétel

Ingyenes szállítás országosan, raktárkészletről

Bankkártyás fizetési lehetőség weboldalunkon, vagy akár a futárnál is

Leírás

narancsbor-forever-beauty

Mi az a Forever Beauty 4TECH?

A Forever Beauty 4TECH nem egy masszírozó gép, hanem VÉGRE egy olyan otthoni narancsbőr elleni és bőrfeszesítő gép, amely a szépségszalonok jól bevált narancsbőr elleni technológiáit egyesítve, több fronton lendül támadásba a makacs narancsbőr ellen.

Bemutatjuk, hogy olyan felületi kezelések, módszerek helyett (pl. krémek, gélek, masszírozók, tekercselés, stb.) hogyan szüntesd meg magát a narancsbőr igazi okát, hogyan kezelheted a narancsbőrt hatásosan!

Mit nyújt Neked a Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gép?

A narancsbőr gyökerére hat mindenféle tüneti kezelések helyett

A különböző narancsbőr elleni gélekkel, masszírozókkal, masszázsokkal és testtekercselésekkel ellentétben, amik pusztán a narancsbőr tüneteinek elfedésére koncentrálnak, a Forever Beauty 4TECH narancsbőr gép a narancsbőr mélyen gyökerező, valódi okai ellen lendül támadásba!

A narancsbőr látványosan csökken

Már a Forever Beauty 4TECH narancsbőr gép első használata után simábbnak érezheted a kezelt felületet, pusztán a rádiófrekvencia technológiájának köszönhetően. Képzelheted mire képes a kombinált terápia – a narancsbőr kezelés során ugyanis a kezelt területeken vagy eltűnik vagy jelentősen csökken a narancsbőr.

Célzottan a narancsbőr ellen hat

A Forever Beauty 4TECH narancsbőr gép ténylegesen ott hat, ahol használod, (ez lehet comb fenék, has, kar) így egy valóban célzott narancsbőr kezelés hatását élvezheted. A narancsbőr gép bőrmegújító hatásának köszönhetően pedig akkor is tökéletes megoldás lehet, ha a diéta és az edzés már csődöt mondott.

Átfogó, többfrontos narancsbőr kezelés

Több évtized óta eredményes bőrfeszítő technológiát egyesít: A Forever Beauty 4TECH narancsbőr gép a mélymasszázs ultrahang segítségével a narancsbőrt okozó zsírsejtek méretét csökkenti, a rádiófrekvencia és LED révén kollagént épít, így feszesíti a bőrt és a vibrációs masszázs segítségével a nyirokkeringést is fokozza. Az elért eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, de néhány narancsbőr kezelés után hatalmas zsírgolyók már nem türemkednek ki a laza kötőszöveten, tehát a narancsbőr (cellulit) eltűnik, vagy nagy mértékben csökken.

Tesztelt narancsbőr elleni hatékonyság

A Forever Beauty 4TECH narancsbőr gépet már számos híresség, blogger és újságíró is tesztelte és ajánlja!

Weisz Fanni

Modell

Horváth Éva

Modell

Lola

Énekesnő

 

Ambróz nóra

Femina.hu

forever-beauty-4tech-eredmenyek-velemenyek

,,A Forever Beauty narancsbőr elleni otthoni készülékét használtam, hogy eltüntessem a narancsbőrt, amivel tizenéves korom óta küszködöm. Sok módszert kipróbáltam már, de lényeges javulást egyikkel sem értem el. Most nagyon boldog vagyok, hiszen a kezelési kúra végére látványosan csökkent, vagy eltűnt a narancsbőröm, és jóval feszesebb lett a fenekem és a combom. Nagyon egyszerű volt a használata, és semmilyen fájdalommal nem járt a kezelés. Örültem, hogy a heti 3 kezelést akkor csinálhattam, amikor épp ráértem és ki sem kellett mozdulnom itthonról.” – Hédinke, díjnyertes vlogger, blogger

Hédinke

díjnyertes vlogger, blogger

forever-beauty-4tech-tapasztalat

,,Vékony testalkatom ellenére (52 kg) sajnos már nagyon régóta küzdök a makacs narancsbőrrel a combomon, illetve a fenekem alsó részén. Sajnos a stresszes életmód és az időhiány engem sem kímél, így a rendszeres sportolás is eléggé kimarad az életemből. Nagyon örültem mikor rátaláltam erre a gépre, a tapasztalatokat olvasgatva úgy éreztem van remény, így hamarosan meg is rendeltem. Túl a 23. kezelésen, elmondhatom, hogy az eredmény abszolút szemmel látható. A készüléket heti 2-3 alkalommal használtam. Étkezési szokásaimon nem sokat változtattam, inkább csak a folyadékbevitelt növeltem. Nagyon elégedett vagyok az eddigi eredménnyel, hiszen még nem tartok a kezelés végénél, de az idei nyaraláson már mások is megdicsérték a változást.

K. Zsófia

Celldömölk, 27 éves

Sztárok, bloggerek, akik már használják az átütő eredményességű
Forever Beauty narancsbőr elleni gépet, a továbbiakért kattints ide!

Ahol találkozhattál már velünk:

Miért nem működik sok más narancsbőr kezelés?

Hatásuk általános, nem képesek célzottan a narancsbőr ellen hatni

Ilyen például a diéta és a sport, amik nagyon hasznosak, ha egészségügyi állapotodon szeretnél javítani – és abszolút ajánlott -, ám a narancsbőrön mit sem segítenek, hiszen nem célzottan a narancsbőrt okozó sejtekre hatnak. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy számos sportoló nő fenekén ott díszelegnek a csúnya kis huplik.

Általuk csak tüneti narancsbőr kezelés lehetséges

A narancsbőr elleni krémek, gélek nagy része nem jut le a bőr mélyebb rétegeibe, ahol hatékonyan kifejthetnék hatásukat. A nagyon kezdeti stádiumú narancsbőr esetén adhatnak némi eredményt.

Legfeljebb a vizesedést enyhítik

A narancsbőr elleni masszírozó gépek, a nyirokkeringést fokozó sokféle narancsbőr kezelés legfeljebb valóban csak az ödéma csökkentésére jók, ám a kifejezetten nőkre jellemző, gyengébb szerkezetű bőrt nem erősítik meg, ami nélkül ezek is csak átmeneti eredményt biztosítanak.

Csak méregtelenítenek

A szövetekben végzett méregtelenítésnek köszönhetően a testtekercselő narancsbőr kezelés – hasonlóan a krémekhez, bár kicsit jobb hatásfokkal- a kezdeti narancsbőr esetén ugyan hoznak eredményt, azonban a kiürített méreganyagok idővel újra felhalmozódhatnak és kezdődik megint újra a narancsbőr kezelés.

A narancsbőr problémáját nem képesek több fronton, átfogó módon kezelni

Az imént említett narancsbőr módszerek (és sok más módszer is) pusztán a narancsbőr 1-1 tünetét tudják csak enyhíteni, nem képesek egy átfogó, a narancsbőr problémájának valódi gyökerére kiterjedő megoldást nyújtani. Ennek megfelelően az ezen narancsbőr módszerekkel történő narancsbőr kezelés hiába ér el kisebb-nagyobb hatást, az eredmény általában csak átmeneti lesz. A legtöbb narancsbőr módszer ugyanis csak a zsírsejtek méretét próbálja csökkenteni. Azonban a nőkre jellemző, mert azt -közel 40 éves tapasztalat révén- a kollagénépítő RF technológia képes.

NŐKÉNT miért elengedhetetlen a mélyreható narancsbőr kezelés?

Te is biztosan hallottad már, hogy a narancsbőr okozója a hatalmasra dagadt zsírsejtek. Ezek ugyanis áttüremkednek a bőr megnyúlt kollagénrostjai között, így létrehozva a jól ismert egyenetlen, karfiolos bőrfelszínt.

Igen ám, de ez csak az igazság egyik fele. Ugyanis talán Te is észrevetted, hogy nem igazán hallod a férfiakat panaszkodni narancsbőr miatt. Ez nem csak azért van, mert ők túl hiúk ahhoz, hogy erről beszéljenek. Ennek oka ugyanis abban keresendő, hogy NŐKÉNT alapvetően gyengébb, lazább szerkezetű bőrrel rendelkezel a férfiakéval ellentétben. Ez ugyan remekül jön szülés esetén, ám való igaz, a strandon nem ad kitörő örömre okot.

Mindezt a lazaságot rontják tovább olyan tényezők, mint az öröklött genetika, a hízás-fogyás, a helytelen táplálkozás, a fogamzásgátló, az életkor, egyéb hormonális probléma vagy a stressz. Így ne csodálkozz, ha már minimális zsírtöbblet is narancsbőrt eredményez Nálad. Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek. Konkrét eredményekre nincs garancia.

Miért fontos ez?

Mert ahhoz, hogy a narancsbőr kezelés során hatékonyan lépj fel és tényleges eredményeket érj el, a narancsbőr valódi okaira kell hatnod:

 • meg kell erősíteni a kötőszövetet, hogy ezáltal feszesítsd a bőröd
 • csökkenteni kell a bőr alatti zsírsejtek méretét.

A Forever Beauty 4TECH négy professzionális technológiával lép fel a narancsbőr valódi okai ellen

Rádiófrekencia

A rádiófrekvencia direkt hőhatása összehúzza a megnyúlt kollagént, mindemellett stimulálja a kollagéntermelő sejteket is

Vörös LED terápia

A vörös LED sejtregenerációs hatású, így fokozza a a rádiófrekvencia hatását.

Ultrahangos mélymasszázs

Az ultrahangos mélymasszázs átjárhatóvá teszi a a bőr és a kötőszöveti sejteket, így az anyagcserefokozó gélek hatóanyagai könnyebben jutnak be, fokozódik a keringés és javulnak a tisztító és méregetelenítő folyamatok.

Vibrációs masszázs

A virbációs masszázs keringésfokozó hatása segíti a méreganyagok kiürítését.

Exkluzív narancsbőr szalonkezeléseket túlszárnyaló hatékonyság!

Mi garantálja mindezt?
A Forever Beauty 4TECH narancsbőr gép az exkluzív szalonkezeléseket is túlszárnyalja – esetében ugyanis nem 1, nem 2, hanem 4 professzionális technológia célozza meg a narancsbőrt. És hogy ez miért jó? Mert így a narancsbőr mind a 2 okát ( a gyenge női kötőszövetet és a megnagyobbodott zsírsejteket is) hatékonyan kezelik, így garantált hatást biztosítva akár a kezdődő, akár a kemény narancsbőr esetén is.
Az exkluzív narancsbőr szalonkezelésekkel ellentétben viszont
Egyszeri befektetés = korlátlan használat!

Kúraszerű narancsbőr kezelés, látványos eredmény!

Egy narancsbőr kezelés nem igényel különösebb elő- és utókészületet. A Forever Beauty 4TECH narancsbőr gép használata ugyanis pofonegyszerű – csak egy gombnyomás, és az előre beállított programok segítségével a narancsbőr kezelés már indul is! Sőt, a részletes, magyar nyelvű használati útmutatóban személyre szabott program javaslatokat is megismerhetsz. 5 pontban azonban most bemutatjuk, hogy mire számíts a Forever Beauty 4TECH narancsbőr kezeléseket illetően!

 1. A narancsbőr kezelés tiszta bőrfelületen végzendő
 2. Kúraszerűen kell alkalmazni 10 héten keresztül!
 3. A narancsbőr kezelések alkalmanként 15-45 percesek legyenek
 4. A narancsőr gép használható combodon, fenékeden, hasadon, csípődön, derekadon, vádlidon.
 5. Vezető gélt kell használni a kezelésekhez! Mivel a készülék nem masszírozó gép, hanem professzionális technológiákat egyesítő készülék, így mint minden ilyen narancsbőr gép esetében szükséges egy kontakt gél ahhoz, hogy a technológia le tudjon jutni a bőr mélyére, ne verje vissza azt a bőr védelmi vonala, és valóban eredményes legyen a narancsbőr kezelés. Bővebben itt találsz róla információt.

A narancsbőr kezelés hatása a kúra befejezésekor nem ér véget! Az új kollagén termelődése néhány hétig/hónapig tovább folytatódik a bőrben. Így a bőröd állapota hetekkel/hónapokkal a Forever Beauty 4TECH narancsbőr kúra után tovább javulhat, újabb kezelések nélkül is!

További kérdéseid merültek fel a Forever Beauty 4TECH használatával kapcsolatban?

Akkor Gyakran Ismételt Kérdéseink (GYIK) oldalához kattints ide!

Olyan kényelmes, hogy kedvenc sorozatod is nézheted a narancsbőr gép használata közben!

A narancsbőr kezelés elvégzéséhez nem kell időpontot foglalnod, mások előtt levetkőznöd egy olyan szépségszalonban, ahol esetleg ehhez hasonló narancsbőr kezelés is folyik. A Forever Beauty 4TECH narancsbőr készüléket csak egyszer kell megvenned, ezt követően korlátlanul használhatod, vagy megoszthatod barátnőiddel is így a költségek is csökkennek. A narancsbőr kezelés így a Te napirendedhez igazodik, ami lehet akár a kedvenc filmed vagy sorozatod közben is, így időt spórolhatsz!

szepitogepek-forever-beauty-4tech

Nem hiszed? Tegyél egy próbát!

Jelentkezz be ajándék kezelésre, személyes tanácsadásra vagy kérj visszahívást telefonos tanácsadásért!

Mi lehetőséget biztosítunk számodra, hogy kezedbe vehesd a terméket! Sőt, ingyen ki is próbálhatod, hogy valóban meggyőződj róla milyen egyszerű is a használata! Emellett szakértői tanácsokkal látunk el és válaszolunk kérdéseidre!
Részletfizetési lehetőség

A hitelkonstrukció részleteiről érdeklődj e-mailben vagy a +3630 6303 777 -es telefonszámon!

forever-beauty-4tech-velemenyek-eredmenyek

,,Augusztus végén vásároltam Önöktől a Forever Beauty 4tech típusú narancsből kezelő gépet! Szeptember 2-án kezdtem a kezeléseket a leírást követve! Heti 2-3 alkalommal használtam a gépet hátul a combom felső részén és a farizmokon. Különösebb diétám annyi volt, hogy a pékárút teljes mértékben elhagytam már júniusban és ezt folytattam a kezelések alatt is. A sport ezen időszakban kimaradt az életemből, de nagyobb sétákat azért beiktattam 2-3 alkalommal minden héten. 42 éves vagyok, 172 cm és jelenleg 55 kilógramm, de a bőrőm kissé már megereszkedett és a narancsbőr is erőteljesebben látszott. Ezért döntöttem el,hogy kipróbálom a Forever Beauty 4tech terméket. Körülbelül 4 hét és 14 kezelés után már észrevettem,hogy finomabb, kicsit feszesebb a bőröm és a narancsbőr is halványabban látszik. Összességében meg vagyok elégedve a géppel.”

P. Klaudia

Székesfehérvár, 42 éves

,,Alkatilag gyengébb a bőröm, ami különösen szülés után okozott problémát. Bár terhességi csíkjaim is vannak, ennél sokkal jobban zavart, hogy hasam már nem olyan feszes, mint régen. Munka mellett nem tudtam volna szalonba járni kezelésekre, ezért vettem meg a ForeverBeauty 3TECH gépet. A hasamat 2 hónapig kezeltem, heti 3×30 percig, mellette heti 2x 40 percet edzettem (ahogy a gép használata előtt is). Úgy érzem nem csalódtam, mert a hasam tényleg jól láthatóan feszesebb lett, és a kezelések belefértek az időmbe.”

Magdi

39 éves, Budapest

A Forever Beauty 4TECH narancsbőr gép vásárlói véleményekért kattints ide!

Miért érdemes a Forever Beauty 4TECH narancsbőr gép mellett döntened?

Mert a Forever Beauty 4TECH narancsbőr gép nem egy kis kézi masszírozó, hanem végre egy átütő megoldás a narancsbőr ellen!

 • BÁMULATOSAN FESZESÍTI bőröd
 • PRÉMIUM, -igazolt eredményű bőrfeszesítő
 • KOMPLEX narancsbőrt kezelést biztosít
 • CÉLZOTT vagyis a problémás helyen hat
 • KÖLTSÉGHATÉKONY, több narancsbőr kezelés és több szalonkúra árát megspórolhatod vele
 • DISZKRÉT, fájdalommentes, kényelmes kezelést biztosít otthonodban.

És ami még jobbá teszi a narancsbőr kezelés élményét:

 • 15 perces, előre beépített programok
 • Könnyű kezelhetőség
 • Kényelmes, tenyérnyi méretű szerkezet
 • 4 alapfunkció (rádiófrekvencia, ultrahang, LED, vibrációs masszázs)
 • Extra masszázsélmény
 • Digitális LCD HD kijelző
 • Töltöttségi szint jelző

Miért éri Neked egy saját narancsbőr gép vásárlása?

A Forever Beauty 4TECH narancsbőr gép egy egyszeri befektetéssel korlátlan kezelésszámot nyújt Neked – ráadásul családtagjaiddal, barátnőiddel is megoszthatod! Ezzel ellentétben a szalonokban hatalmas összegeket kell kifizetned csak azért, hogy egyetlen területen már látható eredményt érjenek el a bőröd állapotán. Ez azonban nem derül ki egyértelműen a szalonok árlistájából, hiszen ott tételesen, egyetlen kezelésre lebontva mutatják meg Neked áraikat – csakhogy egy narancsbőr kezelés nem nyújt eredményt, Neked egy egész kúrára van szükséged, ami pedig egy szalonban jelentős összeget is jelent. És itt még nem beszéltünk arról, hogy ennyi pénzért mennyire kényelmetlen folyton még a Te napirendedet igazítani a kezelésekhez. Ezzel szemben a Forever Beauty 4TECH narancsbőr gép segítségével akkor kezeled magad, amikor Neked éppen alkalmas.

Narancsbőr kezelés szalonárak 2019-ben

Szalonkezelések árai 2019-ben
1 kúra = minimum 10 kezelés/terület120.000-250.000 Ft
1 kúra (10 kezelés) 3 területen ( pl. has felül és alul, csípő)360.000-750.000 Ft
+ időnként esedékes fenntartó kezelések/alkalom/terület12.000-25.000 Ft
Szalonkezelések árai 2019-ben
1 kúra = minimum 10 kezelés/terület120.000-250.000 Ft
1 kúra (10 kezelés) 3 területen ( pl. has felül és alul, csípő)360.000-750.000 Ft
+ időnként esedékes fenntartó kezelések/alkalom/terület12.000-25.000 Ft

A Forever Beauty 4TECH narancsbőr géppel NEM KELL…

 • állandóan szalonba járnod
 • mások előtt levetkőznöd
 • kezelésenként tízezreket fizetned
 • felborítanod a napirendedet
 • időponthoz alkalmazkodnod

Használjátok egyszerre többen! Így még többet spórolhatok!

A Forever Beauty 4TECH narancsbőr gép óriási előnye a szépségszalonok narancsbőr kezeléseihez képest, hogy nem borítja fel a napirendet, hiszen rugalmasan használható. Mindemellett csak egyszeri befektetést jelent, és ezért a pénzért az egész család kezelheti magát. Sőt, a Forever Beauty 4TECH narancsbőr gép akár barátokkal közösen is megvásárolható, így minimális kiadással érheted el a maximális hatást.

Miért választanak olyan sokan minket?

kavitacios-zsirbontas-szepitogepek

12 év szakmai múlt

siker

10.000 elégedett ügyfél

szepitogepek

Díjak és elismerések

orvos-szakerto

Orvosi szaktanácsadás

eredmenyek

Magyar nyelvű útmutató

Mi szól még a Forever Beauty 4TECH mellett?

 • INGYENES kipróbálási lehetőség bemutatótermünkben
 • 1 év teljeskörű garancia, szervízszolgálat
 • Ingyenes szállítás országosan, raktárkészletről
 • CE és RoHS minősítés
 • Bankkártyás fizetési lehetőség weboldalunkon vagy a futárnál
 • Részletfizetés lehetősége

Szerezd meg most Forever Beuaty 4TECH narancsbőr gépet!

forever-beauty-4TECH-narancsbor-kezeles

Kezd el most a kezelést, a pompás feszes combokért és popsiért!

A Forever Beauty 4TECH ára

79.900 Ft

 • AJÁNDÉK: Ingyenes, 1 munkanapon belüli szállítás

Az 1.090 Ft értékű ajándék ingyenes házhozszállítás munkanapokra, bármely magyarországi címre érvényes!

Érdekelhetnek még…

Bezárás
×

Cart

Vásárolj még 15.000 Ft értékben az ingyenes kiszállításért!