Ultrahangos zsírleszívás, ultrahangos zsírbontás, zsírleszívás. Nem könnyű manapság annak, aki visszahízás nélkül szeretne fogyni, ugyanis annyi módszerrel lehet találkozni, hogy alig lehet lépést tartani velük. Az egyik legnépszerűbb módszer az ultrahangos zsírleszívás – ám sokan nem tudják, hogy ez a kifejezés nem csak egy dolgot takar.

Ugyanis amikor a legtöbb ember kiejti a száján az ultrahangos zsírleszívás kifejezést, általában nem a zsírleszívásról beszélnek.

Ultrahangos zsírleszívás néven vált ismertté ugyanis még évekkel ezelőtt az ultrahangos zsírbontás módszere, aminek semmi köze sem volt a zsírleszíváshoz. Éppúgy, ahogy a zsírleszívásnak sem volt semmi köze az ultrahanghoz. 

Amíg ugyanis a zsírleszívás elengedhetetlen kelléke a vágás és a fájdalom, addig az ultrahangos zsírleszívás, eredeti nevén ultrahangos zsírbontás semmiféle beavatkozást nem igényel.

ultrahangos-zsirleszivas-ultrahangos-zsirbontas
Ultrahangos zsírbontás. Nem éppen az, aminek első hallásra tűnik!

Akkor mégis mi köze van az ultrahangnak a zsírleszíváshoz?

Nos, az ultrahangos zsírbontás azért futott elég sokáig ultrahangos zsírleszívás címen, mert eredménye egy az egyben megegyezik a zsírleszíváséval – csak vágás, műtét és egyéb, zsírleszívással járó kellemetlenség nélkül. Így hát, mivel az ultrahangos zsírbontás olyannyira ugyanazt eredményezte, mint a zsírleszívás, egy idő után nemes egyszerűséggel ultrahangos zsírleszívás néven vált ismertté a szóbeszédben.

Pedig van a két módszer között különbség, nem is kevés. Nézzük is meg, hogy mit foglalnak magukba ezek a módszerek!

Ultrahangos zsírleszívás, avagy ultrahangos zsírbontás

A kezelés itt roppant egyszerű, a terhességi ultrahang vizsgálathoz hasonlóan egy kezelőfejet mozgatnak a problémás területen. A több évtizedes múlttal és tapasztalattal bíró ultrahangos zsírbontás során ultrahang rezgések szakítják fel a zsírsejtek membránját, amelyek így tartalmukkal együtt a szervezet természetes salaktalanító folyamatain keresztül távoznak. Ezek a kezelések mind a budapesti, mind pedig a vidéki szépségszalonokban elérhetőek, hiszen elvégzésükhöz nem szükséges orvos, így magánklinikára sem kell bejárni. Természetesen az ultrahangos zsírbontás még számos más, remek előnnyel bír, ezekről azonban itt írtunk részletesebben.

Zsírleszívás

Ezzel ellentétben a zsírleszívás a szövet mechanikus roncsolása miatt még veszélyekkel is jár, a műtét értelemszerűen csak orvos jelenlétével kivitelezhető. Zsírleszívás során ugyanis az előre körülhatárolt területről az orvos egy szívókanül, illetve vákuum segítségével szívja ki a zsírt.

Ultrahangos zsírleszívás vagy műtéti zsírleszívás?

Ahogy már említettük, az egyik lényegi különbség az ultrahangos zsírleszívás (zsírbontás) és a műtéti zsírleszívás között abban rejlik, hogy az ultrahangos zsírleszívás nem jár beavatkozással, fájdalommal és felépülési idővel.

Ezzel szemben a zsírleszívás esetében olyan mellékhatásokkal és kockázatokkal kell számolnod, mint az utóvérzés, gyulladás, vagy a fertőzés, ugyanakkor olyan esztétikai kockázatokkal is jár, mint a felületi kontúr egyenetlenség. Arról azonban, hogy a zsírleszívás milyen mellékhatásokkal jár, most nem is beszélnénk, erről készült cikkünket itt olvashatod el. Ami pedig a műtéti zsírleszívás módszerét érintő lábadozási időt illeti, a műtétet követően 7 nap után állhatsz csak munkába, de 3-4 hétig még kompressziós ruhát kell viselned.

Zsírleszívás esetén mellékhatásokkal és kockázatokkal is számolnod kell!

A másik különbség az az, hogy az ultrahangos zsírleszívás esetében egy kúra 10-15 darab 45 perces kezelést foglal magába 3-4 naponta végezve. És bár a műtéti zsírleszívás egyetlen beavatkozás során szabadít meg a makacs zsírpárnáktól, a több hónapnyi felépülésnek hála mégsem mutathatod vadonatúj álomalakodat hamarabb.

A különbségek felvázolásakor érdemes még az árat is megemlíteni. A zsírleszívás jóval költségesebb, ugyanis ára 4 tenyérnyi területen 510 – 730 000 Ft altatásban, + 80-90. 000 Ft minden további egy tenyérnyi terület. Ultrahangos zsírbontás során 4 tenyérnyi terület zsírbontó kezelése egy szalonban 180 000 – 285 000 forintig terjed.

Ultrahangos zsírleszívás napjainkban

A plasztikai sebészek is rájöttek, hogy az ultrahangos zsírbontás során alkalmazott ultrahang remek lehetőségeket rejt a zsírpárnák eltüntetése terén.

Így történt tehát, hogy napjainkban már a zsírleszívás műtétek során is alkalmazzák az ultrahangot annak érdekében, hogy kevésbé drasztikusan és lényegesen modernebb körülmények között kelljen összetörniük a zsírfelesleget a páciens kezelt területein.

Az ultrahangot a leszívófej végére helyezve a zsírbontást nem csak mechanikailag kell megoldani, és az így elfolyósított zsírt szívják ki. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy szövetroncsolást ekkor is végeznek, hiszen a szívófejjel be kell jutni szövetek közé. A filozófia e mögött mégis az, hogy az elbontott zsírt rögtön szedjék is ki.

Így az “újfajta” ultrahangos zsírleszívás bár még mindig rendkívül drasztikus és kockázatokkal teli, továbbá a lábadozási időt sem rövidítette le, mégis modernebb megoldás, mint korábban volt.

Ultrahangos zsírbontás a makacs zsírpárnák ellen, biztonságosan

Ahogyan az már feltünhetett, aki napjainkban a zsírleszívás módszerével egyenlő, ám lényegesen barátságosabb és biztonságosabb módszert szeretne alkalmazni a zsírpárnák eltüntetéséhez, az már az ultrahangos zsírbontás módszerét választja.

Az ultrahangos zsírbontással a szépségszalonok árlistáján azonban nem csak így találkozhatsz, ugyanis azt a különleges fizikai jelenséget, amit az ultrahang a zsír bontására használ, kavitációnak nevezzük – ezáltal gyakran találkozhatunk az ultrahangos zsírbontással kavitációs zsírbontás vagy ultrahangos kavitációs zsírbontás néven is. A két név azonban ugyanazt a technológiát takarja.

forever-slim-kavitacios-zsirbonto
Ultrahangos kavitácis zsírbontással műtéti beavatkozás nélkül szabadulhatunk meg a felesleges zsírpárnáktól!

Mivel az ultrahangos zsírbontás alkalmazása olyannyira veszélytelen és egyszerű, no meg a technológia rohamos fejlődésének köszönhetően idővel arra is lehetőség nyílt, hogy az ultrahangos zsírbontást otthonod kényelmében vedd igénybe – ugyanis a technológia szakértői kifejlesztették a szalonokban és esztétikai központokban oly népszerű szalongép otthoni változatát.

Az otthoni változat természetesen teljesen ugyanazon a működési elven és alkalmazott frekvencián dolgozik, így hatékonyságot tekintve nincs különbség a készülékek által végzett kezelések eredménye közt.

Ez a gép a Forever Slim otthoni ultrahangos kavitációs zsírbontó gép, ami már 7 éve segíti a sikeres fogyásra vágyók tízezreit. A Forever Slim mind a zsírleszívás, mind pedig a szalonban elérhető kavitációs zsírbontó kezelés eredményével megegyezik, DE NINCS

  • költséges műtét vagy szalonkezelés
  • a zsírleszívás mellékhatásai, kockázatai és lábadozási ideje
  • a szalonkezelésekre történő járkálás, időpont egyeztetések, a napjaid folyamatos átvariálása.
forever-slim-tapasztalat-eredmenyek
Leszel a következő?

A Forever Slim zsírbontó géppel már 7 éve több ezer elégedett magyar vásárló szabadult meg makacs zsírpárnáitól köztük több hazai híresség, újságíró és blogger is!
Nézd meg mennyit fogytak!

Bezárás
-8.000 Ft gépekre
Sajnos nem nyertél
-5.000 Ft gépekre
Ingyenes szállítás
20% gélekre
-3.000 Ft gépekre
-8.000 Ft gépekre
Sajnos nem nyertél
-5.000 Ft gépekre
Ingyenes szállítás
20% gélekre
-3.000 Ft gépekre
Pörgess most és nyerj!

Iratkozz fel hírlevelünkre és tedd próbára szerencséd!

20% gélekre
Sajnos nem nyertél
-5.000 Ft gépekre
Ingyenes szállítás
20% gélekre
Sajnos nem nyertél
-5.000 Ft gépekre
Ingyenes szállítás
Pörgess most és nyerj!

Add meg e-mail címed, neved és teszteld szerencsédet!  

A kuponkód akciós termékekre is beváltható.

×

Cart

Vásárolj még 15.000 Ft értékben az ingyenes kiszállításért!