Forever Slim kavitációs zsírbontó készülék

129.800 Ft

Az exkluzív szalonkezelések minőségét biztosító Forever Slim zsírbontó már 7 éve segít több  ezer magyar nőnek és férfinak – köztük hírességeknek – látványosan és tartósan lefogyni.
Eltünteti a makacs zsírpárnákat célzottan a kar, has, comb, fenék, comb, csípő területéről! Tartós fogyás  végre éhezés, kínok és jojó effektus nélkül!

Mit nyújt a Forever Slim otthoni kavitációs zsírbontó gép?

Látványos cm-ben és kg-ban mérhető, visszahízás nélküli fogyást.

Célzott fogyást a problémás helyekről

7 éve bizonyító terméket, mellyel több ezer felhasználó elégedett

Idő és költséghatékony kezelési lehetőséget otthonodban diszkréten

Kategóriák: ,

Leírás

Mi a Forever Slim?

Forever Slim zsírbontó gép az exkluzív szalonokban nagy sikerrel alkalmazott  ultrahangos, kavitációs  zsírbontó technológia otthoni használatát teszi lehetővé.

A Forever Slim zsírbontó lehetőséget nyújt arra , amire korábban csak a zsírleszívás volt képes, vagyis a CÉLZOTT és VISSZAHÍZÁS NÉLKÜLI alakformálásra, ugyanis a kavitációs zsírbontó végleg lebontja a zsírsejteket a kezelt területről és ott újak nem képződnek.

Végre tartós fogyás, visszahízás nélkül!

Eltünteti a zsírpárnákat és a narancsbőrt a has, derék, comb, felkar, hát illetve csípő területéről.

Már 7 éve sikeresen használják 

 • csalódott fogyókúrázók, akik jojó-effektus helyett végre tartós változásra vágynak
 • normál testsúllyal rendelkezők akik csak problémás testrészeiket formálnák át ( pl. úszógumi, alsó has, „lovaglónadrág” , felkar).
 • üzletemberek, üzletasszonyok, akiknek fontos a kifogástalan megjelenés és igénylik az intim kezelések szféráját
 • irodában dolgozó nők, férfiak, akiken nyomot hagy az állandó ülőmunka
 • anyukák, akik szeretnék magukról eltüntetni a szülés után rajtuk marad súlyfelesleget és narancsbőrt
 • nők, férfiak, akik az életkor, betegség, speciális kezelések, gyógyszerek miatt felszaladt feleslegtől nem tudnak megszabadulni
 • változó korban lévő hölgyek, akik a klimax által felszaladt plusz kilókkal küzdenek
 • túlsúllyal küszködők
 • mindazon nők és férfiak, akiknek kevés idejük van és a magas költségek miatt nem akarnak szalonkezelést igénybe venni

Mit nyújt Neked a Forever Slim ultrahangos, kavitációs zsírbontó gép?

Műtét, fájdalom és JOJÓ nélküli fogyást!

A kavitációs zsírbontó módszer a zsírleszíváshoz hasonlóan végleg elpusztítja a zsírsejteket azonban műtéti beavatkozás, fájdalom és felépülési időszak nélkül!

Látványos, ruhaméret csökkenést, fogyást onnan ahol szeretnéd

Onnan szedheted le a zsírt, ahol téged zavar, így átalakíthatod alakodat. Pont azokat a részeket tudod megcélozni, amit sem a diéta sem a torna nem tüntetett el eddig. Mivel a Forever Slim ultrahangos kavitációs zsírbontó gép hatása kizárólag a kezelt területre korlátozódik, így nem lesz kisebb a melled és nem ereszkedik meg az arcbőröd, ami a fogyókúráknak sajnos elég gyakori mellékhatása. Az elért eredmények egyénenként eltérőek lehetnek, de a Forever Slim ultrahangos kavitációs zsírbontó gép használatával már néhány kezeléssel eltűnik a narancsbőr, 1 kavitációs zsírbontó kúra ami általában 10-15 kezelés pedig már minimum egy ruhaméret csökkenést érhetsz el a kezelt területen! Ez a módszer az izomtömeget nem csökkenti, tehát kizárólag a zsírból veszítünk a kezelés alatt.

Koplalás nélküli fogyást!

A Forever Slim kavitációs zsírbontó gép használata semmiféle fájdalommal nem jár, csupán kellemes melegséget érzünk a kezelt területen. Ráadásul koplalnunk sem kell, épp elég, ha ésszerűen és egészségesen táplálkozol.

Diszkrét idő és költségkímélő

Forever Slim ultrahangos kavitációs zsírbontó géppel az esztétikai centrumok professzionális technológiáját saját otthonunkban élvezhetjük, a szalonok esetében felmerülő kellemetlenségek – magas költségek, időpont-egyeztetés, napirendünk felborítása és szégyenérzet – nélkül!

Költségkímélő

hiszen a megvásárolt zsírbontó gépet korlátlanul, akár családtagjainkkal közösen is használhatjuk.

Kényelmes

mert bármikor végezhetjük, amikor épp ráérünk (akár tévézés közben is).

Diszkrét

ugyanis a kavitációs zsírbontó kezeléseket magunk végezzük; senki előtt sem kell levetkőznünk.

Fedezd fel újra a ruhatárad!

Rengeteg időt töltesz a ruhásszekrény előtt álldogálva és nincs egy rongyod, amit felvegyél? Pedig a gardrób roskadozik! Ha egyik ruhádban sem érzed elég csinosnak magad, arról biztos nem a ruhatárad tehet. Ne kutass tovább a problémás testrészeidet elrejtő modellek után! Inkább vedd a kezedbe az irányítást és számolj le a zavaró zsírpárnákkal! A kavitációs zsírbontás segítségével visszanyerheted önbizalmadat, hiszen olyan testrészeidről is eltávolíthatod a zsírt, ahol minden más módszer csődöt mondott! Nem kell többé takargatnod a térded fölötti zsírpárnákat, vagy a nadrágból kibuggyanó úszógumit. A Forever Slim kavitációs zsírbontó és narancsbőr-kezelő géppel bombasztikus formába kerülhetsz, és új ruhákra legfeljebb a ruhaméret-csökkenés miatt lehet szükséged!

Forever Slim kavitációs zsírbontó gép vélemények

41 éves, 166 cm magas vagyok és 90 kiló testsúlynál kezdtem a Forever Slim és Forever Beauty gépek használatát.
3,5 hónap alatt a fenekem 21 centivel, a csípőm 17 centivel, a derekam 20 centivel lett kisebb, a súlyom pedig 20 kg-mal lett kevesebb.  Sok zöldséget, gyümölcsöt és napi 2,5-3 liter vizet fogyasztok. A bőrömön nem látni a fogyás nyomait 🙂, feszes és sima maradt, sőt, a pici csomók amik hormon injekcióktól voltak, teljesen elmúltak, kisimultak. A hasamon 15 kezelést csináltam végig, jelenleg a combomon használom és 5-5 kezelés után már látványos az eredmény, – 6 cm-nél tartok.  “

C. Barbara

München

Anry-Soós Éva

JOY magazin főszerkesztő

Pikali Gerda

Színésznő

Bencsik Tamara

Énekesnő

Tóth-Szántó Krisztina

Marie Claire magazin

Tudod, hogy eddig miért nem sikerült megtartani egy fogyókúra vagy az edzés eredményét?

Ennek megértéséhez nem árt megismerned egy fontos biológiai tényt: hogy mindannyian adott számú zsírsejttel születünk, amelyeknek száma nem változik életünk folyamán. Pusztán méretük nő, illetve csökken annak megfelelően, hogy hízunk, avagy fogyunk.

Tehát amikor diétázol vagy edzel, esetleg valamilyen fogyasztó tablettát szedsz, legfeljebb ezeknek a zsírsejteknek a méretét csökkented – amik azon nyomban, hogy felhagysz az önsanyargatással, visszahíznak – és így Te is. Ezért nem működnek a diéták, edzéstervek és különböző fogyasztó tabletták és teák.

A helyzetet tovább árnyalja az is, hogy az életkor előrehaladtával még ez a fajta fogyás is nehezebbé válik, ráadásul minden ember esetében genetikailag meg vannak határozva azon testrészek, amelyekről nehezebben tudják csökkenteni a zsírsejteket.
Így a problémás területek – has, comb fenék – már drasztikus diétára, intenzív mozgásra sem reagálnak megfelelően. Ráadásul a diétákat követően, pont a nem kívánt területekre ugrik vissza először a zsír.

Megoldás? Nem a zsírsejtek méretét kell csökkenteni – hanem egyenesen a számukat. Hiszen új zsírsejtek már nem fognak létrejönni, és a meglévők sem szaporodnak – tehát ha megszünteted őket, egyszer s mindenkorra megszabadulsz tőlük.

Számolj le végleg makacs zsírpárnáddal!

Egy saját kavitációs zsírbontó gép segítségével végre kezedben a lehetőség, hogy zsírsejtjeidet végre eltüntesd hasadról, csípődről, popsidról, karodról és combodról és ezzel véget vess a jojó-effektusnak!

A világszerte hatalmas sikerrel alkalmazott ultrahangos, avagy újabb nevén kavitációs zsírbontás lehetőséget ad arra, amire korábban csak a zsírleszívás volt képes. Elpusztítja, azaz végleg eltávolítja a zsírsejteket a kezelt területről!

A megfelelő frekvenciájú (40.000 Hz-es) ultrahangrezgések hatására ugyanis a zsírsejtek fala felbomlik, tartalmuk a sejt közötti térbe folyik, majd a természetes salaktalanító folyamatok során, néhány nap alatt távozik a testből.
Ahol pedig elpusztulnak a zsírsejtek, ott újak nem képződnek, vagyis a fogyás tartós és nincs visszahízás.

Mindez pedig abszolút biztonságosan és fájdalommentesen történik. A kezelés során alkalmazott ultrahangrezgés ugyanis kizárólag a bőr alatti zsírszövetre hat, más szövetre nincsen semmilyen károsító hatással. A többi szövetre csak a másodlagos meleg hatás tevődik át, ami gyorsítja a zsírtörmelék kiürülését és hozzájárul a bőr feszességéhez.

7 év, több tízezer elégedett női és férfi vásárló.
Ennyi ember nem tévedhet!

A Forever Slim kavitációs zsírbontó gépben alkalmazott módszer nem egy új divathullám, hiszen szépségszalonokban már évtizedek óta sikerrel alkalmazzák.
A több évtizedes tapasztalatnak és a technológia rohamos fejlődésének hála, a szépségszalonokban alkalmazott módszer lenyűgöző hatását most már saját otthonodban is élvezheted a Forever Slim kavitációs zsírbontó gép segítségével.

Látványos, centiméterben történő fogyás!

Drasztikus fogyókúra során a mérleg ugyan nagyobb súlycsökkenést mutat, azonban akkor nemcsak a zsírtömegünkből veszítünk, hanem sajnos az izomtömegünkből is. Mivel az izomtömeg nehezebb mint a zsírtömeg, ezért a kilogrammban mért változás sokkal jelentősebbnek mutatkozik – tévesen.

Mivel kavitációs zsírbontás során a zsírsejtek száma csökken, ez pedig körfogat csökkenést eredményez, így inkább cm-ben tudjuk mérni a változást, de biztos lehetsz benne, hogy a kezelés során csak és kizárólag a zsírsejtjeidtől szabadulsz meg, az izomtömeged változatlan marad.

Azonos hatékonyság a szalon kezelések árainak töredékéért!

szepito-gepek-zsirbontas

A Forever Slim fogyasztó gépnek még a kezelőfejét is a lehető legoptimálisabban alakították ki, hiszen mérete 12 cm2. Ez a méret az, ami a szalongépekhez biztosított többféle méretű kezelőfeje közül is a legtöbbször használt, és ami tökéletes mind a nagyobb, mind pedig a kisebb területek hatékony kezelésére. (Ennél nagyobb méretű fejjel már pl. egy kar kezelése nem is lenne eredményes.)

Ráadásul a zsírbontó kezelés intenzitása is személyre szabottan állítható, a zsírbontó gép 6 fokozatának köszönhetően. A legjobb az egészben az, hogy a Forever Slim gépet egyszer befektetéssel annyiszor használod, ahányszor csak akarod nem kell fizetned a kezelésekért, mint a kozmetikában. Tehát az ultrahangos zsírbontó gép ára igen gyorsan, akár 10 kezelés után megtérülhet!

De akkor miért kedvezőbb az ára a Forever Slim zsírbontónak, ha ugyanolyan hatékony, mint a szalongépek?

Forever Slim kavitációs zsírbontó gép annyiban tér el a szalonokban használt gépektől, hogy a gép kialakítása során az otthoni használat követelményeit vették figyelembe.

Emiatt olyan tartozékok vagy funkciók nem kerültek bele a Forever Slim kavitációs zsírbontó készülékbe, melyek otthoni használatra teljesen feleslegesek (pl. állvány, színes digitális monitor, mini számítógép, hőérzékelő, más kezelés pl, arckezelő technológia…).

Szabadulj meg a makacs zsírpárnáktól otthonod kényelmében, az exkluzív szalonok minőségével!

forever-slim-zsirbonto-gep

A Forever Slim kavitációs zsírbontó gép a szalonokban használt kavitációs gépekkel

 • azonos elven (kavitáció),
 • azonos technológiával (fókuszált ultrahang) és
 • azonos frekvencián (40.000 Hz) működik,

ezért hatékonysága is ugyanolyan!

A Forever Slim kavitációs zsírbontó géppel pont azokról a területekről fogyhatsz, ahol a makacs zsírpárnák gondot okoznak!

A Forever Slim zsírbontó géppel végre megszabadulhatsz a makacs zsírpárnáktól a hasadon, fenekeden, combodon, csípődön, de még a hátadon és a karodon is. Egyedül ara figyelj oda, hogy ne kezeld a fejed, nyakad, melled és a szíved környékét.

Heti 45 perc otthon, önsanyargatás nélkül

Így van! Saját Forever Slim kavitációs zsírbontó gépeddel pusztán 45 percnyi heti kezeléssel kell számolnod, amit a saját időbeosztásodhoz és igényeidhez igazíthatsz. Egy 10-15 alkalmas zsírbontó kúra után már minimum 1 ruhaméret-csökkenést eredményez Neked a kezelt területen.

A kezelés hatékonyságának biztosításához csak 5 szabályt kell figyelembe venned:

 • Mindig használj ultrahang gélt a kezelésekhez, ugyanis mint minden ultrahanggal történő kezelés során, itt is csak az ultrahang gél tudja továbbítani az ultrahang rezgéseket.
 • Tartsd be a 45 perces maximum kezelési időt!
 • Egyszerre mindig egy 4 tenyérnyi területet kezelj!
 • Két zsírbontó kezelésed között tarts legalább 4 nap (de inkább egy hét) szünetet!
 • A zsírbontó kúra alatt igyál minél több vizet!

A kavitációs zsírbontó gép használatához miért és milyen kontaktanyag szükséges?

fogyas-40-felett

Mint minden ultrahangos eljárás, úgy kavitációs zsírbontás során is kontaktanyagot kell használni az ultrahangrezgések továbbításához. E nélkül a kezelés hatástalan! A Forever Slim géphez a magas viszkozitású Forever Slim kozmetikai ultrahang gélt ajánlott használni, ez ugyanis garantáltan megfelelő a kavitációs zsírbontáshoz!
A Forever Slim ultrahang gél megrendelhető ide kattintva!

Pánikra azonban semmi ok, egy ultrahang gél vásárlása nem egy nagy összeg, hiszen egy 500 ml -es gél csak 530  Ft és 1 testrészed kúrájához is csak összesen 2 darabra lesz szükséged.

Természetesen az ultrahangos zsírbontáshoz (kavitációs zsírbontáshoz) bármely magas viszkozitású kozmetikai tiszta, ultrahang gél használható. Arra azonban mindenképpen ügyeljünk, hogy ne orvosi rendelőkben használt, hanem kozmetikai célokra kifejlesztett ultrahang gélt vásároljuk, ezek viszkozitása ugyanis eltérő.

Expressz keringésfokozó hatás!

A lebontott zsír kiürülését gyorsíthatjuk, ha a kezelés közben és után Forever Slim 2in1 feszesítő gélt is használunk. 
A Forever Slim 2in1 feszesítő gél megrendelhető ide kattintva!

Már nem akarod elhinni, hogy mindez lehetséges? Tegyél egy próbát!

Jelentkezz be egy ajándék kezelésre egy személyes vagy telefonos tanácsadásra! Mivel mi is használtuk 🙂  így bátran kérdezhetsz tőlünk szakértőinktől, orvosunktól.

Ajándék kipróbálás vásárlási kötelezettség nélkül! Hiszen a személyes tapasztalat minden szónál többet ér!

Részletfizetési lehetőség

A hitelkonstrukció részleteiről érdeklődj e-mailben vagy a +3630 6303 777 -es telefonszámon!

Miért választják olyan sokan Forever Slim ultrahangos, kavitációs zsírbontó gépet?

A legtöbb esztétikai vagy kozmetikai forgalmazókkal ellentétben cégünk csak 1 db prémium kategóriás, bizonyított eredményességű kavitációs zsírbontó gépet forgalmaz. Megvizsgáltunk, teszteltünk számos eszközt a piacon és a legtöbb elmarad attól a hatékonyságtól, amit ígér.

Hiszünk benne és tudjuk hiszen 7 éve több ezer vásárlóink igazolja, hogy a Forever Slim zsírbontó géppel lehet a leglátványosabb eredményeket elérni a lehető legrövidebb idő alatt, és valóban megszabadít a makacs zsírpárnáktól!

A Forever Slim ultrahangos zsírbontó kizárólagos forgalmazói vagyunk, ráadásul MI is használjuk, jól ismerjük. Akár használattal kapcsolatos, akár műszaki jellegű kérdésed merülne fel, hozzánk bármivel fordulhatsz. Sőt, orvosi hátterünknek köszönhetően speciális kérdésekben is tudunk segíteni.

Tőlünk, nem fogsz sablon választ kapni mivel minden kérdést kérést egyénileg kezelünk.Törekszünk arra, hogy a legtöbbet tudd kihozni az kezelésből. Kérlek oszd meg velünk tapasztalatod, írd meg hogyha bármin változtatnunk kellene, hogy

 • Professzionális technológia
 • Szalonméretű kezelőfej
 • Egyszerű használat
 • 1 év teljeskörű garancia, szervízszolgálat
 • INGYENES kipróbálási lehetőség bemutatótermünkben
 • 1 napos ingyenes szállítás raktárról
 • Telefonos szakértői vagy orvosi szaktanácsadás
 • Részletes, magyar nyelvű használati útmutató
 • CE minősítés, ISO 13485 MEDICAL Class gyártói minősítés

,,34 éves vagyok, 170 cm magas, az alkatom telt, sajnos ehhez társul 78 kg. A kezelést a hasamon kezdtem, melyen 10 alkalommal végeztem el, majd a derék részen folytattam, de itt a 45 percet egyszer bal, másik alkalommal jobb oldalamon végzem, ezért csak az 5-5 alkalomig jutottam a 10-ből. Először körülbelül a kezelés félidejében lett észrevehető a javulás. Diétát nem folytattam, sportolni ugyanannyit sportoltam, mint korábban heti 2 alkalommal (kung fu-ra járok évek óta). A nadrágjaim kevésbé szorítanak a hasamnál és az oldalamon sem vág be a nadrág korcája, de ha rátérek a combjaim kezelésére mindenképp mérni fogom, hogy ne csak lássam az eredményeket, hanem számszerűen is tudjam hány centit vékonyodik a combom.”

O. Renáta

Debrecen

,,Szeretném megosztani tapasztalatomat a Forever Slim kis csoda géppel kapcsolatban. 32 evés vagyok!  A gépet 4 naponta 45 percig használtam (nagyon kellemes és fájdalom mentes a használat során). Sok-sok víz (napi 3 l) sport szinte semmi! Nagyon picit változtattam az étkezéseken naponta többször kevesebbet eszek! 3 hónap alatt -10 cm-t sikerült a hasamból lefogyni. A gépet ajánlom olyan típusú embereknek, akik hosszú ideje küzdenek a makacs zsírpárnákkal, de nem szeretnek vagy nem tudnak sportolni mondhatom (lusta csinosodni vágyók mint én) számára a legjobb választás. Márciusban rendeltem, azóta kitartóan használom és nagyon szeretem a végeredményt! Köszönöm Forever Slim!” 

Melánia

Mit nyújt Neked a Forever Slim ultrahangos, kavitációs zsírbontó gép ?

Látványos cm-ben és kg-ban mérhető fogyást

1 kúra után minimum egy ruhaméret csökkenést érhetsz el.

Célzott fogyást

pontosan onnan fogyaszt, ahol használjuk. Comb, has, fenék, kar, csípő, hát. Az arc és a mell mérete nem csökken, mint a legtöbb fogyókúrás módszernél.

Biztonságos fogyást

a kavitáció csak a zsírsejtekre hat, más szövetet nem károsít.

Kényelmes, diszkrét fogyást

otthonodban használhatod, nem kell senki előtt sem levetkőznöd.

Visszahízás nélküli fogyást

a kavitációs kezelés a zsírsejtek db számát csökkenti mint a zsírleszívás és a zsírsejtjeink nem szaporodnak így a lebontott sejtek helyett nem termelődnek újak.

Fájdalommentes fogyást

nincs koplalás, nincs izzadás, nincs műtét.

Idő- és energiamegtakarítást

a kezelési idő rövid, és még el sem kell menned otthonról!

Költséghatékony

több testrészed is kezelheted vele és a családban többen is használhatjátok.

Miért éri meg saját kavitációs zsírbontó gépet vásárolnod?

A Forever Slim kavitációs zsírbontó gép ugyan egyszerre nagyobb kiadást jelent, azonban általa a szalonárak töredékéért végezhetsz el korlátlan számú kezelést az egész testeden, ráadásul rajtad kívül más is használhatja – így még költségkímélő is. Mindemellett működési elve és technológiája megegyezik a szalongépekével, így teljesen biztonságos.

A Forever Slimmel NEM KELL…

 • kimozdulnod otthonról
 • utazással számolnod
 • mások előtt levetkőznöd
 • kellemetlenül érezned magad
 • kezelésenként tízezreket fizetned
 • másokhoz alkalmazkodnod

Használjátok egyszerre többen! Így még többet spórolhatok!

A Forever Slim óriási előnye a szépségszalonok kavitációs zsírbontó kezeléseihez képest, hogy nem borítja fel a napirendet, hiszen rugalmasan használható. Mindemellett csak egyszeri befektetést jelent, és ezért a pénzért az egész család kezelheti magát. Sőt, akár barátokkal közösen is megvásárolhatod a Forever Slim kavitációs zsírbontó gépet, így minimális kiadással érheted el a maximális hatást.

Sztárok, bloggerek, akik már használják az átütő eredményességű
Forever Slim kavitációs zsírbontó gépet, a továbbiakért kattints ide!

Ahol találkozhattál már velünk:

Bámulatos fogyás hasról, fenékről, combról!

Forever Slim kavitációs zsírbontó szett ára:

129.800 Ft 

Ajándékaink:

 • 2 db 500 ml-es Forever Slim ultrahang gél
 • Ingyenes, 1 munkanapon belüli szállítás

Érdekelhetnek még…

×

Cart

Vásárolj még 15.000 Ft értékben az ingyenes kiszállításért!