Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni készülék

69.900 Ft

A Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gép gyorsan és látványosan szabadít meg a narancsbőrtől. A készülék nem egy masszírozó gép hanem a szalonokban bevált bőrfeszesítő így Már 6 éve több ezer nő használja eredményesen.Elfelejtheted a géleket és a masszírozó kütyüket – válassz egy valódi megoldást, amivel otthonod kényelmében szabadulhatsz meg a cellulittól!

Mit nyújt számodra a ForeverBeauty 4TCH narancsbőr elleni gép?

Csökkenti vagy megszünteti még a legmakacsabb narancsbőrt is

Professzionális szalon kezelések hatékonyságát biztosítja

Felületi kezelés helyett oki kezelést

Idő és költséghatékony kezelési lehetőséget otthonodban diszkréten

Sztárok és vásárlók ajánlásával már 6 éve bizonyított eredményű készüléket

Leírás

Mi az a Forever Beauty 4TECH?

A Forever Beauty 4TECH nem egy masszírozó gép, hanem VÉGRE egy olyan otthoni narancsbőr elleni és bőrfeszesítő gép, amely a szépségszalonok jól bevált anticellulit technológiáit egyesítve, több fronton lendül támadásba a makacs narancsbőr ellen.

Bemutatjuk, hogy olyan felületi kezelések, módszerek helyett (pl. krémek, gélek, masszírozók, tekercselés, stb.) hogyan szüntesd meg magát a narancsbőr igazi okát, hogyan kezelheted a narancsbőrt hatásosan!

Mit nyújt Neked a Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gép?

Tüneti kezelések helyett közvetlenül a probléma gyökerére hat

A különböző narancsbőr elleni gélekkel, masszírozókkal, masszázsokkal és testtekercselésekkel ellentétben, amik pusztán a tünetek elfedésére koncentrálnak, a Forever Beauty narancsbőr elleni gép a narancsbőr mélyen gyökerező, valódi okai ellen lendül támadásba!

Látványosan csökken tőle a narancsbőr

Már a Forever Beauty narancsbőr elleni gép első használata után simábbnak érezheted a kezelt felületet, pusztán a rádiófrekvencia technológiájának köszönhetően. Képzelheted mire képes a kombinált terápia - a kezelt területeken ugyanis vagy eltünteti vagy jelentősen csökkenti a narancsbőrt.

Célzottan a narancsbőrre hat

A Forever Beauty narancsbőr elleni gép ténylegesen ott hat, ahol használod, (ez lehet comb fenék, has, kar) így valóban célzott narancsbőr elleni kezelést nyújt. Bőrmegújító hatásának köszönhetően pedig akkor is tökéletes megoldás lehet, ha a diéta és az edzés már csődöt mondott.

A fájdalom és az éhezés a múlté

Talán már Te is végigzongoráztál olyan anticellulit kezeléseken, amik olyannyira fájdalmasak, hogy inkább hosszúnadrágban jelensz meg a strandon, csak ne kelljen még egyszer átélned őket. Nos, a Forever Beauty esetén nem hogy fájdalmat, de még kellemetlen érzést sem kell érezned - és mindennemű diéta vagy testmozgás nélkül is ugyanolyan hatékony.

Átfogó, többfrontos narancsbőr elleni kezelést nyújt!

Több évtized óta eredményes bőrfeszítő technológiát egyesít: A Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gép a mélymasszázs ultrahang segítségével a narancsbőrt okozó zsírsejtek méretét csökkenti, a rádiófrekvencia és LED révén kollagént épít, így feszesíti a bőrt és a vibrációs masszázs segítségével a nyirokkeringést is fokozza. Az elért eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, de néhány kezelés utána hatalmas zsírgolyók már nem türemkednek ki a laza kötőszöveten, tehát a narancsbőr (cellulit) eltűnik, vagy nagy mértékben csökken.

Tesztelt narancsbőr elleni hatékonyság

A Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gépet már számos híresség és blogger tesztelte és ajánlja!

Miért nem működik sok más narancsbőr elleni kezelés?

Hatásuk általános, nem képesek célzottan a narancsbőrre hatni

Ilyen például a diéta és a sport, amik nagyon hasznosak, ha egészségügyi állapotodon szeretnél javítani - és abszolút ajánlott -, ám a narancsbőrön mit sem segítenek, hiszen nem célzottan a narancsbőrt okozó sejtekre hatnak. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy számos sportoló nő fenekén ott díszelegnek a csúnya kis huplik.

Csak tüneti kezelést nyújtanak

A narancsbőr elleni krémek, gélek nagy része nem jut le a bőr mélyebb rétegeibe, ahol hatékonyan kifejthetnék hatásukat. A nagyon kezdeti stádiumú narancsbőr esetén adhatnak némi eredményt.

Legfeljebb a vizesedést enyhítik

A narancsbőr elleni masszírozó gépek, a nyirokkeringést fokozó kezelések legfeljebb valóban csak az ödéma csökkentésére jók, ám a kifejezetten nőkre jellemző, gyengébb szerkezetű bőrt nem erősítik meg, ami nélkül ezek is csak átmeneti eredményt biztosítanak.

Csak méregtelenítenek

A szövetekben végzett méregtelenítésnek köszönhetően a testtekercselő kezelések - hasonlóan a krémekhez, bár kicsit jobb hatásfokkal- a kezdeti narancsbőr esetén ugyan hoznak eredményt, azonban a kiürített méreganyagok idővel újra felhalmozódhatnak és kezdődik megint újra az egész.

Nem képesek több fronton, átfogó módon kezelni a problémát

Az imént említett módszerek (és sok más módszer is) pusztán 1-1 tünetet tudnak csak enyhíteni, nem tudnak egy átfogó, a probléma valódi gyökerére kiterjedő megoldást nyújtani. Ennek megfelelően hiába érnek el kisebb-nagyobb hatást, az eredmény általában csak átmeneti lesz. A legtöbb módszer ugyanis csak a zsírsejtek méretét próbálja csökkenteni. Azonban a nőkre jellemző, , mert azt  -közel 40 éves tapasztalat révén- a kollagénépítő RF technológia képes.

NŐKÉNT miért van szükség mélyreható narancsbőr elleni kezelésre?

Te is biztosan hallottad már, hogy a narancsbőr okozója a hatalmasra dagadt zsírsejtek. Ezek ugyanis áttüremkednek a bőr megnyúlt kollagénrostjai között, így létrehozva a jól ismert egyenetlen, karfiolos bőrfelszínt.

Igen ám, de ez csak az igazság egyik fele. Ugyanis talán Te is észrevetted, hogy nem igazán hallod a férfiakat panaszkodni a narancsbőrük miatt. Ez nem csak azért van, mert ők túl hiúk ahhoz, hogy erről beszéljenek. Ennek oka ugyanis abban keresendő, hogy NŐKÉNT alapvetően gyengébb, lazább szerkezetű bőrrel rendelkezel a férfiakéval ellentétben. Ez ugyan remekül jön szülés esetén, ám való igaz, a strandon nem ad kitörő örömre okot.

Mindezt a lazaságot rontják tovább olyan tényezők, mint az öröklött genetika, a hízás-fogyás, a helytelen táplálkozás, a fogamzásgátló, az életkor, egyéb hormonális probléma vagy a stressz. Így ne csodálkozz, ha már minimális zsírtöbblet is narancsbőrt eredményez Nálad.

Mert ahhoz, hogy a narancsbőr ellen hatékonyan lépj fel és tényleges eredményeket érj el, a narancsbőr valódi okaira kell hatnod:

 • meg kell erősíteni a kötőszövetet, hogy ezáltal feszesítsd a bőröd
 • csökkenteni kell a bőr alatti zsírsejtek méretét.

A Forever Beauty 4TECH négy professzionális technológiával lép fel a narancsbőr valódi okai ellen

Rádiófrekencia

A rádiófrekvencia direkt hőhatása összehúzza a megnyúlt kollagént, mindemellett stimulálja a kollagéntermelő sejteket is

Vörös LED terápia

A vörös LED sejtregenerációs hatású, így fokozza a a rádiófrekvencia hatását.

Ultrahangos mélymasszázs

Az ultrahangos mélymasszázs átjárhatóvá teszi a a bőr és a kötőszöveti sejteket, így az anyagcserefokozó gélek hatóanyagai könnyebben jutnak be, fokozódik a keringés és javulnak a tisztító és méregetelenítő folyamatok.

Vibrációs masszázs

A virbációs masszázs keringésfokozó hatása segíti a méreganyagok kiürítését.

Hol használhatod a Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gépet?

Az narancsbőr sújtotta testtájon!

A Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gép ugyanis bárhol használható, ahol a cellulit jelen van: combodon, fenékeden, hasadon, csípődön, derekadon, vádlidon, karodon, válladon, hátadon.

A készülék egyedül fejen, arcon, nyakon, mellen, a szív környékén, illetve azon testrészeken nem alkalmazható, ahol ahol a bőrréteg vastagsága nem éri el az 1 centimétert. 

Kúraszerű használat, látványos eredmény!

A Forever Beauty narancsbőr elleni gépet érdemes kúraszerűen alkalmazni. Hogy ez mit jelent? Nos, 1 narancsbőr elleni kúra 30 kezelést foglal magába úgy, hogy 10 héten keresztül hetente 2-3 kezelést csinálsz végig.

Egy terület, például a feneked kezelése 30 percet vesz igénybe, de természetesen a kezelési idő attól is függ, hogy hány testrészt szeretnél egyszerre kezelni (például a combodat nem csak elől, de hátul is).

A kezelés módja rendkívül egyszerű, ráadásul a készülék részletes használati útmutatója biztos talajt nyújt az otthoni kezeléshez. De hogy felvázoljuk, mennyire egyszerű a gép használata: 1-2 gombnyomással kiválasztod a Neked legmegfelelőbb programot, elindítod a kezelést, majd a készüléket lassan, egyenletesen, cikk-cakkban mozgatva bejárod a kijelölt kezelési területet. Ennyi!

A bőröd állapotában már pár hét kezelés után látható javulás, ám végleges, látványos eredmény a 10 hetes kúra végére várható. Teljesen pontos számot azért nem lehet meghatározni, mert általában sok tényező befolyásolja az eredményt: pl a bőr kiindulási állapota, a testalkat, a kezelt testfelület nagysága, kezelési program, milyen erősségen végeztük a kezelést, és főképp, hogy milyen az igényszintünk vagyis, hogy milyen eredménnyel leszünk elégedettek. 🙂

Azt is fontos megjegyezni, hogy a kezelés hatása a kúra befejezésekor nem ér véget. Az új kollagén termelődése néhány hétig/hónapig tovább folytatódik a bőrben. Így a bőröd állapota hetekkel/hónapokkal a kúra után tovább javulhat, újabb kezelések nélkül is! 🙂
Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek. Konkrét eredményekre nincs garancia.

Fájdalommentes, diszkrét, kényelmes kezelés

A narancsbőr kezelés elvégzéséhez nem kell időpontot foglalnod, mások előtt levetkőznöd egy olyan szépségszalonban, ahol esetleg ehhez hasonló narancsbőr elleni kezelést végeznek. A készüléket csak egyszer kell megvenned, ezt követően korlátlanul használhatod, vagy megoszthatod barátnőiddel is így a költségek is csökkennek. Saját napirendedhez igazíthatod a narancsbőr elleni kezelést, amivel időt spórolhatsz! 

szepitogepek-forever-beauty-4tech

Milyen kontaktanyag szükséges a Forever Beauty narancsbőr elleni kezeléshez?

Mivel a készülék nem masszírozó gép, hanem professzionális technológiákat egyesítő készülék, így mint minden ilyen készülék esetében szükséges egy kontakt gél ahhoz, hogy a technológia le tudjon jutni a bőr mélyére és ne verje vissza azt a bőr védelmi vonala, hasonlóan pl egy terhességi vagy szív ultrahang vizsgálathoz. Fontos, hogy ennek megfelelően tehát kontakt gél nélkül a kezelés hatástalan! Továbbá, ahogyan az orvosok sem használnak bármilyen gélt a gépekhez – hiszen nem minden gél olyan megfelelő tisztaságú vagy összetételű az eredményes képalkotáshoz, kezeléshez és a készülék kezelőfejét is némelyik károsítaná – így a Forever Beauty 4TECH kezeléshez is a saját géljeit ajánljuk, mert ezekkel garantálható az eredmény, míg más gélek összetevői a kezelőfejet is károsíthatják.

A prémium kivitelezésű Forever Beauty Plus kontakt gélben ráadásul a természetes hatásfokozó anyagok mellett keringésfokozó és extra hűsítő komponensek is találhatóak, így még gyorsabban ürülhetnek a narancsbőr kezeléssel felszabadított méreganyagok.

1 kezelési felület kúrájához elegendő lesz az 500 ml-es gél, azonban természetesen ez egyéni használattól is függ.

Ha szeretnél a Forever Beauty narancsbőr elleni gép mellé kontakt gélt is rendelni, akkor kattints ide!

Nem hiszed? Tegyél egy próbát!

Jelentkezz be ajándék kezelésre, személyes tanácsadásra vagy kérj visszahívást telefonos tanácsadásért!

Mi lehetőséget biztosítunk számodra, hogy kezedbe vehesd a terméket! Sőt, ingyen ki is próbálhatod, hogy valóban meggyőződj róla milyen egyszerű is a használata! Emellett szakértői tanácsokkal látunk el és válaszolunk kérdéseidre!

Amit Forever Beauty 4TECH nyújt Neked

 • 15 perces, előre beépített programok
 • Könnyű kezelhetőség
 • Kényelmes, tenyérnyi méretű szerkezet
 • 4 alapfunkció (rádiófrekvencia, ultrahang, LED, vibrációs masszázs)
 • Extra masszázsélmény
 • Digitális LCD HD kijelző
 • Töltöttségi szint jelző
 • Ingyenes szállítás
 • 1 év teljes körű garancia
 • Magyar nyelvű használati útmutató
Részletfizetési lehetőség

A hitelkonstrukció részleteiről érdeklődj e-mailben vagy a +3630 6303 777 -es telefonszámon!

A Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gép vásárlói véleményekért kattints ide!

,,A Forever Beauty narancsbőr elleni otthoni készülékét használtam, hogy eltüntessem a narancsbőrt, amivel tizenéves korom óta küszködöm. Sok módszert kipróbáltam már, de lényeges javulást egyikkel sem értem el. Most nagyon boldog vagyok, hiszen a kezelési kúra végére látványosan csökkent, vagy eltűnt a narancsbőröm, és jóval feszesebb lett a fenekem és a combom. Nagyon egyszerű volt a használata, és semmilyen fájdalommal nem járt a kezelés. Örültem, hogy a heti 3 kezelést akkor csinálhattam, amikor épp ráértem és ki sem kellett mozdulnom itthonról.” – Hédinke, díjnyertes vlogger, blogger

Hédinke

díjnyertes vlogger, blogger

,,Alkatilag gyengébb a bőröm, ami különösen szülés után okozott problémát. Bár terhességi csíkjaim is vannak, ennél sokkal jobban zavart, hogy hasam már nem olyan feszes, mint régen. Munka mellett nem tudtam volna szalonba járni kezelésekre, ezért vettem meg a ForeverBeauty 3TECH gépet. A hasamat 2 hónapig kezeltem, heti 3×30 percig, mellette heti 2x 40 percet edzettem (ahogy a gép használata előtt is). Úgy érzem nem csalódtam, mert a hasam tényleg jól láthatóan feszesebb lett, és a kezelések belefértek az időmbe.”

Magdi

39 éves, Budapest

Miért éri meg saját narancsbőr elleni gépet vásárolnod?

A Forever Beauty narancsbőr elleni gép egy egyszeri befektetéssel korlátlan kezelésszámot nyújt Neked – ráadásul családtagjaiddal, barátnőiddel is megoszthatod! Ezzel ellentétben a szalonokban hatalmas összegeket kell kifizetned csak azért, hogy egyetlen területen már látható eredményt érjenek el a bőröd állapotán. Ez azonban nem derül ki egyértelműen a szalonok árlistájából, hiszen ott tételesen, egyetlen kezelésre lebontva mutatják meg Neked áraikat – csakhogy egy kezelés nem nyújt eredményt, Neked egy egész kúrára van szükséged, ami pedig egy szalonban jelentős összeget is jelent. És itt még nem beszéltünk arról, hogy ennyi pénzért mennyire kényelmetlen folyton még a Te napirendedet igazítani a kezelésekhez. Ezzel szemben a Forever Beauty-val akkor kezeled magad, amikor Neked éppen alkalmas.

A Forever Beauty 4TECH-kel NEM KELL…

 • állandóan szalonba járnod
 • mások előtt levetkőznöd
 • kezelésenként tízezreket fizetned
 • felborítanod a napirendedet
 • időponthoz alkalmazkodnod

Miért édemes a Forever Beauty® 4TECH mellett döntened?

Mert a Forever Beauty 4TECH gép nem egy kis kézi masszírozó, hanem végre egy átütő megoldás a narancsbőr ellen!

 • BÁMULATOSAN FESZESÍTI bőröd
 • PRÉMIUM, -igazolt eredményű bőrfeszesítő
 • KOMPLEX kezelést biztosít
 • CÉLZOTT vagyis a problémás helyen hat
 • KÖLTSÉGHATÉKONY, több kezelés és több szalonkúra árát megspórolhatod vele
 • DISZKRÉT, fájdalommentes, kényelmes kezelést biztost otthonodban.

És amit még kapsz mellé:

 • EXTRA könnyű kezelés: ELŐRE BEÉPÍTETT 4 programmal
 • Digitális kezelőpanel, könnyű, kézbesimuló forma
 • 1 év teljes körű garancia, részletes, magyar nyelvű használati útmutató
 • CE, RoHS minősítés, biztonsági elemek: hőszenzor, biztonsági időkorlát.
 • telefonos szakértői és / vagy orvosi tanácsadás, segítség

Sztárok, bloggerek, akik már használják az átütő eredményességű
Forever Beauty narancsbőr elleni gépet, a továbbiakért kattints ide!

Ahol találkozhattál már velünk:

.
.

Szabadulj meg végre a narancsbőrtől!

Kezd el most a kezelést,
a pompás feszes combokért és popsiért!

A Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gép ára

69.900 Ft

Ajándékunk:

 • 1 db 3.990 Ft értékű 500 ml-es Forever Beauty Plus kontakt géllel
 • Ingyenes, 1 munkanapon belüli szállítással vagyis

Az ajándék ingyenes szállítás munkanapokra,  bármely magyarországi címre érvényes! 

Érdekelhetnek még…

×

Cart

Vásárolj még 15.000 Ft értékben az ingyenes kiszállításért!