NEUNER’S méregtelenítő tea

2.100 Ft

A NEUNER’S Méregtelenítő – bio gyógytea-keverék összetételénél fogva kíméletesen méregteleníti a szervezetet. Mate levél tartalma miatt élénkít és elnyomja az éhség érzetet, a csalánnak köszönhetően vízhajtó hatása van. Ideális tisztítókúrák, diéták, fogyókúrák, kavitációs zsírbontó kúrák esetén.

 Prémium termékek

 Több ezer elégedett vásárló

 Ingyenes 1 napos kiszállítás készülék vásárlása esetén

 Képzett tanácsadók

 Bemutatóterem, kipróbálási lehetőség

Kategóriák: ,

Leírás

Mit nyújt neked a NEUNER’S méregtelenítő tea?

100% gyógynövények és gyümölcsök

A NEUNER'S méregtelenítő tea összetevője 100%-ban gyógynövények és gyümölcsök. Nem tartalmaz semmilyen adalékot, színezéket vagy aromát.

BIO alapanyagok

A méregtelenítő tea előállítása során csak a legjobb minőségű, tiszta, vegyszermentes, BIO, gyógyszerkönyvi minőségű alapanyagokat használják fel.

Illóolajok és hatóanyagok megóvása

A gyógynövények darabolása során nagy gondot fordítanak arra, hogy a gyógynövények illóolaj tartalmát megtartsák ezáltal biztosítva a gyógynövények hatékonyságát.

Természetes eljárás a tisztítás során

A növények tisztítása és fertőtlenítése természetes eljárással (CO2 segítségével) történik, a szemben a hagyományos füstöléssel. Így a növényekben nem marad tisztító- és fertőtlenítőszer.

Tradíció és tapasztalat

A NEUNER'S termékek minőségét 100 éves tapasztalat, 5 generáción átadott tudás és korunk modern technológiája adja.

Minőség

A minőség ellenőrzése és megtartása állandó folyamat, amelyet a gyártó cég egyre fejlettebb eszközökkel kíván elérni és mindinkább fokozni.

Különleges csomagolás

A csomagolás megakadályozza az illóolajok és hatóanyagok elpárolgását, így garantált, hogy 24 hónapon keresztül ugyanaz a minőség kerül Hozzád!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Bezárás
×

Cart

Vásárolj még 15.000 Ft értékben az ingyenes kiszállításért!