Newa™ 3DEEP® arcfiatalító készülék szett

115.000 Ft

Newa™ 3DEEP® egy klinikailag igazoltan hatékony, otthoni használatra fejlesztett ránctalanító, arcfiatalító gép, amely az egyedülálló orvosi 3DEEP® technológiával rendelkezik. A készülék otthon végezhető, biztonságos arcfiatalítást tesz lehetővé.

 Prémium termékek

 Több ezer elégedett vásárló

 Ingyenes 1 napos kiszállítás készülék vásárlása esetén

 Képzett tanácsadók

 Bemutatóterem, kipróbálási lehetőség

Leírás

Látványosan megemelnéd az arckontúrod és megszabadulnál a ránctaidtól?

Mindezt különféle hatóanyagok és fájdalom nélkül?

Mi az a NEWA™?

A Newa 3 DEEP™ az egyetlen klinikailag ténylegesen is  igazolt arcfiatalító, ránctalanító gép, amely a professzionális orvos-esztétikai készülékekben is használt 3DEEP®* ránctalanító technológiával működik.

A NEWA™ ránctalanító gép az egyetlen minősített orvostechnikai eszköz, melynek valódi hatását mérésekkel és fotóanalízissel igazolt tesztek is bizonyítják. *

Miért egyedülálló a NEWA™ 3DEEP®?

A Newa ránctalanító gép szerkezetébe épített orvosi 3DEEP® technológia azért egyedülálló, mert más arckezelőkkel ellentétben itt nem idegen töltőanyagokkal vagy átmeneti hidratálással érjük el a bőr feszességét, hanem közvetlenül a kollagén termelésért felelős sejteket serkentjük. Ez azért fontos, mert a kollagén az, ami a bőr feszességéért és tartásáért felelős. A sejtek serkentését a ránctalanító gép által leadott hőenergia segítségével érjük el, amit fókuszáltan a bőr azon rétegébe juttatunk, ahol a kollagén termelődik. A hőt kontroláltan és célzottan juttatjuk a bőr mélyére ezért biztonságos. A 3DEEP technológiánál nem képzünk hegeket, mivel itt az ismételt hőközléssel érjük el a kollagén újraképződését. A bőr külső rétege érintetlen marad, így nem jár a bőr sérülésével, vagy fájdalommal, hiszen a hőleadás célzottan a kötőszövetre hat, ezáltal biztonságos.

A NEWA™ 3DEEP® közvetlenül a kötőszövetre hat!

NEWA™ egy klinikailag igazoltan hatékony, otthoni használatra kifejlesztett ránctalanító gép, amely az egyedülálló orvosi 3DEEP® technológiával rendelkezik. A ránctalanító gép otthon végezhető, biztonságos arcfiatalítást tesz lehetővé.

A NEWA™ 3DEEP® ránctalanító géppel látványos eredményt érhetsz el!

Azonnal feszesíti a bőrt!

A megnyúlt kollagénrostokat azonnal összerántja, így a bőr egyből feszesebbé válik. Független bőrgyógyászok a bőr észrevehető megemelkedését tapasztalták az áll vonalában már 1 kezelés után, és a legtöbb tesztelő is rögtön feszesebbnek, fiatalosabbnak, frissebbnek látta bőrét.*

Tehát a NEWA™ 3DEEP® ránctalanító gép fontos események előtt is szebbé varázsolja az arcot!

Newa eredmények 1 kezelést követően

0 %
A bőr közel 10%-os megemelkedése
0 %
Az arcbőr rugalmasságának 48%-os javulása

Látványosan megemeli az arc kontúrját!

Sok nő és férfi számára nem feltétlenül a ráncosodás, mindinkább az arcbőr megereszkedése, hirtelen leesése okoz nagyobb problémát. Ezt sajnos otthoni módszerekkel nehéz kezelni. A NEWA™ ránctalanító gép hatékonyságát klinikai tesztek igazolják. A tesztek eredménye szerint az áll vonalában a bőr közel 10%-os megemelkedését jelezték, az arcbőr rugalmasságában pedig 48%-os javulás volt tapasztalható.**

Egyedülálló módon Klinikailag igazoltan csökkenti a ráncokat!

Független bőrgyógyászok a bőr észrevehető megemelkedését tapasztalták az áll vonalában már 1 kezelés után, és a legtöbb tesztelő is rögtön feszesebbnek, fiatalosabbnak, frissebbnek látta bőrét.**
Tehát a NEWA™ 3DEEP® ránctalanító fontos események előtt is szebbé varázsolhatja arcát! Az elért eredmények egyénenként elértőek lehetnek.

KLINIKAI TANULMÁNYOK EREDMÉNYEI
* A bőr megemelkedésének mértéke az áll vonalában, 12 hét után: 9,28%.
A rugalmasság növekedésének mértéke, műszeres mérések alapján: 12 hét után 48,86%. 
**A bőr megemelkedésének mértéke az áll vonalában, azonnal a kezelés után: 1,58%.
A tesztelők véleménye a ránctalanító gép első kezelése után: 77,8%-a feszesebbnek, 86,7%-a fiatalosabbnak és frissebbnek érezte és látta bőrét.
Forrás: Newa klinikai tanulmányok

Díjazott orvosi innováció a ránctalanításban és az arc megemelésében!

A NEWA™ 3DEEP® otthoni ránctalanító gép 2013-ban bronzérmet szerzett az Edison Awards* orvostudomány/esztétika kategóriájában! A Newa ránctalanító gépet egy orvos csapata fejlesztette ki, úgy hogy a 3DEEP technológiát, amit már évek óta hatalmas sikerrel alkalmaztak esztétikai gépekben, végre egy otthon is használatos gépbe is beépítették, ráadásul úgy, hogy a technológia hatékonysága nélkül megmaradt. A nagy esztétikai és az otthoni gépek közt kizárólag a kezelések gyakoriságában van különbség. Az esztétikai szalongéppel végzett ránctalanító kezelés 4 db havonta végzett kezelést jelent míg

*Az eredmény megtalálható az edisonawards.com weboldalon is.

Magyar feliratért kattints a Feliratok gombra!

Tesztelt hatékonyság, bőrgyógyászok ajánlásával!

Dr. Michael H. Gold

M.D Board Certified Dermatologist and Medical Director, Gold Skin Care Center Clinical

,,A Newa™ ugyanazt a 3DEEP®  rádiófrekvenciás arcfiatalító technológiát alkalmazza, amelyet mi is használunk a klinikán. Könnyű használni, kényelmes, hatékonyan és észrevehetően csökkenti az arc ráncait, valamint feszesíti a bőrt és rendkívüli eredményeket nyújt. Mi lelkesen ajánljuk ezt az eszközt pácienseinknek!”

Dr. Neil S. Sadick

M.D Board Certified Dermatologist and Cosmetic Surgeon

,,Évek óta dolgozunk 3DEEP® rádiófrekvenciás technológiával működtetett professzionális kozmetikai készülékekkel, és ez az egyik leghatékonyabb, valamint a páciensek számára legkényelmesebb ránccsökkentő technológia. A Newa™ egy újfajta, hatékony otthon használatos eszköz, amellyel látható ránccsökkenés és bőrfeszesedés érhető el. Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű otthon elérhető eredményekre vágyik.”

Egyedülálló a ránctalanító gépek közt

Klinikai vizsgálatokkal is bizonyított ránctalanítás!

A Newa™ 3DEEP® ránctalanító gép klinikai vizsgálata* során műszeres méréseket és fotóanalízist is végeztek, majd független bőrgyógyászok értékelték az eredményeket!

*Klinikai tanulmányok magyarul itt. Összefoglaló az USA Biotechnológiai Információs Központ adatbázisában.

Garantáltan biztonságos ránctalanítás otthonodban!

Az orvosi 3DEEP®  rádiófrekvencia a bőrfelszín túlmelegedése nélkül (ellentétben más rádiófrekvenciás készülékkel) célzottan juttat nagy mennyiségű energiát a bőr mélyébe. Ezáltal a kezelések otthon is hatékonyan, mégis biztonságosan elvégezhetők! Az otthoni biztonságos használatot még számos beépített biztonsági elem garantálja. Túlmelegedés érzékelővel ellátott, így a készülék túlmelegedés előtt magától lekapcsol. Az intelligens mozgásérzékelő lekapcsolja a készüléket, ha a bőrfelületen kezelés ideje alatt abbahagyjuk a készülék mozgatását. Emellett minősített orvostechnikai eszköz is (CE0483).

 

 Arcfiatalítás napi 8 percben?

A NEWA™ 3DEEP® ránctalanító géppel lehetséges!

A NEWA™ 3DEEP® ránctalanító gép klinikai tesztjei már 1 kúra után a bőr rugalmasságának közel 47%-os javulását mutatták ki. 1 kúra alkalmával 20 kezelést szükséges végig csinálni a ránctalanító gép segítségével, ami egy hónap alatt heti 5 kezelést jelent. Ezután heti kétszer ajánlott használni, de akár félre is tehető a készülék! Egy terület kezelése mindösszesen 4 percet vesz igénybe, így egy-egy arcrész jobb és bal oldalával számolva, akár napi 8 perc kezeléssel szemmel látható eredményt érhetünk el! Nem kell felborítani a napirendedet, nem kell idegeskedned fontos események előtt, hogy tud-e fogadni a kozmetikusod, hiszen otthon, akár tévézés közben is elvégezheted a kezeléseket!

forever-beauty-4tech-velemenyek

Horváth Éva

Modell

,,Én amit a legjobban szeretek benne, hogy hatása azonnal érzékelhető, egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el. Azt se felejtsük el, kicsi mérete miatt, utazások alkalmával is bárhova elkísérhet bennünket. Sőt, nyáron is bátran használhatjuk, hiszen nem teszi fényérzékennyé a bőrt, így nem kell pigmentfoltok megjelenésétől tartanunk.” Bővebben >>

Bíró Ica

Modell

,,Azért szeretem nagyon a Newa arcfiatalító gépet, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli.”

Bien.hu

,,Azt kell, hogy mondjam, a különbség a röpke pár perces kezelés előtt és után is észrevehető volt, és igazán jól esett hallani más szájából a dicséreteket arra vonatkozólag, hogy milyen kipihent és friss vagyok ma. Harmincas éveiben járó kolléganőm is hasonló tapasztalatról tud beszámolni. […] 4 héten belül összesen hússzor használta az innovatív otthoni készüléket arcán, nyakán és dekoltázsán is, és lelkesen számolt be róla, hogy a kezelések előrehaladtával a mélyebb ráncok, szarkalábak szemmel láthatóan elkezdtek halványodni és az arckontúr-javító hatása miatt is nagyon tetszett neki a gép, mert erre sok más ránctalanító módszer nem képes.” A teljes cikket a Bien.hu-n olvashatod!

Ahol már találkozhattál velünk:

A Newa™ ránctalanító gép használatát Neked ajánljuk, ha…

 • pillanatnyi hidratálás helyett tényleges arcfiatalításra vágysz
 • fontos események előtt azonnali arcfeszesítést szeretnél látni arcodon
 • kényelmesen, - akár TV nézés közben is - elvégezhető módszert keresel.
 • fájdalom-, tű- és műtéti beavatkozás mentes ránctalanítást szeretnél.
 • professzionális megoldást választanál otthonodba.

Már most beleszerettél a Newa™ 3DEEP® ránctalanító gépbe?

Rendeld meg egy szempillantás alatt és bűvöld el környezeted ragyogó kinézeteddel!

115.000 Ft

Ajándékaink:

 • 1 db Newa Aktivátor gél
 • Ingyenes, 1 munkanapon belüli szállítás

Ajándék kipróbálási lehetőség!

Nem hiszed? Tegyél egy próbát!

Jelentkezz be egy ajándék kezelésre egy személyes vagy telefonos tanácsadásra!

Mi lehetőséget biztosítunk számodra, hogy kezedbe vehesd a terméket! Sőt, ingyen ki is próbálhatod, hogy valóban meggyőződj róla milyen egyszerű is a használata! Emellett szakértői tanácsokkal látunk el és válaszolunk kérdéseidre!

Részletfizetési lehetőség

A hitelkonstrukció részleteiről érdeklődj e-mailben vagy a +3630 6303 777 -es telefonszámon!

Prémium arcfiatalítás otthonodban!

Fiatalodj meg a Newa 3DEEP ránctalanító géppel!

GYAKORI KÉRDÉSEK a NEWA™ 3DEEP® ránctalanító gépről

Közvetlenül a Newa™ 3DEEP® ránctalanító kezelés után bőröd láthatóan feszesebb, frissebb és ragyogóbb lesz. A Newa™ ránctalanító kezelés hatására ugyanis a meglazult kollagénrostok rögtön összeugranak!

A Newa™ ránctalanító 3DEEP® teljes hatása a kúra (20 kezelés) elvégzését követően mutatkozik meg.  Az arc kontúrja látványosan megemelkedik, a ráncok átlagosan 36%-kal* csökkennek. A kollagénserkentő folyamat hatására a bőr újjáépülésének folyamata a ránctalanító kúra befejezése utáni hónapokban is folytatódik! Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek. Konkrét eredményekre nincs garancia.

*A Newa™ 3DEEP® ránctalanító klinikai tanulmányai itt érhetőek el!

A NEWA™ használható arcon, nyakon, tokán és dekoltázson. 

A NEWA™ ránctalanító géppel rengeteg időt spórolhat meg, hiszen egy NEWA™ 3DEEP® ránctalanító kezelés területenként összesen 4 percet vesz igénybe. Attól függően, hogy hány területet kezelünk, a kezelés hossza annyiszor 4 perces.

A hatékonyság érdekében a Newa ránctalanítást kúraszerűen kell végezni. Egy ránctalanítást, arcfiatalító kúrát 4 hétig szükséges tartani, mely során heti 5 kezelésre van szükség. Tehát egy teljes arcfiatalító kúra 20 kezelésből áll. 

Igen! Télen, nyáron, bárhol, bármikor, bármilyen bőrtípusra használható a készülék! Akár egy kellemes, esti relaxáló programként, akár a kanapén, tévénézés közben, vagy reggelente, hogy a nap folyamán arcunk még frissebbnek, feszesebbnek tűnjön! Fontos eseményre készülve, az indulás előtti órákban is remek hatást érhetünk el egy Newa™ ránctalanító kezeléssel. 

Egyáltalán nem! A Newa™ 3DEEP® ránctalanító gép használata leginkább egy meleg, kellemes arcmasszázsra emlékeztet.

Nem! A Newa™ 3DEEP® a galván, ultrahangos, mikroáramos vagy még régi rádiófrekveniás arcfiatalító módszerekkel ellentétben nem juttat hatóanyagot a bőrbe. Technológiája olyan elv szerint működik, mely a bőr újjáépülésének folyamatát indítja be a 3DEEP® orvosi technológiával, tehát a bőrt kollagén termelésére ösztönzi a bőr megfelelő rétegébe rádiófrekvenciával juttatott hő segítségével.

NEWA™ használata attól is egyedi, hogy nincs szükség drága kiegészítőkre, ampullákra, vagy tapaszokra, mert hatóanyag bejuttatás nélkül végzi az arcfiatalítást, ránctalanítást. Használatához csak kizárólag a megfelelő kontaktanyag, vagyis Newa™ aktivátor gél szükséges. Egy teles kúrához elegendő gél jár a készülék mellé ajándékba! Ha ezt követően pedig, fenntartó kezelésként heti 1-2x használjuk a készüléket, akkor  évente 2 db gélre lesz még szükségünk, vagyis összesen 11.980 Ft lesz az éves költsége szemben más arcfiatalító eszközökkel ahol a havi szérumok gélek 20e Ft os költséget is jelentenek vagyis évi 240.000 Ft kiadást jelentenek.

Természetesen igen! Akár családi, akár baráti körben bátran használható a Newa™ ránctalanító gép, akár több személy által is. Így a költségek is jelentősen csökkenthetők, szétoszthatók.

A készülék használata teljesen biztonságos! Ezt számtalan beépített szenzor is garantálja. 
3DEEP® orvosi rádiófrekvenciás technológia a bőr felszínének felmelegedése nélkül juttat be energiát célzottan, a bőr mélyébe! Így a kezelés nem okoz semmilyen égési sérülést, garantáltan hatékony és biztonságos!

A Newa™ 3DEEP® ránctalanító gép technikai, műszaki adataiért kattints ide! >>>

Ajánljuk minden olyan nőnek és férfinak, aki:

 • átmeneti hidratálás helyett tényleges ránccsökkenésre vágyik
 • megereszkedett arckontúrjukat látványosan megemelné
 • nincs ideje arcfiatalaító kezelésekre járni
 • otthon, diszkréten szeretne megszabadulni ráncaitól
 • gyors, területenként csak 4 perces kezelésekre vágyik
 • otthonában is orvosi ránctalanító technológiával fiatalodna
 • az FDA által is biztonságosnak ítélt* ránctalanító gépet használna
 • klinikailag igazoltan** hatékony kezelést szeretne
 • műtét, tű és toxinok nélkül fiatalodna
 • fájdalommentesen szeretne megválni megereszkedett arckontúrjától és ráncaitól
 • évszaktól függetlenül végezhető ránctalanító kezelést szeretne, ami biztosan nem okoz pigmentfoltokat

*Jelenleg a Newa™ 3DEEP® az egyetlen ránctalanító gép a világon, amelyet az USA Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) otthoni használatra engedélyezett! 
**Klinikai tanulmányok itt érhetőek el! 

Nem ajánljuk a kezelést beültetett pacemaker, ritmuszavarok, vagy egyéb súlyos szívbetegség esetén, ha beültetett fémeszköz/ piercing van a kezelt területen, vagy bármilyen gyanús elváltozás van a kezelt területen, terhesség, szoptatás időszaka alatt, cukorbetegség, súlyos autoimmun betegség esetén, véralvadási zavarok, véralvadásgátló gyógyszerek szedése alatt.

Bármely betegség fennállása vagy gyógyszer szedése esetén kérjük, konzultáljon orvosával a Newa™ ránctalanító gép használata előtt!

A rádiófrekvenciás kezeléseknek alapvetően 2 hatásuk van. 

 • Az idő folyamán megnyúlt kollagénrostokat azonnal összerántja, így már az első kezelés alkalmával is látványos eredményt mutat.
 • A kúraszerű kezelések élénkítik a kollagén termeléséért felelős sejteket, így új kollagén kezd termelődni, és beindul a bőr megújítási folyamata.

3DEEP® orvosi, rádiófrekvenciás technológia lényege, hogy célzottan a bőr mélyében található kollagéntermelő bőrsejtekhez juttatja be azt a megfelelő hőmennyiséget, ami a sejteket kollagén és elasztin termelésére ösztönzi. Mindeközben a bőr felső rétege hideg marad. Így a rádiófrekvenciás technológia egyedülálló módon használható otthonunkban, biztonságosan és hatékonyan építhető be otthoni készülékekbe. 

Fogyasztás 10 W
Bemenő feszültség 100-240 V váltóáram
Méretek  72 mm, 30 mm, 120 mm
Súly 110 g
Tápegység
Bemenet 100 – 240 V 50 – 60 Hz 0,8 A váltóáram
Kimenő feszültség 9 V egyenáram
Kimenő áram 2 A (a csatlakozott eszköz irányába)

NEWA™ ránctalanító vélemények, a továbbiakért kattints ide!

,,Ami még pluszban tetszett, hogy nem csak az arcon lehet végezni egy kis karosszéria javítást, hanem a nyak, toka és dekoltázs feszesítésére és ránctalanítására is lehet használni. A Newa™ 3DEEP® ránctalanító készülékkel a kezelés teljesen fájdalommentes.Kellemes arcmasszázshoz hasonlít.”

Gelányi Anikó

20 kezelést követően

“A kezelés már azonnal látható volt, mert a szemem körüli még finomabb ráncok elkezdtek feltöltődni. Aztán pedig napról napra egyre jobban eltűntek, a mélyebb ráncok pedig halványodni kezdtek. A bőröm érzetre élettel telibb és feszesebb lett, amely sokkal magabiztosabbá tesz.”

Zsolt

50 éves, Borsod


,,Nagyon kellemes érzés volt a  kezelés, a bőröm bizsergését éreztem, feszesebb lett és nagyon kellemes “sima bőr” érzését keltette. Nem egyedül, hanem a lányommal használtam a készüléket, így a gél elfogyott 15 kezelés alatt, de mindenképp szeretném folytatni, hiszen érzem belülről a feszesítést!”

Ursi,

75 éves

A NEWA ránctalanító gép célzott technológiájával megegyező eredményű szalonkezelések árai 2019-ben:

1 gépi kezelés/alkalom 80 – 150 000 Ft
1 kúra, azaz 4-6 gépi kezelés/alkalom  320 – 900 000 Ft

Miért érdemes a NEWA™ 3DEEP® ránctalanító gépet használnod?

 • Csökkenti a ráncokat és még az arckontúrt is megemeli.
 • Fájdalommentes és kényelmes.
 • Professzionális 3DEEP technológiával működik.
 • Hatékonyságát klinikai tanulmányok* támasztják alá.
 • Bőrgyógyászok, hírességek* és számos vásárló is ajánlja.
 • Tenyérnyi méretű, így használata egyszerű és kényelmes
 • Költséghatékony, hiszen családi/baráti körön belül többen is használhatjátok.
 • Orvos-szakértői tanácsadás a problémamentes használatért!
 • Elegáns lila kézitáskájában bárhová magaddal viheted.

A NEWA™ 3DEEP® ránctalanító gép már 5 éve, több ezer elégedett használóval bizonyítja eredményességét!

Több híresség, újságíró és blogger is tesztelte és ajánlja, a továbbiakért kattints ide!

Rendeld meg a Newa™ 3DEEP® ránctalanító gépet és érj el látványos eredményt!

 • 4 perces programok
 • Biztonsági elemek: túlmelegedés érzékelő, intelligens mozgásérzékelő
 • Ajándék 1 db vezető gél (1 kúrához elegendő)
 • 2 év garancia
 • Szakértői és orvosi szaktanácsadás
 • Részletes, magyar nyelvű használati útmutató
 • Ingyenes 1 munkanapon belüli kiszállítás

115.000 Ft

Érdekelhetnek még…

Bezárás
-8.000 Ft gépekre
Sajnos nem nyertél
-5.000 Ft gépekre
Ingyenes szállítás
20% gélekre
-3.000 Ft gépekre
-8.000 Ft gépekre
Sajnos nem nyertél
-5.000 Ft gépekre
Ingyenes szállítás
20% gélekre
-3.000 Ft gépekre
Pörgess most és nyerj!

Iratkozz fel hírlevelünkre és tedd próbára szerencséd!

20% gélekre
Sajnos nem nyertél
-5.000 Ft gépekre
Ingyenes szállítás
20% gélekre
Sajnos nem nyertél
-5.000 Ft gépekre
Ingyenes szállítás
Pörgess most és nyerj!

Add meg e-mail címed, neved és teszteld szerencsédet!  

A kuponkód akciós termékekre is beváltható.

×

Cart

Vásárolj még 15.000 Ft értékben az ingyenes kiszállításért!