Newa™ Lift aktivátor gél 130 ml

5.990 Ft

Kiszerelés: 130ml

A Newa™ 3DEEP® ránctalanító, arcfiatalító kezelésekhez kontaktanyagra van szükség, amely a rádiófrekvenciás rezgéseket a bőrbe vezeti. A Newa Aktivátor gélt kifejezetten a Newa 3DEEP ránctalanító géphez fejlesztették ki.

 Prémium termékek

 Több ezer elégedett vásárló

 Ingyenes 1 napos kiszállítás készülék vásárlása esetén

 Képzett tanácsadók

 Bemutatóterem, kipróbálási lehetőség

Leírás

A Newa™ 3DEEP® ránctalanító, arcfiatalító kezelésekhez kontaktanyagra van szükség, amely a 3DEEP technológiát a bőrbe vezeti.

  • A Newa™ Lift aktivátor (vezető) gélt kifejezetten a Newa™ 3DEEP® otthoni ránctalanító géphez fejlesztették ki.
  • Gél nélküli használat vagy más gél használata hátrányosan befolyásolhatja a kezelés biztonságát. A megfelelő eredmény érdekében a Newa Aktivátor gélt használja!
  • A Newa Aktivátor gél 130 ml-es kiszerelésű. Felbontás után 1 évig használható fel.
  • A Newa ránctalanító szett tartalmaz 1 db ajándék Newa™ Lift aktivátor gélt. További Newa aktivátor gélt telefonon (+36 30 6303 777) vagy a Kosárba rakom gomb megnyomását követően az űrlapot kitöltve rendelhet.
  • Az 1 db ajándék Newa gél az 1 hónapos (20 alkalmas) ránctalanító kúrához elegendő. Ha más területeket (pl. dekoltázs) is kezelne, vagy az 1 hónapos (20 alkalmas) kúra után is használná a Newa™-t heti 1x-2x, akkor érdemes további gélt rendelnie.
  • Ha a ránctalanító kúra után heti 1-2x használja a Newa™ gépet, akkor 1 db Newa Aktivátor gél kb. 3-6 hónapra elegendő, tehát kb. havi 1-2.000 Ft költséget jelent.

Érdekelhetnek még…

Bezárás
×

Cart

Vásárolj még 15.000 Ft értékben az ingyenes kiszállításért!