Akció!

Forever Slim Zsírbontó + Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő Csomag

278.340 Ft 232.700 Ft

A Forever Slim otthoni használatra kifejlesztett zsírbontó gép végre a szépségszalonokban alkalmazott kavitációs zsírbontó technológia segítségével, visszahízás esélye nélkül fogyaszt pont az általad problémásnak tartott területekről. Az egyedülálló Forever Skin pedig végre egy olyan prémium bőrfeszesítő és ránctalanító gép, mely arcon és teljes testen egyaránt eredményes legyen szó ránctalanításról, vagy akár a megereszkedett bőr hatékony kezeléséről.

A csomag tartalma:
Forever Slim Kavitációs Zsírbontó gép, 2 db Forever Slim ultrahang gél, Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép, Forever Skin Aktivátor gél arcra, Forever Skin Aktivátor gél testre.

Mit nyújt Neked a Forever Slim Zsírbontó + Ránctalanító és Bőrfeszesítő Prémium csomag?

Látványos, kg-ban és cm-ben mérhető fogyást.

A ráncok csökkentését.

A megereszkedett bőr feszesítését arcon és testen egyaránt.

Prémium termékeket, amikkel több ezer felhasználó elégedett.

Képzett tanácsadók és sztárok ajánlásait.

Kategóriák: ,

Leírás

zsírstop
Mit tartalmaz a Forever Slim Zsírbontó + Ránctalanító és Bőrfeszesítő Prémium csomag?

JOJÓ nélküli fogyást onnan ahonnan szeretnéd és feszesebb bőrt az arcodon és teljes testeden!

A csomag tartalmazza a Forever Slim Zsírbontó gépet, a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gépet és a használatukhoz szükséges géleket!

Forever Slim Zsírbontó gép

A Forever Slim Zsírbontó gép a szépségszalonokban alkalmazott kavitációs (ultrahangos) zsírbontó technológia otthoni használatát teszi lehetővé. A kavitációs zsírbontás, és ezzel együtt a kavitációs zsírbontó gép lehetőséget nyújt arra, amire korábban csak a zsírleszívás volt képes. Sebészeti beavatkozás nélkül képes a zsírpárnák végleges bontására! A megfelelő frekvenciájú (40.000 Hz-es) ultrahang rezgések hatására a zsírsejtek fala felbomlik, tartalmuk a sejt közötti térbe folyik, majd a természetes salaktalanító folyamatok során néhány nap alatt távozik a testből. A zsírsejtjeidet így végleg eltüntetheted a csípődről, popsidról, combodról vagy akár a hasadról, ezzel pedig végre véget vethetsz a gyötrő jojó-effektusnak, ugyanis ahol elpusztulnak a zsírsejtek, ott újak nem képződnek, vagyis a fogyás tartós lesz!

Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép

 Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gépbe is beépített fejlett rádiófrekvenciás technológia azon kevés nem műtéti eljárások közé tartozik, amely hő segítségével képes összehúzni a megnyúlt kötőszöveti rostokat és az új rostok termelését is elősegíti. Míg a legtöbb kozmetikai ránctalanító és bőrfeszesítő módszer csak felületileg kezeli a bőrt, és nem oki szinten nyúl bele a bőr öregedésének természetes folyamatába, a fejlettebb rádiófrekvenciás bőrfeszesítés valóban képes megállítani az időt. Hatása nem csak a valódi feszesítés, hanem az amúgy már hanyatló bőrmegújító folyamatok újraindítása. A kezeléssel nem csak régi bőrödet nyerheted vissza, de a bőr öregedését is lassíthatod.  

Tudod, hogy eddig miért nem sikerült évekig évtizedekig megtartani egy fogyókúra vagy edzés eredményét?

Azért, mert magukat a zsírsejteket valójában sosem tüntetted el a testedről csak a méretét változtattad meg! Erre ugyanis a hagyományos módszerek közül (diéta, tabletták, edzés) egy sem képes. Ha a zsírsejtek mérete nő, akkor hízol, ha csökken, akkor fogysz. De maga a sejt megmarad! Így nem is csoda, hogy a visszahízás egy szigorú étrend vagy edzésprogram abbahagyása után garantált. Ráadásul bizonyos területeken (genetikai adottságok) és az életkor előrehaladtával (pl. belső comb, felkar, térd fölötti rész) még a legdrasztikusabb diétának vagy edzésnek is ellenállhatnak a „makacs zsírpárnák”.
Azonban a Forever Slim zsírbontó géppel végzett kezeléssel – a zsírleszíváshoz hasonlóan – végleg elpusztulnak a zsírsejtek, így a fogyás eredménye tartós lesz.

Számolj le örökre makacs zsírpárnáddal!

Most itt a lehetőség, hogy zsírsejtjeidet végre eltüntesd hasadról, csípődről, popsidról, karodról és combodról és ezzel véget vess a jojó-effektusnak!

A világszerte hatalmas sikerrel alkalmazott és a Forever Slim készülékbe is beépített zsírbontó technológia lehetőséget nyújt arra, amire korábban csak a zsírleszívás volt képes, hogy elpusztítja vagyis végleg eltávolítja a zsírsejteket a kezelt területről!

A megfelelő frekvenciájú (40.000 Hz-es) ultrahangrezgések hatására a zsírsejtek fala felbomlik, tartalmuk a sejt közötti térbe folyik, majd a természetes salaktalanító folyamatok során néhány nap alatt távozik a testből.
Ahol elpusztulnak a zsírsejtek, ott újak nem képződnek, vagyis a fogyás tartós és nincs visszahízás mivel zsírsejtjeink száma életünk során adott számú és nem szaporodik, vagyis nem termelődik újból.

Most itt a lehetőség, hogy zsírsejtjeidet végre eltüntesd hasadról, csípődről, popsidról, karodról és combodról és ezzel véget vess a jojó-effektusnak!

Mi a különböző ránctalanító és bőrfeszesítő módszerek csapdája?

A Krémek, gélek hatása csak felületi, nem hatol a probléma mélyére.

A ránctalanító és bőrfeszesítő krémek, gélek hatóanyagainak nagy része le sem jut a bőr mély kötőszöveti rétegébe. Ez igaz mind az otthoni és bolti kenceficékre, sőt a kozemtikai szalonokban alkalmazott drágább készítményekre is. A hatásban lehet különbség, de minden esetben csak felületes és átmeneti hatást fejtenek ki, többnyire a keringés fokozásával, a bőr víztartalmának növelésével.

Csak az érzést javítják, a látványt nem.

A masszázs alapú módszerek, az izmok tónusának növelésével hamar egy feszesebb érzetet adnak, de a bőr állapotára közvetlenül nem hatnak. Az előbb említett hatóanyagoknak masszázzsal nagyobb hányada kerül a bőrbe, de a bőr szerkezeténél fogva mélyebbre ezek sem hatolnak. Persze az arcmasszázs egyben kényeztetés is, így ne vesd el semmiképp sem, de hosszútávú csodára se számíts tőle.

Hatóanyagot bejuttató eszközök

A bőr pórusainak megnyitásával, illetve az elektromos vezetésnél fogva a mezoterápia, a régebbi, fejletlenebb rádiófrekvenciás és a galván alapú eszközök, már képesek mélyebbre juttatni a hatóanyagokat. Az így a bőr mélyére juttatott hatóanyagok hatása tartósabb. A régebbi, fejletlenebb rádiófrekvencia azonban nem keverendő össze a következőben leírt valódi rádiófrekvenciás ránctalanító és bőrfeszesítő módszerrel. Az eszközökkel bejuttatott hatóanyagok a bőr mélyére jutva fokozzák a keringést, támogatják a méregtelenítő folyamatokat. Az ilyen kezeléseknek azonban sem kollagén feszesítő, sem kollagén termelődését stimuláló hatásuk nincs, ami a bőrfeszesítés alapja kellene, hogy legyen.

A bőr valódi feszesítésének TITKA a kollagéntermelés fokozása!

Sokunkat zavarnak már az apróbb ráncok is, hát még a mélyebbek! Többeket azonban nem csak a ráncaik, hanem az itt-ott megereszkedett bőr zavar. Ilyen helyek lehetnek  a szem alatti táskák, a száj feletti,- melletti részek, a toka, felkar alatti bőr, a térd környéke, a has, a comb.

A bőr tartását, állapotát a mély irha rétegében található kötőszöveti rostok (kollagén és elasztikus rostok) adják. A kor előrehaladtával a kötőszöveti rosttartalom csökken, mert csökken a termelése, amit tovább rontanak a bőr megnyújtását okozó állapotok, például a terhesség vagy a hízás, fogyás jojója. 30 éves kor fölött a megnyúlást már nehezebben korrigálja a szervezet, mivel az új rostok termelése nem olyan intenzív. 

kollagént a fibroblaszt sejtek termelik a bőr alsó részében. Ha ezeket a sejteket stimulálni tudjuk, akkor több kollagén termelődik és a lebomlás és felépülés egyensúlya újból helyreállhat.

A valódi eredmény eléréséhez miért van szükség mélyre ható gépi kezelésre?

A valódi eredmény eléréséhez azért van szükség mélyre ható gépi kezelésre, mert a kollagén és elasztin termelő sejteket a bőr mélyebb részében csak kétféle módon tudjuk stimulálni. Hővel vagy sérülés okozásával. Az egyik technológia amely hővel stimulál az a  rádiófrekvencia, a másik ami sérülés okozásával, az a HIFU. 

A rádiófrekvencia alkalmazásának több évtizedes múltja van, és biztonságosnak mondható eljárás. A HIFU sokkal fiatalabb, de mivel hatása égésen alapul, és a szövődmények lehetősége sokkal nagyobb, így a HIFU esetén mindenképp professzionális kezelőszemélyzet jelenléte javasolt. 

A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép segítségével feszesebbé varázsolhatod bőrödet arcodon vagy akár a teljes testeden!

Élvezd a látványos centiméterben mérhető zsírbontást + ránctalanító és bőrfeszesítő hatást!

A kavitációs zsírbontás, ránctalanítás és a bőrfeszesítés nem egy új divathullám, hiszen szépségszalonokban már régóta megelégedéssel alkalmazzák ezeket a módszereket. A szépségszalonokban alkalmazott három módszer lenyűgöző hatását most már saját otthonodban is élvezheted a Forever Slim ultrahangos zsírbontó gép és a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép segítségével.

Készülékeink a magyar férfiak és nők ezreinek segítettek már az alakformálásában. Ennyi ember nem tévedhet!

“Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogynem kell időpontot egyeztetni, és az oda-vissza utat is meg tudjuk spórolni. (…)A bőröm láthatóan simább, feszesebb lett.”

Anry-Soós Éva

JOY magazin főszerkesztő

„Állandó időhiányban szenvedek, de mégis adtam egy esélyt a Forever Slimnek. Biztató volt, amit ígért. Négynaponta 45 percet szántam a combjaim kezelésre és nem bántam meg. Sőt! Látványos lett a változás: centiben nem mértem ugyan, de a 10. alkalom után a régi kedvenc nadrágomban is újra jól éreztem magam. Tényleg megéri!”

Tóth-Szántó Krisztina

Marie Claire magazin

“A használat ideje alatt nem tartottam diétát, mindössze 2 liter folyadékot ittam és csökkentettem a szénhidrát és cukor fogyasztását. Így A derékméretem 14 cm-rel a csípőméretem 8 cm-rel csökkent. A súlyom mindössze 2 kg-mal, de a hasam feszesebb és kisebb lett jók a régi nadrágjaim és jól érzem magam a bőrömben.”

F.Beáta

Vásárlónk

zsir stop
Mit nyújt Neked a Forever Slim Zsírbontó + Ránctalanító és Bőrfeszesítő Prémium csomag?

Műtét, fájdalom és JOJÓ nélküli fogyást, ránctalanítást és bőrfeszesítést!

A Forever Slim ultrahangos zsírbontó gép a zsírleszíváshoz hasonlóan végleg elpusztítja a zsírsejteket azonban műtéti beavatkozás, fájdalom és felépülési időszak nélkül! A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép pedig beindítja a kollagéntermelést, így természetes úton feszesítheted bőrödet! 

Látványos, ruhaméret csökkenést, fogyást onnan ahol szeretnéd

Onnan szedheted le a zsírt, ahol téged zavar, így átalakíthatod alakodat. Pont azokat a részeket tudod megcélozni, amit sem a diéta sem a torna nem tüntetett el eddig. Mivel a kavitációs zsírbontás hatása kizárólag a kezelt területre korlátozódik, így nem lesz kisebb a melled és nem ereszkedik meg az arcbőröd, ami a fogyókúráknak sajnos elég gyakori mellékhatása. Ez a módszer az izomtömeget nem csökkenti, tehát kizárólag a zsírból veszítünk a kezelés alatt.

Koplalás nélküli fogyást!

A Forever Slim ultrahangos zsírbontó gép használata semmiféle fájdalommal nem jár, csupán kellemes melegséget érzünk a kezelt területen. Ráadásul koplalnunk sem kell, épp elég, ha ésszerűen és egészségesen táplálkozol.

Lenyűgöző narancsbőr csökkenést!

A narancsbőr megjelenésének az alapvető oka a meglazult kötőszöveti szerkezet, melyen keresztül áttüremkednek a megnövekedett zsírsejtek. A Forever Slim ultrahangos zsírbontó gép hatása és a Forever Skin gép kötőszöveti megújító hatása révén a kezelések során látványosan javul a narancsbőr állapota is.

Feszesebb bőrt arcodon és teljes testfelületeden!

A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő géppel végre az arcon és a testen lévő megereszkedett bőr együtt kezelhető. Ide tartozik a toka, a dekoltázs, a felkar (integető háj), a has, a hát, a csípő, a fenék, a comb, a térd környéke, de még a vádli és a boka is. Akár az arcon lévő ráncok, akár a megereszkedett bőr a főbb probléma a kötőszövet feszesítésével mindkettő látványosan javulhat.

Diszkrét, idő- és költségkímélő kezeléseket!

Forever Slim ultrahangos zsírbontó gép és a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő géppel az esztétikai centrumok professzionális technológiáját saját otthonunkban élvezhetjük, a szalonok esetében felmerülő kellemetlenségek – magas költségek, időpont-egyeztetés, napirendünk felborítása és szégyenérzet – nélkül!

Költségkímélőek

hiszen a  gépeket korlátlanul, akár családtagjainkkal közösen is használhatjuk.

Kényelmesek

mert a kezeléseket bármikor végezhetjük, amikor épp ráérünk (akár tévézés közben).

Diszkrétek

ugyanis a kezeléseket magunk végezzük; senki előtt sem kell levetkőznünk.

Már nem akarod elhinni, hogy mindez lehetséges? Tegyél egy próbát!

Jelentkezz be egy ajándék kezelésre egy személyes vagy telefonos tanácsadásra! Mivel mi is használtuk 🙂így bátran kérdezhetsz tőlünk szakértőinktől, orvosunktól.

Ajándék kipróbálás vásárlási kötelezettség nélkül! Hiszen a személyes tapasztalat minden szónál többet ér!

GYAKORI KÉRDÉSEK

A problémát a zsírpárnák helye adja. Alkatunk, így zsírpárnáink helye is genetikailag meghatározott. így nem onnan fogyunk, ahonnan mi szeretnénk, plusz az életkor előrehaladtával, mindenütt vastagodni kezdenek a zsírpárnák a bőr alsó rétegében.

Így a problémás területek – has, comb fenék – már drasztikus diétára, intenzív mozgásra sem reagálnak megfelelően. Ráadásul a diétákat követően, pont a nem kívánt területekre ugrik vissza először a zsír.

A Forever Slim zsírbontó gépbe beépített kavitációs technológia teljesen fájdalommentes és biztonságos. A kezelés során alkalmazott 40.000 Hz-es ultrahangrezgés kizárólag a bőr alatti zsírszövetre hat és más szövetekre nincsen semmilyen hatással. A többi szövetre csak a másodlagos meleg hatás tevődik át, ami gyorsítja a zsírtörmelék kiürülését és hozzájárul a bőr feszességéhez. Az ürülést a bő folyadékfogyasztás jelentősen segíti, ezért a kezelés előtt és után is ajánlott sok vizet fogyasztani.

Forever Slim által alkalmazott kavitációs zsírbontó technológia az egyetlen nem műtéti alakformáló eljárás, amely képes eltávolítani magukat a zsírsejteket. Míg a fogyókúra és a testedzés csupán a zsírsejtek méretét csökkenti, az ultrahangos zsírbontás hatása a zsírleszíváséhoz hasonlóan tartós. A zsírsejtek eltávolítása megakadályozza, hogy méretük később újra növekedhessen és jojó-szindróma alakuljon ki. Kavitációs zsírbontás során a megfelelő frekvenciájú (40.000 Hz-es) ultrahang rezgések hatására a zsírsejtek fala felbomlik, tartalmuk a sejt közötti térbe folyik, majd a természetes salaktalanító folyamatok során néhány nap alatt távozik a testből.

A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő géppel biztonságosan kezelhetjük magunkat, hiszen

 • évtizedek óta, széles körben használt, professzionális kozmetikai technológiát alkalmaz
 • biztonsági időkorlát van beépítve a gépbe (a kezelés végén a gép kikapcsol)
 • a kezelés nem égetésen alapul, így nem nagy hővel dolgozik
 • CE jelzésű, bevizsgált készülék és gyártási folyamat
 • RoHS megfelelőségű (= műanyag alkatrészei veszélyes anyagoktól mentesek!)

A Forever Slim zsírbontó gép esetén általánosságban elmondható, hogy egy 10-15 alkalmas zsírbontó kúra már minimum 1 ruhaméret-csökkenést eredményez a kezelt területen.

A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép használata során általánosságban elmondható, hogy egy 10 hetes kúra – a használati útmutatóban leírtaknak megfelelően végezve – már látványos eredményt hoz a kezelt területen. A kezelések eredményét több tényező is befolyásolhatja. Pl. testalkatunk, bőrünk állapota, a kezelt testfelület nagysága, milyen erősségen végeztük a kezelést stb.

Fontos megjegyezni, hogy a rádiófrekvenciás kezelés hatása a kúra befejezésekor nem ér véget. Az új kollagén termelődése a kezeléseket befejezése után is néhány hétig/hónapig tovább folytatódik a bőrben. Így a bőröd állapota hetekkel/hónapokkal a kúra után is tovább javulhat, újabb kezelések nélkül!
Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek. Konkrét eredményekre nincs garancia.

 

A kavitációs zsírbontás során a zsírsejtek száma csökken, ez pedig körfogat csökkenést eredményez, így inkább cm-ben tudjuk mérni a változást.

Drasztikus fogyókúra során a mérleg ugyan nagyobb súlycsökkenést mutat azonban akkor nemcsak a zsírtömegünkből veszítünk, hanem sajnos az izomtömegünkből is,  és mivel az izomtömeg nehezebb mint a zsírtömeg azért jelentősebb a kg –ban való változás.

Forever Slim kavitációs zsírbontó kezelés:

A Forever Slim kavitációs zsírbontó kezeléseket rendszeresen ugyanazon a 3-4 tenyérnyi méretű testfelületen kell végezni, egészen a kívánt körméret-csökkenés eléréséig (általában minimum 10-15 kezelés). A kavitációs zsírbontó kezelések közt 4-7 nap szünetet kell tartani, hogy a szervezetnek elég ideje legyen a lebontott zsír kiürítésére. A kiürítést meg is kell támogatnunk a bevitt folyadékmennyiség növelésével is. Vagyis a fogyasztó kúra egész időtartam alatt fontos, hogy a szokásoshoz képest legalább fél -1 literrel megemeljük folyadékbevitelünket. Ezt a folyamatot nem érdemes egészségünk kárára siettetni, hiszen általában nem pár hét alatt szedtük fel azt a felesleget, amit most le akarunk adni, így ne várjuk, hogy pár nap alatt leadjuk azokat.

Forever Skin ránctalanító és bőrfeszesítő kezelés:

1 kezelés arcra 10-20 percet testre 30-60 percet vesz igénybe attól függően hány testrészt szeretnél kezelni.

Ha időd engedi az arc és testkezelést ugyanazon napokon is végezheted.
A kezeléseket kúraszerűen ajánlott végezni.
Arcodra 1 kúra 20 kezelést, testedre 30 kezelés jelent. 1 kúra után már csak havonta 1-2 fenntartó kezelésre van szükség.

A kúrát azért szükséges végigcsinálni, mert a termelődés beindításához a bőrnek folyamatos, ismétlődő ingerekre van szüksége és kollagén megújulásához idő kell. 🙂

Forever Slim Kavitációs Zsírbontó gép:

Ajánlott minden 18 éves feletti nőnek és férfinak, aki végleg megszabadulna zavaró zsírpárnáitól, azoknak akik

 • jojó effektussal küszködnek.
 • akinek csak célzottan egy -két területtel van problémája pl. has, úszógumi a csípőn.
 • rendszeresen sportolóknak, akik kitartó edzések árán se tudnak megszabadulni bizonyos testrészeken lévő zsírpárnájuktól.
 • anyukáknak, akik a szülés utáni feleslegtől és narancsbőrtől szabadulnának.
 • változó korban lévő hölgyeknek, akik a klimax által felszaladt plusz kilókkal küzdenek.
 • túlsúllyal küszködőknek, akik ruhaméret csökkenést szeretnének elérni.
 • ülőmunkát végzőknek.
 • üzletasszonyoknak, üzletembereknek, akiknek nincs idejük a munka mellett rendszeresen sportolni.
 • férfiaknak, akik sörhasuktól válnának meg.
 • ismert személyeknek, akik otthonukban, maximális diszkréció mellett szabadulnának meg feleslegüktől.
 • modelleknek, akik semmilyen felesleget nem engedhetnek meg maguknak.

A kavitációs zsírbontó kezelés nem ajánlott a következő esetekben:
Májműködés vagy veseműködés elégtelensége, nagyobb fokú szívbetegség, pacemaker, szívizom-érelmeszesedés, artériás magas vérnyomás, daganatos megbetegedés, autoimmun betegségek, csonttuberkulózis, központi idegrendszer krónikus sérülése, epilepszia, fémprotézis feletti területen, terhesség, szoptatás alatt,  nem kezelt cukorbetegség, lázas állapot esetén. Ahol rövidhullámú diatermiás eszközt is működtetnek, ott a készüléket ne működtessük!

A Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép:

Ajánlott minden nagykorú nőnek és férfinek, aki feszesíteni szeretné testén a megereszkedett/meglazult bőrt.

Ajánljuk mindazoknak, akik…

 • nincsenek megelégedve korukkal
 • akiket zavar megereszkedett bőrük
 • akik javítanák arcuk tartását
 • akik szeretnék elsimítani ráncaikat
 • megelégelték, hogy a strandon állandóan narancsbőrüket takargatják
 • szégyellik fogyókúra vagy szülés után meglazult bőrüket
 • nincs idejük rendszeresen szépségszalonba járni
 • nem szívesen vetkőznének le mások előtt egy kozmetikai szalonkezelés kedvéért
 • méregdrága szalonok helyett inkább otthon, profi módszerrel szépülnének
 • egyszeri befektetéssel tartós megoldást szeretnének kapni problémájukra

A készülék használata nem ajánlott:

 • Ha a következő betegségekben szenved: Súlyos szívbetegség, kezeletlen magas vérnyomás, kontrollálatlan pajzsmirigybetegség, rosszindulatú daganat, súlyos véralvadási zavar, lázas állapot. A terhesség és szoptatás időszaka nem betegség, de akkor sem javasolt a használat.
 • A pacemaker vagy implantált defibrillátor abszolút kizáró tényezők.
 • Ha a következő bőrállapotok vannak jelen: Gyulladásos bőrállapot, bőrégés,, vérző bőr vagy bőr allergia feletti terület, friss műtéti területen, friss hegek felett
 • testre vagy testbe helyezett eszközök: Hallókészülék, mechanikus műbillentyű, szilikon implantátum, bőr alá helyezett befecskendezési pontok (pl. inzulinadagoló), piercing mellett (vegye ki a piercinget).
 • Az alábbi kezeléseket követően: Botox vagy hialuronsavas feltöltést követően 3 hónapig, arany beültetést követően 6 hónapig, rádióterápiás, kemoterápiás, szteroidos kezelés alatt és az azt követő 3 hónapig. Fájdalomcsillapítók szedése esetén fokozott óvatosság szükséges mert azok csökkentik a hőre való érzékenységet.

  A fenti felsorolás nem teljes. Ha nem biztos abban, hogy használhatja a készüléket, akkor kérjük, mindenképpen konzultáljon orvosával a kezelések megkezdése előtt.

Mindkét gép professzionális technológiával működik ezért, hogy a technológia le tudjon jutni a bőr mélyére és ne verje vissza azt a bőr, használatuk során átvívő anyagra van szükség, hasonlóan pl egy terhességi vagy szív ultrahang vizsgálathoz. Amennyiben nem használunk átvivő anyagot, úgy a rádiófrekvencia és az ultrahangrezgések visszaverődnek a bőr felszínéről és nem jutnak a bőr alá, így mindkét gép esetén a kezelés hatástalan lesz.

Továbbá, ahogyan az orvosok sem használnak bármilyen gélt a gépekhez – hiszen nem minden gél olyan megfelelő tisztaságú vagy összetételű az eredményes képalkotáshoz, kezeléshez és a készülék kezelőfejét is némelyik károsítaná – így a Forever Slim Zsírbontó és a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő kezeléshez is a gépek saját géljeit ajánljuk, mert ezekkel garantálható az eredmény, míg más gélek összetevői a kezelőfejeket is károsíthatják.

A Forever Slim kavitációs zsírbontás során 1 terület kúrájához ami kb. 10-15 db kezelés,  általában 1,5 -2 db 500 ml-es ultrahang gélre lesz szükséged. A Forever Slim kozmetikai ultrahang gél ára 530 Ft (500ml ) és megvásárolható ide kattintva! 

A Forever Skin Ránctalanító  és Bőrfeszesítő gép esetén általánosságban elmondható, hogy a 150 ml-es gél egy teljes arckezelő kúrához elegendő, a 250 ml-es gél pedig egy testterület teljes kúrájához elegendő. A Forever Skin gélek megvásárolhatóak ide kattintva.

Forever Slim Zsírbontó gép:
M
űködési frekvencia: 40 KHz
Energia: 1-3 W/cm2 (állítható)
Aktív felület: 12 cm2
Pulzáció típusa: folyamatos
Feszültség: 110/220v
Méret: 37 x 33 x 21cm
Súly: 1,5 kg

Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép:
Termék: rádiófrekvenciás szépségápolási eszköz
Model: Forever Skin Body and Face Pro
Technológia: RF rádiófrekvencia
Arckezelő bemenő teljesítmény: 25W
Testkezelő bemenő teljesítmény: 50W
Kimenő áram frekvenciája: 1.0 MHz
Bemeneti feszültség: 110/240V
Váltóáram frekvencia: 50/60Hz

Fogyás, ránctalanítás és bőrfeszesítés otthonod kényelmében, az exkluzív szalonok minőségével!

A Forever Slim Zsírbontó és a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gépbe a szépségcentrumok professzionális gépeiben is alkalmazott technológiát építették be. Ennek köszönhetően ugyanazt a hatékonyságot nyújtják, mivel

Azonos a működési elv

(kavitációs zsírbontás, RF bőrfeszesítés)

Azonos technológia

(fókuszált ultrahang, cirkuláris RF)

Azonos frekvencia

(40.000 Hz, 1 MHz)

Személyre szabott a kezelés

(állítható kezelési idő és intenzitás)

A legjobb az egészben, hogy a gépeket annyiszor használhatod, ahányszor csak akarodNem kell fizetned a kezelésekért, mint a kozmetikában. Tehát a Forever Slim Ultrahangos Zsírbontó és Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gépek ára igen gyorsan, akár 10 kezelés után megtérülhet!

zsirstop
Miért érdemes a Forever Slim Zsírbontó + Ránctalanító és Bőrfeszesítő Prémium csomagot választanod?

 • Látványos cm-ben és kg-ban mérhető fogyást érhetsz el.
 • Célzottan a problémás területekről fogyhatsz.
 • Látványosan feszesebb lesz a bőröd az egész testeden.
 • Ráncaid eltűnnek vagy kisimulnak.
 • Fájdalommentesen fogyhatsz és feszesítheted bőrödet.
 • Narancsbőrödtől is megszabadulhatsz.
 • Diszkréten, otthonod kényelmében kezelheted magad.
 • Befektetésed egyszeri, mely többszörösen megtérül.

Bámulatos fogyás, ránctalanítás és bőrfeszesítés teljes testeden!

Szerezd meg a Forever Slim Zsírbontó + Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő Prémium csomagot!

278.340 Ft helyett

-45.640 Ft kedvezménnyel

232.700 Ft

 • Forever Slim Kavitációs Zsírbontó gép
 • 2 db Forever Slim ultrahang gél (500ml)
 • Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép
 • Forever Skin Aktivátor gél arcra (150 ml)
 • Forever Skin Aktivátor gél testre (250 ml)

+ AJÁNDÉK 1 napos szállítás

Az ajándék házhozszállítás értéke 1.090 Ft, amely munkanapokra, bármely magyarországi címre vonatkozik!

Részletfizetési lehetőség

A hitelkonstrukció részleteiről érdeklődj e-mailben vagy a +3630 6303 777 -es telefonszámon!

zsir stop
Miért választják olyan sokan a Forever Slim Zsírbontó + Ránctalanító és Bőrfeszesítő Prémium csomagot?

A legtöbb esztétikai vagy kozmetikai forgalmazókkal ellentétben cégünk csak 1 db prémium kategóriás, bizonyított eredményességű kavitációs zsírbontó + ránctalanító és bőrfeszesítő gépet forgalmaz. Megvizsgáltunk, teszteltünk számos eszközt a piacon és a legtöbb elmarad attól a hatékonyságtól, amit ígér.

Hiszünk benne és tudjuk hiszen több ezer vásárlóink igazolja, hogy a Forever Slim Zsírbontó és a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gépekkel lehet a leglátványosabb eredményeket elérni a lehető legrövidebb idő alatt!

Forever Slim Ultrahangos Zsírbontó és a Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gépek kizárólagos forgalmazói vagyunk, ráadásul MI is használjuk őket, jól ismerjük mindkét készüléket. Akár használattal kapcsolatos, akár műszaki jellegű kérdésed merülne fel, hozzánk bármivel fordulhatsz. Sőt, orvosi hátterünknek köszönhetően speciális kérdésekben is tudunk segíteni.

Tőlünk, nem fogsz sablon választ kapni mivel minden kérdést kérést egyénileg kezelünk. Törekszünk arra, hogy a legtöbbet tudd kihozni az kezelésből. Kérlek oszd meg velünk tapasztalatod, írd meg hogyha valamin változtatnunk kellene!

 • Professzionális technológia
 • Egyszerű használat
 • 1 év teljeskörű garancia, szervízszolgálat
 • INGYENES kipróbálási lehetőség bemutatótermünkben
 • 1 napos ingyenes szállítás raktárról
 • Telefonos szakértői vagy orvosi szaktanácsadás
 • Részletes, magyar nyelvű használati útmutató
 • CE minősítés, ISO 13485 MEDICAL Class gyártói minősítés

Pikali Gerda

Színésznő

,,Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal, illetve a combommal nem voltam igazán megelégedve. A Forever Slimmel már az első kezelésnél határozottan éreztem, hogy a belső combom valamelyest feszesebb lett, az ötödik kezelés után pedig boldogan vettem észre, hogy vékonyabb is lett.“

Bencsik Tamara

Énekesnő

,,Azonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel, hisz’ edzőként magam is órákat tartok másoknak, sajnos azért én is látok magamon olyan helyeket, főként fenék tájékon, ahol tudok mit változtatni, javítani, esetleg feszesíteni. Ez a gép valóban segít.”

 

,, 40 éves vagyok, kritikus terület a hasam, amely három terhesség után kötény hasszerű lett. A kezelések alatt semmi kellemetlent nem éreztem. Én sokszor tévézés közben kezeltem magam.  Drasztikusabb fogyókúrát nem tartottam, ha megkívántam, a csokit sem vontam meg magamtól. Mégis az eredmény azt hiszem szemmel látható a képeken, súlycsökkenés 5 kg.  Szívből ajánlom bárkinek, aki eddig csak fontolgatta. A zsír látványosan csökkent, a bőröm már nem lóg annyira és a textúrája is sokkal jobb! Valóban könnyedén és koplalás nélkül változhatunk látványosan! ” 

R. Krisztina, Kecskemét

,,34 éves vagyok, 170 cm magas, az alkatom telt, sajnos ehhez társul 78 kg. A kezelést a hasamon kezdtem, melyen 10 alkalommal végeztem el, majd a derék részen folytattam, de itt a 45 percet egyszer bal, másik alkalommal jobb oldalamon végzem, ezért csak az 5-5 alkalomig jutottam a 10-ből. Legtöbbször 4 naponta sikerült elvégeznem a kezelést, bár voltak alkalmak, amiket 5-6 nap elteltével volt időm megcsinálni, vagy a menszesz miatt várnom kellett. Először körülbelül a kezelés félidejében lett észrevehető a javulás. Diétát nem folytattam, sportolni ugyanannyit sportoltam, mint korábban heti 2 alkalommal (kung fu-ra járok évek óta). Centivel sajnos nem mértem magam, de a nadrágjaim kevésbé szorítanak a hasamnál és az oldalamon sem vág be a nadrág korcája (…).”

O. Renáta, Debrecen

Milyen kontaktanyag szükséges a gépek használatához?

Az ultrahangrezgések és a rádióhullámok kizárólag megfelelő kontaktanyag közvetítésével képesek bejutni a testbe.

A Forever Slim Ultrahangos Zsírbontó géphez a magas viszkozitású Forever Slim kozmetikai ultrahang gélt ajánlott használni, ez ugyanis garantáltan megfelelő a kavitációs zsírbontáshoz. A prémium kivitelezésű Forever Skin Aktivátor gélek kifejezetten az arc valamint a test bőrfeszesítő kezeléséhez fejlesztették ki, melyek megfelelő tisztaságú és garantáltan optimális közeget nyújtanak a kezelésekhez. A Forever Slim ultrahang gél itt, a Forever Skin Aktivátor gélek pedig ide kattintva rendelhetőek meg!

fogyas-40-felett

Sztárok, bloggerek, akik már használják az átütő eredményességű
Forever Slim kavitációs zsírbontó gépet:

Ahol találkozhattál már velünk:

Bámulatos fogyás, ránctalanítás és bőrfeszesítés teljes testeden!

Szerezd meg a Forever Slim Zsírbontó + Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő Prémium csomagot!

278.340 Ft helyett

-45.640 Ft kedvezménnyel

232.700 Ft

 • Forever Slim Kavitációs Zsírbontó gép
 • 2 db Forever Slim ultrahang gél (500ml)
 • Forever Skin Ránctalanító és Bőrfeszesítő gép
 • Forever Skin Aktivátor gél arcra (150 ml)
 • Forever Skin Aktivátor gél testre (250 ml)

+ AJÁNDÉK 1 napos szállítás

Az ajándék házhozszállítás értéke 1.090 Ft, amely munkanapokra, bármely magyarországi címre vonatkozik!

Érdekelhetnek még…

×

Cart

Vásárolj még 15.000 Ft értékben az ingyenes kiszállításért!