szepitogepek-kavitacios-zssirbontas

3 garancia a valódi eredményekre

Nem könnyű bízni egy termékben, pláne, ha már oly sok minden mást kipróbáltál – lényegi eredmények nélkül. Jogos kérdés tehát, hogy mi a garancia arra, hogy pont a SzépítőGépek készülékei lesznek eredményesek legyen szó akár a makacs zsírpárnák vagy a narancsbőr eltüntetéséről, a ráncok és a megereszkedett bőr csökkentéséről, vagy az évekig tartó szőrtelenség eléréséről.

Nos, készülékeink több éves orvosi és szakértői kutatómunka, valamint szépségszalonokban történő tesztelést és használatot követően jelentek meg a piacon. Ráadásul mi magunk is használtuk őket – igen, mindet! – és használják újonnan érkező női, férfi, idősebb és fiatalabb munkatársaink is. Így pontosan tisztában vagyunk nem csak működésükkel és egyszerű használatukkal, de hatékonyságukkal is. Máshogy nem is tudnánk Neked teljes szívvel ajánlani egyiket sem. Így ráadásul bármilyen kérdéseddel bátran fordulhatsz hozzánk, hiszen szakértői vagyunk mind készülékeinknek, mind pedig az őket alkotó technológiáknak.

ipl-szortelenites

12 év szakmai múlt – Elismerések, Díjak, Vásárlói vélemények

Mi egy több, mint 12 éve működő, teljes mértékben magyar tulajdonban lévő cég vagyunk, mely természetes alapanyagokból készült, prémium minőségű egészségvédő készítmények mellett a 2010-es évtől professzionális otthoni szépségápolási készülékekkel bővítette termékpalettáját.

Vásárlóink biztonságát cégünk több, mint egy évtizedes szakmai múltja, jogkövető magatartása, valamint az évek során szerzett minősítéseink, díjaink (Fair Business minősített szolgáltató, Ország Boltja bronzérem, eFestival – ezüstérem, Felhasználóbarát Honlap minősítés) is garantálják. 

De mit sem érne hitelességünk és szakmai hozzáértésünk anélkül a rengeteg sikertörténet és vásárlói tapasztalat nélkül, amit az elmúlt 12 évben ügyfeleinktől kaptunk.

Vásárlói vélemények

Forever Slim kavitációs zsírbontó készülékünkről

“3,5 hónap alatt a fenekem -21 centivel, a csípőm -17 centivel, a derekam -20 centivel lett kisebb, a súlyom pedig -20 kg-mal lett kevesebb.” 

C. Barbara,
41 éves,
München

Forever Beauty 4TECH narancsbőr készülékünkről

“Végig csináltam a 30 kezelést és elégedett vagyok az eredménnyel, a fenekemen a bőr feszes és huplimentes lett. Köszönöm!” 

B. Zsuzsa,
50 éves,
Budapest

Newa ránctalanító készülékünkről

“…a bőr telt, feszes lesz, és visszatért a fiatalkori finom halvány szép bőrpír is, ami jelzi, hogy bőr nagyon jól érzi magát. Felesleges a kozmetikusoknál otthagyni a 10.000-ezreseket, amikor életünk végéig a kezünkben lehet a megoldás!” 

Gusztávné,
55 éves,
Budapest

Forever Skin IPL szőrtelenítő készülékünkről

“Férfiként nagyon sűrű a szőrzetem, és mivel rendszeresen sportolok, ez elég zavaró tud lenni. A 5-es fokozaton használtam, és körülbelül 10 kezelés után már csak kis pihéket lehetett észrevenni a kezelt területeken, és még nincs vége a kezelés sorozatnak.”

Tamás,
29 éves

Média véleménye

Vásárlóink pozitív visszajelzései mindig különös örömmel töltenek el bennünket – és amikor a sajtó munkatársai is felfigyeltek egyedülálló otthoni gépeinkre, ők is csodájára jártak készülékeinknek. Szakmai tudásunkat megosztva velük pedig szakértői lettünk a témának.

Anry-Soós Éva

JOY magazin volt főszerkesztője
a Forever Slim kavitációs zsírbontó készülékről

,,Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogy nem kell időpontot egyeztetni, és az oda-vissza utat is meg tudjuk spórolni.”

Tóth-Szántó Krisztina

Marie Claire magazin szerkesztője
a Forever Slim kavitációs zsírbontó készülékről

,,Négynaponta 45 percet szántam a combjaim kezelésre és nem bántam meg. Sőt! Látványos lett a változás: centiben nem mértem ugyan, de a 10. alkalom után a régi kedvenc nadrágomban is újra jól éreztem magam. Tényleg megéri!”

Többek között itt is találkozhattál velünk

forever-beauty-4tech-velemenyek
forever-slim-eredmenyek
forever-beauty-4tech-velemenyek
forever-beauty-4tech-velemenyek
forever-slim-velemenyek
forever-beauty-4tech-eredmenyek
forever-slim-velemenyek
forever-beauty-4tech-eredmenyek
forever-slim-eredmenyek
forever-slim-eredmenyek
forever-beauty-4tech-eredmenyek

Viszonteladóink vásárlóinak véleménye

Nem csak weboldalunkon tudod azonban beszerezni otthoni készülékeinket. Viszonteladóink üzleteiben, weboldalain is megtalálsz minket, sőt, további véleményeket olvashatsz rólunk.

Szepsegbolt.hu vásárlója
a Forever Slim zsírbontó készülékünkről

Eddig háromszor használtam, és már láthatóak pozitív eredmények: a hasamon használtam, – 2 cm-t csökkent és a bőröm is szebb.” 

Szepsegbolt.hu vásárlója
a Newa ránctalanító készülékünkről

“Már az első [Newa 3DEEP] kezelés után éreztem hogy feszül az arcom, több használat után pedig elkezdtek halványulni a ráncaim.” 

narancsbor-kezeles-forever-beauty

Azért vagyunk, hogy segítsünk Neked – Szakértői tanácsadás, Ajándék kezelés

Szakértői információk - Mi megválaszoljuk minden kérdésedet!

Szeretnénk, hogy a Számodra legmegfelelőbb terméket találd meg szépségápolási problémáidra, így weboldalunkon részletes információkat találsz mind készülékeinkről, mind a bennük rejlő technológiákról.

Szakértői tanácsadás - Telefonon vagy akár személyesen bemutatótermünkben!

Amennyiben mégis maradnának megválaszolatlan kérdéseid, úgy akár személyesen is bejöhetsz budapesti bemutatótermünkbe, ahol szakértőink örömmel válaszolják meg kérdéseidet. Minket nem csak addig érdekelsz, amíg megveszed a terméket - bármikor kereshetsz minket, akár telefonon, akár e-mailben, és nem automatikus válaszüzenetet kapsz kérdéseidre és esetleges problémáidra.

Orvosszakértői konzultáció - Kezeléseddel vagy egészségügyi problémáddal kapcsolatban!

Orvosszakértővel beszélnél a készülékeink használatát illetően? Készséggel áll rendelkezésedre személyesen vagy akár telefonon, díjmentesen.

Ingyenes próbakezelés - Mindent elmondunk és megmutatunk a készülék használatáról!

Amennyiben tüzetesebben megismernéd a készülékeinket, úgy ingyenes próbakezelésen is részt vehetsz, hogy megnézhesd, mennyire egyszerűen használhatóak.

Személyes tanácsadás

Orvosszakértői konzultáció

Ingyenes próbakezelés

ranctalanitas-borfeszesites-szepitogepek

Kényelmes és biztonságos vásárlás – Garancia, Részletfizetés, Ingyenes szállítás

1 Év Garancia és magyarországi szerviz

Amennyiben a készülékkel valami probléma adódik, szervizelési lehetőséget is nyújtunk, szintén Magyarországon belül, az 1 éves garancia ugyanis biztosítja a zökkenőmentes használatot is.

Ellenőrzött, részletes, magyar nyelvű használati útmutató

Mindamellett, hogy készülékeink minden tekintetben megfelelnek az otthon használt készülékekre vonatkozó összes biztonsági követelménynek, magyar nyelvű használati útmutatót mellékelünk hozzájuk, (nem angol, nem cseh, nem szlovák…) melyet mi magunk állítottunk össze, és amelyben minden fontos információt kézhez kapsz a kezelések mikéntjéről és a készülékek működéséről.

Részletfizetési lehetőség

Online vásárolnál vagy üzletünkben személyesen? Ne aggódj, több fizetési módszer is rendelkezésedre áll! Vásárlóink számára részletfizetési lehetőséget is kínálunk!

Ingyenes, 1 munkanapos szállítás, bankkártyás fizetés a weboldalon és a futárnál

A megrendelt terméket ingyenesen szállítjuk ki bármely magyarországi címre, 1-2 munkanapon belül. Ha külföldön élsz, az sem probléma, a külföldi címre való szállítás feltételeiről itt olvashatsz!
Online vásárolnál vagy üzletünkben személyesen? Ne aggódj, több fizetési módszer is rendelkezésedre áll! Nálunk nem kell előre kifizetned a terméket, akár átvételnél is fizethetsz készpénzzel, sőt, bankkártyával is.

Bezárás
×

Cart

Vásárolj még 15.000 Ft értékben az ingyenes kiszállításért!