Akció!

Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gép

79.900 Ft 64.900 Ft

A ForeverBeauty 4TECH narancsbőr elleni gép végre a probléma gyökerére hat, ezáltal gyorsan és látványosan szabadít meg Téged a narancsbőrtől. Elfelejtheted a géleket és a masszírozó kütyüket – válassz egy valódi megoldást, amivel otthonod kényelmében szabadulhatsz meg a cellulittól!

EGY IGAZÁN FORRÓ AKCIÓ!
-20.080 Ft Árkedvezmény, Ajándék Forever Beauty gél, Ingyenes szállítás!

Egyenesen a probléma gyökerére hat.

Célzottan szabadít meg a narancsbőrtől, ott, ahol szükséged van rá.

Olyan sztárok ajánlják, mint Weisz Fanni vagy Takács Nóra.

 Képzett tanácsadók

 Bemutatóterem, kipróbálási lehetőség

Leírás

Mi az a Forever Beauty 4TECH?

A Forever Beauty 4TECH nem egy masszírozó gép, hanem VÉGRE egy olyan otthoni narancsbőr elleni és bőrfeszesítő gép, amely a szépségszalonok jól bevált anticellulit technológiáit egyesítve, több fronton lendül támadásba a makacs narancsbőr ellen.

Bemutatjuk, hogy olyan felületi kezelések, módszerek helyett (pl. krémek, gélek, masszírozók, tekercselés, stb.) hogyan szüntesd meg magát a narancsbőr igazi okát, hogyan kezelheted a narancsbőrt hatásosan! 

TUDOD mi a narancsbőr kialakulásának fő oka?

Ahhoz, hogy megfelelően, a probléma gyökerét tudjuk kezelni, fontos tudnunk, , hogy narancsbőr kialakulásának alapvetően 2 fő oka van:

 

 • A nőkre, a férfiakéval ellentétben jellemző lazább szerkezetű bőr (gyengébb kötőszövet), amin a megnövekedett zsírsejtek áttüremkednek.
 • A bőr alatt található, megnövekedett méretű zsírsejtek.

Nőként tehát alapvetően gyengébb, lazább szerkezetű a bőröd a férfiakéval ellentétben és ezt a lazaságot még több tényező (pl. örökletes adottság, hízás-fogyás, stressz, helytelen táplálkozás, fogamzásgátlók, hormonális probléma, életkor, stb.) tovább rontja, így már a minimális zsírtöbblet is narancsbőrt okozhat.

A Forever Beauty 4TECH látványosan csökkenti a narancsbőrt és bámulatosan feszesíti a bőrt!

A Forever Beauty narancsbőr elleni gép nem csak felszíni, vagy tüneti kezelést nyújt, mint pl. a narancsbőr elleni gélek, masszírozók, masszázsok és tekercselések, hanem a bőr mélyében gyökerező valódi okok ellen lendül támadásba!

 • csökkenti a zsírsejtek méretét
 • megerősíti, feszesíti a bőrt

Célzottan a narancsbőrös területen hat, fájdalom és éhezés nélkül!

Sok más narancsbőr kezeléstől – pl. anticellulit masszázs – eltérően a Forever Beauty narancsbőr gép használata nem jár kellemetlenséggel vagy fájdalommal. Ráadásul tényleges ott hat, ahol használod, (comb fenék, has, kar) így valóban célzott narancsbőr elleni kezelést nyújt. Bőrmegújító hatásának köszönhetően pedig akkor is tökéletes megoldás lehet, ha a diéta és az edzés már csődöt mondott.

A Forever Beauty 4TECH páratlan módon komplex narancsbőr elleni terápiát nyújt!

Több évtized óta eredményes bőrfeszítő technológiát egyesít: 

 • Rádiófrekvencia (RF)
 • Mélymasszázs ultrahang
 • LED
 • Vibrációs masszázs

A Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gép a mélymasszázs ultrahang segítségével a narancsbőrt okozó zsírsejtek méretét csökkenti, a rádiófrekvencia és LED révén kollagént épít így feszesíti a bőrt és a a vibrációs masszázs segítségével a nyirokkeringést is fokozza. Az elért eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, de néhány kezelés után a hatalmas zsírgolyók már nem türemkednek ki a laza kötőszöveten, tehát a narancsbőr (cellulit) eltűnik, vagy nagy mértékben csökken

Rádiófrekencia

A rádiófrekvencia direkt hőhatása összehúzza a megnyúlt kollagént, mindemellett stimulálja a kollagéntermelő sejteket is

Vörös LED terápia

A vörös LED sejtregenerációs hatású, így fokozza a a rádiófrekvencia hatását.

Ultrahangos mélymasszázs

Az ultrahangos mélymasszázs átjárhatóvá teszi a a bőr és a kötőszöveti sejteket, így az anyagcserefokozó gélek hatóanyagai könnyebben jutnak be, fokozódik a keringés és javulnak a tisztító és méregetelenítő folyamatok.

Vibrációs masszázs

A virbációs masszázs keringésfokozó hatása segíti a méreganyagok kiürítését.

Költséghatékony diszkrét, kényelmes kezelés!

A narancsbőr kezelés elvégzéséhez nem kell időpontot foglalnod, mások előtt levetkőznöd, csillagászati összegeket kifizetned egy olyan szépségszalonban, ahol esetleg ehhez hasonló narancsbőr elleni kezelést végeznek. A készüléket csak egyszer kell megvenned, ezt követően korlátlanul használhatod, vagy megoszthatod barátnőiddel is így a költségek is csökkennek. Saját napirendedhez igazíthatod a narancsbőr elleni kezelést, amivel időt spórolhatsz! 

Tesztelt narancsbőr elleni hatékonyság

A Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gépet már számos híresség és blogger tesztelte és ajánlja, amit itt láthatsz!

Bizonytalan vagy? Félsz, hogy esetleg nem azt kapod, amire számítasz?

Mi szeretnénk neked megadni azt a lehetőséget, hogy kezedbe vehesd a Forever Beauty narancsbőr elleni gépet, kipróbálhasd, hogy használata mennyire egyszerű és természetes.
Emellett bátran kérdezhetsz is tőlünk, szakértő munkatársainkkal állunk rendelkezésedre bemutatótermünkben! 

Amit Forever Beauty 4TECH nyújt Neked

 • 15 perces, előre beépített programok
 • Könnyű kezelhetőség
 • Kényelmes, tenyérnyi méretű szerkezet
 • 4 alapfunkció (rádiófrekvencia, ultrahang, LED, vibrációs masszázs)
 • Extra masszázsélmény
 • Digitális LCD HD kijelző
 • Töltöttségi szint jelző
 • Ingyenes szállítás
 • 1 év teljes körű garancia
 • Magyar nyelvű használati útmutató
Részletfizetési lehetőség

A hitelkonstrukció részleteiről érdeklődj e-mailben vagy a +3630 6303 777 -es telefonszámon!

GYAKORI KÉRDÉSEK  narancsbőr témában!

Általánosságban elmondható, hogy a legtöbb módszer nem ad célzott, komplex megoldást a narancsbőrre, ennek egy-egy tünetét próbálják kezelni, ezért ritkább esetben hoznak tényleges eredményt. A legtöbb módszer csak a zsírsejtek méretét próbálja csökkenteni azonban a nőkre jellemző, lazább kötőszöveti részt nem erősíti meg, mert azt  -közel 40 éves tapasztalat révén– a kollagénépítő RF technológia képes.

 • A narancsbőr elleni krémek, gélek nagy része nem jut le a bőr mélyebb rétegeibe, ahol hatékonyan kifejthetnék hatásukat. A nagyon kezdeti stádiumú narancsbőr esetén adhatnak némi eredményt.
 • A narancsbőr elleni masszírozó gépek, a nyirokkeringést fokozó kezelések csak vizesedést szüntetik meg, magát a nőkre jellemző, gyengébb szerkezetű bőrt nem erősítik meg, így ezek is csak átmeneti eredményt biztosítanak.
 • A testtekercselők –hasonlóan a krémekhez bár kicsit jobb hatásfokkal-  dolgoznak  és a kezdeti narancsbőr esetén hoznak eredményt  mert méregtelenítést végeznek a szövetekben, azonban a kiürített méreganyagok idővel újra felhalmozódhatnak és kezdődik megint újra az egész.
 • Diétával, sporttal javíthatunk egészségügyi állapotunkon, fittebbé válhatunk, azonban ez a narancsbőr ellen célzott hatást nem jelent, nem feltétlenül tudunk hatni a narancsbőrt okozó sejtekre. Nézz meg sok sportoló nőt akinek ugyanúgy ott díszelegnek a huplik a fenekén.

Megállapíthatjuk, hogy ezekkel a módszerekkel a narancsbőr  igazi problémáját nem oldjuk meg, vagy csak átmenetileg csökkentjük a tüneteket, vagy egy-egy tényezőre próbálunk hatni. 

A Forever Beauty 4TECH, ahogy a neve is jelzi, 4 prémium technológia erejét egyesíti, amelyek egymást kiegészítve és erősítve veszik fel a harcot a narancsbőr ellen:

 1. Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés (multipoláris RF): napjaink legmodernebb bőrfeszesítő technológiája, javítja, fiatalítja a bőrt, csökkenti a megereszkedést. A technológia lényege, hogy kollagén termeléséért felelős sejtek működését serkenti, így segít a bőr újraépítésében. Ezáltal, a többi módszerrel ellentétben nőkre jellemző, lazább szerkezetű kötőszöveti részt is megerősíti, így javítja a bőr állapotát!
 2. Ultrahangos mélymasszázs: Felpörgeti a nyirokkeringést, gyorsítja a sejtanyagcserét, kirezegteti a zsírt és a káros anyagokat, így a zsírsejtek méretét célzottan képes csökkenteni. Ezenkívül segít a hatóanyagokat a mélyebb bőrrétegekbe bejuttatni. 
 3. Vörös LED fényterápia: Fokozza a vér- és nyirokkeringést, segíti a kollagén termelődését.
 4. Vibrációs masszázs: Kiváló kiegészítője az ultrahangos és rádiófrekvenciás narancsbőr kezeléseknek, segít csökkenteni a kezelt terület vizesedését, gyorsítja a kezelés alatt felszabaduló zsírok kiürítését a szervezetből.

Általánosságban elmondható, hogy pár hetes kezelés után már látható a kezelés eredménye. Teljesen pontos számot azért nem lehet meghatározni, mert általában sok tényező befolyásolja az eredményt: pl a bőr kiindulási állapota, a testalkat, a kezelt testfelület nagysága, kezelési program, milyen erősségen végeztük a kezelést, és főképp, hogy milyen az igényszintünk vagyis, hogy milyen eredménnyel leszünk elégedettek. 🙂

Azt is fontos megjegyezni, hogy a kezelés hatása a kúra befejezésekor nem ér véget. Az új kollagén termelődése néhány hétig/hónapig tovább folytatódik a bőrben. Így a bőröd állapota hetekkel/hónapokkal a kúra után tovább javulhat, újabb kezelések nélkül is! 🙂
Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek. Konkrét eredményekre nincs garancia.

Mozgasd a készüléket lassan, egyenletesen, cikk-cakkban, folyamatosan bejárva a kijelölt kezelési területet. A Forever Beauty narancsbőr elleni gépbe előre beépített programok vannak, így a kezelés abszolút egyszerű vagyis csak az a dolgod, hogy 1-2 gombnyomással kiválaszd a programot és indul is a kezelés. A kezelés módjával kapcsolatban további információt a készülékhez kapott használati útmutatóban találsz.

1 terület pl. popsi kezelés 30 perc. A kezelési idő attól függ hány testrészt szeretnél egyszerre kezelni (combot elől hátul is kezelsz vagy csak elől).

Egy kúra 10 hét: Hetente 2-3 kezelésből, vagyis összesen 30 kezelésből áll.

Nem, egyáltalán nem fájdalmas, nem kellemetlen a kezelés! Általában bizsergető, pezsdítő, inkább kellemes érzésről számolnak be a használók.

Ha szeretnéd kipróbálni, hogy milyen érzést nyújt a narancsbőr elleni kezelés, nézz be hozzánk és teszteld ingyen a Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni készüléket!

Minden olyan testrészen használhatod, ahol a narancsbőr problémát okoz: comb, fenék, has, csípő, derék, vádli, kar, váll, hát.

A készülék nem használható fejen, arcon, nyakon, mellen, a szív környékén, illetve azon testrészeken ahol a bőrréteg nincs 1 cm-es vastag.

A narancsbőr elleni gép tenyérnyi méretű, könnyű (dkg). Egy nagyobbacska zsemle méretéhez hasonlítható a kezelőfeje, mely RF elektródákat, UH fejet, LED panelt, illetve a vibrációs masszázsfejet is tartalmazza!

A gép kezelőfejének egyedülálló anyagösszetétel révén még fémérzékenyek is használhatják és a készülék műanyag alkatrészei sem tartalmaznak káros és allergizáló összetevőket, ezt a ROHS minősítésük garantálja.

Minden lánynak és nőnek

 • aki végre eredményes megoldást szeretne kapni problémájára egyszeri befektetéssel, fájdalommentesen.
 • akit zavar, hogyha látszik a narancsbőre egy rövidebb szoknyában vagy bikiniben.
 • aki csalódott a házi praktikákban, masszírozó kütyükben, különböző krémekben.
 • aki szégyelli a szülés után, vagy fogyókúra után meglazult bőrt.
 • akinek a testalkata normális, mégis küzd a cellulittel.
 • akinek a rendszeres sport hatására sem lett feszesebb a bőre.
 • akinek elfoglaltság miatt nincs ideje szépségszalonokba járni.
 • aki diszkrécióra vágyik és nem szívesen vetkőzik le mások előtt.
 • aki méregdrága szalonok helyett otthoni kellemes körülmények között kezelné magát profi módszerrel!

A készüléket nem szabad használni: súlyos szívbetegség esetén, ha pacemaker, beültetett fémeszköz vagy piercing van a kezelt területen, lázas állapotban, illetve gyanús elváltozás esetén (seb, gyulladás, valamilyen bőrelváltozás, bőrbetegség stb.), terhesség és szoptatás időszakában, máj-, veseműködés elégtelenség, csonttuberkulózis, súlyos autoimmun betegség, központi idegrendszer krónikus sérülése, daganatos betegségek, epilepszia, artériás magas vérnyomás, szívizom-érelmeszesedés, súlyos cukorbetegség, fényérzékenység vagy fényérzékenységet okozó gyógyszerek szedése, porphyria betegség esetén, klorokint, metotrexátot, szteroidot vagy cortisone-t tartalmazó gyógyszerek szedése, véralvadási zavarok, véralvadásgátló gyógyszerek szedése esetén!

Bármely betegség fennállása vagy gyógyszer szedése esetén konzultálj orvosoddal!

Természetesen, többen is használhatják a Forever Beauty narancsbőr elleni gépet, hiszen csak heti 3 alkalommal lesz rá szükséged, barátnőiddel, családtagjaiddal bátran cserélgethetitek egymás közt.

Mivel a készülék nem masszírozó gép, hanem professzionális technológiákat egyesítő készülék, így mint minden ilyen készülék esetében szükséges egy kontakt gél ahhoz, hogy a technológia le tudjon jutni a bőr mélyére és ne verje vissza azt a bőr védelmi vonala, hasonlóan pl egy terhességi vagy szív ultrahang vizsgálathoz. Továbbá, ahogyan az orvosok sem használnak bármilyen gélt a gépekhez – hiszen nem minden gél olyan megfelelő tisztaságú vagy összetételű az eredményes képalkotáshoz, kezeléshez és a készülék kezelőfejét is némelyik károsítaná – így a Forever Beauty 4TECH kezeléshez is a saját géljeit ajánljuk, mert ezekkel garantálható az eredmény, míg más gélek összetevői a kezelőfejet is károsíthatják.

1 kezelési felület kúrájához elegendő lesz az 500 ml-es gél, azonban természetesen ez egyéni használattól is függ.

Nem! A narancsbőr elleni gép ultrahangos mélymasszázst, rádiófrekvenciás bőrfeszesítést, vörös LED terápiát és vibrációs masszázst végez. Mindezek együttes hatása feszesíti és erősíti a bőrt, a bőr alatti zsírsejtek méretét csökkenti, ezáltal eltünteti vagy csökkenti a narancsbőrt!

Amennyiben a végleges zsírbontó vagyis a fogyasztó hatású ultrahangos zsírbontás iránt érdeklődsz, ajánljuk a Forever Slim zsírbontó készülékünket, a makacs zsírpárnák végleges csökkentésére!

RF típusa: multipoláris
RF frekvencia: 0,5 MHz
Vörös LED fény hullámhossza: 625 nm (+-10nm)
Rezgési frekvencia: 8000±15% rpm
Töltési feszültség: 5.0V
Működési feszültség: 8.4V
Max. teljesítmény: 12W
Működési áramerősség: 0.14-1.4A
Li-ion akkumulátor kapacitás: 1000mAh
Eszköz méretei: 90*90*110mm
Nettó tömeg: 290g
Származási ország: Kína
Masszázsfej anyaga: egyedi cink ötvözet
Kijelző típusa: LCD HD smart display
Töltő típusa: USB
Töltési idő: min. 120 perc
Automatikus kikapcsolás: 15 perc

Forever Beauty vélemények vásárlóinktól

B. Zsuzsa, Budapest, 50 éves
"Örömmel tudatom Önökkel, hogy eredményesen befejeztem a narancsbőr kezelést egy területen. Elégedett vagyok az eddigi eredménnyel. 50 éves nő vagyok 58 kg súllyal és régóta küszködöm narancsbőrrel. A Forever Beauty 4TECH bőrfeszesítővel kezeltem a fenekemen levő zavaró narancsbőrös területet. A kezeléseket átlagosan egy héten 2-3 alkalommal végeztem és már a 20. kezelés után jelentős változást láttam! A kezelések alatt is folytattam a korábban elkezdett futást, jógát, illetve továbbra is figyeltem arra, hogy egészségesen táplálkozzak. Végig csináltam a 30 kezelést és elégedett vagyok az eredménnyel, a fenekemen a bőr feszes és huplimentes lett. Köszönöm!”
Kinga, Cegléd, 24 éves
"24 éves nő vagyok tipikus körte testalkattal, ami sajnos a popsim és a csípőm állapotán is meglátszik. Fogyni általában csak kínkeservesen (vagy még úgy sem) tudok, de elsősorban nem is ez aggaszt. Legjobban a cellulit zavar, amit eddig semmilyen módszerrel nem tudtam csökkenteni. Pedig tényleg sok mindent próbáltam. Rendszeresen szaunáztam, bicikliztem, többféle narancsbőr gélt is használtam. Az eredmény: zéró. Utolsó elkeseredésemben vásároltam meg a Forever Beauty gépet. Mostanra kiderült, jó döntés volt! 9 hét után a popsimon és a csípőmön is látványosan kevesebb a redő. A kisimulásnak volt még egy kellemes hatása: vékonyabbnak tűnik az összes kezelt testrész. Szóval eddig azt kaptam, amit reméltem. 🙂 Köszönöm!”

Miért édemes a Forever Beauty® 4TECH mellett döntened?

Mert a Forever Beauty 4TECH gép nem egy kis kézi masszírozó, hanem végre egy átütő megoldás a narancsbőr ellen!

 • BÁMULATOSAN FESZESÍTI bőröd
 • PRÉMIUM, -igazolt eredményű bőrfeszesítő
 • KOMPLEX kezelést biztosít
 • CÉLZOTT vagyis a problémás helyen hat
 • KÖLTSÉGHATÉKONY, több kezelés és több szalonkúra árát megspórolhatod vele
 • DISZKRÉT, fájdalommentes, kényelmes kezelést biztost otthonodban.

És amit még kapsz mellé:

 • EXTRA könnyű kezelés: ELŐRE BEÉPÍTETT 4 programmal
 • Digitális kezelőpanel, könnyű, kézbesimuló forma
 • 1 év teljes körű garancia, részletes, magyar nyelvű használati útmutató
 • CE, RoHS minősítés, biztonsági elemek: hőszenzor, biztonsági időkorlát.
 • telefonos szakértői és / vagy orvosi tanácsadás, segítség

Milyen kontaktanyag szükséges a Forever Beauty narancsbőr elleni kezeléshez?

Az ultrahangrezgések és a rádióhullámok kizárólag megfelelő kontaktanyag közvetítésével képesek bejutni a testbe. Enélkül a kezelés hatástalan! A Forever Beauty Plus kontakt gél speciálisan a Forever Beauty géphez fejlesztették ki, így garantáltan optimális közeget nyújtanak a narancsbőr kezeléshez.

A prémium kivitelezésű Forever Beauty Plus kontakt gélben a természetes hatásfokozó anyagok mellett keringésfokozó és extra hűsítő komponensek is találhatóak, így még gyorsabban ürülhetnek a narancsbőr kezeléssel felszabadított méreganyagok. 

Ha szeretnél a Forever Beauty narancsbőr elleni gép mellé kontakt gélt is rendelni, akkor kattints ide!

Miért éri meg saját narancsbőr elleni gépet vásárolnod?

A Forever Beauty narancsbőr elleni gép ugyan egyszerre nagyobb kiadást jelent, ám a szalonok árainak a töredékéért korlátlan kezelést végezhetsz vele az egész testeden! Tehát ha kombinált gépi narancsbőr elleni kezelésre van szükséged, mégis spórolni szeretnél, érdemes beruháznod!

A Forever Beauty 4TECH-kel NEM KELL…

 • állandóan szalonba járnod
 • mások előtt levetkőznöd
 • kezelésenként tízezreket fizetned
 • felborítanod a napirendedet
 • időponthoz alkalmazkodnod
 • unatkoznod a kezelések alatt

Sztárok, bloggerek, akik már használják az átütő eredményességű
Forever Beauty narancsbőr elleni gépet:

Ahol találkozhattál már velünk:

A Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gép

79.900 Ft helyett júl. 16-ig

 • - 15.000 Ft Árkedvezménnyel
 • 1 db 3.990 Ft értékű 500 ml-es Forever Beauty Plus kontakt géllel
 • Ingyenes, 1 munkanapon belüli szállítással vagyis

-20.080 Ft árkedvezménnyel & ajándékokkal most

64.900 Ft

A gélt a Forever Beauty 4TECH mellé automatikusan küldjük. Az ajándék ingyenes szállítás munkanapokra,  bármely magyarországi címre érvényes! Az akció más kedvezménnyel, kuponnal nem összevonható!

Érdekelhetnek még…

Bezárás
>
×

Cart

Vásárolj még 15.000 Ft értékben az ingyenes kiszállításért!